IClinic

11 сәуір 2023
Қымбат
Зоя Попыванова
12 сәуір 2023
Ол гастроэнтеролог Башарова Эллина Рашитовнамен кездесуге барды. Мен қажетті сынақтарды тағайындадым, содан кейін емдеуді тағайындадым. Бәрі ойдағыдай болды. Дәрігер өте сауатты, Мұқият, мәселені тез шешті. Сонымен қатар, қабылдауда тыныш, жайлы атмосфера болды, Эллина Рашитовна мәселенің себебін егжей-тегжейлі түсіндірді, тамақтану бойынша ұсыныстар берді және барлық сұрақтарға жауап берді. Бірақ кассада бірінші қабылдауды төлеу кезінде олар сайтта көрсетілгеннен көп соманы алды.
Сергей Макаров
5 наурыз 2024
Мен гастроэнтерологқа бардым - керемет маман Башарова Эллина, оған дейін 5 жылдан астам уақыт емделмеген) қазір өзімді жақсы сезінемін . Маған бәрін түсіндірді . Сондай-ақ клиникада диагностика бойынша білікті мамандар бар . Қабылдау туралы сұрақтар бар, олар әрдайым уақытында келе бермейді .
Ажар Бельгибаева
Керемет клиника. Сауатты дәрігерлер, орта бал жоғары деңгейдегі қызметкерлер. Барлығы мамандар. Сыпайы қызметкерлер, таза, жайлы емхана. Мен ұсынамын, тексеруге және емдеуге келіңіз.
Болат Джумагалиев
20 тамыз 2023
Мен сізге бұл жер туралы ең жақсы естеліктер қалдырмаған жағдай туралы айтамын, атап айтқанда қызмет: жұбайы мен құрбысы кешкі сағат 7-де төс показать көрсетуге кетті, осы уақытқа дейін қызметкерлер пациенттің қабылдауда болатынын әлі де нақтылады, оған олар расталды. Осылайша, жұбайы мен досы кептеліске түсіп, 10 минуттан кейін келді , дәрігер клиенттер енді сатқындық жасамайды деп шешіп , жиналып, кетіп қалды . Жоқ кетер алдында қоңырау шалыңыз сұрау. Жалпы мұндай оқиға
Назгуль Назгуль
30 шілде
Өте сауатты мамандар. Жеке көзқарас. Барлығы толық түсіндірілмейінше жіберілмейді. Бағасы сапаға тең 👍 🏻
Ю
Юлия Могучая
26 сәуір 2024
Ұлы лор Ивановамен бірге болды. Жақсы дәрігер диагноз қойып, баланы мұқият қарап, бәрін мұқият түсіндірді.
Svetlana Karym
26 шілде
Қызметкерлер сыпайы! Бөлмелер таза! Қабылдаулар үшін бағалар өте жоғары! Жеңілдіксіз қайта келу!
Малика Асалова
25 мамыр 2024
Жақсы дәрігерлер. Барлығын осы жерден тест тапсырып, жүйені, инъекцияларды алуға болады . Бірақ жергілікті емес адамдар +50% қабылдау үшін ақы алады, бұл чур арқылы. Прикепилді тексеру. Қалай болғанда да әділ емес.
Айнура Кекенова
30 наурыз 2023
Дәрігердің қабылдауында Б. М. Еркібаев ашық дәрігер болды. Маған анықтама керек болса да, мені ештеңе мазаламады, бірақ ол маған оның профилі бойынша шағымдарды болдырмау бойынша жақсы кеңес берді. Рецепт бойынша қыздар өте мейірімді
Малика Ж.
2 қазан 2023
Мен седациямен fgds жасадым, бәрі жақсы және тез өтті, ол мүлдем ауырмайды Гастроэнтеролог өте мұқият, маған бәрі ұнады
Жанар
Жақсы клиника. Аллергиялық сынақтан бірінші рет емес. Нәтижелер сол күні
Маргарита Сайфулина
30 шілде 2024
Дәрігерлер Иванова мен Еникин керемет мамандар! Барлығы тез, анық және кәсіби!
Stasya
29 маусым 2024
Сіз белгілі бір уақытқа жазасыз, келесіз және тағы бір сағат күтесіз. Неліктен жазылу керек, тірі кезек жасаған дұрыс. Дәрігерлерді қабылдау қымбат.
