Inn Ozz Astana

Тауарлар мен қызметтер

Екатерина П.
4 қараша 2023
Артықшылықтары: стильді дизайн, жайлы көрінеді, бөлмелері заманауи, таза. Төсек-орынның иісі балғын. Орналасқан жері жаман емес, тыныш. Бөлмелер өте жылы. Қызметкерлер жағымды, біз кездесуге бардық және тұруымызды тағы екі сағатқа ұзарттық. Кемшіліктері: таңғы ас швед үстелі (кофе машинасы жоқ, тек еритін кофе), жеткілікті ашытқысыз тамақ. Көрші кофеханаға кофе ішуге тура келді. Қатты жылытуға байланысты құрғақ ауаны аздап ауырлатты. Барлық жерде жасанды өсімдіктер де ренжіді. Сіз лайықты қарапайым өсімдіктерді сатып ала алмайсыз ба? Біз қонақүйде 3 түн болдық, осы уақыт ішінде біз қоқыс шығармадық немесе тазаламадық. Тазалауға жеке сұраныс жасау керек болды. Жалпы, бұл өте маңызды емес.
Анна.Е
27 маусым 2024
Мамыр айында осы керемет, отбасылық қонақүйде болды. Бұл баға бойынша жағымды, жауапты қызметкерлер қабылданды, біз тіпті кетер алдында желі басшысымен сөйлесе алдық. Өте керемет, сондықтан қонақ үй өте керемет. Таңғы ас дәмді, бөліктері кішкентай, бірақ бәрі жаңа, өте дәмді десерттер. Ыңғайлы бөлмелер, кең және жайлы. Ең бастысы-интерьер. Біз өз қабатымызбен галерея сияқты жүрдік. Әр қабатта ауыз су есептегіштері болуы өте ыңғайлы. АҚШ визасын алғандар үшін елшілік алыс емес. Таксиде 10 Минут және жаяу жүргенде 20 минут. Мен сізге қонақүйді көруге кеңес беремін. Бұл жайлы, басқа торларға ұқсамайды. Сондай-ақ, қонақ үйдің арқасында біз Қарағандыға да жетіп үлгердік. Онда да Озз бар және бізге қымбат емес жетуге көмектесті.
Татьяна
Қонақ үй 3 жұлдыз. Кішкентай, бірақ өте жайлы, тіпті стильді қонақ үй. Заманауи жөндеу, жағымды қоршаған орта, әшекейлер, Қабырғаларды бояу. Бөлме таза, судың қысымы керемет. Олар екі бөлмелі бөлмеде тұрды, ол өте кішкентай. Келіңіз, жуыңыз және ұйықтаңыз. Теледидар, телефон, халат, бір реттік тәпішке, тіс щеткасы, сусабын, сабын, Душқа Арналған гель бар. Таңғы ас-швед үстелі, қарапайым, бірақ үш жұлдыз үшін өте жақсы: 2 түрлі жарма, жұмыртқа, қайнатылған жұмыртқа, шұжық, бауырсақ, құймақ, қарақұмық, қызанақ, қияр, жемістер, сүзбе, қоюландырылған сүт, Джем, кекстер, нанның орнына тоқаштар, тосттар, Шай, кофе жасауға болады. Барлығы өте ыңғайлы, лайықты. Қызмет керемет, сыпайы. Бұл қонақ үйдің жанында Ол болсынның өте дәмді және арзан кафесі бар (қиылыстағы көрші ғимаратта). Онда 5-те пісіріңіз.
Евгений Петров
16 маусым
Мен оны өте ұсынамын. Олар жартылай люксте болды. Ыңғайлы орналасуы. Бөлмелер кең. Кондиционер. Жуынатын бөлме жұмыс істейді, ыңғайлы душ. Бөлмеде үлкен тоңазытқыш бар. Көптеген розеткалар. Өте ыңғайлы төсек. Бөлмеде диван бар. Жақсы WiFi. Ауыз суға қол жеткізу. Қызметкерлер мейірімді және сауатты. Таңғы астан кейін сіз алданып қалмай, тамақтанғандай сезінесіз. Бұл фонда кемшіліктер аз. Қонақ үй шаш кептіргіші қысқа сымда және ұстап тұру үшін қуат түймесі бар. Өте ыңғайсыз. Бір Шкаф (гардероб), қабырғаларда ілгіштер мүлдем жоқ (мен қонақүйді әлі көрген жоқпын, олар қайда болса да). Көшедегі аяқ киімді ауыстыруға болатын бөлмеде арнайы аймақ жоқ. Үстелдердің кейбір кемшіліктері: жұмыс үстелінде жұмыс істемейді.
