KFC

Мәзір

Арлан Утебеков
7 тамыз 2022
Мәәә браткалар, неге цена и острота сондай үлкен? Тема емес қой.
Потапова Елена
16 қыркүйек
Табло тапсырыс дайын екенін көрсетеді, бірақ бұл дұрыс емес және қанша күту керек екенін білу керек (және менде ғана емес. Онда ондаған тапсырыстар болды, олар шынымен дайын емес еді). Мен ащы шефбургерді алдым. Және бұл өте жаман. Тұздық пен маринадталған қияр қажет болғаннан аз екені анық, олар гамбургерге таралмайды, бірақ жай ғана бір жерге түседі. Олар тауықты қуыруға емес, кремациялауға тырысқаны анық. Қатты, құрғақ, ашық пісірілген. Бекер мен алдыңғы пікірлерге сенбедім және әлі де осында тамақтануды шештім
О
ОЛЕГ Ю
27 шілде
Жақсы орналасқан. Мекеме бірден көрінеді. Түскі ас кезінде адамдар өте көп. Дәмді және тез дайындалады. Қызметкерлер сыпайы. Бағалар орташа. Егер сіз жақын болсаңыз, бұл өте ыңғайлы. Бір сөзбен айтқанда, Мен бәріне кеңес беремін!!!
Мария Данилова
18 қыркүйек
Олар екі тапсырысты 35 минут күтті, қызметкерлер үш адам, содан кейін жиіркенішті, тыңдамайды, кейде елемейді және телефонда отырады! Бірнеше рет келіп, біздің тапсырысымыз қайда деп сұрады және жауап ретінде : біз тамақ дайындаймыз 🙄 Табло жұмыс істемейді тапсырыстар дайын күйінде көрсетіледі тіпті пісіруді бастамағандар Картоп туралы Мен мүлдем үндемеймін, дәмді емес, мүлде тұзды емеспін, олар басқа KFS - тен әкелгендей, олар жауап ретінде не болып жатқанын сұрағанда, олар жай ғана қыздырды: бізде алғашқы бірнеше партия бар. тамақ" өртенді", бірақ мен оларды қоқысқа тастадым! Сапасыз тағамның арқасында қолда бар нәрседен қалды: қанаттар мен картоп пен пепси, енді ештеңе жоқ Жиіркенішті!
Маркус Перепелкин
15 мамыр 2024
Ең дәмді, ең өткір және ең шырынды қанаттар кфс-да жаттығудан кейін болды тапсырыс берді қанаттар 10 минут ішінде әкелінді және әлі де күткен жеңілдік жасады.Пісірудің кейбір қанаттарының минусы бар.
Бага Братан
27 маусым 2024
Өте дәмді стриптер қанаттар орташа өткір, бірақ маған ең ұнағаны-бағасы мен пайдасы байткеліңіздер баскетбол және мұзды пепси.
Елжан Окас
19 маусым 2024
Тамақ негізінен керемет, бірақ қызмет өте нашар.Олар маған 13 жасар жігітке назар аудармады.Мен ол жерде кем дегенде 10 минут күттім!Содан кейін олар маған бұл кетчупты анам маған келгеннен кейін ғана сатты!
Марина Сидорова
30 қазан 2024
50 минут ішінде 28 қанатты пісіріңіз бұл қорқыту. Мен қазақ тілін түсінбеймін деп ойлап, клиентке қыңсылау-басқарушылардың сыйламаушылығы мен қабілетсіздігінің шыңы
Баян Камалова
22 тамыз 2024
Тамақ керемет және қызмет көрсету де жақсы бірақ күту уақыты әрине аз, ыңғайлы жерде орналасқан, адамдар жұмыстан кейін көбірек кіреді.
Ш
Шолпан Т
8 қыркүйек 2024
Қайталаудан жалықпаймын, қфқ дәмі жаман жаққа өзгерді, қанаттар бір майға бірнеше рет қуырылады, ал кейбір құрғақ, ескірген тоқырау
Александр Кудрявцев
Олар ұзақ уақыт тапсырыс береді, шот-фактураға АРНАЛҒАН АҚПАРАТ тақтасы, онда балдадан тапсырыс мәртебесін өзгертеді. Шын мәнінде, олар жай ғана айқайлайды тапсырысыңыз дайын болғанда. Орыс тілінде ешкім дерлік түсінбейді.
Виктор Д.
18 шілде
Тапсырысымды жарты сағат күттім. Қызметкерлер бүкіл ас үйге 3 адам. Кезек керемет.. мен осында келгеніме өкіндім.. мен ұсынбаймын
Гульмира Турганбаева Турганбаева
20 қараша 2023
Қызмет көрсету, қызметкерлер дөрекі, қуыру аз, қанаттар аз, сондықтан жартысы жоқ, біз сол жерде жұмыс істейміз, әріптестер күн сайын үрейленіп, кейде басқа жерден тапсырыс береміз орын, мен бұрынғыдай болғым келеді
Гульнара Хасанова
26 наурыз 2024
Біз мұнда ұзақ уақыт жүрмейміз.Соңғы рет пандемияға дейін болды,маған ұнамады.Тауықтың қанаттары мен аяқтары тым майлы болды.Сонымен қатар, қытырлақ көп, сондықтан тауықтың ішінде шикі болды.Біз енді қаламаймыз.