Акерке Отегаликызы
25 шілде
Бұл клиникада мен кардиолог Серманизова г. - да 5 жылдай болдым. Өз ісіндегі кәсіпқойлар бәрін сөрелерге қояды
Аксауле Достан
25 шілде
Сыпайы қызметкерлер! Дәрігерге өз ісінің мамандары! Сапасы жоғары деңгейде!
Анара
26 қазан 2021
Олар баламен бірге ЛОР-да қабылдауда болды. 1. Бір аптаға жазылу, қабылдау күні олар қабылдауды еске түсіріп, растады. 2. Дәрігер Надежда Константиновнаға өте ұнады, кішкентай пациенттермен жақсы қарым-қатынас жасайды. 3. Бағасы қымбат, 6000 тг. қабылдау + 3800 тг. бейнекамера арқылы шүмекті тексеру үшін = бастапқы тексеру үшін 10000.
Болат Бекишев
30 желтоқсан 2023
Астанадағы ең үздік коммерциялық клиникалардың бірі. Кәсіби тәсіл, қысқаша, тиімді. Мамандар барлық жағынан ұйымдастырады.
Олег
29 қазан 2024
Бәрі жақсы, жарайды, жұмыс істемейтін қосымшадан басқа мұнда тіркелу мүмкін емес өйткені ол күңгірт және түсініксіз неге мен 21 ғасырда цифрлық ғасырда сандық нұсқада "талдау" нәтижесін ала алмаймын
Акмарал Агелеуова
1 қараша 2022
Демалыс және мереке күндері жұмыс істеу ыңғайлы. ЛОР дәрігері Татьяна Анатольевна Иванова баламен бірге болды, жазба енді тегін болмады, ол кездесуге барып, қабылдады. Рахмет! Жұмыста сәттілік!
Алибек Улжагалиев
Қызмет 0. Қабылдауда пайдасыз, жауапсыз екі қыз отырады.
ATilekkabyl
22 ақпан 2023
Сыпайы және білікті мамандар. Кезектер аз және қабылдау ұзаққа созылмайды, бірақ өте мазмұнды
Тииштык Турманова
20 ақпан 2022
18 ақпанда дәрігер Адрисова Капура Салимовнаның эндоскопия бөлімінде болды. Мен дәрігерге және медбикеге кәсібилік пен жақсы қарым-қатынас үшін алғысымды білдіргім келеді ! Көп рахмет!
Алексей Б.
16 ақпан 2023
Алдын ала жазылу уақыты ешқашан сақталмайды. Әкімшілер қызметтердің әртүрлі құнын атайды.
Azat Yessenov
30 тамыз 2022
Бастапқыда үйге жақын болғандықтан клиенттерге айналды. Белгілі болғандай, көптеген таныстар да жүреді. Қызметкерлер кәсіпқой.
Дмитрий
11 ақпан 2024
Қорқынышты жер. Егер сіз ҚК азаматы болмасаңыз немесе ЖТҚ болмаса (РВП сәйкес келмесе) қызмет құнына +50% сұрайды. Айналып өтіңіз
Гульсим Болат
16 маусым
Алла Михайловна біздің отбасылық лор дәрігеріміз
Найля Абуова
30 мамыр 2024
Ыңғайлы тексеру және барлық сұрақтарды нақтылау үшін рахмет
Андрей В.
9 қаңтар 2023
Клиника ашкөз. Егер ҚР азаматтығы болмаса, онда бағаға 50% қосылады. Тек таза ұлтшылдық. Егер Бақа ақшаны тұншықтырса, Сіз 10-15% қосуға болады, бірақ 50 емес. Егер клиника мемлекеттік болса, мен түсінер едім, басқа мәселе, салық төлемеңіз - кіру үшін төлеңіз. Бірақ клиника жеке, сондықтан олар ақша алады және плюс +50%. Жалпы, мен кеңес бермеймін. Көптеген клиникалар бар, барлық адамдарға бірдей қарайтын басқа жерге барыңыз, сізде қандай Азаматтық бар екені маңызды емес.
Куаныш Молдабек
11 қыркүйек 2021
Медициналық қызметтерді алуға ыңғайлы орын. Бағалар төмен, мамандар жақсы, жабдықпен жабдықталған.
