Карачаганак Петролиум Оперейтинг

aslan ospanov
13 сәуір 2024
Жақсы кәсіпорын, өте білікті техникалық сауатты қызметкерлер!
Ерболат Темьяров
2 шілде 2019
Kpo b. v. БҚО-да ғана емес, бүкіл елдегі ең ықпалды компаниялардың бірі. КПО қызметкерлері, өз ісінің мамандары. Мен өзім Б.в. КПО мердігерлік ұйымында жұмыс істеймін және күн сайын өндірістің әртүрлі салаларының мамандарын көремін. Сондықтан, олар жақсы деп сеніммен айтамын, әрине, барлық адамдар бар. Онсыз емес, әрине, бірақ біз жаман туралы айтпаймыз. КПО б. в. болмаса, аймақтағы өмір сүру деңгейі әлдеқайда төмен болар еді (тек менің пікірім). Мен мекен-жайларды сөзбен аяқтағым келеді. бұл КПО-ға. "Шетелдіктерге қарағанда көбірек жергілікті жалдаңыз" менде бәрі бар, рахмет.
Сергей Кузеняткин
3 тамыз 2025
Құпия нысан
Марат Малахов
15 қаңтар 2024
Мен мұнда жұмыс істеймін! Барлығы керемет! Тек керемет!
Максим Ермолаев
7 қараша 2022
Ірі жер қойнауын пайдаланушывтель, бірақ ескі тәсілмен жұмыс істейді.
M
10 желтоқсан 2019
Ірі ірі интеграцияланған мұнай компаниясы. Аз, бірақ жақсы қазақстандық инженер мамандары бар. КРО халық алдындағы әлеуметтік міндеттемелерді орындауы керек еді. Мысалы, біз Ақсай-Орал қорқынышты жолын көреміз, бұл әлемдегі 3 мұнай-газ жобасы! ҚАРАШЫҒАНАҚ ЖОБАСЫ ТЕК БАТЫСТЫҢ ҒАНА ЕМЕС, БҮКІЛ ҚАЗАҚСТАННЫҢ ТҰЛҒАСЫ. ҚАЗАҚСТАН МЕНІҢ ОТАНЫМ ЖӘНЕ ДЕРЖАВА ҮШІН ӨТЕ ӨКІНІШТІ! БҚО-ның 1 тұрғынын,Бөрлі және Шыңғырлау ауданының күкіртсутек және газ шығарындылары секторына кіретін тұрғындарын, білімді ауыл тұрғындарын, ең болмағанда қауіпті қызыл сектордың 2 ауданынан білімді жетім балаларды жұмысқа қабылдау.!Қазақстандықтардың біліміне, дипломына,өтіліне сәйкес келеді. Көптеген қызметкерлер бүкіл отбасыларда жұмыс істейді және қоңырау шалу арқылы келді, ал Ресей Федерациясының жоғары оқу орындарын бітіргеннен кейінгі достары мен Италия,Канада,АҚШ, Ресейдің үздік дипломдары бар болашақ тұрғындары бірнеше жылдар бойы оларға жұмыс туралы айтпастан түйіндеме жіберіп,әңгімелесуге кіре алмады!!! Онда кейбір қызметкерлер мектеп сертификатымен келгенімен, тіпті 9 сынып, яғни білімі жоқ, базардан бар,бірақ КПО-ға келгеннен кейін ең аз механик, ең көп инженер-супервайзерлер жұмыс істейді.Онда тіпті жүргізушілер танысу арқылы алынады. Уайт! БҰЛ БӘРІ БІЛЕТІН ШЫНДЫҚ, БІРАҚ ОЛАР ҮНДЕМЕУДІ ЖӨН КӨРЕДІ. Онда лайықты кадрлар аз, дегенмен біздің барлық қазақстандықтар жұмыс істейді.
Тимур Г.
8 тамыз 2021
Өте Жақсы Компания
Arkadiy Agapov
31 желтоқсан 2019
Мен бұл жерді ұнатпаймын...
Дмитрий Валентинович
22 тамыз 2021
Қол жетімділік қатаң шектеулі! Мен мұнда жұмыс істеймін,бәрі керемет.
M
Maxut Duskaliyev
21 наурыз 2020
Ақсай халқына жоғары ақы төленетін жұмыс береді.
Кайрат Уральский
3 қараша 2019