Holiday Inn Express Almaty

17 шілде 2024
Жақсы қонақ үй
Evgeniya S.
6 қараша 2025
Мен бұл желіні жақсы көремін, өйткені кез-келген қалада / елде сіз әрқашан бөлмеде не болатынын білесіз, әмбебап сапа стандарты үшін рахмет! Жақсы қонақ үй, жақсы орын. Такси мұнда тез келеді, қаланың әртүрлі нүктелеріне, метроға жаяу 10 минуттай жетуге ыңғайлы. Қалыпты таңғы ас. Әрқашан апорт алмалары болды! Қабылдау кезінде өте мейірімді қызметкерлер, әрқашан көмектесуге дайын. Біздің Озон саяхатымыз қуантады-ол арқылы қонақүй сүйреліп, Ресейден карта бойынша төлем жасалды-бәрі анық! Біздің "жақсартылған" бөлмеде терезені желдету мүмкін понравстігі ұнамады, кондиционер әрдайым жылыту немесе салқындату үшін жұмыс істейді . Сондай - ақ, алдын-ала төленген 2+1 (бала 9 жаста), қосымша ұйықтайтын орын дайындалмағаны , тек 2 адамға арналған сүлгілер болғаны ұнамады-мен бөлек балалар төсек-орындары мен тағы 1 ванна сүлгісін сұрауға тура келді.
Максим Иванов
Өте жайлы, жайлы және жағымды қонақ үй. Таза, өлтірілмеген, жеуге болатын барлық нәрсе, дәмді және қанағаттанарлық таңғы ас. Ауданда көптеген дүкендер, кафелер мен мейрамханалар, айырбастаушылар, көше бойында жақсы дәмді шайхана, Wi-Fi жақсы. Трансфер шынымен қымбат, Yandex арқылы тапсырыс берген дұрыс.Go. Кептелісі бар әуежайға дейін сағат +, кептеліссіз минут 30-40. Қонақ үй іссапарлар мен туристер үшін де қолайлы, бағасы орташадан жоғары, бірақ ақшаға тұрарлық. Мен ұсынамын.
Юлия Хомякова
Жақында күйеуім екеуміз осы қонақүйде болдық. Бізде тек жағымды әсерлер қалды. Басынан бастап бізді қабылдауда мейірімді қызметкерлер қарсы алды, олар тез тіркеліп, қонақүйдің барлық ыңғайлылығы туралы айтты. Бөлме өте ыңғайлы және таза, заманауи дизайнымен және жайлы өмір сүру үшін қажет нәрсенің бәрі болды. Ыңғайлы төсек, кең ванна бөлмесі және терезеден әдемі көрініс ( тауларға). Таңғы ас күн сайын әртүрлі және дәмді болды .Тағамдардың үлкен таңдауымен . Қонақ үй ыңғайлы жерде орналасқан. Біз Яндекс таксиін қолдандық, ол 2-3 минутта келді. Мен бұл қонақүйді Қазақстанға сапар шегуді жоспарлағандардың барлығына қуана ұсынамын. Мұнда қайтадан оралуды ұмытпаңыз!
Илья Ульянов
14 қазан 2025
Сыпайы және сыпайы қызметкерлері бар тамаша қонақ үй. Егер он жұлдызды ойланбастан қоюға болатын болса қойды. Таңғы асқа арналған швед үстелі әртүрлі және дәмді. Бөлмелер таза ыңғайлы кереуеттермен бір реттік тіс керек-жарақтары бар сұйық сабын, сусабын, Душқа Арналған гель бар. Бар темекі шегуге арналған бөлмелер бұл өте ыңғайлы. Керемет демалыс үшін көп рахмет. Ресейден жалғыз нәрсе-қолма-қол ақшамен келген дұрыс.
Ольга
19 қараша 2025
Қызмет деңгейі. Таңғы ас қарапайым, бірақ жаңа. Қытайдан келген қонақтар көп. Мен жұмысқа бардым, бәрі маған ұнады. Маңызды артықшылықтардың ішінде-ең ыңғайлы матрац, қалыпты жастықтар. Керемет демалуға және ұйықтауға арналған нақты құрал . Қонақтарға осындай қамқорлық жасағаны үшін қонақ үй басшылығына алғыс айтамын!