З
Зарина Койзадарова
26 қыркүйек 2020
Олар гинеколог онкологтың қабылдауында болды (Мен бірден капец қаласында қымбат дәрігер сол мамандармен салыстырғанда, олар таныстары арқылы жазылды деп айтамын), бұған дейін олар барлық сынақтар мен басқа процедураларды басқа дәрігерлерден тапсырды, сондықтан қорытындыда бұл дәрігер басқа дәрігерлердің сынақтары мен қорытындыларын алып, оларды қайта жазды, ештеңе жоқ өзінен жаңасын қоспай. Сонымен қатар, осы клиникада тек 2 жағынды алып, ол өте арзан емес, мен басқа профильді дәрігерге баруға кеңес бердім (тіпті қорытындыда да), өйткені бұл жағдай оның құзырында емес. Талдаулар үшін келесі күні сағат 12.00-ге дейін келу керектігі айтылды. Сонымен, келесі күні мен нәтижелерге келемін, ал медбике талдаулар дайын емес дейді, жарайды, мен кейінірек келемін деп ойлаймын. Түскі астан кейін маған нәтижелер дайын екендігі туралы хабарлама келеді, бірақ мен оларға келуім керек және сонымен бірге қайта қабылдау үшін төлеуім керек, менің сұрағыма сіз бұл сіздің құзыретіңізде емес деп айттыңыз, сондықтан Мен сізге қабылдау үшін не үшін төлеуім керек? Яғни, Мен Төлеген талдау нәтижелерін алу үшін Мен әлі де қайта қабылдау үшін төлеуім керек!!! Мүмкін маман ретінде бұл жақсы дәрігер, бірақ мен оны түсінбеймін, бірақ "ақшаны дәл сол жерде қалай беру керек". Мен мүлдем кеңес бермеймін
ТК
12 қаңтар 2023
Жақсы дәрігерлер. Тамаша қызмет. Жалғыз нәрсе арзан емес. Чек орташадан жоғары. Әйелінің сөзінен)
Кт Тк
16 мамыр 2021
Дәрігерді жазылу бойынша қабылдау. Аптасына бір рет қабылдайды. Уақыт шектеулі. Бір ай бұрын жазылу керек. Егер қайтадан болса, тағы бір ай күтіңіз.
Олег Аксенов
Жақсы нұсқа
Татьяна Романова
19 сәуір 2022
Дәрігерлер жақсы, әсіресе ангиохирургтарды, лаураларды, анастазиологтар мен узистерді атап өткім келеді. Еңбегіңіз үшін рахмет
Дмитрий
9 маусым 2024
Клиникада резидент ценыстер үшін баға + 50%. Бұл әдетте UTP деп аталады? Күлкілі)
Максим Сергеевич
12 қараша 2024
Жақсы дәрігерлер
Елена
18 ақпан 2022
Гинекология құдайы Дигай және оның медбикесі Ләззат-топ! 12 жыл операцияға батылы бармады, оларға сенді және жақсы себеппен!
Yevgeniy Muzhanovskiy
8 шілде 2022
Дәрігерлердің құзыреті жақсы. Жазу уақытын қатаң сақтау. Жайлы.
luna Suleimenova
6 тамыз 2021
УДЗ дәрігері Н. К. Әбікенова супер кәсіпқой! Клиникада өте таза, бұл қуантады!
Константин Джон
Гинеколог-онколог Бақытжан Советовнаға жүгінді. Емдеуге өте риза
З
Зауре Идрисова
6 мамыр 2022
Лор дәрігер Алла Михайловна және анестезиолог ер адам сіз кереметсіз!!! Барлығы жоғары деңгейде!
П
Перезат Шулембекова
31 тамыз 2022
Асылбекова Майкеш, тамаша дәрігер болды
Руслан К.
17 қараша 2022
Жақсы мамандар! Жақсы қызмет. Бағалар нарықтық.
Дмитрий Максимов
14 сәуір 2024
Емдеу өте жақсы өтті
Вячеслав Попов
15 мамыр 2020
Ол жерде атасын кардиологпен кездесуге апарды жақсы дәрігер атасына тиісті емдеуді ұсынды ол жақсарды
e v
21 қараша 2022
Қазақстанның резидент ценстеріне баға құнынан 50% - ға өседі.
Анонимді пікір
19 қазан 2022
Мен бір сағат жүрдім, олар аллергиялық сынақтарға қатыспайды