Jannur

13 тамыз
Жақсы
Мадина Кожагелдина
14 маусым
Киім арзан таңдау жоғары орналасқан жері ыңғайлы аралаудың өзі демалыс сыйлайды
Дос Дос
10 сәуір 2024
Магазин Смол жақсы
У
Улжан Ш.
28 наурыз 2020
Бүгін Астанадағы Уәлиханов көшесі мен Абай көшесіндегі сауда орталықтарыңызға бардым. Онда Смол сауда орталығы орналасқан төменгі қабатта сауда жасадым. Сол жерде көпшілік сауда жасап жатқандардың арасында елдің арасында маскасыз жүргендерді көріп охраникке ескерттім, маскасыз неге кіреді адамдар деп. Олар есік алдында біздің шаруамыз жоқ Жаннұрдың админдері жауапты, біз өзіміз маскадамыз деді. Сол жерде шет ел азаматы тіпті мазақ етіп не істейсің маскамен жүрмеймін, қайда барсаң сонда бар деп мазақ етіп күліп тұр. Мен админнен адам шақырыңыз дедім, ешкім келмеді, он минуттай уақыт әлігі шет елдік мазақтап мәз болып тұр. Сонда ойлаймын егер сауда орталыққа бір корона вирусты біреу келсе сіздердің орталық жабылмайды ма? Осындай санасыздар жүрген бейқам охраниктеріңіз барда ертең өздеріңіз босына күймейсіз бе? Ондай адам шоғырланған жерде сіздердің сақтық шараларыңыз қайда. Мен анау шетелдік азаматты видиоға түсірдім ол мені қорқытпақ болды, мен бәрі бір түсірдім. Дүйсембі күні акимге саламын.
Дулат Аубакиров
1 маусым
Барлығы өте жақсы ыңғайлы орын және қалыпты тұрақ мен жақын жерде тұрамын, дүкендер мен бутиктер бар, ең бастысы, лифт орнатқан жақсы адамдар, балалар мен зейнеткерлер үшін ыңғайлы, адамдар үшін бәрі жақсы, осындай сауда орталықтары көп.
Людмила Бетева
28 тамыз
Жақсы орталық, ыңғайлы кіреберіс, тегін автотұрақ, барлық қажеттіліктер үшін дүкен, бәрі бар!! Ішінде өте ыңғайлы банкоматтар, және, әрине, сүйікті кішкентай
Батырхан Осербай
1 қыркүйек
Тауарлардың жақсы ассортименті, сыпайы қызметкерлер және тұтастай алғанда бәрі таза және ұқыпты, өнімдерге қатысты барлық нәрсе жаңа және сапалы
Людмила Канц
7 қыркүйек
Жақсы ыңғайлы сауда орталығы, бірінші қабатта кішкентай, бутиктерден жоғары, сонымен қатар соңғы қабатта балаларға арналған кафе мен ойын алаңы бар демалыс аймағы бар
Баглан Нурахметова
О, бұрын жақсы болған, жақында Жаннур СҮ-ге барған, киімді қалпына келтіру бутикі болған жоқ () көптеген киім бутиктері, сіз келіп, қазір интернет арқылы сатылатын брендтерді көре аласыз.. барлығы интернет арқылы сатып алуды қаламайды, сондықтан Жаннурда Түркия мен Қытайдан, Ресейден келген бүкіл отбасы үшін көптеген киімдер бар
Оксана ващилова
20 маусым
Көптеген бутиктер, тамақтану орындарының үлкен таңдауы, ұлттық тағамдар бар. Үлкен супермаркет. Барлығы ұнады!
Нора Прайм
11 наурыз 2024
Жақында болды, сауда орталығы сауда орталығы ретінде, мен жаман ештеңе жазбаймын, балалар бөлмесі қалыпты балаға ұнады, екінші қол бар қызығушылық үшін кірді және офигель заттар осындай бағалар үшін қалайы жаңа сатып алып, таңдаған дұрыс, тіпті үй шаруашылығына да тұрарлық емес, Мен шынымды айтсам, зоомирге бардым, мен одан да жақсысын күттім, бірақ жануарлар, әсіресе, олар өте аз сөзбен жүреді, бірақ бала маған ұнады саябақта жоқ таңдау одан да көп.Әйтпесе, шағымдар жоқ.
