Хороший Доктор

Наталья Сибирякова
15 қазан 2024
Әдемі жел.емхана! Данилова Валерия Владимировна мен Ярослав Викторовичке сүйікті Мысықты емдегені және вакцинациялағаны үшін үлкен рахмет. Клиникада барлық қажетті сынақтарды тапсыруға, қажетті тексерулерден өтуге болады. Қабылдау кезінде өте сыпайы, Құзыретті кеңесші әкімші, өкінішке орай, оның атын білмеймін. Және үлкен плюс-бұл жел."жақсы дәрігер" клиникасы тәулік бойы жұмыс істейді!!!👍
Алёна Усманова
19 қазан 2024
Плюс-олар түнде жұмыс істейді, Мен бұл сапарда оларды енді көрмедім.Минус-бұл пациентті мұқият тексеру емес.Біз котенкаға кәсіби көмекке келдік, тек температураның төмендеуі мен пайдасыз ұсыныстар алдық.Дәрігер мысықтың аузында жараларды көрмеді, дұрыс диагноз қоя алмады.Мен кальцевирозды байқамадым.Таңертең бұл басқа клиникада жасалды.Котенка температураны төмендетіп,17000 берді.Мен бұл клиникаға ешқашан бармаймын.
Сергей
2 қыркүйек 2024
Ыңғайлы орналасуы. Клиникаға кірер алдында тұрақ. Құзыретті, жауапты қызметкерлер. Әрқашан белгіленген уақытта қабылданады," терезе " пайда болған кезде ертерек қабылданады. Тазалық пен тәртіп. Дәрігерлер бәрін түсіндіріп, үй жануарлары туралы сұрақтың ең жақсы шешімін ұсынады. Клиниканың жұмысына өте риза.
Наталья натали
Үй жануарларына қамқорлық жасаңыз. Бұл клиниканың дәрігерлерінің немқұрайлылығы біздің сәбиімізді құртты. Олар анестезияны есептемеді. Сәби өте сау болса да қайтыс болды . Емхананың атын өзгертіңіз !
У
Уася Уасильёв
20 қазан 2022
Вет клиникасының керемет жабдықтары мен жауапты қызметкерлері жануарларды және олардың жұмысын жақсы көретінін көруге болады. Мен үшін бүгінгі таңда Қарағандыдағы № 1 ірі клиникалардың ішінен, басқа клиникалардан айырмашылығы, шағымдар болған жоқ. Жалғыз нюанс - бұл баға, бірақ тұтастай алғанда барлық ірі клиникаларда салыстыруға болады. Тәулік бойғы стационар үлкен плюс, өйткені жануарға шұғыл көмек қажет болатын жағдайлар бар.
Сур Сур
5 қазан 2023
Автотұрақ аумақтың ішінде барлық бұзылған орындар үнемі жоқ, жануарлар дереу босатылады ешкім осы аумақтың барлық жерін (миналарын) тазаламайды, мамандар, егер сіз оны осылай атай алсаңыз, ғимараттың басқа кіреберісінде үнемі темекі шегеді
П
Полина Кустова
23 қараша 2023
Менің мысығымнан қуықта тас табылды, жақсы дәрігерде ол тез арада алынып тасталды және киса катетермен болған кезде сапалы күтіммен қамтамасыз етілді. Қазір ол өзін жақсы сезінеді, бірақ операциядан 5 күн өтті. Өте жақсы вет клиникасы, дәрігерлер сыпайы, мейірімді және ең бастысы сауатты. Бұл қымбат, әрине, бірақ мысықтың денсаулығына өкінішті ме)
Борис Фикс
Керемет клиника.Дәрігерлер жоғары деңгейде жұмыс істейді.Біздің итке операция кәсіби түрде жүргізілді.Өтінемін, өкінбеңіз.
Яна
20 тамыз 2024
Біз тек осы клиникаға барамыз. Өте сауатты және мұқият қызметкерлер. Жақында мысықтардың бірінде ішек өтімсіздігі болды. Тез диагноз қойылды, операция жасалды, емдеу тағайындалды. Операция және операциядан кейінгі кезең жақсы өтті. Барлық қызметкерлерге көп рахмет!!!