Анатосия
19 сәуір 2024
Эклектикалық, жағымды қонақ үй, мейірімді қызметкерлер, жайлы лобби. Ақ түсті іш киім, ыңғайлы матрац, үлкен теледидар. Wi-Fi, таңғы ас, жақсы кофе. Қабаттағы сүзгіден ауыз су, бөлмедегі шайнек. Шағын бар. Жақын жерде көптеген дүкендер бар. Оң жағалауда ыңғайлы орналасу. Мен тағы да қуана тоқтап, достарыма кеңес беремін.
Алёна
Өте сыпайы және мейірімді қызметкерлер, интерьер тұрғысынан қызықты дизайн, әдемі және жайлы, мен тік тұрып, қарастырғым келеді. Сіз сайт арқылы тез және ыңғайлы түрде тапсырыс бере аласыз, бөлмеде таза және тыныш, бұл маңызды, көрші бөлмелерден ешқандай шу естілмейді. Таңғы ас пен түскі ас кезінде салыстырмалы түрде үлкен таңдау бар, бәрі өте дәмді және ақшаға тұрарлық) мен осында тоқтауды таңдағаныма өте қуаныштымын, Мен оны ұсынамын! Қонақжайлылық үшін рахмет❤️
alex Veb
Өте түрлі-түсті орын, тұру мен орналасуға қатысты барлық нәрсе керемет, таза жайлы , сәл тар бөлмелер, бірақ бұл Мен сияқты. Қонақ үй тек жақсы тәжірибе қалдырды. Нюанс болды... егер сіз 100 кг-нан асатын болсаңыз, жабық дәретхана қақпағына отырмаңыз. Әйтпесе, тамаша орын ұшу арасында түнеу.
Илья Андреев
Ұлттық айналадағы керемет қонақ үй, біз оны таңдағанымызға ешқашан өкінбедік! Орналасқан жері жақсы, таксимен Астананың кез келген нүктесіне дейін 10-15 минут, жақын жерде көптеген дүкендер мен кафелер бар. Ортопедиялық қатты матрацтары бар керемет бөлмелер, таңертең жақсы асханасы бар швед үстелі форматындағы дәмді таңғы ас, жайлы атмосфера және өзіне ыңғайлы қызметкерлер. Егер Астанаға баратын болсақ, дәл осында тоқтайық!
Ivan Saprykin
26 сәуір 2024
Жайлы шағын қонақ үй. Бағалар мен нөмірлер қол жетімді. Бөлмелерде бәрі өте таза және ыңғайлы. Таңғы ас құнына кіреді. Қызметкерлер мейірімді. Кемшіліктердің ішінде: жақын жерде жол бар, бұл түнде терезе ашық болған кезде аздап шу шығарады.
Татьяна Мартынова
24 ақпан 2023
Қонақ үй Орталықтың арғы жағында орналасқан. Жақын жерде көптеген кафелер, дүкендер, аялдама бар. Әуежайға дейін көлікпен 35 минут.Жартылай люкс нөмірі..Таңғы ас жаман емес, сіз оны жеуге әбден болады.Қызметкерлер сыпайы, мерзімінен бұрын қоныстанған.Бөлме өте ыстық болды, тіпті түнде де терезені ашуға тура келді.Бөлме жеткілікті таза, Кеңес заманына сай стильдендірілген.Бөлмедегі жастықтар-бұл жай ғана кошмар, қатты түйіршіктер.Маршрутизатор жұмыс істемеді, деді қабылдау бөлмесінде олар шеберді жіберуге уәде берді, шеберлер ешқашан күткен жоқ. Интернетті SIM картасынан пайдалануға тура келді. Жалпы, ақша үшін қалыпты қонақ үй.
