Interius

Полина Б.
10 шілде
Бүгін "тағы бір Дюймовочка"спектаклінде болды. Бұл Interius театрымен алғашқы танысу. Интернеттегі шолуларға, жақсы жарнамаларға және билеттердің құнына байланысты олар құнды нәрсе күтті, бірақ өкінішке орай. Күйеуім екеуміз әртүрлі театрларға барудың үлкен тәжірибесіне ие болдық, өкінішке орай, көргендер кәсіби театр жұмысына қарағанда студенттік қойылымға ұқсайды. Жігіттер жақсы билейді-бұл шындық (олар сахнада бір-біріне кедергі жасайды, бірақ бұл соншалықты қорқынышты емес), бірақ актерлік және сахналық сөйлеу негізінен көп нәрсені қалайды. Басқа шолуларда айтылған "тереңдікті" біз де көрмедік. Керісінше, біз үшін дизайн және оны жүзеге асыру тым тікелей болды, бұл үстірт сезімді тудырды, өйткені өз интерпретациясына орын болмады. Бірақ біз бұл театрдың көрермені емес шығармыз. П. с. көрермендер залына кірер алдында қоштасу (суретті қараңыз) күлімсіреді-керемет деталь!
Константин Ф
5 желтоқсан 2024
Қойылымға барды иесі, аргентиналық танго тарихы туралы, биі бар өте әдемі, сексуалды шоу. 18+ үлкен әсер қалдырды! Зал шағын, бірақ жайлы, саябақтың жанында орналасқан. Алматы өзінің мәдени астана екенін әрдайым сенімді түрде дәлелдеді! Мен бұл шоуды барлық ересектерге, әсіресе бишілерге немесе билеуге баруды ойлайтын адамдарға ұсынамын!
Nurba N.
15 желтоқсан
Театр қымбат, кең репертуары бар және шынын айтқанда, ақша әрдайым алынған эмоциялармен төленбейді-бір рет қажет емес, бірақ спектакльдің көп бөлігі өте терең, қызықты, метафоралық, қызықты. Театрдың өзі өте кішкентай. Сондықтан спектакльді абайлап таңдаңыз, бұл лотереяның бір түрі. Бірақ спектакльдердің көп бөлігі құлдырау болып табылады
Дмитрий Г.
14 тамыз
Бұл керемет нәрсе. Әлемдегі ең жақсы сайттардың деңгейі. Резессура, хореография, актерлер ойыны-мінсіз. Мазмұнның терең мағыналары. Өте камералық атмосфера, залдың өлшемі сахнада болып жатқан оқиғалардың масштабынан бірнеше есе аз, бірақ бұл көрермендерге фантастикалық сезім береді.Мен үшін бұл ең жақсы театр
Ксения Дембицкая
5 қараша
Өте жайлы кішкентай театр. Ерекше қойылымдар. Актерлер барлық 100% ойнайды. Сондай-ақ, көбінесе форматта спектакль би және қозғалыс арқылы
Veronika Tufatulina
18 қыркүйек 2024
Тамаша орын. Таңғажайып таңдалған суретшілер труппасы. Талантты вая режиссер Али. Мен" басқа Дюймовочкада " көптеген жерлерде жыладым, сахнада жігіттер жасаған нәрсе өте жауап береді. Театрдың басқа да қойылымдарына барғым келеді.
О
Ольга Филатова
27 мамыр 2024
Түрлі-түсті, авторлық театр. Кіре берістен бастап жағымды атмосфера, мейірімді қызметкерлер бар. Олар достарымен бірге #от балақай спектакліне барды. Маған актерлердің ойыны, декорациялар өте ұнады. Әзілден трагедияға дейінгі әйелдер тақырыптары қозғалады. Көз жасы да, күлкі де болды. Спектакльден кейін әркімнің өз әсерлері мен ойлары қалды. Мен оны біржақты ұсынамын.