Марат Балтагожин
24 желтоқсан 2023
Дәстүр бойынша, мезгіл-мезгіл жаңалықтармен қуантатын жақсы ас үй. Электрондық кезекті енгізуге байланысты пандемия іс жүзінде болмайды
Аян Мырзабаев
1 маусым 2024
Біз 30 минут кезекте тұрамыз және бізге ештеңе берілмеді. Пісіреді . Аспаздар аз, баяу жұмыс істейді
Ю
Юрий Проскурин
Жексұрын мекеме. Біз комбинацияларға тапсырыс бердік, жартысын әкелдік. Қоңыраулар жауап бермейді, Нұсқаулық табылмайды. Мен өнімнің сапасы қандай болатынын ұсынамын. Эндигренттер, әрине, хабарланбаған. Мүмкін, егеуқұйрықтарға тауар жетіспейтін шығар.
Айсулу Байгонова
7 қаңтар 2023
Барлығы дәмді болды. Спорт сарайында орналасқан. Таза, жайлы және әдемі. Олар тез қызмет етті.
M
Muhammedkhanafiya Ilyasov
24 тамыз 2023
Қызмет өте қорқынышты, төлем терминалы жұмыс істемейді, егер сіз CFS туралы өз әсеріңізді бұзғыңыз келмесе, тапсырыстар бере алмайды, Мен мұнда келуге кеңес бермеймін, олар 15 минут күтуге мәжбүр болды, бірақ таблода ол дайын деп жазылған, ал қызметкерлер тапсырысты беруді ұмытып кеткен, өтініш қорқынышты.
Олжас Айтмуханов
30 сәуір 2024
Қол жетімді бағамен дәмді тауық еті, бірақ зиянды.
Саулеша Садыкова
23 тамыз 2024
Барлығына сәлем! Мен KFC-ді жақсы көремін, өте дәмді, қанағаттанарлық және сіз әрқашан биіктесіз!!!
Алексей Покровский
25 наурыз 2021
Қызмет жиіркенішті! Бір сағат көшеде тұрдыорындаутапсырыс. Біздің алдымызда небәрі 10 адам болса да. Нәтижесінде біз ішке кірдік және, әрине, дайын ештеңе жоқ. Бұл тағы 15 минут күту. Сіз оны фаст-фуд деп атайсыз ба?! Мен ештеңе күтпейтінімді білер едім!!! Контактісіз тапсырыс беру үшін құрылғыларды сыртқа шығару мүмкін емес пе?! Сіз үлкен фри мен аяқтарды жасай алмайсыз ба?! Тапсырысты 25 минут күткеннен кейін олар төленген 3 баскетболдың орнына 1 баскетбол берді!
Asiya Teleubaeva
25 шілде 2024
Қызмет қорқынышты, қызмет нөл, клиенттерден кейінгі үстелдер тазаланбайды👎
Amir SinteX
1 қыркүйек 2024
Қорқынышты қызмет 1 адамға тапсырыс береді және адамдарға қызмет көрсетеді, барлығына 60-65 тапсырыс берілді және 50 тапсырысын 30 минуттан астам күтті
Zaur Me
26 желтоқсан 2021
Дәмді тез әдеттегідей ащы. Кейде Мен аң аулағым келеді, бұл жер мен тамақ. Бағалар біздің нарыққа сәйкес келеді түзету жақсы болар еді
BRUHJIEGO Ъ
8 қазан 2024
Қорқынышты музыка қойылды, сонымен қатар қатты, сонымен қатар тауық өте құрғақ
Daniyar Orazov
12 мамыр 2021
Жалпы тапсырыс тез дайындалды. Маған тапсырыс беру үшін терминалдың жұмысы ұнамады. Картамен төлеген кезде терминал чекті шайнады және оны сәйкесінше бермеді. Осылайша мен төледім, бірақ чексіз қалдым. Мен терминал дисплейінде көрсетілген тапсырыс нөмірін суретке түсірдім, бұл маған тапсырыс алуға көмектесті.
Maxim
4 қыркүйек 2021
4 қыркүйекте Алматыдағы Абай 44 мейрамханасына барды. Мен тапсырыс беру үшін сөреге келдім, сол кезде кассир тұрып, қораптарға фришка құйды. Мен өте адал клиент ретінде оны мазаламауға шешім қабылдадым және ол бәрін жасағанша күте тұрдым, бақытымызға орай, Мен осы сәтте жалғыз кезекте тұрдым. Нәтижесінде, 3 минуттан кейін қыз келіп, кассирден тапсырысты қабылдай алатынын сұрайды, бұл кассир тыныш бұрылып, одан бес адамға тапсырыс қабылдай бастайды. Мен бұған таң қалдым деп айту-ештеңе айту емес. Нәтижесінде, мен тағы 3 минут күтуім керек еді, ал бұл жағдайға ашуландым. Сіз мені түсінуіңіз үшін мен 6 минут күткенім емес, клиенттің қатысуымен немен айналысқаны үшін басында ант бермеу туралы шешім қабылдағаным мені ренжітті,бірақ ол маған тапсырысты қабылдағаны үшін төледі. кезектен тыс адам! Үлкенін шақырды, ол маған карантин және қиын уақыт туралы бірдеңе айта бастады. Кешіріңіз, қандай қызметкерлер өздерінің қабілетсіздігін ковидке ауыстырады? Кадрлармен мәселені шешіңіз, кассаға түсінбейтін адамды қойыңыз компанияға кім ақша әкеледі-бұл қолайсыз!
