Біздің ең жақсы көретін ойын-сауық және сауда орталығымыз!Парковкасы ыңғайлы, күн суықта астында паркинг бар, бағасы да қатты қымбат емес. Киім-кешектен қарапайымнан мықты брендтерге дейін бар, жаппай сатылым болып тұрады.Тамақ жағынан да өте көп кафелер бар
Ақшан болса қалтанда, талтанда да талтанда деген жер бұл жер! Жақсы ТЦ бырақ қалтан терен болу керек бұнын ішінен бірдеңе алып шығу үшін. Және ен төбесіндегі демалыс орнына кіру үшін!
Ғимараттың зәулімділігіне және ерекшелігіне де дауа жоқ. Алыстан байқауға болады екен. Бірақ әдемі құрылғы деп айта алмас едім, бұл жерде тек үздік идея басым орын алады деп есептеймін. Осыменен ереке. Ал ішкі дүниесі еш бір сауда орталықтарына ұқсамайтын ерекше дүние деп айтса болады.
Z
Zara
Телефонға карта жүктеме жоқ
Интерактив де карта жоқ
Намаз қылатын бөлме жоқ
Concierge қызмет жоқ
Left over қызмет жоқ
Ішінде қарсы алатын қызмет же жоқ
Мәлімет деск жоқ
СОО өзінің ерекше сәулетімен ерекшеленеді. Мұнда әрдайым жергілікті және туристер көп. Ішінде кең және жарық, шарлау және дұрыс дүкендер мен аймақтарды табу оңай. Танымал брендтердің бутиктері мен дүкендерінің үлкен таңдауы, сонымен қатар тамақ ішуге немесе демалуға арналған көптеген кафелер мен мейрамханалар бар.
Балалары бар отбасылар үшін ойын алаңдары мен аттракциондар бар, сондықтан бүкіл отбасылар мұнда жиі келеді. Жоғарғы қабаттарда бассейні мен жақсы құмы бар жағажай кешені бар, ол жарнамаға сәйкес Мальдив аралдарынан әкелінген. Барлығы бұл құм туралы айтады және ол шынымен де орынға ерекше атмосфера қосады.
Сауда орталығының автотұрағы үлкен, бірақ кешкі және демалыс күндері бос орын табу қиын болуы мүмкін. Әйтпесе, бұл сауда, демалыс және отбасылық уақыт өткізуге арналған ең жақсы орындардың бірі.
Сауда орталығының ерекше түрі. Әдемі, жақсы күтімді аймақ. Ішінде салқын атракция бар. Бутиктер теңізі. Бағалар арзан емес. Барлық дерлік заттар барлық жерде сияқты: өндіріс-Қытай, құрамы-синтетика. Бір бутикте сатушы қыз мені бұл табиғи материалдар деп сендірді! жүн және хб, бірақ тегтегі сезім мен сипаттама бойынша - акрил 100%. Бірақ қыз бәрібір керісінше сендіруге тырысты, мүмкін сауатсыз-оқи алмайды. Витринадағы 1-қабаттағы заманауи стильдегі өте әдемі ұлттық костюмдер. Мен тікелей сатып алғым келеді немесе өлшегім келеді.
Сауда орталығы жақсы, жатын бөлмелері, бутиктер (киім, аяқ киім, алтын, техника), туристік фирмалар, аттракцион бар. Орталықтың жанында серуендеуге, суретке түсуге, дұға етуге болады (кімге керек)).
Тілдік кедергі болған жоқ, туристерге деген көзқарас жақсы.
Астанадағы Шатыр Хан – қаланың әсерлі ғимараты, әсіресе сыртта болды. Мен футуристік дизайнға қосылудың уақыты келді деп шештім, сонымен бірге осы әйгілі сауда-ойын-сауық орталығында не сатып алуға болатынын және уақытты қалай өткізуге болатындығын білдім.
Артықшылықтары:
- Керемет архитектуралық дизайн. Ғимараттың өзі қазірдің өзінде көрнекті орын. Мұндай жерлерде серуендеу өте жақсы.
- Дүкендердің үлкен таңдауы: сәнді брендтерден бастап қол жетімді нұсқаларға дейін әркім өз қалауы бойынша бірдеңе табады.
- Әр түрлі ойын-сауық: кинотеатрлар, ойын алаңдары.
