Kelet

Бауыржан Жунусов
13 қараша 2023
Насос сатып алдық жақында жақсы бағасы сапасы мықты кәсіпорын
727234 Утельбаев
27 қаңтар 2023
Жақсы магазин, бәрі бар!
Михаил Левашов
Тауарлардың жақсы ассортименті, сіз көп нәрсені таба аласыз. Бағалар қолайлы
Дмитрий Дмитрий
19 қараша 2023
Жақсы фирма, мамандар өте жақсы, әсіресе қызметте, мейірімді, түсінікті түрде түсіндіреді, әсіресе қызмет бастығы Дмитрий мен оның қарамағындағы Дмитрий атап өтіп, алғыс айтқым келеді. Ол келді, электр қазандығын жасады,барлық ақауларды жойды , сымдарға жаңа кеңестер орнатты, өйткені олар мүлдем жоқ және сымдар қазірдің өзінде тотыққан, ол бәрін жойды және маусымға дейін алдын-алу қажет екенін сыпайы түрде түсіндірді . Сіздің командаңызға осындай мамандардың көп болуына рахмет .
Сергей Чекусов
26 сәуір 2023
Мен компанияны құлақпен білмеймін, жабдықты бірнеше рет сатып алмадым, сапасы баға деңгейінде және одан да жоғары, жабдықты таңдау үлкен, сату менеджерлері мейірімді және өнімді жақсы біледі.
Татьяна Иванова
24 сәуір 2024
Сауда-өнеркәсіп компаниясы сорғы станцияларын, сумен жабдықтау жүйелеріндегі қысымды арттыру үшін тұрмыстық станцияларды шығарады, үйлер мен өнеркәсіптік кәсіпорындарды жылыту үшін әртүрлі қуаттылықтағы электр және газ жылыту қазандықтарын шығарады.Желдету, сорғы, компрессорлық жабдықтарды сатады.Барлығы тамаша сапа. Тауарлардың үлкен таңдауы. Мен ұсынамын
Даурен Базарбекович
11 қыркүйек
Менеджер Игорь нағыз Жолбарыс. Жарайсың және айтамын және көмектесемін.
Виктор
Мен сіздермен осындай жағдаймен бөліскім келеді . Ұйымдастыру үшін Pedrollo 2cp 32 / 200v 230/400v сорғысын сатып алыңыз . Көп емес, аз емес, 579600 теңге төледік . Мен алып кетуге келемін, күте тұрыңыз, олар бірдеңе іздейді деп күтіңіз , содан кейін олар біздің соңғы тереземізді қазір алып тастаймыз дейді. Жарайды, менің ойымша, бұл соңғы рет бөлшектелгенін білдіреді, сәттілік . Олар әкеледі, Мен оны көлікке кәсіпорынға апарамын . Біз бәрін дұрыс орнатамыз . Біз жұмысты бастаймыз, тексереміз . Ол жұмсақ жұмыс істейді , толық күшпен емес , қысым 5бар ұстайды . Менің ойымша, Жаңа ұзақ уақыт жұмыс істейді , әлі де қиын емес, жалпы супер . Келесі күні таңертең мен тексерумен келемін, сорғы майдан ағып кетті . Менің ойымша, бұл дұрыс емес, Мен бір күн жұмыс істемедім. Мен оларға қоңырау шалып, көрейік дейді. Орталықты сервиске алып келдік, қабылдадық, қоңырау шалайық деді . Келесі күні немесе күн сайын қоңырау шалыңыз, олар сізге кепілдік жағдайы емес дейді, сіз жөндеуге ақы төлеуіңіз керек . Неге деп сұраймын, олар сіздің құбырларыңызда құм бар дейді . Менің айтайын дегенім, бізде кәдімгі ағын су бар , сонымен қатар сүзгі , су есептегіш , содан кейін балшық ұстайтын резервуар, қандай құм . Сонымен қатар, сорғы жұмыс істемеді және бір күн жұмыс істеді, тек сатып алынды . Дәл сол сорғы жақын жерде тұрады және күн бойы өшпестен және сынбай ұнтақтайды . Мен сату бөлімін қосуға тура келді, олар тек жөндеуге сатып алды дейді. Төменгі жол, шамасы, олар сату бөлімі мен қызмет көрсету орталығы арасында бірдеңе дауласқан, содан кейін олар сіздің сорғыңызды дайын деп жазады , кепілдік бойынша жөндеуге болады . Мен қуандым, менің ойымша, олар кептірілген безді жаңасына ауыстырды, сіз оны ұзақ уақыт салып, ұмыта аласыз . Бірақ қуаныш ұзақ болған жоқ , тек құбырларды