Инна
9 қараша 2024
Іссапарлар мен іссапарларға арналған тамаша қонақ үй. Ол бір апта бойы жартылай люкспен өмір сүрді, бұл өте ыңғайлы болды. Бөлмеде қажет нәрсенің бәрі бар: тоңазытқыш, шайнек, шыныаяқтар, жұмыс үшін жеткілікті розеткалар, жақсы жарықтандыру, халаттар, тәпішке, ваннаға арналған керек-жарақтар. Жақсы таңғы ас, бәрі дәмді, мен әр түрлі болдым, одан да көп жемейтін едім. Қабылдауда да, асханада да жауапты қызметкерлер.
И Н
Қонақ үй интерьер мен бөлмелердің өздері тұрғысынан өте жақсы, жайлы. Таңғы ас жаман емес. Бірақ бір нәрсе бар, бірақ. Егер сіз сезімтал ұйықтап, жақсы ұйықтамасаңыз, бұл қонақ үй сізге арналмаған. Бөлмелердің есіктері өте жеңіл, құлыптар тығыз, есіктің астындағы жарықтар. Сіз кіріп-шығуды естисіз, дәлізде ұйықтамайтын көршілер сөйлеседі. Егер көршілер қабырға артында олардың сөйлескенін, теледидар көргенін, араласқанын немесе екеуін бірге тыңдаңыз))) Сондықтан Мен сізге шыдамдылық танытпау үшін құлақ тығындарын жинауға кеңес беремін.
Дмитрий Потапенко
Супер қонақ. Өте ыңғайлы орналасу. Дәмді таңғы ас швед үстелі. Бөлмелер өте жайлы төсек үлкен душта бәрі бар гель сусабын кондиционер. Үлкен теледидар бұл өте қуанышты болды. Және өте мейірімді қызметкерлер. Астанада болсаңыз, осы қонақүйге баруға кеңес беремін.
Nikita Vos
8 ақпан 2024
Жақсы қонақ үй. Нөмірлер өте таза, интернет проблемалары жоқ. Есту қабілеті әлсіз, 5 түнде бөгде дыбыстар естілмеді. Тәпішке, халат, тіс щеткалары - қоймада. Таңғы ас-бұл қалыпты жағдай, олар жақсы. Сұраныс бойынша тазалау, бұл қоныстану кезінде айтылады. Шамасы, штат елшілігінің жанындағы ең лайықты қонақ үй.
Алина Велиева
2 шілде 2022
Керемет қонақ үй!! Ішінде стильді, қызықты дизайнерлік олжалар бар. Таңғы ас орташа - тағамдарды таңдау бар, бірақ әр түрлі емес. Қалай болғанда да, сіз толық боласыз. Мейрамхананы түскі және кешкі уақытта қатты таң қалдырды. Аспаз-бұл өз ісінің жанкүйері - керемет қызмет көрсететін керемет тағамдар! Сондай-ақ, үлкен экранда сіздің таңдауыңыз бойынша фильмдерді көруге болады. Жалпы, күйеуім екеуміз кешке қонақүйге тезірек барып, дәмді тамақ ішіп, сүйікті фильмдерімізді көру үшін қонақүйдің стильді, жайлы мейрамханасында кеш өткізетін едік. Жалпы, қонақ үй өте жағымды әсер қалдырды!
Жанна Ломова
OZZ қонақ үйі бағамен, жақсы жеңілдіктермен тартады. Бөлмелер ұқыпты, таза, өте кішкентай. Қызметкерлер мейірімді, әрқашан күлімсіреп, өз клиенттеріне ерекше жылулық пен көңіл бөледі. Таңғы ас стандартты, тағам таңдауы аз. Тұтастай алғанда, қонақ үйді үштікке бағалауға болады. Жақсы бюджеттік нұсқа.
Damir Amirzhanov
Артықшылықтардың ішінен мен үлкен кереуетті, сымсыз зарядтауды, үлкен Алиса станциясын, 2 үлкен теледидарды атап өтемін. Кемшіліктердің ішінен Көгерген нан ұсынылған жиіркенішті таңғы ас. Мәзір аз, шырындар мен су жоқ. Жалпы әсер-қонақ үйге күтім жасауды тоқтатты, бұл мейрамхана мен бөлмелердің күйінен көрінеді. Бөлмелерде төбелер ағып жатыр.
Светлана Д.
Қонақ үй қызықты, жарқын интерьері бар. Бөлме кең. Жалғыз қайғы-қасірет фен болды, ол өзгермелі табыспен жұмыс істеді, картаны алып тастап, оны қайтадан салуға тура келді, сондықтан бір кептіру кезінде бірнеше рет. Ия, мен керемет есту туралы жазуды ұмытып кеттім, біздің келуімізге сәттілік болды)) көрші нөмірде көптеген айқайлар.
