Kaspi Bank

Irina Belous
1 қыркүйек
Бөлімшенің ыңғайлы орналасуы, сыпайы қызметкерлер, тамаша қызмет. Барлығы түсіндіреді. Келесі жолы кассаға кезек күтуге тура келмеуі үшін олардың қай уақытта көп жұмыс істейтіні және қай уақытта адамдар аз болатыны туралы ескертілді
Алма
мен бұл филиалға бардым, кассаға ақша салуым керек еді,бірден қыз қай мәселе бойынша сұрады ,Нөмірді бұзды,сыпайы түрде креслоларда отыруды күтті ,кассада кассир одан да сыпайы болды, олар жағымды сөйлесті, менің ісім бойынша кеңес алды, қызметкерлер білікті, сыпайы.
Ольга Романчикова
21 шілде
Бұл филиалдың өте сыпайы және мейірімді қызметкерлері. Әрқашан туындаған сұрақтарды тез шешуге көмектеседі.
Л
Ляззат Ляззат
8 қыркүйек 2024
Тамаша қызмет көрсету, банк қызметкерлері өте мейірімді, көмектесуге дайын, банк бөлімшесінің бастығы немесе әкімші қалай дұрыс айту керек,жарайсыңдар, кез келген жағдайды шешеді,залға шығады,клиенттерге өзі қызмет көрсетеді,айтады,көмектеседі, балалар жарайсыңдар! ұсынамын!
Ольга А.
6 қараша 2024
Депозитті рәсімдеуге және картаны қайта шығаруға тез көмектесті . Қандай да бір сәтсіздік болды, менеджер бәрін тез жөндеді. Әрқашан бәрі анық және кәсіби.
Сергей Мещеряков
28 қазан
Жол қиылысында орналасқан жері өте ыңғайлы. Бірнеше терминалдар. Валюталық операциялар үшін бөлек терминал бар.
Евгений Петров
6 қараша
Жақын жерде әрқашан тұрақ орны бар. Сыпайы қызметкерлер. Орталыққа жақын филиалдармен салыстырғанда келушілер аз
светлана коркина
24 маусым 2024
Өте жақсы банк.әрқашан сыпайы,банкоматпен жұмыс істей алмайтындарға көмектеседі, жарайсыңдар!
GoodMan
21 мамыр 2024
Қаланың төменгі бөлігіндегі ең жақсы бөлім, әрқашан бәрі тез және сапалы, кезектер әрдайым дерлік болмайды.
Роман Насонов
18 тамыз
Қорқынышты бөлім картаны терминалда ауыстырғысы келді.Ол маған жаңасын қате басып шығарды.Мен Жезқазғанға келдім, сол жерде мен бәрін қалыпты түрде жаңарттым.
Светлана А.
22 сәуір 2024
Барлығы өте ұнады. Жылдам және сыпайы қызмет, барлығы айтып, түсіндірді. Карточканы 15 минут ішінде номиналды алды. Жалпы, бәрі керемет. Мен ризамын
Светлана
4 маусым 2024
Жақсы бөлім, тез қызмет етеді. Қызметкерлер сыпайы. Кассирлерге ерекше рахмет.
Денис
21 ақпан 2024
Қызмет өте жақсы, сіз кірген бойда әрқашан көмектеседі. Мұндай сызықтар жоқ, қызметкерлер мейірімді, сауатты, жауапты
Ольга Стратилат
18 наурыз 2024
Бұрын 1-станцияда филиал болған. Содан кейін олар көшіп кетті. Қазір ауданның еденіне осы бір филиал бар. Адамдар көп. Жалпы, жақсы, кеңесшілер әрқашан жақындайды сұрайды қалай көмектесуге болады.
Ален Киреев
14 маусым
Өте жақсы қызметкерлер. Олар маған картаны тез жасады. Адамгершілік!!! Сізге рахмет!!!
N
nnn RN
8 қыркүйек
Қызмет керемет! Қызметкерлер өте сыпайы және кешірімді! Барлығы өте ұнады!
Айсана Қожаназарова
21 желтоқсан 2023
Керемет орын. Сіз отыра аласыз, салқын бөлме және картаны бір минут ішінде жасай аласыз!! ИЯ, көптеген терминалдар бар және өте тыныш🌱
У
умытпас кенжебеков
28 қаңтар 2023
Қызмет жоғары. Білмеймін, мен кезекке тұрдым сұрамаңыз менің сұрағым бойынша тез шешіп, қайда және кімге жүгіну керектігін көрсеттім. Жалпы көмектесті. Жақын жерде тұрақ бар
Sergey Z.
6 қыркүйек 2023
Каспийдің жақсы бөлімшесі тәулік бойы жұмыс істейді, әрдайым қолма-қол ақша бар, мен Каспий банкінің осы бөлімшесін үнемі қолданамын, банкоматтар дұрыс жұмыс істейді
Я
Яна Вейкум
Банктің жақсы филиалы және әрқашан көптеген адамдар бар. Қызметкерлер өте жақсы жұмыс істейді.
Любовь Швец
10 маусым 2023
Барлығы өте жақсы олар барлық сұрақтарға тез қызмет етеді адамдарға көп жауап береді бірақ бәрі өте тез шығады барлық сұрақтарды бірден шешеді
Александр
28 қараша 2022
Каспий банкі жақсы. Операторлар жақсы. Барлығы жақсы жұмыс істейді. Ең жақсы банктердің бірі. Әсіресе Еуразиялық және Халық Банкінің кейбір бөлімшелерімен салыстырғанда
Anatoliy Batenev
5 қыркүйек 2023
Білікті мамандар, егде жастағы адамдарға сыпайы түрде көмектеседі, сіздің барлық мәселелеріңізді шешеді, клиенттерге жылдам қызмет көрсетеді. КАСПИ керемет️ ️
Максим Галкин
26 қазан
Көптеген банкоматтар, карталар. Әдетте сызықтар болмайды.
