Krytex

Карим Тельманов
25 қазан 2024
Тамаша қызмет және кәсібилік! Жақында осы балалар орталығына барып, қызметтердің сапасы мен жұмысқа деген көзқарасқа қатты қуанды. Мамандар шынымен де өз істерін біледі-өңдеуден кейін көлік өте жақсы көрінеді! Мен әсіресе егжей-тегжейге назар аударғым келеді: әр элемент денені Жылтырату, интерьерді құрғақ тазалау немесе бояуды қорғау болсын, барынша мұқият өңделді. Тіпті ең кішкентай сызаттар із қалдырмай жоғалып кетті. Жоғары деңгейдегі қызмет: сыпайы қарым-қатынас, мерзімдерді нақты сақтау және барлық сұрақтарға жауап беруге дайын болу. Мұндай жұмыс деңгейі үшін бағалар жеткілікті. Енді мен бұл балаларды барлық таныстарыма ұсынамын-олар да сапа мен кәсіби тәсілді бағалайтынына сенімдімін. Керемет үшін командаға рахмет
Асик
9 қараша 2024
Мен айтайын, винил по желімделген бірінші жуу сыйлық ретінде, біз бірден емес, бір жылдан кейін жууға келдік, өйткені машина тұрды, өйткені мен басқа қалада жұмыс істедім, көлікті өзіммен бірге Астанаға алып бармадым! Удоның қызы су алған жоқ, жалпы олар көлікті сыртынан ғана жуып тастады(бірақ сіз салонды жууға болады), пленкадан ұсақ сызаттар тауып,дитейлинг пен фараларды пленкамен жабуды ұсынды,90 000 теңге жеңілдікпен,олар шот-фактураны тастап, маған гол соқты, Мен тағы да Астанада және қандай да бір жолмен келгеннен кейін мен басқа балалар орталығына хабарласамын деп ойлаймын,мен 3 жұлдыз қоямын,тек балалар қарым-қатынаста жақсы болғандықтан!
V
VimeR TM
22 қараша 2024
Деталинг-бұл керемет! Менің машинам мұқият тазалап, жылтыратқаннан кейін жаңа болып көрінеді. Кәсіби мамандар керемет жұмыс жасады, әр деталь жарқырайды. Мен өз көлігін мінсіз күйде ұстағысы келетіндерге кеңес беремін.
Владимир Кислицин
29 қаңтар 2024
Балалар өз жұмыстарын біледі. Сын мен түсініктемелерге өте кәсіби түрде қарайды, барлығы дереу жойылады, жұмыстың соңғы сапасына сәйкес ешқандай шағымдар жоқ-Күңгірт сауыт, антихром және бонус - ойықтар мен сызаттарды жою, сонымен қатар табалдырықтар ілулі (бұл қызметтер тізіміне мүлдем кірмейді), көлемі әлсіз емес, жұмыс сапасы-10-нан 10-ға. Қанағаттанамын, ұсынамын 👍
Бахыт Касымбаев
10 ақпан 2024
Админ Бек жұмыс істеді, барлығы шамамен болды.және кезекпен жұмыс жүргізбейді.режим,былайша айтқанда, олардың басымдығы бар.мен көлікті қалдырдым, пленка 7 күн бойы желімделді, бірақ макс 3 күнді алады.олар кезексіз тұрақты клиенттің көлігін айдап әкетуге түрткі болды.
Кайрат Кайрат
20 желтоқсан 2024
Супер сервис, желімдеу, жылтырату және құрғақ тазалау бойынша шеберлердің сапалы жұмысы! Юре жеке құрмет! 😉
Lessya Ossipova
5 шілде 2021
ҚАРЛЫҒАШТАРЫҢЫЗДЫ krytex 🚗 🛻 🚐 🚙 - ға осы жерден әкеліңіз, олар сізді жуады, жуады және жылтыратады, желімдейді, сонымен қатар қарлығашыңызды элементтерден қорғайды. Материал барлық брендтік және сапалы. Мен ол жерде жұмыс істемеймін, тек олармен бетпе-бет келдім. Жігіттер-өз ісінің барлық мамандары. Өзіңіз барып, тексеріп алуыңыз керек. Көлігіңізді сақтаңыз.
Armat Buldybayev
1 қазан 2024
Мен мұнда 2019 жылдан бері қызмет етіп келемін Супер деталинг және супер адамдар, көзқарас, қонақжайлылық жоғары деңгейде!🙏🏻
D-overman
25 ақпан 2023
Мұқият, клиенттердің өтініштеріне өте мұқият. Бірақ олар іске асыруды кешіктіреді. Уақыт бойынша уақыт жоқ. Бағалар көтерілді. Бірақ олар жақсы жасайды
Дмитрий Гуцалюк
12 шілде 2023
Қалыпты қақпақтар тігілді, бірақ олар тек мерзімдері бойынша кешіктірілді. Алдымен олар бір аптадан кейін не дайын болатынын айтты, бірақ орнату үшін 2 аптадан кейін шақырылды.
Асхат Сарсембаев
19 қазан 2023
Мен оны тексергенше жаңбыр жаудырдым, жаңбыр жаумады, бірақ бәрі уақытында жасалды және машина әлі жуылды!
T
Timur Mustafayev
21 сәуір 2022
Мен оларға 3 Машинаны жылтыратуға, қозғалтқышты жууға, керамика жағуға, құрғақ тазалауға апардым. Барлық позициялар бойынша олар өте жақсы жұмыс істеді, тағы бір кепілдік берілді. Риза болды
Sergey Kozhevnikov
16 ақпан 2024
Балалар кәсіпқойлар! Қызмет деңгейінде!!! Мен кездейсоқ таптым, бірақ мен оған өте ризамын! Енді тек оларға!!!!!
Э
Эльмурат Мурат
Топ Детейлинг Алматы. Юра Красавчик 🐺
Дилияр Йолдаш
20 желтоқсан 2024
Ең жақсы деталинг. Рахмет Бек Авто!
Olzhas Tyulebaev
Петр Логинов
Қалыпты
Александр Шептев
22 қазан 2022
Мен олар туралы білетін ең бастысы-мұқият және жауапты балалар. Олардан шыққан құрылғылар сенімділікті оятады.
Мохира Хакимова
10 желтоқсан 2024
Тамаша жұмыс істейді
Yuriy Kolysh
31 тамыз 2022
Керемет деталинг! Алматыда нөмірі 1!
Мият Турабаев
22 маусым 2023
Керемет қызмет, олардан сапалы жұмыс. Барлығына риза )))
Кенжемурат Бостыбаев
9 наурыз 2024
супер
А К
19 қыркүйек 2023
От
Казбек Исабеков
22 сәуір 2023
Маңызды кеңсе емес! Төлемдер үшін тұрақсыздық айыбы!
Марина Юрьевна
19 сәуір 2022
Жақсы балалар. Тәжірибелі шеберлер.
Ярослав Соколов
24 шілде 2021
Супер!
Азиз М.
5 маусым 2020
Мүмкін ең жақсы тамақтану.
Асхат
27 маусым 2020
Мен жақсы жағдайларды сатып алдым.