Владимир Коржовник
21 қыркүйек 2023
Қонақ үйдің өзі жақсы орналасқан. Нөмір стандарты керемет. Үстел мен төсек арасында қысу керек. Сіз кереуетті кішірейте аласыз, бірақ үстелде жұмыс істеу кереуеттен сырғып кетпеуі мүмкін. Таңғы ас швед үстелін ренжітті. Кішкентай табақтар, бәлкім, көп нәрсені алмау үшін. Бірақ алуға көп нәрсе жоқ. Және осындай проблемаға тап болды. Алматы және Астана қонақ үйлерінде баға белгісі бойынша ауданда 50-60 доллар кофе машиналары жоқ. Кейбір еритін береді) қонақ үйдің жанында, аялдаманың жанында жақсы 24/7 асхана бар. Қажет нәрсенің бәрі бар және дәмді)
Digger Jaks
5 қыркүйек 2021
Қонақ үй жаңа. Жөндеуден кейін ғана. Бөлмелер шағын, бірақ жайлы. Барлығы ақылмен жасалған. Сіз таңғы ас үшін бөлек төлейсіз, сіз ассортиментті сәл жақсарта аласыз. Бірінші қабаттағы кафеде панорамалық терезелер бар. Иесі жақсы. Мен қабылдау суретін қосамын
M
Meirambek K.
Маған таңғы астан басқасының бәрі ұнады маған тамақ жаңа емес сияқты көрінді кешегі сияқты өткен таңғы астан бастап аяқталмаған нәрсе әсіресе самса ол тоңазытқыштан суық болды ірімшік торттары ол жерде сүзбе жеуге болмайды және иісі жоқ Бір ұн немесе жарма. Таңертең көрші бөлмеде әйел қатты стоырсыды жақсы бала не болып жатқанын түсінбеді. Жалпы алғанда, нөмір болды таза және жылы тек көрсетілген кемшіліктер.
Георгий Бухбиндер
19 қараша 2024
Бұл қонақ үйде таңғы ас өте жақсы. Қонақ үйдің айналасында көптеген кафелер, мейрамханалар, дүкендер, айырбастау пункттері және туындаған мәселелерді шешуге көмектесетін барлық заттар бар. Жақын жерде Сәтбаев - Момушалы қиылысы орналасқан, ол жерден қоғамдық көлікпен Астананың кез келген нүктесіне жетуге болады.
А221
13 қазан 2024
Орталықта керемет қонақ үй. Қызықты интерьер. Өте сыпайы қызметкерлер. Бөлмелер таза, кейбір жерлерде "шаршаған", бірақ қорқынышты емес
Даша Тулина
16 желтоқсан 2024
Орталыққа жақын қонақ үй. Жаңа жыл қарсаңында болды. Барлығы безендірілген, жағымды, жарқын. 2 ересек пен 2 балаға арналған Отбасылық бөлме жайлы, ұқыпты, жарқын. Әдемі дизайн. Таңғы ас қанағаттанарлық, бізге бәрі ұнады.
Олег Шимкин
18 маусым 2024
Өте жақсы қонақ үй. Ыңғайлы орналасуы. Оң жағалауда, бірақ көпірлерге жақын. Жақын жерде асхана және сыра құлы. Бірге бар. Бағасы қалыпты. Таңғы ас кезінде кофе тек бір рет болуы мүмкін. Бұл ұят болды... Жалпы, қатты төрт. Таңғы ас әдетте жақсы.
Фил Б.
Барлығы қарапайым өмір сүру бағасына лайық. Мен таңғы асты сәл байытқым келеді, бірақ бәрі қажет сияқты! Қызметкерлер мейірімді, нөмірлері талғамсыз, бірақ тағы да қажет нәрсенің бәрі бар. Жақсы 3 жұлдыз.
Екатерина Б.