Антон Головатый
29 қазан 2024
Тамаша орын. Жауапты сауатты ветеринарлар, понвстоякмц жануарларды жақсы көреді, бірден шағын үй жануарлары дүкені. Орналасқан жері ыңғайлы, бірақ өте байқалмайды, егер кіре берісте графит болмаса, онда мен өтіп кетуім мүмкін еді.
Татьяна Игнатова
13 мамыр 2022
Қарағанды қаласындағы ең үздік клиникалардың бірі. Дәрігерлер өз уақыттарын өткізіп қана қоймай, жануарларды шынымен жақсы көретінін көруге болады. Бұл менің ойымша, кәсіби дәрігердің ең жақсы қасиеттерінің бірі. Менің дөрекі мысығым өзін үйде сезінеді және өзін жақсы ұстайды, жүйке емес, мойынсұнады және дәрігерлерге сенеді, ал Анастасия Владимировна жай ғана жақсы көреді, Мен тіпті қызғанышпен жүремін. Жалпы, біздің кішкентай бауырларымызға көмектескеніңіз үшін рахмет, өйткені олар балалар сияқты.😘
лёшачитает
11 маусым
Өте жақсы клиника, ең жақсы және сыпайы ветеринарлар, мысық кездесуден мүлдем қорықпады:)
Стас Ц.
9 қазан 2022
Сонда сіз жануарды жоғалтқыңыз келеді.дәрігерлер емес, менеджерлер бәрі әдемі, ал уақыт дұрыс емес деген диагноз тек әдемі сөздер.егер сіз үй жануарыңыздың тірі қалуын қаласаңыз уақытты босқа өткізбеңіз миы соншалықты арықтайды нағыз дәрігерді іздеңіз сонда жастар мен ақша бар.Қорытынды сіздің үй жануарыңыздың өлімі.оларға дейінгі және диагнозы бойынша бір айлық емдеуден кейінгі фотосуреттер.Слвам басқаша дегенмен мұндай жабдықпен бірінші курс студентіне диагноз қоюға болады
Женя Чеботина
19 желтоқсан 2024
Олар клиникаға мысықтың дәретханаға бара алмайтындығына байланысты келді, алғашқы көмек көрсетті, болашақта ақша жинау басталды, Мысықты стационарға қоюға көндірді, ал жалғыз нәрсе-бұл стационар, олар бір-біріне клиникаға баруды шешті және олар қазірдің өзінде айтты. Ешқандай NP стационарлары тек операцияға көмектеседі! Уақытты, жүйкені, ақшаны жоғалттыңыз, біреудің қайғысынан қалай ақша табуға болады?
Линор П
Артықшылықтары ұзақ уақыт тізімделеді. Ең бастысы-қызметкерлердің жоғары кәсібилігі. Минус-менің үйімнен алыс.
Игорь Ли
3 сәуір 2024
Өте мейірімді және шыдамды қызметкерлер. Олар Мысыққа сәтті операция жасады, одан әрі өмір сүру туралы егжей-тегжейлі кеңес берді-болу. Операциядан кейін екі аптадан кейін тігістерді алып тастауға келді, мысық люто сагрила, бірақ дәрігер өте сабырлы жауап берді, тыныштандырды және процедураны сәтті аяқтады. Рахмет!
Анонимді пікір
27 қыркүйек 2020
Жақсы дәрігер ветеринарлық клиникасының қызметкерлеріне үлкен алғысымды білдіргім келеді, әсіресе доктор Стро Алексей Ивановичке кәсібилігі, жануарларға мейірімділігі мен жауаптылығы үшін алғыс айтқым келеді. Біз іс жүзінде өлім алдында тұрған БИМ есімді итпен келдік, бірақ дәрігер бізді аяғымызға қойды. Енді біз отбасын жейміз, ойнаймыз және күзетеміз. Сіздің еңбегіңіз үшін көп рахмет!!! Сіздің клиникаңыздағы көмекшілер де керемет. Рахмет!!!