шыкалек 🛐
5 қыркүйек 2023
Қызмет көрсету, әсіресе жігіт онша емес. Тағам өте дәмді, бәрі тез, бірақ корошка летаргиялық, үш есе 🤡
Nnn
Мен жеткізуге тапсырыс бердім . KFC енді бірдей емес . Мен бұдан артық тапсырыс бермеймін . Фото қоса беріледі
M
Maulen Yerkin
13 тамыз 2023
Келушілерге деген жиіркенішті көзқарас және өте шулы және жомарт сөздер қызметкерлер. Рахмет дәмді емес тамақ ішіп кассир мен аспаздың матами курьерін талқылағанын тыңдады 🔥 🔥 🔥 Күту уақыты ұзақ өйткені қызметкерлер бірдеңе талқылап жатқанда мен оларды кассада тыңдап үлгердім. Шыбындар мейрамхананың ішінде ұшып жүрді және бұл ерекше атмосфераны қосты.
София
1 маусым 2021
Жақсы орналасу. Көбінесе мәзірден көптеген позициялар жоқ. Өзіне-өзі қызмет көрсету кассалары жұмыс істемейді. Үлкен кезектер. Көбінесе ешқандай өзгеріс болмайды және тапсырыстар ұзақ уақыт дайындалады.
Владимир Поляков
17 қараша 2021
Бәрі дәмді болды, бірақ сіз алып кеткенде ішіндегі нәрсені көрген дұрыс. Қанаттардың орнына жамбас қойылды.
Мария Репке
31 мамыр 2024
Бүгін олар жүрді, бәрі дәмді болды.Үлкен зал
Болат
22 тамыз 2023
Кейде кезектер болады (әсіресе кезінде) қандай да бір іс-шара және Орталық стадионда матчтар өтіп жатқанда, адамдар өте көп) бір рет тіпті 30 минут күтуге мәжбүр болды. Бірақ мұндай күндерде ғана. Сонымен, жұмыс күндері 10 минутқа дейін дайындалады.
Руслан Ахмиров
26 маусым 2024
Мен сияқты құрғақ, бірақ дәмі мен түсі бойынша жолдастар жоқ
Альтаир Бекетай
31 тамыз
дәмді, бірақ ұзақ уақыт бойы дайындалады
Вадим Терехин
26 тамыз
Қантсыз Кола жоқ, мен диабетик ретінде онсыз жей алмаймын
Asema
Бұрын қанаттар қытырлақ емес, тек майға айналады, ал зал лас ешкім үстелдерді тазаламайды.
Грешный Ангел
1 желтоқсан 2021
Жалқау мультфильмді есіңізде сақтаңыз! Бір-бірден! Фигистикалық көзқарас. Қызметкерлердің бұл тез тамақтану екенін түсінбеуі. Орыс тілінде олар мүлдем сөйлеспейді. Енді мен мұнда ешқашан жүгірмеймін
Татьяна Кочергина
9 желтоқсан 2019
Жылдам қызмет көрсету, ыңғайлы орналасу, бірақ тауық сапасы нашарлады (
Ирина Хватова
31 тамыз 2024
Сыпайы қызметкерлер, жақсы қызмет көрсету
Vmitriy V.
15 қазан
Жиіркенішті қызмет. Қызметкерлер агрессивті және есі дұрыс емес. Тамақ - бұл әдеттегі CFS. Ұзақ уақыт пісіріңіз. Орналасқан жері-Орталық стадион-тығындар. Автотұрақ мәселесі. Мен оны өте ұсынбаймын.
Стас К.
26 қараша 2018
Қанаттардың дәмі керемет. Бұл иә. Бірақ бөліктердің өзі бірнеше жыл бұрынғыға қарағанда кішірек болып көрінеді.
Гаухар Бектурсынова
21 мамыр 2024
Өте дәмсіз CFS. Құрғақ тауық шынайы емес.
О
ольга новосад
7 қаңтар 2024
Мүлдем ұнамайды.Тауықты әлдеқайда дәмді етіп дайындауға болады
Раушан Раушан
25 шілде
Дәмді аяқтар, нагеттер
Дмитрий
3 қараша 2019
Мен біреуіне тапсырыс бердім, екіншісін тексердім, үшіншісін бердім
инкар инкар
25 тамыз 2023
ооочее ұзақ касиры, және Тапсырыс ұзақ жасады, жай ғана террор.
Артем Антонов
22 шілде 2023
Баяу қызмет етеді. Төлем терминалы әрдайым жұмыс істемейді.