11 тамыз 2023
Өте жақсы қонақ үй, таза, кондиционері бар. Таңғы ас қарапайым, бірақ дәмді. Жақын жерде Халық банкінің дүкендері, банкоматтары бар, Ресей Банкінің unionpay-дан теңге алуға болады. Қызметкерлер мейірімді және жауапты
Валентина Носкова
1 тамыз 2024
Өте керемет қонақ үй! Мейірімді ұжым! Қабылдау кезінде бізді ақкөңіл қабылдады. Біз ертерек келдік және ертерек қоныстануға көмектестік! Қызметтің өзі керемет, бөлмелері таза. Ас үйде керемет қызметкерлер жұмыс істейді, әрқашан көмектеседі! Өте жақсы қонақ үй!
Т.а.с.
6 наурыз 2024
Тамаша қонақ үй. Бізге ұнады. Жайлы бөлмелер лайықты мөлшерде. Өте жылы. Үлкен панорамалық терезелері бар жеке кафе бар. Рас, бағалар аздап тістейді. Ауыз судың өте әлсіз қысымы 4 қабатта болды.
Dias Rakhymkhan
26 желтоқсан 2023
1. Бұл қызметкерлер өте сыпайы, жедел 2. Қонақ үйде өте тыныш және жайлы Кемшіліктері: 1. Ұйқыдағы әкімшілер қабылдауда үнемі отырады, бет-әлпеті наразы 2. Бөлмеде қаннан немесе қызыл Лактан барлық сүлгі табылды, біз бұл туралы хабарладық, және Біз барлық жерде айыппұл төледік Мен әрқашан осы қонақүйде боламын, бірақ бұл жолы қатты көңілім қалды!
Зебо Алибекова
12 тамыз 2022
Керемет қонақ үй! Үлкен нөмір. Бізде бөлмеде толық Тоңазытқыш болды. Барлығы таза, таңғы ас жақсы, барлық қызметкерлер өте мейірімді. Едендерде микротолқынды пеш және сүзгіден ауыз су бар. Өте керемет дизайн
Иштван Папп
11 мамыр 2024
Тамаша қонақ үй. Жақын жерде 100 метр қашықтықта сыра дүкені бар және тамақ ішуге арналған қытай кафесі бар. Ішінде қонақ үйдің ас үйі онша емес Бөлмелер таза, өз стилінде. Автотұрақ бар.
Антон Арбузов
14 қыркүйек 2022
Тамаша қонақ үй және ыңғайлы орын. Мен екінші рет тоқтаймын, бәріне ризамын және ұсынамын. Таңертең таңғы ас қосылып, ас үй жақсы,түскі және кешкі ас ішеді.
ольга ива
Таза қонақ үй, өте жағымды қызметкерлері бар. Жалғыз минус-бұл бөлме химияның иісін сезді. Орналасқан жері ыңғайлы
Айгуль
6 тамыз 2022
Бөлме таза және ұқыпты, бөлме жеткілікті кең, жеке автотұрақ бар. Қызметкерлер жауап береді. Таңғы ас қосылды, үйде бәрі дәмді. Мен қонақүйді ұсынамын
Оксана Ф
3 тамыз 2024
Таңғы ас монотонды: құймақ, құймақ, қияр, қызанақ, шұжық. Бізге құймақ тек бір рет дәмді болды-жұқа. Кешкі ас. Бір рет болды. Тағам дәмді болды, бірақ даяшы де құрамды біліп, үнемі жүгіріп, нақтылап отырды.
Ольга Водопьянова
9 шілде
Керемет қонақ үй! Таза жайлы және дәмді! Ең бастысы баға сапасы 200%. Керемет интерьер қонақүйдегі қолтаңба хош иісі, өте мейірімді қызметкерлер!
Андрей Вычужин
10 мамыр 2024
Қонақ үйді таң қалдырды. Олар түнеуді іздеп, жайлы өмір сүрді. Кафедегі Проектор атмосфераны қосады. Мұндай құны үшін нөмір керемет. Автотұрақ, көлікте жүргендер үшін.
Нина Гуревич
19 маусым 2023
Егер сізге түнеу керек болса, онда қонақ үй қолайлы, ыңғайлы төсек және таза іш киім. Таңғы ас" үштік " швед үстелі, бірақ бұл сөзге ешқандай қатысы жоқ((... бөлмедегі терезе мен терезе шаңды. Сіз тағамға тапсырыс бере аласыз, бірақ егер сізде ресейлік Яндекс қызметі болса.азық-түлік, ол Қазақстанда да жұмыс істейді, тіпті банк картасының сервисіне байланған тапсырыс үшін ақша есептен шығарылады. Сонымен қатар, қызметкерлер өте мейірімді және сыпайы.
