Larek. kz

Тауарлар мен қызметтер

Антон Лихобабин
Смартфондарға, планшеттерге, ноутбуктерге және стационарлық компьютерлерге арналған жақсы аксессуарлар дүкені. Негізгі ассортимент-UGREEN брендінің өнімдері: Wi-fi камералары, қуат адаптерлері, кабельдер мен адаптерлер, хабтар, түрлендіргіштер, құлаққаптар, сыртқы батареялар, тышқандар және т.б. Қызметкерлер сыпайы, мұқият. Барлығы түсіндіреді, бәрі көрсетеді. Қол жетімді бағамен тамаша сапалы өнім (UGREEN әлі де әлемнің 100-ден астам елінде сенімге ие болған жаһандық бренд). Төлем әдістері кез келген. Kaspi дүкенінде ұйым бар.
Сергей Зайцев
26 қараша 2024
Сапалы өнімдердің кең ассортименті бар дүкенде сатып алу өте жақсы. Бүкіл әлем бойынша сатып алушылардың сеніміне ие болған UGREEN өнімдерін ерекше атап өткім келеді. Сенімділік, стильді дизайн және қол жетімді баға – бұл брендтің айрықша белгілері. Бұл жақсы larek.kz Ugreen компаниясының Қазақстандағы ресми өкілі болып табылады, бұл өнімнің өзіндік ерекшелігі мен сапасына кепілдік береді.
Канат Секеев
18 тамыз 2024
Мен бұл дүкенді интернет арқылы білемін. Менің ойымша, ол осылай аталады LAREK.KZ. Тауарлардың жақсы ассортименті, қызметкерлер тез және сауатты. Төлем барлық және Kaspi QR және карталар және т.б. Бірақ бөлме кішкентай, мен оларды түсінемін олар көбінесе интернет арқылы сатады. Сондықтан бес жұлдыз ! Сапа мен көлемнің өсуін тілеймін !
Василий Чумак
Қызметкерлер сияқты керемет компания. Сайт өзекті, орын сізге құрмет, кабель, зарядтау керек-жарақтарын барлық электроникаға ауыстырды, мұнда сіз бәрін таба аласыз.
O
Oljabay_Runolog Kadyrov
17 мамыр 2024
Картридж тез, сапалы және арзан толтырылды. Қызмет бәріне риза. Орналасқан жері ыңғайлы, көшеден кіру. Каспий немесе картамен төлеу.
D
Dmitriy Kizub
6 маусым 2024
UGREEN брендінің өнімдерінің үлкен ассортименті. Жауапты және жедел қызметкерлер. Ыңғайлы орналасу, сіз әрқашан көлікке орын таба аласыз.
Alexey Kim
20 тамыз
Қызметкерлер өте мейірімді. Олар тез және сапалы қызмет көрсетті. Тауарлардың ассортименті өте жоғары.
Жанна Коркина
8 желтоқсан 2022
Компьютерлер мен басқа электроникаға арналған барлық гиблеттердің кішкентай дүкені. Қызметкерлер керемет, анық айтады және маған не қажет екенін түсінеді. Маған керек болды блютуз сымсыз құлаққаптарда тыңдау үшін кіріктірілген блютузы жоқ ескі теледидар үшін трансмиттер. Өкінішке орай, теледидар көңілді болды - Аль Джи, тіпті ұшақтың қанаты ретінде қолтаңбалы құлаққаптармен жұмыс істегісі келмеді. Мен трансмиттерді еш қиындықсыз қайтардым. Мен жаңа телик сатып аламын. Дүңгіршектегі балаларға көп рахмет!
alisher konkushev
15 қаңтар 2024
Өте кішкентай дүкендегі тауарлардың үлкен ассортименті. Шынында да дүңгіршек. Мұнда сіз көптеген қызықты нәрселерді таба аласыз; қайта құру, кабельдер, сымдар,смартфон мен ноутбукке арналған қуат банктері. Барлығы тізімделмейді. Ол үшін компанияның веб-сайтына кірген дұрыс, бұл бәсекелестерден айырмашылығы өте ыңғайлы.
Влад Ревтович
10 данадан адаптерді таңдауға көмектесті. Олар менің ноутбугыммен қайсысы жұмыс істейтінін тапқанша бумаларды ашты. Мұндай ұлдарға(және қыздарға) құрмет. Распэкт!
Mic Brejnev
27 желтоқсан 2023
Конвертерлердің, адаптерлердің, кабельдердің барлық түрлеріне жағымды бағалары бар жақсы компьютерлік дүкен. Ең бастысы сатылымда ugreen компаниясының жоғары сапалы өнімдері бар
Андрей Пак
Жақсы дүкен. Көптеген әртүрлі кабельдер мен адаптерлер, зарядтау. Жақсы сапа. Барабар баға.