Карина
31 мамыр 2024
Шағын камералық зал (спектакльдің ортасында аздап толып кетеді, бірақ бұл әдетте байқалмайды), 9 - дағы жолдар әлі де дәлізге орын қосатын сияқты, өйткені үлкен шу Актерлер көбірек бишілер (мен түсінгенімдей, олардың бірінші қабатында би мектебі бар, онда олар жаттығулардан басқа балаларды оқытады), бұл бәріне бірдей сөйлей бермейді, бірақ бұл көп кедергі келтірмейді, би қойылымдары өте керемет Репертуар-қызықты, өзекті, негізінен спектакльдің басты кейіпкері - әйел-әр түрлі, жас және ересек, оның қалыптасу тарихы әр түрлі... Біз барлық дерлік қойылымдарға бардық, барлық қыздарды сол жерге апардық, бізге өте ұнайды. Әр түрлі бағыттағы қойылымдар, бірақ бәрі өзекті, жанды, адал, жанға жабысатын нәрсе Басты примадонна-Диляра Есмағамбетова, егер ол басты рөлде болса, бұл жай ғана құдайлық ("қожайын" спектаклін ол басты рөлде болған кезде көру керек), оның осындай спектрі бар, тамаша сөйлеген сөзі бар... тек көрініс Өте ұсынамын
Дарья Чумудова
6 қаңтар 2024
"Махаббат бәрін шешеді" спектаклінде өте күшті хореография, харизматикалық жас актерлер болды. Спектакльде көптеген керемет өлеңдер бар. Техникалық нюанс бар: спектакль кезінде түтін машинасы екі рет қосылады, зал кішкентай және өте ыңғайлы болмайды, өзіңізбен бірге бір бөтелке су алып келген дұрыс.
Анна Садреева
2 наурыз 2024
Бөлме туралы не айтуға болады-шынымды айтсам, ол өмір сүрмеген сияқты. Театр уақытша Осы бөлмеде тұрғандай ыңғайсыз және қазіргі уақытта жиналып, көшіп жатыр. Театр қойылымдарына келетін болсақ, барлығы дерлік сәтті! Керемет актерлер, керемет хореография! Спектакльдер тіріге жабысады, әсіресе #от.
Yan Abilov
27 маусым 2024
Кішкентай, жеткілікті ескі. Камералық сахна бұл плюс және минус көрермендердің аз саны бірақ сонымен бірге барлық орындар осындай кішкентай бөлмеде орналасқан суретшілер микрофонсыз жұмыс істей алады бұл өте жақын. Олар "басқа Дюймовочка" спектакліне үш сағат барды, бірақ олар байқалмады. Деңгейдегі режиссерлік жұмыс. Суретшілердің жұмысы биіктікте, семантикалық жүктеме керемет, бұрын көргендер сияқты емес. Өте ұсынамыз
Alfiya T.
23 қараша
Кеше Астанада "тағы бір Дюймовочка" спектаклінде болды. Өте үстірт және қарапайым өндіріс. Айқын нәрселер терең хабар ретінде беріледі. Олар алғаш рет драматургиядан, дәлірек айтсақ, оның жоқтығынан осындай көңілсіздік алды. Актерлердің ойыны өте лайықты болды, бірақ ойнауға ештеңе болмады, сценарий қарабайыр. Қойылымның кейіпкерлері оның әрекеті барысында айыптайтын ұрпаққа арналған спектакль қандай көрерменге арналғаны белгісіз.
Вероника Ш.
23 наурыз 2024
Маған актерлердің кәсіби ойыны қатты ұнады. Досым "от, балақай" драмасына шақырды. Кездейсоқ лифтте қалып қойған қарапайым әйелдердің төрт тағдыры туралы өте әсерлі оқиға. Жалпы, бәрі өте жайлы және таза. Кемшіліктердің ішінде бұл тек 2 дәретхана кабинасы және спектакльден кейінгі кезек баспалдақтан басталады.
Ю К
4 мамыр 2024
Камералық зал, актерлердің керемет ойыны, танго мен махаббат туралы әдемі спектакль !! Керемет кәсіби би актерлері және әрине өте күшті театр жетекшісі және қоюшы! 2024 жылдың 2 мамырында спектакльге қатысқаныма қуаныштымын.
Сергей Цубера
11 қараша
Керемет атмосфера, әртүрлі репертуар, сыпайы қызметкерлер, зал Үлкен емес, бірақ өте жайлы.
Irina.Yudova89
11 қазан
Керемет театр, оның қойылымы, шедевр! Қарапайым актерлер емес, жүрекке соғатын, жанды ашатын жан жабдықтары.
Инна Лапузенка
27 тамыз
Ең жақсы заманауи театрлардың бірі. Әрқашан қызықты қойылымдар: жарқын, кәсіби, қызықты. Мен ұсынамын.
Ksenia Taichenacheva
18 мамыр 2024
Олар қойылымды көрді қожайын. Мен оны үзілді-кесілді ұсынамын. Сынып қойылымы, балалар дем алғандай билейді. Маған сейсмикалық қауіпсіздік туралы алаңдағаным ұнады, олар спектакль алдында қосалқы шығу туралы айтты. Көрермендердің қауіпсіздігі туралы алаңдағанда жақсы. Тағы да баруды ұмытпаңыз.
Алия
29 қазан
Мен мәдени шоктамын! Бұл керемет болды! Мен сіздің қойылымыңызға келгеніме өте қуаныштымын. Алматыға үш күнге келіп, афишаны көрді. Жіберіп алмадым!