AKBURKITOV ZHANSERIK
11 қаңтар 2024
Салқын сауда.орталығы. Барлығы дұрыс ұйымдастырылған. Сіз дәмді тамақтануға, азық-түлік сатып алуға болады және барлық жағдайда қажет! Балалар аймағы, Тұрмыстық техника, негізінен барлығы бір ғимаратта. Және кептелістен алыс емес. Тіпті намаз оқитын бөлме бар. Ұсынамын!
Broken -
23 сәуір 2024
Өте ыңғайсыз ғимарат, аяқталмаған/ашылмаған барлық үйінділер, әр түрлі аллеялар, өткелдер мен лабиринттер. Эскалаторлар-бұл кошмар. Жаңадан салынған small қайда екені бірден анық емес. Супермаркеттің өзі осындай. Сусындары бар тоңазытқыштар өте аз. Дұрыс жобаланбаған. Бутиктерге бармаңыз, қарапайым.
D
Dk
26 сәуір 2024
Сауда орталығының танымалдығы мен өзектілігі жоқ. Одан да көп бутиктерді немесе басқа нәрсені қоюға болатын қосымша орын көп. Сөзден таңдау жоқ, жалғыз норма-бұл балалар орталығы.
Ирина Родионова
6 мамыр 2024
Бұйымдарды жөндеу және тігу, Сөмкелер мен чемодандарды жөндеу бойынша ең жақсы шеберхана! Сапалы және жылдам, ең бастысы-сенімді! Мен мұнда жылдар бойы қалаймын және әрқашан нәтижеге ризамын 👍 👍 👏
Z
z asel
7 қазан 2023
Жаннурда small супермаркеті бар, онда сіз азық-түлік, тұрмыстық химия және күнделікті өмірде қажет нәрсенің бәрін сатып ала аласыз. 4-қабатта балаларға арналған ойын алаңы бар. Сайтта тамақ ішетін орын бар. Айтпақшы жақында өте ыңғайлы лифт бар
Ахметова Арайлым
19 қыркүйек 2024
Жақсы сауда үйі, бәрі бар, киім-кешек, кеңсе және азық-түлік. Зергерлік бұйымдар да бар, әдетте, сіз баруға болады.
Алан маминв
3 қараша 2024
Жақсы сауда орталығы. Орналасуы ыңғайлы. Small супермаркеті бар. Үлкен тұрақ. 4 қабатқа дейінгі лифттер және эскалатор.
Ш
Шолпан МУКАНОВА
28 қыркүйек 2024
Жақсы сауда үйі, қызықты. Рас, бұрын тек жақсы сапалы заттар тасымалданатын. Қазір бәрі қатарынан. Орналасқан жері ыңғайлы, ванна бөлмелері әлі де жақсы болар еді
Аманбек Батталханов
17 желтоқсан 2023
Кәдімгі супермаркет. Бірақ ол өте қартайып, тар болды. Әйтпесе жаман емес. Кондитерлік өнімдердің жақсы таңдауы. Тағы бір нәрсе тартымды, бұл кезде Актимельдің бағасы. Шоколад өнімдеріне жеңілдіктер.
Диана Б
15 тамыз
Үйдің жанында. Барлығы бар сүйікті дүкен! Егер шұғыл нәрсе қажет болса, онда сіз таба аласыз, бірақ бұл өте қымбат. Егер олар әлі де жеңілдіктер жасаса
Сергей Михайлович
28 маусым
Уақыт кестесіне назар аудару керек, бұл тек осы желіге ғана қатысты емес. Тауар бойынша жарнамалық бағамен таңдауға болатын көп нәрсе бар. Жалпы бағаларға кім назар аударады үйдің жанындағы дүкендегі өнімдерден өзгеше болуы мүмкін
Асик
2 қараша 2023
Маған мұнда,Смоллдың бірінші қабатында,екінші және үшінші заттарда,4 мега-қолда,фуд-кордта және балалар ойынында ұнайды! Бағалар Азия саябағына қарағанда тиімдірек, маған мұнда ұнады
Ainura Z
18 тамыз 2024
Жартылай бос ғимарат, кейбір түрік киімдері бар бутиктер, бірақ бағалары ғарыш
Рустам Султанов
30 желтоқсан 2023
Цетр, орталық ретінде Таныстар заттарды сатып алу үшін арнайы сапарға шықты. Бірақ бағалар онша қолайлы емес Кезек болған екінші қолда болса да, бағалар ғарыш, бу тауарлары болса да, екінші қол емес. Сонымен, Астананың барлық жеріндегідей, бағалар жақсы емес, тауар бірдей, сапасы бірдей
Надежда Шевченко
2 тамыз
Сәлеметсіз бе! Сауда орталығында бәрі бар, маған ұнайды, қызмет жақсы. Кешке кезек үлкен. Сондықтан мен оны ұсынамын. Рахмет.