L
Lyuda Petrova
7 қаңтар 2024
Ветеринарлардың жылдам реакциясы. Таза, кең бөлме. Жақсы жабдық. Мейірімді қызметкерлер.
Елена Василишина
3 тамыз 2024
Мысықтың денсаулығына 3 рет жүгінген. Сауатты сыпайы персонал, дұрыс тағайындаулар, ыңғайлы, сіз бәрін дерлік сатып ала аласыз.
Александр Данилин
16 қазан 2023
Ең жиіркенішті клиника, егер сіз үй жануарыңызды жоғалтқыңыз келсе, онда бұл оларға.Жабдық жақсы, қызметкерлерде күмән бар, Жануарлар өздері үшін жүреді, кішкентай торлар, күтім мүлдем жоқ.Біз итімізді жоғалттық.
Полина Косова
Қорқынышты клиника, мен енді жануарларымды осында әкелмеймін
Алёна
16 қараша 2022
Ең керемет клиника! Білікті қызметкерлер! Біз бұл клиникаға үй жануарымызбен 04.11.2022 жылы ауыр жағдайда хабарластық-біз оны жыныстық қатынасты бақылауға байланысты қолымызға алып келдік (жатырдың ұлғаюы), шұғыл операция жасадық, ұзақ уақыт бойы біздің Инга ауыр жағдайдан шыға алмады, бірақ дәрігерлер оған екінші туған күнін берді, олар күні бойы және бүкіл өмірі үшін күресті түн және оны 06.11.2022 жылы табандарына қойды, ал 07.11.2022 жылы бізді үйге жіберді және біз 4 аяғымызбен шықтық ! Сізге көп рахмет!!!! Ингке үлкен рахмет!!!
Тони
Керемет дәрігерлер, жақсы тіркеу бөлімі.
Вероника А.
14 желтоқсан 2024
Біз осы клиникада өте ыңғайлы жұмыс кестесін рентгенге түсірдік
Владислав Сергеев
Жақсы дәрігерлер, жақсы жабдықтар
ТриАлёшка
3 желтоқсан 2022
Мысық 4 қабаттан құлап, бір аптадан кейін жертөлеге тығылды. Біз оны түнде ұстап алып, дереу клиникаға апардық. Бізді өте сыпайы қызметкерлер қарсы алды. Мысық рентгенге түсті. Сусыздандыруға арналған ауырсынуды басатын тамызғышты салыңыз. Тамшыдан кейін мысық ойнап, секіре бастады, бірақ оған дейін ол өте қайғылы болды. Мен бұл мекемені ұсынамын.
виктория максакова
4 қараша 2024
Каспи арқылы Milbemax препаратының үш пакетін сатып алдым. Препараттың белгілі бір мерзімде қолданылатынын біле отырып, біз бәрін ең аз мерзіммен салдық🤦 ♀️🤦 ♀️, мен қаптаманы тексерген жоқпын , оны басқа қалаға апардым, ақша көп ақша жұмсап қана қоймай , таныстарымның алдында ақымақ жағдайға тап болдым.
Энуза Терентьева
20 шілде 2022
Сізге көп рахмет Лисовская Ирина Валерьевна сіз бізге көп көмектестіңіз, үйге келгенде Маргоша ойнай бастады, біз сіздің емдеуіңіз бен ұсыныстарыңызды орындаймыз! Құдайға шүкір сіз бізге көмектесіп дұрыс диагноз қойдыңыз
Мадина Цыганкова
25 қазан 2021
Өте жақсы, сыпайы, дәрігерлер!!!Біз котенкаға операция жасадық, бәрі жақсы өтті!!!Сізге үлкен рахмет, осындай жас,жауапты дәрігерлер көп болар еді!!!Мен бұл желге кеңес беремін."жақсы дәрігер" клиникасы
Татьяна Ромашко
29 желтоқсан 2023
Сүйікті емхана. Олардың барлық үй жануарлары тәулік бойы жұмыс істеуге ыңғайлы
сергей с.