Жумабай Байжанов
18 қараша 2023
Салқын дүкен. Сайтта бар нәрсенің бәрі витринада. Бөлек іздеуге тура келетін барлық ұсақ-түйектерді мына жерден табуға болады
Андрей
12 қаңтар 2023
Тауарлардың үлкен таңдауы, сыпайы қызметкерлер, кез-келген әмиянның сапасы. Мен барлығына осы дүкенді, әртүрлі адаптерлерді, түрлендіргіштерді және басқаларын ұсынамын
Alexander B.
29 сәуір 2023
Өте ыңғайлы дүкен, барлық қажетті перифериялар мен кабельдер, жедел менеджерлер, ыңғайлы орналасқан және сапалы өнімдер бар.
arman begalin
11 қаңтар 2024
Қызықты дүкен "кішкентай да қашықтан" ол туралы! Балалар өте тез сатады көлеміне жеңілдік береді. Жалпы, клиент бағдарланған!
Nurlan
29 қаңтар 2023
Тамаша орналасуы: автобустар, троллейбустар, метро. Қызметкерлер жауапты, кәсіпқойлар, сатып алушыға кеңес беруге дайын. Өнімдер ең жақсы, әсіресе Ugreen
Народный Контроль
13 сәуір 2021
Мен кеше hdmi-ден vga-ға түрлендіргіш сатып алдым, ол тексеру кезінде жұмыс істемеді. Мен бірден қоңырау шалып, бұл туралы оларға хабарладым.Телефон кеңесшісі конвертерді компьютерге қосуға кеңес берді (бастапқыда префикс үшін алынған).Компьютерге қосылғаннан кейін түрлендіргіштен иіс пайда болды. Бірден кеңесші Бақтиярға қоңырау шалып, бұл туралы айтты.Ол келесі күні өзгертуге уәде берді.Бүгін мен айырбастауға конвертер әкелдім, бірақ қолда бар түрлендіргіштердің бірі жұмыс істемеді. Олар ұзақ уақыт бойы қазып алды,олар бүкіл кеңсені бөлшектеді.Неліктен ешкім оларды осы уақытқа дейін тексермегенін білді.Соңында біз бұл түрлендіргішке арнайы vga сымы қажет екенін білдік.Арнайы сыммен қосылғаннан кейін түрлендіргіштердің бірі жұмыс істеді.Менің түрлендіргішімді қосып, ол қайтадан күйдірілген сымның иісін сезе бастады.Осыдан кейін олар маған конвертерді ашты.Жылдам тексеруден кейін олар үкім шығарды бұл түрлендіргіш менің кінәмнен өртеніп кетті.Түрлендіргіш жұмыс істемеді және иіс компьютерге қосылғаннан кейін ғана пайда болды деген ешқандай дәлел қабылданбады.Мен оны бастапқыда қайтарғым келді, бірақ кеңесші оны компьютерге қосуды ұсынды. Бұл ретте олар конвертер кез келген себеппен жанып кетуі мүмкін деп мәлімдеді және олар бұл үшін жауап бермейді. PS: мен оларға ешкімге хабарласуға кеңес бермеймін. Бет-әлпет-бұл кәсіпқойлық емес және клиенттерге деген қолайлы көзқарас емес. Мен олардың өнімін негізінен барахолкадан түсіндім. Тиісінше, ешқандай сертификатталған өнім туралы айту мүмкін емес. Дүңгіршек-бұл дүңгіршек.
M L
10 қыркүйек 2022
Көптеген тауарлар үшін ең жақсы бағалар. Жігіттердің шағын тауарлардың үлкен ассортиментін сақтағаны жақсы. Көбінесе адаптер еш жерден таба алмайтын күрделі - оларда бар. Олар кез-келген төлем түрімен жұмыс істейді!
Сергей Суслов
19 қараша 2021
Жарайсыңдар, қандай да бір жолмен өмірдегі ең қажетті номенклатураны болжайды. Көбінесе мен олардан өте жақсы бағамен бірегей ұсыныстар таптым. Және жеткізу найзағай жылдамдығымен қамтамасыз етіледі.
Алексей Горенко
20 наурыз 2024
Бұл дүкен өте ұнады. Өте сыпайы және кәсіби қызметкерлер. Бағалар өте жағымды
Тимофей
31 наурыз 2024
Адаптерлерді, hdmi болсын, барлық кабельдерді сатып алуға арналған отоикалық орын. Қол жетімді бағаға дейін тышқандар.
Евгений Яквлев
20 қараша 2022
Кез-келген электронды ұсақ-түйек таңдау бар, олар кеңсеге жергілікті желіге арналған usb адаптерлерін алды, бірақ телефон арқылы қол жетімділікті нақтылау жақсы
epke
23 тамыз 2023
Жылдам қызмет көрсету, Жеке және заңды тұлғалармен жұмыс істейді. Сауатты қызметкерлер. Өнім әрқашан сапалы және тамаша бағалар.
