Invivo

Асылай Муратовна
6 маусым 2024
Обслуживание жақсы👍анализ тапсыруға барғанбыз областной жаққа😅қыздары өте сыпайы,томпактау келген қыздың қолы жеңіл екен байқамайда қалдық🤭баламның да венасына тез түсті👍ризамин сіздерге👏🏻👏🏻👏🏻
З
Зухра Ильясова
12 сәуір 2023
Талдау нәтижелері 15.30-ға дейін беретіні туралы шолуды оқыдым. Мен талдаулар тапсырдым және тіркеуші сағат 20.00-ге дейін шығарылғанын хабарлады . Сондай-ақ, вотсапта нәтиже алу өте ыңғайлы. Олар демалыс күндерінсіз жұмыс істейді. Бұл ЕО-ның осындай жұмыс режимі бар қаладағы жалғыз зертхана. Қыздар жоғары деңгейде қызмет етті. Медбике, кәсіпқой, менің тамырларым қашып бара жатқанын ескерсек, бірден тамырға түсті. Мен ұсынамын. Инвиво жақсы!
Дина Карим
12.04.2025 баланы тест тапсыруға апарды, медбикелер тәжірибесіз болып шықты, олар баланы Венаға азаптай алмады және маған бұл үшін сақтандыру компаниясы не төлейтінін әлі айтқан жоқ, нәтижелер өзі қоңырау шалмайынша жіберілмеді, бір сөзбен айтқанда, тәжірибесіздер ғана емес, олар әлі де жұмысқа немқұрайлы қарайды, тіпті кешірім сұрамайды, қатты ренжіді. Мен әсіресе балаларға көлік жүргізуге кеңес бермеймін.
Мира Нурсалимовна
13 сәуір 2023
Тіркеушілер мен медбикелер өте жақсы қызмет көрсетті, олар бірінші рет келеді, талдау нәтижелері басқа зертханаларда жақсы. Инвивода да Qomek бағдарламасы бар, онда сіз тіркеліп, пунктке кіре аласыз және тіркеуге кезекте тұрмайсыз. Инвиво супер!!!
Думан Оразиман
15 шілде
Мен Асем есімді медбикеге пікір қалдырғым келеді ол балалардан өте жақсы алады ол өте жақсы медбике және өз жұмысына жауапкершілікпен қарайды және сауатты түрде тест тапсырады
Анар Жусанбаева
13 сәуір 2023
Мен балаға зертханада анализдер тапсырдым Инвиво, мен медбикені атап өткім келеді , өкінішке орай , ол атын сұрамады , мен бірінші рет тамырға кірдім, бала жыламады, бірақ басқа зертханаларда баланың ашуы болды. Қызмет көрсететін қызметкерлер сыпайы , мейірімді, мұндай зертханаға келу өте жағымды . Мен ұсынамын.
Арман Болатов
Мұнда Резултать талдаулар барлық құлаққа сөйлеу егер сен клиент келді үшін Резултать талдау дайын болыңыз тыңдау көпшілік алдында
Айгерим Ахмажанова
14 қазан 2024
Маған талдауды ұзақ күту ұнамады келесі жолы басқа жерде біз тек сұмдықты тапсырамыз
Акбота
17 қараша 2024
Жақсы медбике, тез талдау жасады.
Ильясова З.
Сыпайы қызмет көрсету. Таза. Жайлы
Айдана АН
8 қараша 2024
Таңертең қызмет көрсететін терезелер жеткіліксіз, ұзақ уақыт қызмет етеді
нургуль байсеитова
14 қазан 2024
Мәңгілік кезек, және өте қымбат
Елена Артёмова
31 желтоқсан 2024
Барлығы тез
Валерия Заярская
22 сәуір 2022
Талдау нәтижелері тек 15: 30 - ға дейін береді, 10 минутқа кешігіп, дүйсенбіде сіз ешкімді ала алмайсыз, адам жасаған жоқ, сондықтан жақсы зертхана
Zira
7 маусым 2023
Интернетте басқа бағалар және басқа Баға бар.
Гульназ Мустафа
15 қыркүйек 2021
Жақсы зертхана, бірақ бағасы жоғары.
Aleks
16 маусым 2021