кіргізіп, шығыңыз, өйткені май тығыздағыштың астынан су қайтадан тамшылап, жаңа немесе жаңа емес, бұл мәселені қойды . Мен оған қуат қоспадым . Мен бейнені вацапқа қызмет көрсету орталығына жібердім, үнсіз . Мен сату менеджеріне жібердім, мен оларға жақсы өтемін деді менеджер . және бұл туралы . Дүкеннің чатында маған қызмет көрсету орталығы түскі ас 12-ден 14-ке дейін айтады . Жөндеушілерде жаман түскі ас емес . Ал біздің ұйым сусыз түскі ас ішуі керек . Кем дегенде , олар дұрыс емес деп жауап берді, оны оларға апарыңыз немесе ол осылай жұмыс істесін . Бір сөзбен айтқанда , компания өте нашар жұмыс істейді, мүмкін олар бұрын жақсы жұмыс істеген шығар ,бірақ оларда бір нәрсе болды және солай болды. Мен бұл дүкенді және одан да көп "Келет" сервис орталығын ұсынбас едім, қалада басқа жөндеу шеберханалары, сондай-ақ сол жабдықты сататын дүкендер жеткілікті . Жұмысқа деген қорқынышты көзқарас !!!! МЕН ҰСЫНБАЙМЫН !!!! ТӘЖІРИБЕДЕ ТЕКСЕРІЛДІ !!!!
Николай Земцов
3 қаңтар 2023
Олар сорғыны жөндеуге берді.Тым ұзақ жасалды .Алдымен олар бір бағаны, содан кейін жөндеу үшін екіншісін айтты.Содан кейін олар бұрынғысын қалдыруға шешім қабылдады.Клиенттерге қызмет көрсету сапасы нашар.
Виталий Поляков
14 қазан 2023
Тамаша компания. Керемет қызмет, жоғары деңгейде қызмет етті. Кепілдік бойынша жүгіну тәжірибесі болды-олар бір күнде "ура" үшін жұмыс істеді! Мамандандыру бойынша жабдықтардың кең таңдауы
Дмитрий Наволокин
26 қазан 2023
Жергілікті және шетелдік электр қазандықтарының, сорғы жабдықтарының үлкен таңдауы. Жақсы сапа қол жетімді бағалар.
Юрий Назаренко
19 мамыр 2023
Алматыда ең барабар бағалар! Қызметкерлерге рахмет, барлығы кеңес беріп, кеңес берді.
Дастан Омаргалиев
11 тамыз 2024
Консультациялар аз. Кейбір сатушылар. Сорғыларда араласатын адамды алу керек.
Виталий П.
22 наурыз 2023
Тамаша компанияның керемет өнімдері. Бағалар батыстық әріптестерге қарағанда төмен, бірақ мен өнімнің сапасына қанағаттанамын. Қызмет тез жауап береді, менің жеке шағымым жоқ, тек жағымды эмоциялар
Иван Денисов
13 қыркүйек 2024
Жексұрын қызмет көрсету, кез-келген нонсенс бойынша басын шайқау, кассада Құзыретті емес қыз отырады! Мен ұсынбаймын.
Ирина Буталова
Тамаша компания, үлкен ассортимент
B
Boris Love
17 маусым 2023
Керемет компания!!! Керемет қызмет және өнім сапасы!
C
Chumakov Alexander
8 наурыз 2019
Өте ұзақ қызмет көрсету, егер демонстрациялық залда ондаған клиент болса, онда сіз өнімді 2 сағаттан кейін аласыз, тапсырыс тез қабылданады, содан кейін түсініксіз манипуляциялармен касса, қоймашыны ұзақ күту. Қысқасы, егер сіз байланысқан болсаңыз-бекітіңіз, бәрі оңай емес.
V
Vyacheslav Markeyev
10 ақпан 2022
Менеджер жылытқышты сатып алудың қайсысы жақсы екенін дұрыс түсіндірді. Нәтижесінде мен 500 000 мың теңгеге сатып алдым. Жаңа жылдық мерекелер үшін... Керемет қызмет үшін рахмет
Alexey L.
4 ақпан 2019
Бұрын қызмет 90-шы жылдардағыдай болатын, сіз оны алғыңыз келеді, х-да қаламайсыз... айтқандай жүріңіз. Енді бұл мүлдем басқа мәселе! Мен жақында leo сорғысын сатып алдым, қазір қызмет бірнеше есе жақсарды. Жедел, бағалар ең төмен, сонымен қатар таңдау өте үлкен, барлығы дерлік қол жетімді. Менеджер Алтынбекке егжей-тегжейлі кеңес бергені және таңдауға көмектескені үшін рахмет! Қосымша жеңілдік үшін, жалпы, үлкен рахмет!