Балзия Дархановна
16 мамыр 2022
Жақсы бөлім және орналасу. Бірақ менеджерлер жоқ. Сіз ұзақ уақыт кезекте тұруыңыз керек. Егер қарапайым операция жасау үшін жұмыстан шықса уақытыңызды жоғалтпаңыз
Nick Emrich
29 наурыз 2023
Тамаша банк және ыңғайлы қолданба. Олар бір күнде жеке карта жасады. Нанотехнология!!! Тез ресімделді және босатылды!
Николай Малюков
18 наурыз 2024
Ыңғайлы орын, автотұрақ бар, қызметкерлер жауап береді, бәрі жақсы
Любовь
31 мамыр 2021
Жалпы, қалыпты бөлім, бірақ... Терминалдарға әрдайым түсініксіз үлкен кезек бар. Нәтижесінде-түннің астында сіз барып, өз ісіңізді жасайсыз. Қызметкерлердің жұмысы туралы ешқашан сұрақтар болған емес: бәрі анық және тез.
soldat666cleaner
4 қазан 2019
Каспибанктің жақсы бөлімшесі. Терминалдар мен банкомат бар. Ыңғайлы орналасу, кондер және орындықтар. Кезектің минусынан, әсіресе банкомат орналасқан кіреберісте.
Я
Я одна Такая
23 қараша 2022
Банк бөлімшесі Алматы қаласы бойынша үздіктердің бірі. Онда кәсіби мамандар жұмыс істейді. Көмек пен қызмет көрсеткеніңіз үшін көп рахмет.
Наталья Аветина
28 маусым 2023
Процесті ұйымдастыру ұнамады. 1 маман және 4 ассистент жұмыс істеді. Осыған байланысты кезекте күту уақыты артты. Көптеген адамдар жиналды
Наталья М.
25 сәуір 2022
Маған бәрі ұнады, қызмет көрсету және күтуге көп уақыт болмады,бәрі керемет қызмет етеді, клиенттерге көмектеседі!!!! Жарайсыңдар
Ермек Кудретбаев
22 маусым 2024
Біз Каспий банкіне де барамыз. Барлығы өте ыңғайлы және жылдам. Мен кеңес беремін.
Роза Роза
1 қараша
Жақсы банк, менеджерлер кез-келген мәселені шешуге көмектеседі.Каспий банкі үздік
Дядюшка АУ
Қыздар өте мейірімді, барлығы айтты, барлығы айтты
Алина
9 қазан
Мен өз кезегімді 50 минут күттім, ал қалғандары кезексіз өтті. Бұл өте ұят.
Илнур Габидуллин
30 тамыз 2024
Бір бөлімде әртүрлі талаптар бар . Бір қызметкер бір нәрсені айтады, екіншісі басқа. Ақпаратқа ие емес.
Роза Курбанова
2 желтоқсан 2024
Жылдам, сыпайы және сауатты қызмет көрсету
Сергей Зинатулин
3 наурыз 2023
Банк қызметкерлерінің жұмысы биіктікте. Мәселелер тез шешіледі және үлкен кезектер жоқ
Рустам Рустам
19 қазан 2023
Бұл банктің басқа филиалдары сияқты, адамдар да толы, бірақ қызметкерлер бірден көмектесуге тырысады корпоративті мәдениет дамыған
Назар Уралбаев
19 қыркүйек 2023
Қызмет жақсы. Кассир Наталья сауатты, анық және тез қызмет етті .
Lyazzat
26 наурыз 2021
Каспи осындай Каспи, кезек халық сияқты үлкен емес. Жауапты қызметкерлер әрқашан көмектесуге дайын
Геннадий Иванов
12 тамыз 2021
Мұнда жылдам қызмет көрсету және сауатты кеңесшілер бар, мен олардың қызметтерін бірнеше жыл бойы қолдандым 👍 😎
Миша Грицай
16 тамыз 2022
Филиал қызметкерлері әр клиентке мұқият және адал, бірақ қарбалас уақытта күту уақыты 20-25 минутты алуы мүмкін
Владимир Балин
2 желтоқсан 2019
Жақсы банк , онда қызмет көрсетіледі , кейде кезектер , және жалпы 5 қатты, жиі жүгінеді және ешқашан бас тартқан емес
Сергей Неважно
19 қаңтар 2024
Жақсы бөлім және қызметкерлер өте жақсы,картаны тез рәсімдеді
Лора
5 мамыр 2023
Банктің орналасқан жері жақсы және қызмет көрсету жоғары деңгейде, жігіттер мен қыздар мейірімді
Сергей Гришин
11 қыркүйек
Барлығы жақсы деңгейде, супер банк!
Екатерина Чугуевская
12 мамыр 2022
Қызмет өте жақсы. Адамдар көп болмас үшін және ұзақ күтудің қажеті жоқ, таңертең ашылуға барған дұрыс.
Ю
Юлия Карачёва
7 наурыз 2020
Мен үшін бұл ең жақсы банк. Клиенттерге жақсы көзқарас. Ең қиын сәттерде бұл банк маған жақсы көмектесті. Рахмет.