Хак

Айым Туркебай
1 қараша 2025
Керемет бал орталығы, дәрігерлер өте мұқият, жазу өте оңай, іші өте таза. Барлық қызметкерлерге рахмет.
Георгий Киселёв
5 тамыз 2025
Бірде қарама-қарсы тұрған кеңсеміздің жанынан әжесі өтіп бара жатты, ол өзін нашар сезінгендіктен құлап кетті, әріптесім екеуміз оған көтерілуге көмектестік және оны бірден осында апардық. Әжесі басқа емханаға бекітілген болуы мүмкін болса да, медбике әжесін тексерген дәрігерді тез шақырды. Қорытынды: ең бастысы-адам денсаулығы!!!
Счастье там, где я
6 мамыр 2023
Жақсы медициналық клиника. Өзі оған бекітілген. Тар мамандарға кезек бір ай бұрын, дегенмен, барлық жерде сияқты. 9-шы учаскеде сауатты дәрігер Ирина әр өтініш берушіге жанашырлық танытып, барлық қажетті талдауларға жолдама жазуы керек. Жазу арқылы қабылдау, бұл өте ыңғайлы. Бірақ шұғыл ауру жағдайында тірі кезек бар. Дәрігер міндетті түрде қабылдайды. Клиникада тазалық пен тәртіп бар.
D
Di Di
13 тамыз 2025
Бір апта ішінде терапевтке жазылу, маманға тағы 3-4 күн күту керек Мен маманға жолдама сұрадым, деді кеуде колет, терапевт жауап берді, мүмкін бұл инфаркт, салмақ жоғалту керек
Айгуль Бекмухамбетова
14 қазан 2025
Терапевттер мүлдем жұмыс істемейді, оларға лижбы отдись құл күні және бәрі. Емтиханның мағынасы жоқ және дәрігерлер өз істерін бір жерге қалдыруды күтуі керек. Олар балық басынан шіріп кетеді дейді бұл бұзу туралы
Юрий Cherpakov
19 ақпан 2025
Тамаша емхана, жақсы дәрігерлер, бал.әпкелер, және барлық қызметкерлер, бәлкім, бәрі басшыға байланысты, және ол дәрігер ретінде де,басшы ретінде де,адам ретінде де өз орнында.
Елена сВами
12 желтоқсан 2025
Егер сіз осы емханаға тіркелген болсаңыз және тірек-қимыл аппаратында қиындықтар туындаса ((3-ші қабатқа тік баспалдақпен көтерілу, тіпті сау адамға да оңай емес...
Елена сВами
12 желтоқсан 2025
ОЛЬГА
6 мамыр 2022
Біріншісонал өте сыпайы және мейірімді. Барлығы кездесуге көмектесуге тырысады. Жалғыз нәрсе-балаларға жағдай жоқ. Бірақ менің ойымша, бұл олардың кінәсі емес. Олар бірнеше рет емделді, әр емдеу көмектесті. Кезекпен де проблемалар жоқ, талдаулар үшін талондар беріледі және Шу мен жанжалсыз бәрі күтеді. Дәрігерді қабылдау үшін сіз қоңырау шалып, жазыла аласыз немесе тірі кезекпен де қабылданады.
Смерть в нищите
22 тамыз 2024
Жақсы дәрігерлер жақсы және мейірімді шыршалар бірақ көбінесе адамдар көп болады және сіз ұзақ уақыт кезекте тұрасыз 🤔
Авилгази Бауыржан
26 қазан 2025
Клиенттерге деген көзқарас өте сыпайы.Менің синуситім осында емделді.
роман лысиков
2 шілде 2024
Норма мамандары. Бірақ майлы минус бар-сіз ешқашан хабарласпайсыз. Тіркеуші қоңырауларды елемейтін сияқты
бахир негметжанов
13 мамыр 2024
Мамандар да, қызметкерлер де әр пациентке жанашырлықпен қарайды 👍 ✊ зейінділік және қатысу .театр ілгіштен басталады, ХАК барлық игіліктерді,денсаулықты тіркеу бөлімінен басталады
Shadow
2 ақпан 2024
Біз сағат 17.00-де болдық. Біздің сайт 8,керемет медбикелер мен дәрігер, жас болса да, ақылға қонымды. Барлығы сыпайы, күлімсіреп, сол жерге және қандай да бір қайғыға барды. Мазасыздық та бас тартты. Барлық сынып!
Евгения Дель
23 ақпан 2024
Мен сені жақсы көремін! Біріншіден, ешкім мүмкін болмаған кезде емделді! Екіншіден, мен позициямдамын, тексеру және биіктікте күтім жасау! Алғыс сөздер!
Валерия
18 желтоқсан 2023
Біздің сайтта өте жақсы медбике Снежана бар. Оған зейіні мен жауаптылығы үшін көп рахмет.
jane_2806@mail.ru
6 қараша 2022
Мен осы емханаға тіркелдім. Мен әрқашан ризамын! Керемет дәрігерлер! Керемет мамандар!!!! ЛОР дәрігері мен геникологқа жеке рахмет ның көзқарас, қамқорлық және кәсібилік!!! Сондықтан ұстаңыз! Тек басқа жерге бармаңыз, өтінемін, содан кейін сіз қайтадан үйреніп, үйреніп кетесіз!