Борис Бродовой
16 сәуір 2023
Өте үлкен таңдау-бұл енді ғана болжай бастаған нәрсе. Менеджерлер жедел жұмыс істейді.
Sergey Parkhomenko
1 қыркүйек 2022
Сынып дүкені, тауардың бағасы белгіленбеген, арнайы жабдықтардың кең ассортименті бар. Тұрақ әрқашан ыңғайлы емес.
V
Vladislav Ivanchukov
18 қазан 2020
Бұл дүкен ұнады, Мен іздеген өнімді таптым. Тауардың сапасы жоғары деңгейде таң қалдырды.
Тимур Дэрксэн
12 наурыз 2023
Кабельдер кез-келген жерге қарағанда арзан, ugreen сапасы өте жақсы. Барлығы түсіндіреді . Жігіттер сыпайы
Эльдар К.
19 тамыз
10/10 ugreen кабельдері, кез келген 2 құрылғыны қосу қажет болғанда осында келіңіз.
Алибек Смаилов
20 сәуір 2022
Ең керемет дүкен, желіге арналған ұсақ-түйектердің үлкен таңдауы, кабельдер, адаптерлер, тез жұмыс істейді. Бағалар барабар!
S
Stanislav Makhnyov
8 қыркүйек 2022
Мен интернет-дүкенде тапсырыс бердім, 3 сағаттан кейін мен қоңырау шалып, тауардың берілу нүктесінде тұрғанына, кіргеніне, төлегеніне және алғанына көз жеткіздім. Барлығы анық
Igor Komarov
14 мамыр 2021
Жақсы дүкен, мен бірнеше рет ұсақ-түйек заттарға жүгіндім, әр түрлі сападағы тауарлар, сонымен қатар бағалар сәйкес келеді, сауатты сатылады, егер олар әрдайым айтса. Мен ұсынамын.
Нурсултан Кылышбек
22 қараша 2022
Тамаша дүкен сатып алу үшін сымдар адаптерлер, зарядтау! Ugreen модельдері басым.
Сергей Худоерко
19 қазан 2024
Жақсы орын. Көптеген қызықты нәрселер. Бағалары жақсы.
Алексей Никитенко
23 тамыз 2022
Ассортименті үлкен, сыпайы ұжым! Қолайлы бағалар! Мен үнемі жүгінемін.
Марат Абдиров
9 наурыз 2023
Тамаша қызмет көрсету, жағымды қызметкерлер, жабдықтың сапасы керемет.
Камалитден Бегимов
16 қараша 2019
Тамаша дүкен, тауарлардың үлкен ассортименті. Балалар, қажет болса, бәрін мұқият түсіндіріп, көрсетеді. 👍
Andrey T.
26 ақпан 2024
Егер бірдеңе қажет болса, бірақ ол еш жерде болмаса, Larek-ке бару керек! Кем дегенде кабельдер мен аксессуарларға қатысты.
Дмитрий Динякин
26 сәуір 2021
Әр түрлі гаджеттер мен компьютерлік құрылғылары бар өте қызықты дүкен, мен олардың дүкеніне кеңес беремін!!!
Владимир Бородин
Жақсы сауда компаниясы, олардан жиі сатып алынады
Tiger Channel
13 маусым 2023
Кейде сізге қандай да бір кабель немесе зарядтау қажет! Мұнда бәрі бар және одан да көп
Эльдар
8 желтоқсан 2021
Керемет дүкен. Мен әрқашан іздегенімді осы жерден табамын. Ал сатушылар жағымды
Савели4
28 қараша 2019
Салқын дүкен. Әр түрлі адаптерлер бар. Менеджерлер сіз үшін опцияны табады. Әрдайым дерлік...
marat imbergenov
6 наурыз 2023
Ең жақсы бағамен кабельдердің үлкен ассортименті.
Жанат Лукпанова
Барлығы тез және анық, жақсы.
EXPERT
8 ақпан 2023
Әрқашан бәрі бар, тез және сапалы!
Ирина Присяжная
20 мамыр 2019
Басқа дүкендерде таба алмайтын нәрсе бар. Мен әрқашан картридждерді аламын. Баға тәртібі төмен
Евгений
27 маусым 2022
Керемет дүкен. Білікті персонал, биіктікте қызмет көрсету
Oleg Zadorenko
16 мамыр 2022
Мен онда VGA - HDMI адаптерін сатып алдым. Тез қызмет көрсетілді, егжей-тегжейлі кеңес алды
B
bdalchirx
12 ақпан 2020
Қажетті затты тек оларда тапты, сапасы мен бағасы ең төмен, ugreen компаниясының өкілдері