1 қыркүйек 2022
Үй жануарыңызды өлтіргіңіз келсе, осы клиникаға келіңіз. Менікі кеше осында қайтыс болды, қате диагноз және сәйкесінше қымбат уақытты жоғалту. Оның рецептінде бір жерде өрім бар. Өзіңіз шешіңіз...
Мхитарян Людмила
23 мамыр 2021
Кеше котенкамен кездесуде болды. Дәрігерлер жас, бірақ сауатты, сыпайы және ең бастысы мейірімді және мұқият. Олар көшеден котенка сияқты қарады , тыңдады, ұсыныстар жазды және тіпті ақы алмады . Үлкен рахмет! Клиника барлығына кеңес береді!
Сергей Сергей
2 қыркүйек 2022
Үй жануарыңызды өлтіргіңіз келсе, келіңіз... Менікі кеше осында қайтыс болды!!! Дұрыс диагноз емес, қымбат уақытты жоғалту.... Қазірдің өзінде оның рецептінде бір жерде өрім бар. Өзіңіз шешіңіз!!!
Илона Бектурганова
14 маусым 2022
Жақсы Ветеринарлық клиника. Жауапты қызметкерлер. Біз осы ветеринарлық клиниканың қызметтерін басқа қаладан баруға тура келсе де, ашылғаннан бері қолданамыз.
Евгений Зайченко
21 шілде 2024
Керемет Ветеринарлық клиника!!!, сыпайы және тәжірибелі дәрігерлер!. клиника өте риза!!!
Ольга Ивченко
12 шілде 2024
Керемет клиника . Өте мейірімді және жанашыр дәрігерлер
Наталья Кургуз
1 шілде 2024
Қорқынышты клиника, дұрыс диагноз қойылмаған, есепшоттар қойылған және емделмеген, бір күнде мысық қайтыс болды,егер сіз үй жануарыңыздың өмірін ұзартқыңыз келсе, басқа клиникаларға хабарласыңыз.
Ирма Тараканова
27 қыркүйек 2020
Олар қабылдауды ұзақ күтті, бірақ бұл ештеңе емес, өйткені балалар енді ғана ашылды. Қалғанының бәрі керемет!
Светлана Бугаец
17 шілде 2024
Жақсы клиника. Кәсіби ветеринарлар👌
Людмила Ник
31 мамыр 2022
Керемет клиника. Дәрігерлер бәріне жауап береді. Ол әртүрлі жануарларға қарады. Бәрі әрқашан жақсы болды.
Евгений Петренко
11 маусым 2024
Арзан емес
Оксана Волкова
14 қазан 2024
Психикалық емдеу, жеке тәсіл!
Дарья Волкова
27 сәуір 2023
Өте жақсы клиника. Мен оған Мысықтарымды кіргіземін. Клиникадағы жабдық заманауи. Дәрігерлер сауатты және жануарларға мейірімді. Мен үшін бәрі жақсы.
ОЛЬГА БЕРГЕР
12 қыркүйек 2024
Керемет емхана, мен әрқашан итімді сол жерде емдедім.
Мирий Мезин
27 желтоқсан 2023
Бағалар барабар, доктор сәнді, бәрі жоғары
I
IlZhi
22 мамыр 2022
Клиниканың керемет дәрігерлері мен жабдықтары. Татьяна менің үй жануарларымды емдегені үшін көп рахмет
Лариса Васючкова
10 қыркүйек 2022
Ақылсыз диагноз, ақылсыз қымбат жедел тест және пайдасыз емдеу. Екі күннен кейін мысық өлді
Валентина М.
26 шілде 2022
Жақсы клиника жауапты қызметкерлер.клиникаларда бізге маңызды ештеңе жасалмады. Бірақ менің ойымша мамандар да тәжірибесі бар
Денис Прибытков
24 наурыз 2021
Жақсы клиника, жақсы дәрігерлер, мен бәріне кеңес беремін, олар өз істерін біледі және клиенттерге деген көзқарасы өте жақсы.
Даулет Нугыманов
19 ақпан 2024
Жақсы вет клиникасы.Мен ұсынамын.