Дәл осы хинкал бүкіл желіден өте ыңғайлы. Қыздарыңызбен шулы емес жерде кешкі ас ішу, дәмді тамақтану, үйге кешкі асқа тапсырыс беру әрқашан дәмді.
Соңғы екі рет бізге даяшы Карина қызмет етті-керемет , ұқыпты , сыпайы ,әдемі қыз.
Нағыз дәмді емес)) маған мұндай кафеге бірінші рет бару өте ұнады. Және арзан өте қолайлы бағалар. Көптеген ет тағамдары, хинкали уау қарапайым.
Қалғандары мен көрмеген қызықты тағамдар
олар жеткізілімге тапсырыс берді, бәрі өте дәмді, ыстық келді🔥
ірімшік қосылған хинкали-Жүректе))
егер сіз телефон қызметін сорып алып, тапсырысты қанша уақыт алатынымызды айтсаңыз жақсы болар еді)
ООО бұл жай ғана сұмдық. Баға-сапа қатынасы, әрине, солай. Арзан бағалары бар Диш пивнушка. Тарақандар тек еденде жүреді . Мәңгілікке едендік мәзір Аяқта, демалыс күндері балалармен мүмкін емес, мысалы, Олар қонақтарға кедергі келтіреді, ал жұмыс күндері олар кедергі жасамайды ?! Мүмкін, орын бос емес ,содан кейін орын бос емес, ал балалар ішпейді және кірісі Үлкен емес. Сондықтан мен өзіме орын ұсынбаймын.
Мен ол жерге барған жоқпын,бірақ біз жақсы ойладық, адамдар жазда таза ауада отыра алады,үй ішінде темекі шегетін мекемелер бар,содан кейін таза ауа бар.
Өзіңіздің дәмді сыраңыз, жақсы интерьер дизайны, қарапайым, бірақ дәмді тағамдар. Тағамдардың -- мәзіріндегі суреттерге сәл дәлірек сәйкестігі және сіз 4+қауіпсіз түрде қоя аласыз!