I
Iya Kononova
9 қаңтар 2023
Бұл керемет театр. Өте сапалы жарық, дыбыс. Кішкентай, бірақ өте стильді және әдемі аудитория! Өте ыңғайлы креслолар. Желдету жүйесі өте жақсы жұмыс істейді, өте жылы және жайлы. Егер сіз біреуге театрға бару туралы ойласаңыз, онда ұзақ ойланбаңыз, Interius-қа апарыңыз, бәрі қуанады.
Инна
23 қыркүйек 2024
Керемет қойылымдар . Біз әрқашан осы театрдың премьераларына барамыз. Егер сіз жақсы уақыт өткізгіңіз келсе, онда сіз осындасыз !!!
Андрей Сам
Керемет "басқа дюймовочка"қойылымы! Олар жұбайымен эмоциялар мен флешбектер теңізін алды. Разия Хасановаға және барлық актерлерге рахмет
Ольга Шаповалова
14 сәуір 2024
Мен театрларды ұнатпаймын, Мен әрқашан актерлердің жалған ойынынан жалықтым және ренжідім. Бірақ Интериус-бұл мүлдем басқа нәрсе, бұл әр актерге ғашық болып, оның өмірін бастайтын күш пен шабыт орны. Мен мұнда қайта-қайта оралғым келеді. Разия Хасанованың және барлық актерлердің үлкен құрметіне ие. 🤗
Юлия
11 сәуір 2024
Әріптестердің ұсыныстары бойынша болды. Енді бармаймын. Спектакльдің өзі қызықты, әртістер, әрине, әсер қалдыра алмайды. Бірақ қонақтарға шақырылмаған сияқты қарау. Кешікпеу үшін алдын-ала, 20 минуттан кейін келіңіз. Залға кіруге рұқсат етілмейді , барлығы кішкентай фойеде тұрады, жопка жопкаға (сорри, мен оны сол күйінде жазамын) және өздерін адамдардың дүмпулерінен қорғауға тырысады олар киім тапсыру үшін шкафқа жасырынып кіреді. Залға кіргізілді дәл сағ спектакль басталуы керек болған кезде. Бірақ жаңа буктурма бар, залда қатарға қол қойылмаған, қонақтар билеттерге сәйкес қайда отыру керектігін анықтай алмады. Жалпы, мен мүлдем ұсынбаймын, қонақтарға мұндай көзқарас "мүлдем" сөзінен қабылданбайды.
Татьяна
29 сәуір 2023
Театр өте ұнады. Классикалық емес театрды жақсы көретін адам жағымды таң қалады. Қойылымдарда көптеген әдемі билер бар. Әр спектакль сахна декорациясынан бастап костюмдердегі ұсақ-түйектерге дейін ойластырылған. Әзірге менің қойылымым бар қожайын. Мен Дюймовочкаға баруды жоспарлап отырмын, достарымның пікірінше, әдемі костюмдер мен билермен, сондай-ақ семантикалық жүктемемен қызықты қойылым. Мен осы театрға баруды ұсынамын.
Вера Гусакова
28 мамыр 2024
Ол спектакльде болды, бүкіл спектакльді эмоцияларда ұстайды. Басты кейіпкердің өте әдемі барқыт дауысы. 😍 Биіктігінде билеу жалғыз нәрсе темекінің шынымен темекі шегетінін ұнатпады,өйткені астматик бұған қуанбайды
Клара Султанова
29 қыркүйек
"Қожайын". Маған өте ұнады! Ұсынамын! Зал кішкентай, адам 120-150, бәрі көрінеді және естіледі. Разия х., әдеттегідей, сәнді және харизматикалық.
Галина Мягкова
8 қазан
Керемет театр, өте жақсы қойылымдар, керемет режиссура, керемет актерлер!
Gulmira Dossymova
4 наурыз 2024
Театр шағын, жайлы, камералық. Негізгі құндылық-суретшілер, режиссер және репертуар. Әрқашан сатылған. Барлық спектакльдер жанға тиеді
Маслов Михаил Павлович
1 қыркүйек 2024
Алматыдағы сүйікті театрлардың бірі. Қоюшы-бұл жай ғана супер әйел. Сүйікті және актерлер жай ғана ақылға қонымды , жақсы көңіл-күй алу үшін міндетті түрде бару керек)
Маргарита Б.
9 қазан 2024
Мен Разия Хасанованың театры мен қойылымдарын жақсы көремін. Әрқашан қызықты және әдемі. жақсы аяқтау бар.