- Тамаша мейрамханалар мен кафелер: дәстүрлі қазақ тілінен интернационалдыға дейін кез келген талғамға сай асүй таба аласыз.
- Тамаша демалыс аймағы: отыратын және жасыл бұрыштары бар ыңғайлы аймақтар сатып алғаннан кейін демалуға мүмкіндік береді.
Кемшіліктері:
- Кейбір дүкендердегі бағалар тістейді. Люкс үшін төлеуге тура келетін нәрсеге дайын болу керек.
- Кейде тым көп болады, әсіресе демалыс және мереке күндері.
- Навигациядағы қиындықтар. Сауда орталығының мөлшері мен ерекше орналасуына байланысты сіз оңай адасып кете аласыз. Бірақ, екінші жағынан, бұл керемет приключение және сіз сүйкімді қазақтарды кездестіре аласыз)
Жоғарыда айтылғандарды қорытындылай келе, Хан Шатыр-бұл тек сатып алу ғана емес, сонымен қатар Сәулет, ойын-сауық және керемет тағамдардан ләззат алатын орын. Егер сіз осы "сауда джунглиінде" адасып кетуден қорықпасаңыз және ақшаңызды жұмсауға дайын болсаңыз, онда сіз дәл осындасыз. Егер сіз кенеттен шығудың жолын таба алмасаңыз-бұл маңызды емес, шатырдағы жағажай барлық қолайсыздықтардың орнын толтырады (олар бар дейді)! :)
"Хан Шатыр" сауда орталығы маған өте жағымды әсер қалдырды. Бұл көшпенділердің шатырына ұқсайтын ерекше сәулеті бар заманауи сауда орталығы. Орталықтың ішінде дүкендер, мейрамханалар, кафелер мен ойын-сауық аймақтары бар.
Маған әсіресе "Хан Шатырдың" ішіндегі океанариум ұнады. Мұнда көптеген теңіз өмірін көруге болады, сонымен қатар дельфиндер мен басқа жануарлардың қатысуымен түрлі шоуларға қатысуға болады.
Сауда орталығы келуге ыңғайлы, өйткені автотұрақ, тегін Wi-Fi және жайлы демалыс орындары бар. Шопингті ойын-сауықпен және демалыспен үйлестіргісі келетіндердің барлығына "Хан Шатырға" баруды ұсынамын.
Өте әдемі ғимарат, оның ішінде ол бірнеше есе үлкен көрінеді! Ол ыстықта салқын, жақсы дүкендер және күмбездің астында көк су, құм және слайдтары бар нағыз теңіз жағалауы бар. Ыстықта оазис сияқты. Маған ең жоғары уақытта көптеген адамдар ұнады, душ пен жуынатын бөлмелер тұрғысынан жағажаймен кешенде жағымсыз нюанстар болды. Әйтпесе, тек жағымды әсерлер, мен оны ұсынамын.
Көптеген қажетті дүкендері бар тамаша сауда орталығы. Әсіресе стильді киімдер мен аксессуарлардың кең ассортименті бар Zara дүкені ұнады. Шопингтен кейін демалуға болатын жайлы кафелер мен мейрамханалар да таң қалдырды.
Видеказақ ұлттық бас киімінде салынған заманауи сауда кешені. Сауда орталығында өнімдер мен кәдесыйлардан бастап брендтік киімдер мен түрлі ойын-сауықтарға дейін барлығын табуға болады. Жоғарғы қабаттарда тіпті жыл бойы жағажай бар.
Сәлеметсіз бе, жақында ұтыс ойынына қатысты, бәрі керемет! Кеңесшілер бәрін тез ренжітті, сыпайы болды және бұл ең бастысы. Мұндай қызметкерлерді жиі кездестірер еді. Маған әсіресе бір қыз ұнады ол бүгін 9-ға жақындады. Сондай-ақ, көптеген адамдар бұл алаяқтық деп ойлайды, бірақ бұл ережелер бойынша емес. Қыздар, ұйымдастырушылар жарайсыңдар бәрі жоғары деңгейде!!!
