Дәмді азиялық тағам. Ассортимент керемет. Арба зауытының жергілікті шарабы және Қазақстан Жергілікті коньяк бар. Даяшылар көп, бірақ олар қатаң дайындықты қажет етеді, олар тезірек қызмет ете алады, сіз қарайсыз және клиенттер көп болады және сәйкесінше кіріс болады.
Тағам керемет, қызметкерлер жағымды, интерьер түпнұсқа, Палау шынайы, атмосфера әуе.. ет дәмді жеді, музыка өзбек жеді, сусындар Салқын.. әсіресе сыра жеді. Бүгін тағы барайық..
Барлығы өте дәмді болды! Күні бойы барбекю туралы ойладым және оны Күткендей алдым! Дәмді, жұмсақ және шырынды❤️ мен сондай-ақ үйде картоп алып, ұсақ-түйек ішіп, шелпек алдым. Чек 4600 - ге шықты. Әрине, сіз арзанырақ таба аласыз, бірақ опция ретінде жақсы!
Қызметкерлер мейірімді және мейірімді. Мен қолма-қол ақша төледім, өзгерісті күтпедім) сондықтан 4 жұлдыз!
Тортилла дәмді, бірақ ет қорқынышты үш түрлі ет тағамдарын алды,екеуі шамадан тыс пісірілді, керісінше оны бірнеше рет қолданған маймен пісірді, ащы дәм, ал үшіншісі қатты тұздалды аузында екі сағат әлі де ағызу болды бір пұт тұз салғандай, мейрамхана бұрылуда қиындықтарға тап болған сияқты, қыздар кім қызмет етеді мейірімді.
Жақсы орын. Дәмді тағам.
Олар шетелдік қонақтармен бірге болды және оларға бәрі ұнады, біз Шығыс дәмін көрсете алдық.
Гульбахрам Таирова
29 қыркүйек 2024
Бұл мейрамханада бірнеше рет банкеттерге шақырылды. Шынымды айтсам, мұндай мекемелерде банкеттер өткізудің қажеті жоқ деп ойлаймын! Ас үй дәмді деп айта алмаймын! Бағасы сапасы, басқа мейрамханаларға қарағанда сәл арзан,
Ұзақ уақыт болған жоқ, бірақ бұрын бәрі керемет болды! Жоғары деңгейдегі ас үй, қызмет көрсету, атмосфера шығыс тағамдарының алғашқы мейрамханаларының бірі болып табылады.
Алматыға келген сайын Кішкенекке баруға тырысамын.
Өте дәмді тағам, хош иісті шай, және түрлі-түсті интерьер.
Жақсы кавурма лагманды еш жерде жеген жоқ
Жақсы өзбек тағамдары, самсалар ұнады, Палау мақталды, бірақ мен оны өзім сынап көрмедім. Бірақ түскі асқа түскі асқа қанағаттанарлық жиынтық беріледі...
Дмитрий Макуха
17 маусым 2024
Барлық дерлік тағамдар өте дәмді. Тамаша Құзыретті даяшылар. Барлығы ұнады
Жақсы бөліктер, бәрі дәмді. Тек орынмен кездесіп алып жүретін әкімші жетіспейді
31 наурыз 2023
Жалпы, мейрамхана емес, бағалар кішкентай емес, бірақ Үлкен емес.
Неге 4? - бірқатар ұсақ-түйектер және жетіспейтін мәзір түрінде (және бұл, айтпақшы, әртүрлілікпен қатты әсер етпейді), бұл шарап әкелді (аты бойынша), бірақ мәзірде оның сипаттамасы ондай болмады.
Қайтып оралар ма еді? - жауап "иә" болады, өйткені мен тізімдегеннің бәрі үлкен мағынасыз.
Тағам жаңа, дәмді, қызмет қарапайым. Тағы не керек?)))
Тамаша орналасуы: жақын жерде автобустар мен троллейбустар аялдамалары.
Жақсы ас үй.
Жиіркенішті қызмет: даяшылар жалқау, ұмытшақ және мүлдем бастамашыл емес.