дмитрий фешин
1 қараша 2024
Тамаша сапасы бар елеулі өндіріс
Алексей
15 маусым
Өте қиын бәрі реттелген
ИВАН
9 қаңтар 2023
Орталықтың жауабы әлсіз, бірақ тұтастай алғанда олар өз жұмысын жасайды
Игорь М.
24 мамыр 2020
Сорғы мен желдету жабдықтарының үлкен таңдауы. Қызмет жақсы деңгейде.
Даурен Абдрахманов
19 қаңтар 2024
Өнімді алу ұзақ және қиын. Мұны қарапайым дүкенде жасау мүмкін емес пе
Всеволод Лукашёв
16 сәуір 2023
Сорғылардың, газ колонкаларының, техниканың тамаша таңдауы. Мінсіз қызмет
нуркен Жузбаев
14 қазан
Жақсы тауар сигменті Қазақстанның басты өндірушісі жарайсыңдар
Андрей Д
10 қараша 2023
Сантехникалық және жылыту жабдықтарының үлкен ассортименті. Оңтайлы бағалар. Міндетті түрде бару керек!
Sergey Pchelintsev
31 шілде 2021
Жоғары бағалар, төмен сапа el. Қозғалтқыштар, ешқандай персонал.
А.Л.
6 қыркүйек 2019
Компания жаман емес бірақ өте баяу қызмет Егер сіз сорғы сатып алғыңыз келсе, кем дегенде екі сағат күтуге дайын болыңыз, қызмет өте қорқынышты.
Равиль Тохниязов
12 қыркүйек 2021
Сорғылардың бағасы тым қымбат, әсіресе қарапайым тұрмыстық сорғылар үшін , педрола үшін 95000тг . Ия, мен түсінемін итальяндық құрылыс, бірақ бағалар-бұл жай ғана баға
Кирилл Елгин
27 ақпан 2024
Біз олармен ұзақ уақыт жұмыс істедік, жабдық маңызды!
Мурзагали Толетаев
27 қараша 2019
Келет АҚ, тамаша кәсіпорын, маған қажетті заттарды дәл сол жерден табамын! Оларға сәттілік және одан әрі өркендеу!!!
Said Nuriyev
25 маусым 2019
Тауардың берілуін ұзақ күтіңіз, қызметкерлер мейірімді, бағалар тым жоғары болып көрінеді.
Кастон
5 қазан 2021
Өз өндірісі бар Компания. Жабдық әсерлі. Басшылық барлық жұмысты өте сауатты құрды!
магомед измайлов
28 сәуір 2022
Жақсы компания, керемет өнім және қызмет.
Канат Канат
Келет. № 1
Наталия Мелещенко
17 қыркүйек 2024
Келет-қаланың ғана емес, республиканың да жетекші ұйымдарының бірі. Шымкент қаласындағы үздік дилер - Сұңқар 1
Вячеслав Дубовский
18 қазан 2024
Үздік зауыт
Анонимді пікір
26 қаңтар 2023
Жақсы бағалары бар жақсы үлкен компания
Алматинский инженер
15 қазан 2019
Кеңесшілер жақсы. Егер сізде жоба болса, Ступак Андрейге барыңыз.
валерий мелешко
11 желтоқсан 2019
Сапалы өнімді сату.
Сергей
2 қараша 2018
Жақсы фирма, үлкен таңдау, сенімді жеткізуші
Анонимді пікір
6 желтоқсан 2020
Жақсы Мекеме! Барлық жерде таза және ұқыпты, өте ерікті сатушылар!
M
Merey Erzhanov
6 қазан 2021
Кірген кезде олар тым көп қабылдайтын сияқты, хамят. Менеджер отырады, жұмысқа қызығушылық жоқ, сіз бірден көре аласыз.
Антон И.
23 қараша 2019
Кез-келген қиындықтағы жобалардағы сенімді серіктес.
Л
Людмила П.
26 желтоқсан 2019
Сапалы жабдықтары бар тамаша компания.
Andrey dyo
8 қаңтар 2022
Өнімнің жақсы ассортименті
Георгий Голаев
13 қараша 2023
Сорғы жабдықтары мен қазандықтардың артында ат бағалары жоқ кім бар? Дәл осы жерде.
Serikosha
16 қазан 2023
Өте кәсіби. Барлығы ұнады.