Ляззат Д
17 шілде 2025
Holiday Inn Express қонақ үйінде отбасымен төрт түн болды. Олар өте риза болды! Қонақ үйде әртүрлі ұлт өкілдері тұрады балалар оны көруге қызығушылық танытты, тіпті шет тілдерін үйренуге деген ұмтылысы болды. Мұнда таңғы ас дәмді, әр түрлі және қанағаттанарлық, күн сайын жаңа мәзір. Балалар әрқашан көп тамақтанды. Мен балаларға өзіммен бірге тамақ жинауды өтіндім қызметкерлер қуана-қуана кездесіп, ұқыпты жиналған қораптар мен сөмкелерді алып келді. Бұл өте жақсы болды! Мен сыпайы, мейірімді қызметкерлер мен таза төсек-орындарды атап өткім келеді. Менің ойымша, біздің отбасымыз Алматыдағы жазғы демалысқа осы қонақүйді таңдағанымызға өте қуанышты. Ұсынамын!
Зефирка
26 тамыз 2025
Керемет қонақ үй, бірақ арзан емес. Барлығы өте таза, екі қонаққа арналған төрт жастығы бар өте ыңғайлы үлкен төсек. Сіз күресуге тура келмейтін үлкен көрпе. Таңғы асқа таңдау өте үлкен емес, бірақ өте дәмді болды! Бір күні кішкентай дөңгелек омлет болды, басқа күндері жұмыртқа болды. Саңырауқұлақ қосылған өте дәмді тауық еті және кофеқайнатқыштан дәмді кофе. Сондай-ақ, десерттер, түйіршіктер, томат пастасындағы бұршақ, шұжықтар болды. Күн сайын әр түрлі ботқа және әр түрлі сорпалар мен жемістер, йогурттар. Бірнеше кемшіліктер бар, дәретханада сорғыш жоқ және заттарды бүктеуге болатын сөрелері бар шкаф жоқ. Бірақ бөлмеде үтік пен үтіктеу тақтасы бар екендігі керемет.
Марина Константинова
30 қараша 2024
Артықшылықтары: Қонақ үй өтеактам, бөлмелер шаршамайды, таза, жиһаз жаңа, ыңғайлы. Тазалау - 5 ұпай, бәрі жарқырайды. Таңғы ас-орташа, ботқаның 1 түрі, йогурт, жемістер, көкөністердің 2 түрі, ірімшіктер, кесектер, шұжықтар, жұмыртқа, бұршақ және т.б. Сіз әрқашан жеуге болатын нәрсені таба аласыз. Бөлмелердегі дыбыс оқшаулау өте жақсы. Сіз жеткілікті ұйықтай аласыз. Кемшіліктердің ішінен: Желдетудің үлкен проблемасы. Қыста жүйе кез-келген режимде тек жылыту үшін жұмыс істейді. Бөлмелердегі ағындар жоқ, терезелер ашылмайды. Ауа ағыны мүмкін емес, керемет. Бөлмеде кішкене тоңазытқыштың болмауы тұруды қиындатады.
Султанов Ринат
6 маусым 2025
Бұл ақша үшін қонақ үй жақсы! Бөлмелер ыңғайлы. Стафф кез-келген мәселені шешуге, тереңдетуге, тыңдауға және шешуге тырысады. Кейбір жерлерде кілемді өзгертуге кедергі болмайды. Орналасқан жері керемет. Таулардың көрінісі ең керемет, жақын банктер, сауда орталықтары қадамдық қол жетімділікте. Таңғы ас дәмді және күн сайын әртүрлі. Тазалық пен тазалықпен тәртіп, бірақ мен айтқанымдай, кейбір жерлерде кілемдерді өзгерту керек еді. Егер сіз отбасымен саяхаттасаңыз, көршілес бөлмелер бар, бірақ қонақ үй балаларға арналмаған. Мен не қосқым келеді))) - шатыр террасасының орнына үлкен болмаса да, бассейн жасай алар еді, өйткені қаладағы 90-100 күндік аптап ыстықты ескере отырып, сапарлар кездесулер мен келіссөздер күнінен кейін жақсы болар еді.бассейнде салқындатып, сулаңыз. Қабылдау өте ыңғайлы, бөлек тіректер, Әдемі қыздар және өте сауатты. Рас, бір күн болды түрі қабылдау бөлмесінде өте оғаш бірақ қонақүйдің төсбелгісімен кеудесінде, және по му оны көрмеген қонақ үй қызметтері үшін баға белгілері алады головы бұл ұнамады. Мен әр қабаттағы бірінші ондықтағы бөлмелерді ұсынамын және тіпті)) 6-қабаттан жоғары, терезелер қалаға керемет таулардан қарайды, қуана ояныңыз 👍 🏻
Anton M
9 наурыз 2025
Керемет қонақ үй, іс жүзінде жаңа. Орналасқан жері өте сәтті: сауда орталығының жанында Форум, азық-түлік дүкендері, айырбастау, Кишлак мейрамханасы және басқалар. Бөлмелер таза, күн сайын тазаланады. Жалғыз мәселе таңғы ас кезінде болды (мәзір бойынша сұрақтар жоқ, табиғи кофе және менің талғамыма сай барлық басқа тағамдар, тіпті ештеңе жоқ, еуропалық тағамдар мен қазақ тағамдары да бар) бөлме өте үлкен емес және бірнеше күн бойы 7-00-де адамдар көп болды, тікелей кезек. Қалғанының бәрі-бұл ақша үшін өте жаман қонақ үй емес.
