Дүкен ұнайды . Кәдесыйлардың , вазалардың, сағаттардың және басқа да көптеген өнімдердің керемет жиынтығы . Бағалар жоғары емес, көтерме саудагерлер үшін әсіресе тиімді
Әпкесі Ресейге кетті,олар Қарағандыда кәдесыйлар мен магниттерді қайдан табуға болатынын іздеді....біз көптеген жерлерді араладық, соңғы сәтте мен бұл дүкен туралы есіме түсірдім. Кәдесыйлар мен сыйлықтардың үлкен таңдауы. Жақсы сатушылар, барлығы жиналды, тексерілді. Менің әпкем өте риза болып,Қарағанды мен оның қонақжайлылығы туралы жылы естелікпен кетіп қалды!!!! Көп рахмет (әпкесімен бірге компания үшін келді,өзі үшін толық пакетпен кетті)
Әдемі және жағымды сатушылар кәдесыйлар мен сыйлықтардың кең ассортиментін ұсынуға дайын қыз. Жаңа жыл қарсаңын ескере отырып, шыршалар мен жаңа жылдық әшекейлердің үлкен таңдауы.😉👍
Интерпрезент фирмасының ұжымына жемісті ынтымақтастығы үшін алғыс айтамын - кәдесыйлар мен сыйлықтардың үлкен ассортименті икемді көтерме бағамен бірге сізбен серіктестікті өте ыңғайлы және жағымды етеді. Сіздің компанияңызға сәттілік пен өркендеу тілеймін!