Libe

Мәзір
Жаңалықтар

Александра
21 қыркүйек 2024
Жақында олар бұл мекемеге барып, қатты қуанды! Атмосфера жайлы және стильді, тыныш кешкі асқа да, достарыңызбен көңілді кездесуге де өте ыңғайлы. Жоғары деңгейдегі қызмет-қызметкерлер сыпайы, мұқият және әрқашан көмектесуге дайын. Мен әсіресе даяшы Янаны ерекше атап өткім келеді. Ас үйге келетін болсақ, тағамдар өте дәмді болды: жаңа піскен, әдемі ұсынылған және өте дәмді. Мен әсіресе гүлді қырыққабат муссымен лососьді сынап көруді ұсынамын! Мен міндетті түрде осында қайта ораламын және керемет тамақ пен жағымды ортасы бар орын іздейтіндерге кеңес беремін.
Z
Zhannur Zhumabaeva
1 қазан 2025
Тек жақсы әсерлер қалды: жылдам қызмет көрсету, жаңа өнімдер және тағамдардың әдемі безендірілуі. Интерьер жайлы, бірақ мәзірде сәл көбірек әртүрлілік қажет
Тимур Бисенбаев
16 қазан 2025
Тамақ қалыпты, қызмет көрсетіледі. Ас үйде ешқандай шағым жоқ. Қызметкерлер сыпайы. Атмосфера, интерьер керемет. Үстел биік және орындықтар аздап ыңғайсыз. Бағалар қымбат.
Бану Доскали
26 желтоқсан 2025
Өте дәмді.жайлы.таза.Даяшылардың ақиқаты келуге болмайды.Сіз жұмыс телефонына қоңырау шалыңыз, содан кейін сіз" Мен мұнда біздің даяшыны жіберемін" сияқты әкімшіге қол бұлғайсыз, содан кейін олар тек келеді.Бұл жұмыс күні болса да дүйсенбі немесе сейсенбі.Залда бір-екі үстел ғана болды.Біз шамамен 60К шамасында қомақты соманы қалдырдық
Зоя Л.
26 қыркүйек 2025
Мен квиз ойынына қатыстым, маған өте ұнады. Зал өте жайлы және атмосфералық, тағам дәмді, жақсы қызмет көрсетеді. Компанияға set-ке тапсырыс беру өте ұнады. Сапалы жабдықтар мен жабдықтар!
Головко Артем
Біз жұмыс күні акция бойынша кальян шегуге келдік-дүйсенбіден бейсенбіге дейін сізде 4500 бағасы бар. Олар кальянға қоңырау шалып, күшті кальянға тапсырыс берді, ол ешқандай нақтылаусыз тапсырысты қабылдады. Кальян әкелінген кезде бізге бірден 9000 төлеуге тура келді, дегенмен Instagram мен мекеменің өзінде барлық жерде кальяндар жұмыс күндері 4500 тұрады. Сонымен қатар, қамалда кальян өте жеңіл болды, біз сұрағандай емес. Жағдайдан қатты көңілі қалды.
Di
26 қараша 2025
Атмосфера керемет, бармен Александра әдемі, өз ісінде керемет, ас үй дәмді және қанағаттанарлық, әрине, сәттер болады, бірақ тұтастай алғанда бәрі керемет
Асем Сагдагалиев
28 қараша 2025
Қызметкерлер өте керемет, сыпайы. Акустика өте керемет, әндер жаңа. Сусындар өте дәмді. Ал бағалар тістемейді. Әрқашан жайлы, дәмді, Көңілді
Ольга Картавенко
13 қараша 2024
Біз отбасымызбен жиі барамыз. Мұнда ойындар үнемі өткізіліп тұрады. Жайлы. Қызықты шоулар бағдарламалар және жақсы жүргізушілер Бірақ!! Үстелдерде ешқашан майлықтар болмайды!!!
B
Bless Bless
12 қазан 2025
Тамаша мекеме 👍 Жақсы қызмет көрсету 👍 Жаңа мәзір өте ұнады👍 Біз әрқашан мұнда достарымызбен бірге боламыз, ешқашан сәтсіздікке ұшырамадық ❤ ️ еще біз міндетті түрде көбірек келеміз 👍
Нургуль @kapsula_aktobe
4 мамыр 2024
Жайлы вип кабиналары мен бар бөлмесі бар қала орталығындағы тамаша әдемі орын! Аспазға бөлек рахмет, салаттар теңдесі жоқ! Жүргізушілер де супер, керемет, мерекелік шоулар!тек жұма және сенбі күндері өкінішті, қалған күндер скучно
Алина Муканова
3 қараша 2025
Тамаша мекеме, сыпайы қызметкерлер, дәмді тағамдар
Серега
11 сәуір 2024
Қызметкерлер керемет . Атмосфера жоғары, маған випка ұнады. Уақыт бойынша тамақтануды күту тұрақты, интерьер маған ұнады алкоголь кез келген қол жетімділігі және әртүрлілігі тағам
Tair Abuov
10 қараша 2025
Керемет мекеме өте ұнады барлығы жоғары деңгейде қызмет көрсету жалпы уау мен әлі күнге дейін өзіме келе алмаймын олар есінен танып қалды)
Batyr Bek
12 сәуір 2024
Караоке ән айтуға, дәмді тамақтануға, кальян шегуге тамаша орын. Үлкен экранда сіз футболды көре аласыз, нормаларға қызмет көрсете аласыз, Жалпы жүре аласыз 👍 🏽 👍 🏽 👍 🏽
Гульвира Ермекбаева
9 ақпан 2024
Романтикалық кездесулер, іскерлік мәселелерді талқылау үшін тамаша орын және жай ғана отыруға, тамаша асханадан дәм татуға және коктейльдердің үлкен ассортиментін көруге болатын орын
Май Ч.
