Kit

Жаңалықтар

Галина
27 шілде 2024
Сыпайы қызметкерлер таза қызмет көрсетеді барлық сұрақтарға жауап береді, клиент үшін ең жақсы шешім қабылдауға көмектеседі. Сізбен өлшенеді, таңбаланады және оралады 👍 🔥 👏 👏 👏 Мен үлкен пакетті 6 үлкен қорапқа жібердім (үйге көшу) бұзылмады , барлығы жеткізілді. Мен Тасымалдаушының қызметтерін бірінші рет емес, көп рахмет. Мен ұсынамын 👍 Адамдарға арналған баға 🔥 🔥 🔥 👍 👍 👍
Иван Дмитриев
19 ақпан 2024
Мен үнемі шолуларды оқимын және үнемі жіберуге алаңдаймын, бірақ бәрі әрқашан толық тәртіпте және уақытында келеді. Ерекшеліктер бар екеніне сенімдімін, бірақ мені бірнеше рет алып кетті) уақытында келді Және бәрі сақталды. Ол Ресейге де, Қазақстаннан да Петрге, содан кейін бір бөлігін Қырымға жіберді, бәрі жақсы. Ең бастысы бәсекелестерге қарағанда жартысы арзан.
Анна Бердюгина
15 қазан
Ресейден бірнеше рет осы компания арқылы сәлемдемелер жасалды.Барлығы аман-есен келді.Бағалар жоғары емес.
Дмитрий Пушкарёв
13 шілде 2024
17 күн күтемін жүк келмеді 10 12 күн уәде етілді сұрыпталмаған компания әлі мамыр жоқ 28 маусым асеич 13 шілде
InfamousD r.
4 қараша 2022
ХДА, сәлемдеме 19.10.22 Новосибирскіден Қазақстанға жіберілді. Бүгін 4.11.22. Келу күні үнемі өзгеріп отырады, алдымен олар 27.10 келеді деп уәде берді, операторлармен байланысуға тырысты, тек үшінші рет сәтті болды, жалғыз нәрсе-күту және күнді 02.11-ге жылжыту. Жарайды, мен екінші Қарашаны күттім, компаниямен тағы да байланысқа шықтым, тағы да Күнді 4-ке ауыстырдым. Мен сәлемдемені трек нөмірі бойынша қадағалап отырамын және таңертең ол жерге келіп, түсіруді күтіп тұрғанын көрсетеді. Күні бойы маған ешқандай хабарлама келмеді және әлі күнге дейін заттарым жоқ. Бұл жұма, ал сенбі-жексенбі демалыс. Сондықтан мен дүйсенбіге дейін қажетсіз қаламын. Мен форс-мажорлар бар екенін түсінемін, бірақ бақылау жүйесін қалыпты түрде орнатыңыз, сондықтан пакеттің қай жерде екенін білу үшін операторларға үнемі қазып алудың қажеті жоқ, сізде мәзірде ең аз ақпарат бар, сонымен қатар мерзімі өткен күндер жоспарланған келу күні ретінде көрсетіледі Мен бір апта күтуге дайынмын - ең көбі екі. Бірақ қазір мен теңізден ауа-райын бір айға жуық күтемін, менің пакетім қашан келеді және оны мүлдем ала аламын ба? Қорытынды Егер сіз бір ай күтуге дайын болсаңыз, оны қолданыңыз, бағалар соншалықты жоғары емес, операторлар жақсы, сондықтан мен пакетті әлі алмағаныма қарамастан, біреуін қоймаймын
Владимир С.
13 қазан 2023
Жүк ұзақ уақытқа созылды, бастапқыда 4.10 болды, тек 13.10 келді, кезек әлі алынбады, сіз 2-3 сағат тұруыңыз керек, өте баяу, бір адам жұмыс істейді, жеткізуді рәсімдеуге тура келді, бұл қосымша шығындар
Наталья Плетнева
26 желтоқсан 2024
Барлығы ұқыпты. Пакет уақытында жеткізілді. Сыпайы қызметкерлер.
Ксения Ремизова
1 наурыз 2023
Біз Омбыдан бизнеске арналған жабдыққа тапсырыс бердік.... 20 ақпанда жөнелтілді жүктің келу күні 24 ақпанда белгіленеді... бүгін 1 наурыз және бұл күлкілі емес....жүктің кешіктірілгені туралы SMS немесе хабарлама жоқ....
kurilovas
4 желтоқсан 2023
Ресей Федерациясына және кері жедел жеткізу, бағасы Бұл жағымды таң қалдыруы мүмкін.
Игорь С.
11 маусым 2021
Олар маған көлікке жел турбиналарын жіберді олар арқылы қаптама күдік тудырды орналастыруды сұрады жел турбиналары сынған. Ақшаны қайтару үшін қағаз жазды. Нәтижесінде олар істерде де, ақшада да венулиден бас тартты . міне, Иеміздің ойы. Қорытынды жасаңыз.Жел жұмысшылары ұсақ түйек болды және олар өздерін дұрыс ұстамады менің ойымша және менің бетімде тұрақты Клиентті жоғалтып алды
Екатерина С.
25 қаңтар 2022
Мәскеуде жүк 2021 жылғы 28 желтоқсанда қабылданды, 2022 жылғы 7 қаңтарда Қазақстанға жөнелтілді. Пакет бақыланбайды . Осы уақытқа дейін (25.01.22 ж.) пакет келген жоқ. Оның қайда екенін ешкім білмейді. Менің қоңырауларым мен сұрауларыма жауап бір-сұрау жасады, күте тұрыңыз !!!!. Ешқандай ақпарат берілмейді, үнсіз қалады . Бұл мүлдем қорқынышты !!!! Сіз қалай жұмыс істейсіз ???!!!! Сізге клиенттер қажет пе, жоқ па ?!!!!! Ешкім ештеңе істемейді, пакет жоғалды және бұл олар үшін жақсы !!!! Жалпы , 30 кг қалай жоғалды ??!!!!!. Менің барлық сұрақтарыма жауап береді , біз операторлармыз, бұл біздің құзыретімізде емес. Мен аптаның соңына дейін күтемін және қағаздарды мырзаларыңды сотқа беремін !!!!
G
Good morning
19 мамыр 2018
Асықпаңыз. Жеткізу жағынан да, құжаттарды дайындау жағынан да. Олар тек алдын-ала төленеді.
Анна Уткина
17 желтоқсан 2021
Сайтта 17 желтоқсан сенбі кестесі бойынша жұмыс істейді деп жазылған .... Іс жүзінде олар ешқандай кесте бойынша жұмыс істемейді .
Вячеслав Боровой
30 қаңтар 2020
Тамаша компания, жылдам және арзан жеткізу
Дима Кабдулов
16 наурыз 2020