Мен Lichi дүкенінің қызметкерлеріне алғысымды білдіргім келеді, олар әрқашан өте мейірімді және мейірімді. Дүкеннің өзі өте әдемі және дүкенде киім таңдау өте кең. Дүкенде үлкен талғамға ие дизайнерлер жасаған киімдердің барлық топтамалары бар, сондықтан сіз бір-бірімен үйлесетін заттарды ала аласыз. Осындай керемет дүкен үшін рахмет👍
Керемет ассортимент, сыпайы кеңесшілер, мен әрқашан іздегенімді табамын, ал көйлектер әрқашан қалағаныңызды табады сапалы тігу сіз сыртқы киімдерден жарқыраған кешкі суреттерге дейін таба аласыз, Мен әрқашан келуді күтемін!
Дүкендерде ассортимент нашар, интернет-дүкенде жақсы, бірақ мұндай қорқынышты қызмет бар. Жеткізу ұзақ, пошта арқылы, тек пошта арқылы қайтару. Тегін жеткізу болады ешқашан тегін қайтарған кезде.
Мен көбінесе атмосфераны және заттардың өзектілігін ұнатамын. Шопинг үлкен қуанышпен өтеді.
Анонимді пікір
3 қазан 2019
Ханшатырдағы Lichi дүкеніне бару әлі күнге дейін әсер қалдырады. Менің қаланың барлық бутиктері мен сауда орталықтарын салыстыруға мүмкіндігім бар, өйткені демалыс күндері мен құпия сатып алушы болып жұмыс істеймін және әртүрлі бутиктерді көп көрдім) міне, менің бір жұмыс күнімде Құпия сатып алушы, мен Хан Шатыр сауда орталығына бардым. Жұмыс істегеннен кейін Мен өзім үшін сауда жасауды шештім, өйткені мен ұзақ уақыт бойы тамаша траншея іздедім. Әрине, мені осы дүкеннің терезесі қызықтырды. Мен бұл дүкенді бұрыннан білемін, сатып алдым және осы дүкенде басқа сауда орталықтарында болдым, бірақ мен дисплейдегі манекендердің артында көргеніме таң қалдым. Бұл өте әдемі дизайн, өте жеңіл дүкен болды. Мен дүкенге кіргенде, бәрі ұсақ-түйекке дейін ойластырылғанын сездім. Жөндеуден бастап қызықты шығармашылық элементтері бар дизайнға дейін. Дүкен қаладағы осы брендтің барлық дүкендерінен өте ерекшеленеді, өйткені ол жөндеуден кейін. Менің сезімдерімді толық сезіну үшін оған баруды ұмытпаңыз. Міне, мен дүкенге барамын Мен таңданамын және маған сатушы келеді, тартымды қыз, мені қарсы алады. Маған не әсер еткенін білесіз бе, бұл оның көңіл-күйі, күлімсіреуі үнемі болды, ол клиенттермен жұмыс істегенді ұнататындай сезінді, біз олардың өлтірушісіне назар аудармайтын сатушыларды қалай көруге дағдыланғанбыз: "сізге қалай көмектесуге болады?") Мен сатушылардың қалай жұмыс істейтінін білемін, содан кейін Мен таң қалдым, қыз менің қажеттілігімді ашып, менің тамаша траншеямды тапты. Біз фитнес бөлмесіне бардық, мұнда да бәрі тамаша болды. Көптеген фитинг кабиналары, таза, бүкіл қабырғаға арналған үлкен айна, фитинг бөлмесінен шыққан кезде сіз затты толығымен қарастыра аласыз. Тренч ойланбастан мінсіз отырды мен кассаға бардым. Міне, сіз кассаны жеке көруіңіз керек, сіз жылыжайға Кіргендей боласыз, өте әдемі. Кассада қызмет көрсету жылдам. Мен сатып алуға ризамын мен шығуға барамын, олар менімен қоштасты. Дүкеннен шыққаннан кейін мен көргендерімнен сезінген эмоцияларды сатып алғаныма қатты қуандым. Маған қызмет көрсеткен сатушы Әселге үлкен рахмет.
Дүкенде болу жақсы)) жақсы тігу, заманауи модельдер, сыпайы қызметкерлер 👍 👍 👍
Анонимді пікір
7 қазан 2019
Мен сіздің сәнді киім дүкеніңізге бардым мен сізге айтқым келеді, қарапайым емес заттардың ассортиментіне өте ризамын, басқаларында қайталаулар жоқ, Мен жай ғана қарап шықтым, бірақ толық пакеттермен шықтым, бірақ сатып алуды жоспарламасам да, тамаша қызмет, рахмет сіз бізді әдемі және сәнді етесіз, енді тек сізге!!!💐💃🏼
Zarina
5 қазан 2021
Жақсы бутик, әдемі киім, бірақ бағасы мен сияқты жоғары