Елена Валеева
22 маусым 2021
Бұл сауда орталығы өте ұнайды. Ішінде бәрі заманауи, кондиционерлер жұмыс істейді,сіз бәрін таба аласыз: тұрмыстық техникадан қажетті затқа дейін ,егер сіз аш болсаңыз ,сіз бірінші қабатта дәмді және қолайлы бағамен кез-келген талғамға арналған тағамдардың үлкен ассортиментін таңдай аласыз,ал орналасқан жердің өзі өте ыңғайлы,жақын жерде аялдамалар бар.кез-келген бағытта және тұрақ орындары бар. Мен әлі Жаннурда болмағандарға баруды ұсынамын
Анонимді пікір
25 қараша 2019
Жаннұр сауда орталығы.Абай мен Уәлиханов көшелерінің қиылысында орналасқан.Өте ыңғайлы тұрақ.Үлкен бөлім азық-түлік,тамаша қызмет көрсету,әрқашан жаңа піскен көкөністер мен жемістер.Көптеген атаулар: сүт,ет,кондитерлік өнімдер,әртүрлі теңіз өнімдері, макарон өнімдері және т.б. әрқашан тауарлардың белгілі бір түрлеріне жеңілдіктер бар.Терминалдардың,дәріханалардың,кафелердің болуы.Барлығы келушілер үшін тамаша жабдықталған! Мен сізге қызметке өте риза болуды ұсынамын.
Mila Safina
3 тамыз 2023
Жақында батуттар, слайдтар мен лабиринттері бар балалар ойын орталығында қызының туған күнін атап өтті. Бағалар өте арзан, балалар өте қуанышты, сонымен қатар туған күніне арналған ас бөлмесін ұсынады. Қызметкерлер сыпайы.
Кирилл
31 қазан 2022
Жақсы сауда орталығы бар екінші қол онда көптеген заттар бар, сонымен қатар киім-кешек пен аяқ киімі бар азық-түлік дүкендері мен дүкендер, сіз телефондағы әйнекті ауыстыра аласыз немесе корпусты сатып ала аласыз, Жалпы ұнады
IGOR
23 маусым 2024
Жақсы супермаркет әрқашан жаңа өнімдер үлкен кассалық сызықтар барлық кассалар жұмыс істемейді
Владимир Гамонов
Жақсы дүкен, барлығы дерлік бар, жиі жеңілдіктер бар. Соңында кіреберіс жасалды.
Татьяна шеф
28 шілде
Жалпы, жақсы дүкен барлығы үлкен ассортимент бар, бірақ біреуі бар бірақ бұл кассалардағы үлкен кезектер, оларда әлі де жаңа піскен тоқаштар бар
Олеся
7 қазан 2018
Біз мұнда супермаркетке жиі барамыз, хороший арналған жақсы бутик бар, онда күйеуімізге көйлек сатып аламыз, мұнда су сүзгілерін сатып алуға болады. Балалар киімдері мен аяқ киімдерінің жақсы бутиктері. Мұнда валюта айырбастау, лифт карталарын сатып алуға болатын кеңсе тауарлары, сондай-ақ қажетті дәрі-дәрмектер сирек кездесетін дәріхана бар. Асхана, ұялы телефон керек-жарақтары, гүл дүкені, зергерлік шеберхана, құрғақ тазалау және т.б. бар.