Альбина Лобачева
2 желтоқсан 2024
Керемет қызметкерлер, барлығы тез және сапалы
Максимус аврелий
20 қыркүйек 2024
Мемлекеттік емханаға қарағанда жақсы, бірақ қан тапсыру кезегі және үнемі өзгеріп отыратын бал персонал
Filfak 96
12 қазан 2025
Жақсы мамандар . Бағалар қолайлы .
Агнур Махаманова
3 қыркүйек 2025
Әр түрлі бағыттағы хак медициналық орталығы, кезектер әрқашан таза
Индира Рахимова
7 қазан 2021
Біз бұл емханаға жақында көшіп келдік, маған мұнда қатты ұнады. Дәрігерлер сыпайы, іші таза, бір сөзбен айтқанда бәрі керемет.
АА
7 қараша 2024
Сіз 2,3 қабатқа лабиринт,ыңғайсыз баспалдақтар, тар жол ретінде көтерілесіз,
Карина Пак
19 қыркүйек 2023
Қорқынышты қызмет, сіз күтесіз, барлығы қатарынан дірілдеп кетті. Олар тіпті анықтаманы қалыпты түрде жаза алмайды. олар қабылданғанша бір сағат күтіңіз.
Анна Вагнер
19 тамыз 2024
Емдеу сапасы, дәрігерлер сыпайы, тазалық
Дарья Дарья
2 желтоқсан 2024
Мейірімді қызметкерлер, көптеген қызметтер. Әркім өзіне қажет нәрсені табады.
Олеся Сиразитдинова
12 ақпан 2024
Барлығы керемет. Супер бал.орталығы. Жоғары деңгейдегі пациенттерге тамаша қызмет көрсету.!
R
raushan zh
28 тамыз 2023
Қорқынышты клиника, сөз жоқ. Меруерттің жалғыз медбикесі әрдайым көмектесуге тырысады, ал Дәрігерлермен бұл жай ғана сұмдық Али басқа клиникаға ауысады…
наталья лысенко
8 қыркүйек 2022
Жақсы дәрігерлер бар, жазу уақытын жақсы сақтайды, көзқарасы жақсы. Стпта олар г. Орманва көшесіне көшті
Элина Баталова
23 қаңтар 2023
Сайтта бекітілген, әрдайым кезек, сіз бірнеше ай бойы дәрігерге бармайсыз, олар өз клиникасын соншалықты ыңғайлы бөлісті .Бұрын мен бұл ең жақсы клиника деп санайтынмын, ал қазір керісінше.
Д Ю
19 маусым 2025
Лифт жоқ қарттарға көтерілу өте қиын
Kristina Akchebarova
3 наурыз 2024
Дәрігерлер не үшін жалақы алатыны белгісіз, мен бүйректі тексеру үшін тест тапсырдым, өйткені менде созылмалы пиелонефрит бар, талдау нәтижелері бойынша олар бакпасевке сынама алды, Мен өтірік айтпаймын және бұл бүйрекке мүлдем қатысы жоқ екенін білемін, жалпы мен күн сайын ақылы емханаға барған дұрыс екенін түсінемін. мен медицина үшін төлеймін
S
Satellite
14 сәуір 2024
Талдауға немесе тар мамандарға жолдама алу қиын.
Светлана Лисицкая
Таулармен салыстырғанда кезектер аз.емхана
D
Dan Rider
17 сәуір 2025
Адамдарды қабылдағанша жарты ай күтіңіз мен сізге жүрек орталығына баруға кеңес беремін ал инвитрода сенімді талдаулар үшін
Жандос Динмухамедов
7 қыркүйек 2021
Нақты хам меңгерушісі! Сүзгі тіпті мүмкін емес ПТР сынағы сіз сұрағанға дейін алыңыз.. Сол күні басқа клиникаға кетті
argintinsok
8 қазан 2024
Өте кәсіби дәрігерлер. Тәжірибесі мол дәрігерлер бар.
🌟Елена🌟
6 наурыз 2022
Қабылдау бөлмесінде әйел отырады, ол қабылдау ақысын төлеу үшін бланкілерді жазады, мәңгілікке қанағаттанбайды және қосымша түрде өте тыныш сөйлейді 🙈
Жанна Таукелев
1 қыркүйек 2025
Дәрігерлер жақсы !
Дана Мырзахмет
1 қараша 2024
Жақында қосылды, бірақ алғашқы әсер қуантпайды
Салтанат Сарсенбаевна
8 желтоқсан 2024
Жақсы клиника
Darya Agapova
9 қазан 2024
Жақсы клиника
Елена Шрамко
21 қаңтар 2024
Менің отбасым осы емхананың қызметтерін пайдаланады. Біз бәрімізге жақсы.
B
Bauka Akimbaev
27 қыркүйек 2021
Дәрігер басшысының меңгерушісі жағдайды тыңдамай, өзін құдай деп санайды. Пациенттерге құрмет жоқ.
Римма Атиева
9 қыркүйек 2023
Керемет бал қызметкерлері!
Ольга Богачева
3 наурыз 2024
Тамаша мамандар
Наталья С.
10 желтоқсан 2024
Кеңселер өте кішкентай, оларды кеңейту керек
Жан Жан
9 шілде 2021
Қорқынышты клиника, олар пациенттерді қалыпты түрде көре алмайды.
Валентина Шрамко
13 желтоқсан 2024