Interpress

N
nuraly zholdas
26 ақпан 2025
Usipbekova aid-ге көп рахмет, тек супер мұғалім өте жақсы сабақ береді және қызықты маған бәрі ұнайды 🫶 содан кейін Мен өте жақсы түсіндім .😘😘 Ол бізге ағылшын тілін үйретіп қана қоймайды, сонымен қатар бізге жақынырақ және тату болу үшін бірегей тапсырмалар береді. Осының арқасында біз көпшіл және тату боламыз. Мен оған өте ризамын ❤️❤️.”
Мария Нигай
1 тамыз 2024
Балаларға ағылшын тілінде тамаша дайындық. Ыңғайлы аудиториялар, жоғары білікті мұғалімдер, оқытудың барабар құны, ыңғайлы орналасуы (тұрақ бар). Барлығы керемет
Ansar Sultanbek
4 тамыз 2025
Ағылшын тілі бойынша жақсы курс, Мисс Аида жай ғана жоғарғы , сыныпта сабақ береді, Мен сізге курсты қатты ұнаттым деп кеңес беремін
Диана
16 шілде 2024
Жақсы мұғалімдер.Бір апта ішінде ағылшын тілін үйренуге болады!!!!Қала орталығында орналасқан.Жақын жерде кен баба бар,курстардан кейін баруға болады))))
З
Зилола Умарова
3 қазан 2022
Мен бәріне кеңес беремін! Өте жақсы және мейірімді мұғалімдер, олар өте жақсы түсіндіреді, сабақтар қызықты өтеді, барлығы өте мейірімді, сіз мұғалімдермен достарыңызбен өте жақсы мұғалімдер ретінде сөйлесе аласыз және жалпы алғанда ең жақсы оқу орталығы!!!
Светлана Стрельченко
20 ақпан 2024
Менің қызым жазда курстарға барды, демалыста үш ай төледі, жазда ағылшын тілін жақсы тартты.
Жалгасбек Марасулов
24 желтоқсан 2025
Қаладағы ең жақсы ағылшын курстары
Дона С.
13 маусым 2020
Мұғалімдер жақсы... жауапты...мейірімді...) Бірақ мен осылай үйрендім...))Мен 3 деңгейді онша түсінбедім))
N
N1nkyyy S.
8 наурыз 2024
Ағылшын тілін жақсы үйреніңіз, бағалар да қолайлы
T
true max
2 қазан 2023
Ағылшын тілін үйренуге арналған ең жақсы орындардың бірі
Ш
Шалхар Копбаев
2 желтоқсан 2023
Жақсы білім береді
Э
Эдуард Б.
8 наурыз 2020
Менің балаларым оларға ұнайды. Нәтижелері жақсы.
nice.berik
24 қараша 2019
Балалар үйренеді, жақсы жауап береді