24 қыркүйек 2024
Өте жақсы орын, демалыс күндері керемет бағдарлама ұнады ❤️ туған күніне жеңілдік жасады
Доктор
14 қазан 2023
Ас үй керемет!Дәмді және қызықты қызмет. Караоке сыныбы! Кабиналардың дыбыс оқшаулауы қалыпты, көршілер дерлік естілмейді. Деңгейдегі қызмет орташа деңгейден сәл жоғары чек
Анонимді пікір
8 қараша 2023
азық-түлік жиі салқын түрде әкелінеді, залдың ортасында ыңғайсыз биік орындықтар мен үстелдер бар, үстелдерде майлықтар жоқ және әкелінбейді, әр жолы оларды сұрауға тура келеді
Мария М.
22 қыркүйек 2023
Дыбыс өте қатты және неге соншалықты қатты қосу түсініксіз, әңгімелесушілер естілмейді, құлақ ауырады Ас үй орташа. Даяшылар сыпайы. Интерьер әдемі
Ольга Ольга
6 ақпан 2024
Мен болған ең жақсы мекеме. Ұқыпты, таза. Сыпайы қызметкерлер. Дәмді тағам. Жағымды атмосфера
Ч
Чингиз тас
4 қараша 2023
Ас үй 5 тен 1 ұпай бәрі жаңа емес және пісірілмеген Кабинка және караоке 5 балл Алкоголь аз болады 3-4 ұпай Тағы бір минус кабинаға кіру үшін бүкіл зал арқылы бару керек
Елена Елена
18 наурыз 2025
Ас үй-бұл негізсіз жоғары баға белгісі. Бағдарлама жақсы
Жанна Айшуакова
20 наурыз 2024
Әдемі интерьер. Дәмді тағамдар. Сыпайы қызметкерлер
Anton OsPL
23 қаңтар 2023
Керемет интерьері бар тамаша мекеме Тамақ, сусындар және қызмет жоғары деңгейде Мен сізге баруға кеңес беремін )
Алик Шарик
21 қараша 2025
Салқын жер , атмосфералық . Қызмет жақсы
Дмитрий
5 маусым 2025
Жаман жер емес, бірақ ас үй онша емес!
Асель Рахметуллина
11 желтоқсан 2025
Ас үй, қызмет көрсету бәрі керемет 👍
Варвара Д.
18 тамыз 2024
Достармен және кешкі іс-шаралармен керемет кездесулерге өте ыңғайлы. Жақсы випки
К б
4 маусым 2024
құтырған бағалар, адамдар аз (10-15 үстелден 2-3 жұмыс істейді, бұл демалыс күндері), олар жақсы дайындалады
Жаннур Муратбековна
19 мамыр 2024
Жақсы ас үй, көңілді балалар, керемет музыка
Андрей Кирушев
24 мамыр 2024
Жақсы орын, жақсы музыка және сапалы!
Алибек К.
21 қараша 2025
Дәмді тағамдар мен салаттар
Ольга Валитова
6 наурыз 2025
Олар үйлену тойын тойлады бәрі ұнады
Андрей
8 қаңтар 2024
Арақ абсолютті жалған. Барлығы ауырды. Сіз даяшыларды күте алмайсыз
Лейла К.
21 шілде 2025
Ең жақсы мекеме, ақылдылықпен мас болды, кринжа толып кетті
Екатерина Арбузова
Барлығы дәмді
Гульмира Бекбусинова
30 қаңтар 2023
Тамақ, атмосфера, коктейльдер, қызмет көрсету, музыка👍
Ажар У.
5 қараша 2025
Қосулы әуесқой
Мура Фест
30 тамыз 2024
Бұл бұрынғы Боулинг, бірнеше рет клубтар болды, енді мейрамхана!!! Жақсы болуы керек. Боулинг әлі де тартымдылық орталығы болды, ал қазір қалада бірде-бір боулинг жоқ
Ф
Фарух Бегжанов
Нормаларын
Ольга Шерина
16 ақпан 2023
Жайлы, атмосфералық. Ас үй, қызмет көрсету, бар-биіктікте
Илона
2 наурыз 2024
Лондон ханшайымына қонаққа келген сияқты, амбициялар кестеден тыс
Alibek G
15 шілде 2024
Барлығы ұнады жақсы ас үй шоу бағдарлама бар сіз қымбатырақ жүре аласыз әрине
Айнагуль С.
20 қараша 2024