Мария Семенова
1 маусым 2024
мен соңғы уақытта көрген ең әдемі нәрсе, спектакльдер жан үшін алынады, керемет қойылым, әдемі актерлер, эстетика, жай ғана қуаныш, мен бәріне шын жүректен кеңес беремін
Елена Пожидаева
21 шілде
Были на спектакле #ОгоньДевчонка. 2 часа без антракта прошли на одном дыхании. Спасибо режиссёру-постановщику, акткрам и всем, кто работал над спектаклем!!
Александр Бутенко
28 сәуір 2023
Өте керемет жер!!! Мұнда көрермендер суретшілер шығаратын және Разияның шеберлігімен жылтыратылған энергия шоғырының ыдысында!!! Ол қазірдің өзінде 3 рет болды және ешқашан көңілін қалдырмады. Мен бұл жер туралы бұрын білмегеніме бір ғана өкінемін!!! Диляра "қожайын" рөлінде теңдесі жоқ. Бұл спектакльді міндетті түрде қайта көруге барамын!!!
Дарья Мезенцева
"Тағы бір Дюймовочка" Супер қойылымы, театрдың атмосферасы өз орнында, әсер қалдырды!
Деля Хайрутдинова
26 қыркүйек 2024
Спектакль супер, көптеген заманауи мәселелер көтерілді, өте шын жүректен, көңілді, әдемі, сәнді, керемет 👍🏼👍🏼👍🏼🔥🔥🔥❤️❤️❤️
Медик М.
30 қаңтар 2023
Қызықты репертуардан да көп! Мен барған қойылым басынан аяғына дейін әр орындаушыға 5 балл жинады. Сыйымдылығы аз Зал, өте ыңғайлы.
Ирина Кузнецова
30 шілде 2024
Менімен болған ең жақсы нәрсе 🥰 Барлық қойылымдарды көргім келеді Астанада Мен Друшкю Дюймовочканы күтемін Қожайынды қарау кезінде көптеген эмоциялар болды Сіздің жобаларыңыз ұнайды 😍
Вадим
20 қаңтар 2023
Өте қызықты қойылымдар. Қоғамның көптеген мәселелері,тұлғааралық қатынастар қарастырылады. Хореография-бұл жеке тақырып. Жалпы, спектакльдердің біріне бару керек және менің ойымша, көптеген адамдар оны ұнатады.
Арина Колесник
5 қаңтар 2024
Керемет театр!
Алексей Логачев
14 мамыр 2024
"Спектакльдің тұсаукесері" өте әсерлі болды, сіз оған тікелей сүңгіп жатырсыз. Актерлердің жоғары деңгейдегі ойыны, пластик пен би де әсерлі
Виталий
Актерлердің керемет ойыны, керемет қойылымдар. Мен баруға кеңес беремін!
Елена Ерохина
30 сәуір 2024
Әр спектакль жүрекке! Мен бәріне 2-3 рет бардым және әр уақытта басқа нәрсе жабысады. Өте ұсынамын!
Ольга Андрюхина
22 мамыр 2023
Бүгін қарадым, қожайын'. Бұл керемет!!! Тек қуаныш! Қараңызбір деммен! Актерлер керемет! Қойылым керемет! Мен әсіресе би мен тангоны жақсы көретіндерге кеңес беремін!
Александр Пчельников
15 наурыз 2023
Бұл жай ғана махаббат! Біз барлық қойылымдарда болдық! Актерлердің ойыны керемет! Бізге бұл театр өте ұнайды, біз әрқашан алдыңғы қатарға билеттер аламыз және актерлер тек біз үшін ойнайтын сияқты! 😍
Л
Лязат Булатовп
4 желтоқсан 2024
Спектакльде ханым, керемет қойылым болды. Өте ұсынамын
G
Grigoriy M
6 шілде 2024
Спектакль мен орын туралы екіұшты пікір, өйткені спектакль басталғанға дейін қандай да бір себептермен кондиционерді өшіріп, жұбайымен ортасынан бастап кеткім келді, олар аяқталғанша күте алмады.
София Тарханова
23 сәуір 2024
Керемет театр, көптеген әсерлер! Мен бірнеше рет бардым, бір спектакльге екі рет барып, тағы да барамын! Бір нәрсені бірнеше рет көруге тұрарлық!
Валентина Головина
13 қараша 2023
Олар "қожайын" танго қойылымына барды. Керемет қойылым, мен ұсынамын. Бір демде көрінеді. кемшіліктердің ішінде: батареялар залда батып кетеді, өте ыстық.
Касси Ставр
12 қазан 2023
"Қожайын" спектакліне толық таңдану. Бүкіл спектакль бірмеақпен дем алғандай, сахнада ұшқындар ұшып, бәрі танго ритағымен қозғалады. Бұл қуаныш! Әр актердің жарығы, музыкасы, сюжеті және ойыны ... Мен бұл данышпан спектакльді ұсынамын.