Уютная атмосфера. Жағымды өлеңдер, көбінесе шулы гүржі колоритті әндері болады. Жас жұбайларға, кездесіп жүрген жастар және ұжымдастарға келуге арналған деуге болады.
Ас үйде жақсы кафе, әртүрлі тағамдар және өте дәмді. Үй шарабы да ұнады. Бөлме үлкен емес, жағымды орта. Тек егер көрші үстелде шулы компания отырса, онда сөйлесу мүмкін емес. Кафе бөлмесінде адамдардың жас санаты болған кезде, отыруға және сөйлесуге қуанышты. Жалпы жақсы кафе. Бізде алдын-ала тапсырыс беру қиын болса да.
өте дәмді грузин тағамдары, әдеттегідей бәрі керемет, атмосфера от, Ең дәмді хинкали және хачапури Али бұл жерге ғашық, қызметкерлер сыпайы және күлімсіреген
Керемет мекеме!22 қыркүйек бүкіл отбасы болды, деп атап өтті анамның туған күні .Мекеменің құттықтауы бізге өте ұнады.Ас үй ең дәмді.Бізге қызмет көрсеткен қыз Алина, өте сыпайы, қызмет жоғары деңгейде.Мен бәріне кеңес беремін,сіз интерьерге,қызмет пен ас үйге риза боласыз.
Жайлы! Жанды музыка, әріптестер үшін туған күнді жеңді, дәмді дайындалды, мекемеден құттықтау жасады))) өте жақсы болды. Фото костюмдерде түсірілген на
Мұндай орын үшін өте жақсы мейрамхана. Ыдыс-аяқтар тез, салыстырмалы түрде қымбат емес және барлық тағамдар дәмді, бірақ олар жақсы, бірақ мұнда қатты 4. Өкінішке орай, Анар шарабының ассортиментінде жоқ, әдетте Мен оны Грузин мейрамханаларында аламын, бірақ бұл әуесқой үшін..
Атырау қаласындағы ең жақсы Грузин мейрамханасы, тамаша тағам, түрлі сусындар, мейрамханадан шарап түріндегі жағымды комплемент, барлығына кеңес беремін
Атырау қаласындағы сүйікті орындардың бірі. Қызметкерлердің қамқорлығы әрдайым дәмді және сезіледі, даяшылар мейірімді және мұқият, өз жұмыстарын керемет орындайды. Әр қабатта ойын алаңы бар.
Қыркүйек айында олар қызының туған күнін атап өтті бізге бәрі ұнады даяшыға қызмет көрсеткені үшін және Аспаздарға керемет және дәмді кешкі ас үшін рахмет
Мұндай мекеме, мәзір дәмсіз, хачапури әкелді-тұздалған ірімшік, хачапури сынған табақша. Енді дәл келмес еді. Сондай-ақ, даяшылар, мәзір біреуін қабылдайды, мүлдем басқаларын шығарады, олар тіпті тапсырыс бергендерін білмейді.
"Нөлдегі ас үйге" барып, қой етіне тапсырыс берді. Оның орнына үлкен қабырғалар әкелінді, қозы емес – ит сияқты сүйектер. Аспаз тіпті кешірім сұраған жоқ. Қызмет көрсетуден және тағамның сапасынан көңілі қалды, мен бұл мекемені ұсынбаймын.
Мен бұл мейрамханаға барлық жерде келуге кеңес бермеймін антисанитария кір тамақ өте қорқынышты дайындықта күйдірілген күйдірілген тұздалған тұздалған тәрелкелер фери сияқты иіс шығарады қызмет көрсету қорқынышты дәретханалар лас
Біз көңілсіздікке ұшырадық
Кең бөлме таза және жайлы. Мейірімді қызметкерлер, әртүрлі мәзірлер. Хинкалиді міндетті түрде қолданып көріңіз, олар мұнда бірнеше түрге ие. Мен ұсынамын
Тамақтану үшін мінсіз орын. Атмосфераның өзі не үшін қажет!!!! Сәл қымбат болса да, достарыңызбен кешті осындай жерлерде өткізу әрқашан жағымды
Юрий
4 қазан 2024
Мен досымның кеңесі бойынша бардым және таңдауда қателеспедім. Өте жайлы және қонақжай, сіз мәзірді саусақтарыңызды жалайсыз. Жақсы таңдалған және жағымды қызметкерлер.
Кешкі ас 10.04.2023. Бұл жердің өзі жағымды, сыпайы қызметкерлер дәмді тамақтандырды, бірақ бүкіл әсер үш нәрсені бұзды:
1. Нашар дайындалған коктейльдер (қарапайым классикалық )
2. Менің соңғы Коктейльім Дайкири алдыңғысымен салыстырғанда алкогольді толтыруға әкелінді, оның дәмі айтарлықтай байқалады.
3. Төлем кезінде чекті тексеріңіз, қызметкерлер сыпайы болса да, өз жолында қателесуге тырысуы мүмкін, сондықтан мен Дайкири коктейлін ( шамамен 2450 тұрады ) бірінші рет 2800-ге, ал екінші рет 3560-қа ұрдым .
Мен ант бермедім, әрине, олар маған есепшотты қайта оқыды. Бірақ бұл, әрине, ашуланшақ және бүкіл әсерді бұзады.
Супер атмосфералық мекеме, грузин тағамдарының әртүрлілігі және үй шарабы 👍
Қызметкерлер мейірімді, даяшылар мәзірді біледі және әрқашан тағамдарды ұсына алады/ұсына алады!
Мен грузин тағамдарын жақсы көремін. Барлығы өте дәмді. Қызметкерлер сыпайы. Мейрамхананы ұлттық стильде безендіру. Ұлттық киіммен суретке түсуге болады.
Бұл бірнеше рет болды , интерьер мен дизайн өте ұнады, бірақ ас үй бір жолмен кірмеді , мен әртүрлі тағамдарды сынап көрдім, хинкали әдетте краннан суда қайнатылды, олар ағартқыштың иісін сезді, сондықтан мен бір жұлдызды алып тастаймын
Дәмді дайындалатын тамаша мекеме, қолайлы бағалар. Адамдардың жалғыз кемшілігі әрқашан көп. Алдын ала брондау керек. Акциялар әлі де бар. Жалпы, мен баруды ұсынамын!
Екі жыл бұрын бұл мейрамханада болды, содан кейін бәрі бір деңгейде болды. Онда тіпті Грузиядан келген аспаз немесе әкімші болды. Тағамдар жақсы, жайлы орта болды.