U~LEE~A
20 қараша 2024
Егер мен қаласам да, ренжітетін ештеңе болмаған жағдайда)) қабылдау бөлмесіндегі сыпайы қызметкерлер (қыздар тіпті такси жүргізушісіне төлеу үшін үлкен вексельді ауыстыруға көмектесті), керемет бөлмелер, өте дәмді таңғы ас және жақсы кофені бөлек атап өтіңіз.
Василий Геревич
2 шілде 2025
Заманауи дизайн, бөлмелер тыныш, меніңше, таңғы ас жақсы, сауда орталығының жанында форум өте жарқын. Метроға дейін жаяу 10 минут, қонақ үйге қарама-қарсы көше үнемі кептелісте болады ( бірақ бұл барлық жерде Алма-Ата бөлмесінде орындық пен ноутбук үстелі бар жұмыс аймағы
828555 Бурхан
10 қараша 2024
Тамақ жеткілікті жақсы. Бөлмелер Еуропадағыдай кішкентай, бірақ жайлы тұру үшін ең аз қажетті заттармен таза. Төсек әрдайым таза, иіссіз, кілемдегі кейбір бөлмелерде дақтар бар, бірақ бұл маңызды емес. Айтпақшы, қабылдау кезінде тәпішке алыңыз. Қызмет сәл ақсап тұр, қабылдау қиын, бірақ табандылықпен сіз жасай аласыз. Нөмірлер біздің еліміз үшін қымбат, менің ойымша, негізсіз. Тұрақты клиенттер үшін жеңілдік жүйесі жоқ ...
Казенных А.
Қайырлы күн! Олар жұбайымен бірге болды. Маған таза бөлме ұнады. Өте сыпайы және жанашыр қызметкерлер - мен әсіресе таңғы асты атап өткім келеді 🍳 кез келген дәм мен тәбет үшін өте жақсы.
Я
Яна Вейкум
28 тамыз 2025
Жақсы орналасқан керемет қонақ үй. Жаяу 10 мин жаңа алаң (Республика алаңы), Абай көшесі қаланың кез келген жағына кетуге болатын жерден, көптеген кафелер мен мейрамханалар. Қонақ үйдің өзі жақсы қызмет көрсетеді, таңғы ас дәмді. Конференц-залдар бар, және бұл аймақ үшін маңызды 10-12 көліктерге арналған тұрақ. Қонақ үйден шығудың жанында ең көне көрікті жерлердің бірі - Верный обсерваториясы.
Женя
4 қазан 2024
+ өте таза, жақсы тазалау қызметі, бөлмелері таза, балғын, ыңғайлы төсек, бөлмелерде үтік пен үтіктеу бар (бұл мега плюс). Шайнек пен шай бар, олар күнделікті суды толықтырады. Жақсы орналасу - таңғы асқа тамақ таңдау аз болды, Толық қоныстанған конференция кезінде болды-қарбалас уақытта үстелдер де, тамақ та (шұжықтар, жұмыртқалар және т.б.) жетіспеді. Спорт залы жоқ. Бөлмеде тоңазытқыш жоқ (5 күн болды, қазірдің өзінде сезіледі).
Александра К.
