Ол өзі барып, балаларды Олимп зертханасына алып келді. Шағымдар жоқ. Ыңғайлы орын, тұрақтың болуы, сыпайы қызметкерлер, таза және жайлы, талдау нәтижесі уақытында келеді
Олар тапсырысты кешке дейін орындауға уәде берді, екінші күн аяқталады және талдау нәтижесі жоқ. Бүгін маған дәрігерге бару керек болды. Бұл компаниямен байланысқаным өкінішті.
Сағат 12-ден бастап мен зертханашыны сынақтарды алу үшін үйге шақыруға тырысамын. Мен 3 хабарлама қалдырдым, өйткені қоңырау шалуға мүмкіндік жоқ! Сондықтан ешкім байланысқа шыққан жоқ.
Өте жақсы зертхана-және жасалған талдаулардың тізімі үлкен және таңғы 7-ден бастап жұмыс істейді, бұл өте ыңғайлы (жұмысқа дейін бәрін тапсыруға болады) және нәтижелер тез және дайын екендігі туралы ескертумен (және сіз сайттан жүктей аласыз, олардың артынан барудың қажеті жоқ).
Жалпы, мен бұл зертхананы жақсы көремін , бірақ соңғы сапарда дәрігер тағылымдамадан өтушіні оқытып, маған рұқсат сұрамай-ақ сабақ берді. Бұл өте жағымды емес еді.
Әйтпесе, бәрі жақсы.
Қабылдаудан бір күн бұрын мен байланыс орталығына қоңырау шалып, белгілі бір дәрігерден ультрадыбысты тапсыру уақыты мен мекен-жайын білдім. Мен мекен-жайға келдім, олар маған ультрадыбыстық еш жерде жоқ дейді, дәрігер жұмыстан шықты. Байланыс орталығында дөрекі әйел жауап беріп қана қоймай, жалған ақпарат берді.
Тамаша диагностикалық зертхана. Талдаулар тез, анық және кідіріссіз жасалады. Нәтижелер поштаға тез және уақытында келеді. Кіреберістің алдында кішкене тұрақ бар, бірақ оған көбірек қажет.
Зертхананың тамаша орналасуы, ПТР жеделдетілген сынақтарын (тек Шевченко-Сейфуллин тілінде) жасауға мүмкіндік бар, онлайн нәтиже береді және мөрі бар қазақ-орыс-ағылшын тілдерінде қағаз көшірмесін алуға мүмкіндік береді. Электрондық кезек. Барлық жерде сияқты аяқ киімді кию керек
Мен әрқашан дәл осы жерге барамын, бас кеңсе, зертхана, нәтижелер тез шығады. 4.5 жастағы бала қанды еш қиындықсыз алды, тіпті алаңдатудың және ұстаудың қажеті жоқ. Керісінше, ол қызықтырды, отырды, инені салғанын көрді, шынымды айтсам, мен шошып кеттім 😅
Қан алғаннан кейін ұлына төсбелгі берілді, содан кейін ол екі күн қатарынан барлығына көрсетіп, мақтан тұтады - бұл тамаша идея. Бұған дейін олар грамота берді, ұлы да қуанды,мақтанды.
Жалпы, бұл жерде жақсы нәрсе бар: таза, сыпайы қызметкерлер, бәрі тез жасалады.
Әсер бір эпизодты бұзды. Маған эндокринолог үшін бірқатар сынақтардан өту керек болды. Мен соманы есептеуді сұрадым. Медрегистратор бланкке қарап: 25000 тг. Мен мұны түсіндірдім бе? Иә, уайымдамаңыз-қыз күлді.
Тест тапсырған күні басқа қызметкер жұмыс істеді. Ол есептеді және мен 37000 тг төлеуім керек болды. Кешірім сұрамадым, мен өзімді санай алатынымды айттым. Жағымсыз. Кәсіби емес. Жақсы нәрсе, менде бұл ақша болды. Әйтпесе, қайту керек еді. Тесттер қатаң түрде аш қарынға беріледі.
Жақсы филиал өте тез қызмет етті. Нәтижелер көрсетілген уақыттан бұрын электрондық поштаға келді. Ыңғайлы орналасу, зертханалық зерттеулер үшін жақсы мүмкіндіктер, талдаулардың үлкен таңдауы
Мұнда ПТР сынағы тез жасалды. Бірақ оларға келіп, сіз сауалнаманы толтырып, тек кейбір сайттарға жазыла аласыз.. олар қабылдау бөлмесінде емес, сайтта. Сонымен бәрі жақсы))