Ерекше архитектура, шатыр өте әдемі әсіресе кешке жарықтандыруды қосқанда, бірақ таңертең ол жақсы көрінеді, күн шатырды жарқыратады және барлық құрылымдар көрінеді, өте ерекше. Ішінде навигация аз, сіз адасып кете аласыз, бір кәдесый дүкені және оның кемшілігі-бұл қаланың көрікті жерлері бар ашық хаттар жоқ, олар еш жерде жоқ. Дәмді кафелер бар
Дүкендерді, фаст-фуд желілерін және ойын-сауық орталығын қамтитын үлкен сауда орталығы. Жаңадан бастаушы үшін бұл өте қызықты. Балаларға арналған жаңа аттракциондар ұнады. Әр қаладағы дүкендер бірдей. Ұлттық киімдері бар дүкендер ұнады.
Брендтік бутиктер көп және киім-кешек жоқ үлкен астаналық сауда орталығы, бағасы әртүрлі, бірақ сіз өзіңізге қолайлы бағамен бірдеңе таба аласыз. Балаға тамақ ішуге және көңіл көтеруге орын бар. Барлығы сатылады, тек жүру және қарау керек.
Жақсы дүкен. Шағын люкс бөлімдері аз. Тамаша Zara дүкені. Жоғарыда балаларға арналған ойын-сауық, кино. Өкінішке орай, дәмді тағамдары бар қалыпты орындар жоқ. Біз тырысқанның бәрі сөзден мүлдем емес. Егер сіз тек Coffee boom-да жесеңіз.
Үлкен дүкен, дүкендері бар екі қабат, бөлек едені бар, жоғарғы жағында бассейні немесе балалық шағы бар нәрсе бар. Ыңғайлы, ыңғайлы, таза ванна бөлмелері және көптеген дүкендер.
Бұл сауда орталығында бірінші рет болды, бұл орталықтың ауқымы мен ауқымы таң қалдырды, серуендеуге болатын көптеген орындар, қызықты құрылымдар!! Мен келуге кеңес беремін,👍ішінде балаларға арналған үлкен аймақ бар!! Динозаврлар саябағы жағажай тіпті құммен бірге!!! Көптеген қызықты нәрселер!!!
Ерекше, керемет, ерекше! Көптеген эпитеттер бар. Өте ерекше, кең жерасты өткелі арқылы сауда орталығына көзқарас ұйымдастырылған. Жалға алушыларды таңдау қызықтырақ болуы мүмкін, кейбір жақсы ресейлік брендтер - көп жұмыс істеу керек. Бірақ нысанның өзі керемет!
Бұл акво паркі мен балаларға арналған ойын-сауық аттракциондары мен брендтік дүкендері бар және тұрмыстық техникадан бастап тамақ пен киім мен аяқ киімге дейінгі керемет сауда кешені . Отбасымен демалуға және серуендеуге тамаша орын
Барлығы бар салқын сауда орталығы! Сондай-ақ өте таза.
Көптеген кафелер мен әртүрлі тағамдардың рестиктері! Сондай-ақ, барлық топ киім дүкендері жаппай нарық орнында. Моллдың кіреберісінде суретке түсуді ұмытпаңыз:) сәулет өте керемет!
скучно орын. кинотетрада экран кішкентай. жақын жерде бар стянонный оның орнын бо ашты барлық маусымдық жазда ройк қыста доңғалақты мұз айдыны ойық. бірақ жабық араласу.дешайнер шағын шатеорында 590 ш. м.көпір бар. мен неге 500 метрден кейін Азия саябағын қосқым келді. ол бұзсын. және шамамен 7 қабатты жабық биік ғимарат салады. САЯБАҚ КӨҢІЛДІ КАРУСЕЛЬ. Жылан және т. б
Өте түрлі-түсті орын. Туристер мен тұрғындарды тарту орталығы! Көптеген тамаша орындар, кино, фуд-корт, дүкендер! Сүйкімді және қонақжай! Мен қайтып оралғым келеді, бұл Мен үшін жоғары Ішкі баға:)
Сауда орталығы аттракциондарды ұнатады. Еркін құлау мұнарасы, монорельс және басқалары бар және қолайлы бағамен.
Фудкорд әлсіз, таңдау аз.
Көптеген дүкендер бар, сіз қажет нәрсенің бәрін таба аласыз.
Бұл архитектуралық ғажайып. Нысан, әрине, сырттан әсерлі, алыстан керемет көрінеді, әсіресе кешке жарықтандырумен. Ішінде қарапайым сауда орталығы бар, көптеген дүкендер, балаларға арналған ойын-сауық алаңы, фудкорт бар.