28 маусым 2025
Жалпы, бәрі жаман емес, жақсы орын, мейірімді қызметкерлер, бірақ бөлмелердегі терезелер ашылмайды, үш рет тазалау, егер кем болмаса, тазалаудан кейін еденде жастықтарыңызды табу оңай, тіпті шыныаяқты шайдан да жууға болмайды. Егер сізге 23:00-ден кейін қабылдау бөлмесіне қоңырау шалу қажет болса, сіз әр түрлі күндерде, әр түрлі кешкі уақытта тырысып көрмеген шығарсыз, ешкім жауап бермейді. Бөлмелер өте кішкентай, бірақ жайлы, шкаф, тоңазытқыш жоқ, бірақ үтік пен үтіктеу тақтасы үшін ерекше рахмет. Қонақүйде жақсы мейрамхана сияқты, бір рет түскі ас ішкен - норма.
Луиза Курымбаева
27 қазан 2025
Тамаша орын, жақсы демалды, таза жағымды тыныш, таңғы ас та жақсы, ал вайфай үздіксіз жұмыс істеді, маған мұнда ақша жұмсау ұнады
Наталья З.
1 қазан 2025
Барлығы ұнады, бөлме де, қызмет те, таңғы ас та керемет. Заманауи безендірілген интерьерлер. Сыпайы қызметкерлер. Біз риза болдық.
Алиса Волкова
26 тамыз 2025
Көктөбеде арқанға дейін жарты сағаттай жаяу таулардың, дәмді таңғы астардың көрінісі қуантады. Кемшіліктердің ішінен: өте тар нөмір, екі чемодан жайылып, олар бүкіл кеңістікті алды. Бөлмеде тоңазытқыштың болмауы. Таулардың көрінісі жуылмаған терезелермен аздап бұзылды. Орналасқан жері ең ыңғайлы емес, Сейфуллин даңғылы үнемі кептелісте тұрады, сонымен қатар әдепкі бойынша такси жүргізушілері қайда бару керектігін жақсы түсінбейді, бір рет қоңырау шалып, түсіндіруге тура келді
Елена К
21 қазан 2024
Жақсы қонақ үй, ұқыпты, заманауи бөлмелер. Жақын жерде сауда орталығы бар. Кереуеттер ыңғайлы, бөлмеде шайнек + шай / кофе, сұраныс бойынша тәпішке, тақта мен үтік, күн сайын ауыз су. Таңғы ас орташа,сіз бір нәрсені таңдай аласыз,сіз жеңіл тамақ іше аласыз, кофе дәмсіз. Бөлмелерде шкафтар жоқ, кірді кептіретін жер жоқ, бұл өте ыңғайсыз болды, тіпті чемоданнан заттарды тарататын жер жоқ.
Оксана Глазкова
1 желтоқсан 2024
Тамыз айында Астанада осы желінің қонақ үйінде болды, барлығы керемет болды, сәйкесінше Алматыда сол қонақүйді таңдауға шешім қабылдады. Бірақ ол жақын емес. 601 нөмірі өте суық болды, 15 градустан аспады, ол кезде сыртта әлі аяз болған жоқ. Сорғыш пен май радиаторының көмегімен нөмірді бір күннен кейін ғана жылытуға болады. Бөлме шаңды ұзақ уақыт бойы қонақтар болмаған сияқты. Сүлгілер жуылған, кішкентай. Косметика ұят, диспенсерлер арзан жуғыш затпен толтырылады, одан бәрі қышиды. Таңғы ас өте аз. Кофе қорқынышты.
НВ
2 шілде 2025
Тамаша қалалық қонақ үй. Қабылдауда өте мейірімді қызметкерлер, біздің барлық тілектеріміз ескерілді. Таңғы ас монотонды, бірақ дәмді және жаңа.Бөлмелер таза, жаңа жөндеумен. Өте ыңғайлы орналасу, метро, сауда орталығы қадамдық қол жетімділікте.
Olga Zamyatina
12 наурыз 2025
Керемет қонақ үй. Тұру құнына кіретін өте алуан түрлі және дәмді таңғы ас. Бөлмелерде жайлы тұру үшін қажет нәрсенің бәрі бар: үтіктеу тақтасы бар үтік, қара перделер, wi-fi, теледидар, тамаша душ және күнделікті ауыстырылатын Сүлгілер.
Виталий К.
28 маусым 2025
Желілік қонақ үй. Артықшылықтары таза, жақсы таңғы ас, мейірімді қызметкерлер. Кемшіліктері: тоңазытқыш жоқ, бөлме Даляньдағы бірдей қонақүйден аз. Терезелер ашылмайды, бірақ бұл жақсы болуы мүмкін, өйткені Алматыдағы ауа солай. Негізінде, тоқтауға әбден болады.