Сссссссс Ссссссс
15 шілде 2024
Жөндеуден кейін тікелей таза ауа жұтылады. Смоллдың бірінші қабатында және көптеген косметикалық дүкендерде летуаль ашылды. 4 қабатта фуд корты
Дмитрий Авдеев
Жақсы ассортимент, көбінесе қонақүйдің жанында тамақ дайындаудан сатып алынды
Олка Дом
14 мамыр 2024
Жақсы сауда орталығы, кең үлкен автотұрақ, көптеген бутиктер
Куралай Исильбаева
10 сәуір 2024
Жақсы сауда орталығы, көптеген бутиктер, сіз бәрін сатып ала аласыз. Шайырлардың бірінші қабатында
Екатерина Цепляева
12 наурыз 2023
Жақсы сауда орталығы 👍 бірінші қабатта супермаркет, киім бөлімдері және балаларға арналған тамаша ойын бөлмесі бар
Денис G..v
7 қараша 2020
Тауарлардың әртүрлі таңдауы: киім аяқ киім Балалар киімі және азық-түлік дүкені. Ыңғайлы және үлкен тұрақ. Жақсы орналасу.
Asya Baimykanova
24 тамыз
Үлкен дүкен, бірақ дәріхана жоқ. Көптеген бутиктер сияқты, бірақ сатып алатын ештеңе жоқ. Таңдау өте қымбат және киім-кешек ақшаға тұрарлық емес немесе қытайлық тұтыну.
n.zhunusova
7 қаңтар 2024
Барлығы ұнайды, таза және тәртіп, бутиктер жақсы, жалпы сұлулық...ыңғайлы кіру және шығу...Мұнда бәрі бар..
Руд Романов
27 желтоқсан 2023
Мен кальян үшін темекіге жүгірдім, миксологияда пісірілгендер үшін ең аз таңдау бар, таңдау оңай болмайды. Аялдама жақын, адамдар көшедегі қараңғылық
P
Pernebek Talgatov
29 желтоқсан 2023
Мен бұл жерге үнемі барамын. Мұнда әрдайым келушілер көп, бірақ бағалары барабар. Маған жақсы Фондық музыкасы бар атмосфера ұнайды.
Сабит Ахметжанов
22 қараша 2024
Біз қажетті затты Каспий дүкені арқылы сатып алдық.Біз қажетті өлшемді таңдадық.Сыпайы қызмет етті!
V
V
11 қазан 2019
Екінші және үшінші қабаттардағы 90х дәретханалар қорқынышты иісі бар. Small супермаркетінде көкөністер әрқашан бір шірік, құтырған бағамен. Көкөністерге арналған таразы үнемі бұзылып, кезек-кезек кез-келген нәрсені өлшеуге жиналады! Қарбалас уақытта азық-түлікке арналған себеттер жетіспейді, Сіз кассаның жанына барып, себеттерді күзетуіңіз керек, күзетшілер бұған мән бермейді. Жақсы, тіпті Apple Pay жұмыс істейді, иә! Біз ақша ала аламыз. Бірақ қызмет сұмдық!
Нурлан Рахметов
3 наурыз 2024
Бірінші қабаттағы салқын кофе, соңғы қабаттағы ойын алаңы жақсы. Мен ол жерге әйеліммен келдім, 3 қабатта қытайлық Денсаулық сақтау өнімдері бар керемет бутик бар.
Светлана Брычкова
Бұрын дүкен мен бутиктерді толтыру әлдеқайда қызықты болатын Қазір нарықтың ассортименті бағамен екеніне көз жеткізу үшін екінші үшінші қабатқа көтерілу жалқау және тіпті жалқау т б
гульден бигарстанова
18 ақпан 2024
Бұл менің сүйікті ТД, бәрі бар , іс-шарадан 1 сағат бұрын мен сол жерде киім сатып аламын))) және кішкентай, дәріхана мен полиграфия бар, барлығы керемет!!!
Даур Бейбарс
12 наурыз 2023
Оң жағалауында тұратын азаматтар өте ыңғайлы орналасқан. Барлық жағынан кіруге болады,үлкен тұрақ. Сіз көптеген пайдалы нәрселерді таба аласыз