Бірнеше күн бұрын осы кесененің жанындағы ауылда жұмыс істеген. Мен ол жерде өте таза және тыныш деп айта аламын. Ондағы Министрлер өте мейірімді, сыпайы және жанашыр. Мен су құйып беруімді өтіндім(менікі аяқталды, ал жақын дүкенге дейін, көшеде+36). Олар маған сабырлы және жылы шыраймен қарады (мен басқа сенімге қарамастан) және су берді, бірақ ол жерде онымен оңай емес сияқты.
Тараз қаласының көрікті жерлерінің бірі. Қайта құрудан кейін бұл бірінші рет болды, бұрын бәрі сәл ғана болды. Маған өте ұнады, тарихпен байланыс сезіледі,әсіресе барлық бастықтардың есімдері жазылған ескерткіштер. Өте танымдық.
Қасиетті орын, талас өзенінің айналасы мен қаланың көрінісі керемет, қарама-қарсы туризм алаңы қаланы көруге арналған, бұл жер кешке және түнде өте әдемі қаланың көрінісі керемет
Қазақтың ата-бабаларымыздың тарихи кесенесі жақында болды, барлығы жақсы жөнделді, көп нәрсе киіз үйдің беседкаларын тұрғызды, жақсы суретке түсу үшін көптеген орындар қойылды
Жеке өмірді қалайсыз ба? Сіз төбеге кіріп, көріністі тамашалай аласыз . Қала алақан сияқты. Түнде барған дұрыс . Сарқырама түріндегі Фантан көрініспен таң қалдырады
Ол жағымды таң қалды, өйткені ол қалада ұзақ уақыт тұрмады. Түнде серуендеу аймағы өте әдемі. Тек минустардың ішінен тағамдар фаст-фудқа кірген кезде ғана мүмкін болады әрі қарай кофеханалар немесе басқа кафелер жоқ. Мүмкін бұл бастапқыда жоспарланған шығар, бірақ жаяу серуендеуден басқа, әсіресе жазда балмұздақ жеу және т.б. бірақ сіз түнгі қаланың тыныштығы мен сұлулығын сезіне аласыз.
Кесененің өзінде олар болған жоқ, олар жағалауда жүрді. Әдемі жер, Таразда абаттандырумен айналысқаны жақсы.
Жалғыз кемшілігі-ескерткіштердің баспалдақтарындағы ширпортреб көше саудасы. Әкімдік мұқият қарайтын еді, әйтпесе мұнда екінші базар ұйымдастырылады.
Таразда, Тектұрмас Ата өзенінің жағасында, Мәмбет Ата жолының дәл астында жерленген-Айша Бибі Ана мен Қарахан Әулие кешеніне барғаннан кейін міндетті түрде көру керек
Шедевр емес, көптеген кемшіліктер бар, өйткені олар әрқашан бәрін асығыс жасады! Бірақ бұл жақсы болды, бірақ менің ойымша, смета мүлдем керемет болуы керек еді! Олар қалаға аспалы жол болады деп айтты, бірақ бірдеңе қатып қалды!
Онда әдемі ,демалуға болатын жер бар,бірақ әрдайым адамдар көп ,көліктер қоятын жер жоқ,кешке үйге бармайсың,тауға көтеріліп жатқан 2 полиция қызметкерін қойдыңыз ,каа қыста адамдар велосипедпен жүруді ойламады ,велосипедпен жүру қауіпті ,өйткені арбалар үшін де,тек жаяу жүргіншілер үшін де қарастырылмаған...
Тараз қаласының әдемі жерлерінің бірі. Ыңғайлы үлкен тұрақ. Қаланың әдемі көрінісі. Түнде бәрі жақсы жарықтандырылған. Аллеяның әрлеу материалы тау табиғатымен өте жақсы үйлеседі!
Мен ол жерде болған жоқпын, бірақ мені қатты таңқалдырды, таңғы 5-6-ға дейін адамдар, балалары бар адамдар бар, бұл адамдардың барлығы тұрақ ұйымдастырды, ауданның кейбір тұрғындарының үйден шығуын жауып тастады.