Татьяна T.
13 маусым 2023
Қонақ үйдің өзі орташа, таза, қызықты интерьер . Есіңізде болсын , егер ауланың терезелері түн ортасында жүргенде естіледі . Таңғы ас сәтсіз болды, бір рет кетті-жеткілікті…
Алексей Н.
16 ақпан 2024
Керемет жайлы бөлме, жылы, таза, қажет нәрсенің бәрі , таңғы ас швед үстелі, бағасы барабар, қызметкерлер сыпайы
Анатолий Ермолaев
17 сәуір 2024
Керемет орын! Маған бәрі ұнады әсіресе қонақ үй стилі, жауапты қызметкерлер және бөлмелердің тазалығы. Біз бұл қонақүйде керемет демалыс өткіздік! Мен ұсынамын
Ирина Анпилогова
19 қыркүйек 2024
Керемет қонақ үй! Әдемі орта, сыпайы қызметкерлер ! Олар қонақүйдің мейрамханасында өте дәмді тамақтанады! Мен барлығына осы қонақүйге баруға кеңес беремін! Сіз өте риза боласыз !
Игорь Иванов АПСК Гулькевичский
25 маусым
Лайықты қонақ үй. Мейірімді қызметкерлер. Аздап таңғы ас. Кейбір жерлерде нөмірлер жөндеуді қажет етеді.
Наталья Катышевская
8 маусым 2023
Бір қарағанда, жарнама жақсы қонақ үй, бірақ тұру кемпірқосақ емес: Кемшіліктері: 1. қонақ үйде үтіктеу бөлмесі жоқ, үтік бүкіл қонақүйде жүреді және сізге "жарты сағаттан кейін әкелейік" деген сөз мүлдем әкелмейтінін білдіреді немесе келесі күні ақылы үтіктеу барлығы жұмысқа кеткен кезде таңғы 9:00-ден бастап жұмыс істейді 2. Сіз 2 қабаттан жоғары тұрмайсыз, өйткені душта су болмайды немесе тек ыстық немесе суық болады. 3. Таңғы ас жиіркенішті, барлық дайындалған тағамдар: ботқалар, омлет, қорқынышты сапалы салаттар, 8 шілдедегі сүзбе көгерген хош иісті қызыл, кафе басшылығы кем дегенде бір рет таңғы ас ішіп көрді. 4. Таңғы ас кезінде талқылаушы қызметкерлер шынымен ұйықтайды,өйткені бос табақтарға, бос ыдыстарға қарап, сіз сұрамайынша даяшылар оларды толтыра алмайды. Шай пакеттері үстелге шашыраңқы, қарапайым тәрелке жоқ па? Сол сияқты, шайдан орауға арналған контейнер де жоқ. Кофе дәмі жағымсыз.. 5. Нөмірлерді тазалаудың болмауы ( тек сұраныс бойынша....), қаланың санитарлық қызметі қайда қарайды?
Сергей Б.
Керемет стильді қонақ үй, букинг рейтингі 9.0. Бөлмелер таза, таңғы ас өте жақсы, бағасы өте жақсы
Тищенко Александр
5 қазан 2024
Тиісті бағамен жақсы қонақ үй. Жауапты қызметкерлер, жақсы таңғы ас. Бөлмелер кішкентай, бірақ ұқыпты және ыңғайлы. Мен ұсынамын.
Роман Я.
Кіру кезінде бөлмедегі ағартқыштың күшті иісі, әйтпесе қалыпты және жайлы Іссапарлар мен қысқа аялдамалар үшін жақсы орын
Георгий
24 желтоқсан 2022
Жақсы қонақ үй. Жақсы орналасу. Жақын жерде барлығы бар-арзан және қымбат кафелер, дүкендер, валюта Айырбастау пункттері. Жақсы таңғы ас. Бағалар бәсекеге қабілетті. Жалғыз кемшілігі-төлқұжат немесе 10000 теңге кепілге алынады, олар кеткен кезде қайтарылады. Төлқұжатсыз қалу жақсы сезім емес. Қонақ үй танысу орны ретінде пайдаланылуы мүмкін.
Нур А
Супер ас үй, деңгейдегі қызмет көрсету, акциялар және қоршаған орта !!! Қосулы керемет!!!