Alis K
13 қазан 2024
Мен бұл желіні білемін және бәрі әрқашан жақсы болатын сияқты. Сыпайы қызметкерлер, таңғы ас қалыпты. Бірақ міне, тазалау....ол үшін кешіріңіз мен 2 жұлдызды алып тастадым. Шыныаяқтар лас, біреуі жарылған, соңында қайнаған су құйылды. Ваннаның бәрі тамшыларда. Егер сіз нормаларды ұстанатын болсаңыз, онда бөлмедегі әрбір қонақтан кейін жалпы тазалау жүргізілуі керек, мұнда ол ұзақ уақыт бойы көрінбеді.
Сергей Богатиков
3 қараша 2025
Мен бұл қонақ үй туралы жаздым. Тамаша жастар, бөлмелер жайлы, таза, заманауи. Таңғы ас керемет. Мен ұсынамын.
Ксения Фролова-Шамшина
26 қаңтар 2025
Қонақ үй әсер қалдырмады. Бөлмелер өте суық (ақпан айында болған); лобби-барда қызмет көрсету өте баяу; мейрамхана мәзірі шектеулі және уау емес. Артықшылықтары: жақсы конференц-зал (конференцияда сөз сөйледі)
Елена Г.
27 ақпан 2025
Бөлмеде құлыппен проблемалар болды. Олар қоныс аударуды өтінді, өйткені қонақ үй құлыптың жартысын бірден жоя алмады, уақыт кеш болды, біз ұшқаннан кейін кешкі асқа әрең жеттік және құлып маманын ұзақ күте алмадық, бірақ бәрі бос емес деп бас тарттық. Еденде бос бөлмелер болғанымен. Шәрке щеткалары ақылы. Клиенттердің сұрақтары мен тілектерін естімейді. Әйтпесе жаман емес. Таза, бөлмелер қалыпты, тамақ та
Вячеслав Чуваков
23 маусым 2025
Ақшаға тамаша қонақ үй! Таңғы ас жақсы, қанағаттанарлық, орналасуы өте ыңғайлы, әсіресе таксимен жүрсеңіз. Нөмір таза. Терезеден көрініс үшін бөлек плюс!
Сергей
14 қазан 2025
Қорқынышты қонақ үй! Барлық жерде суық және бәрі! Таңғы ас кезінде ас үй қызметкерлері сырт киіммен жүріп, тамағын жайып жібереді. Кофе машинасы мен термиялық тер қызған кезде күту керек. Таңғы ас барлық суық. Бұл қонақ үй туралы жағымсыз әсерлер
Александ С
7 сәуір 2025
Жақсы қонақ үй. Маған таңғы ас, орталыққа қатысты орналасу, бөлмелердегі тазалық, төсектегі жұмсақ ойыншықтар, жылдам интернет өте ұнады. Бөлмедегі температура аздап ренжіді
Aleksey Bolschakow
20 қыркүйек 2025
Жақсы қонақ үй, таза бөлмелер, керемет таңғы ас. Минус тек тіс тазалау жинағында, жақсы, өте арзан жиынтық, тіпті шағын және аз танымал қонақүйлерде де, тіс тазалау жинағы жақсы, содан кейін....... жалпы, жарайды! Сіз одан әрі тоқтай аласыз.
Aleksandr Zhaparkulov
5 наурыз 2025
Сіз жеткілікті ұйықтайтын тамаша жайлы бөлмелер. Керемет таңғы ас. Бөлмелерде бір рет қолданылатын қасықтар жоқ. Аяқ киімге арналған қасықтар жоқ. Ақпан айының соңында бөлме суық болды, бірақ бұл бөлменің жалпы әсерін өзгертпеді.
WTF
19 қазан 2024
Қонақ үй жайлы, қызметкерлер мейірімді, қонақүйде кафе бар, кофе жақсы, дәмді. Сұраныс бойынша тәпішке және тіс пастасы щеткамен, бөлмелер кең, таулардың керемет көрінісі бар
Антон Постовалов
Іс жүзінде қала орталығындағы жақсы қонақ үй. Үштік-бұл қажет. Олар тазаланады, бөлмеде шығуға уақыт жоқ, қызметкерлер сыпайы, жауапты. Қалғаны ұсақ-түйек
Яна З.
25 қыркүйек 2025
Қонақ үйде таза, балғын және жарық бөлмелер бар (бізде таулардың керемет көрінісі бар). Мейрамханада әр түрлі дәмді тағамдар үнемі тазаланады.
Иван Григорьев
23 наурыз 2025
Қызметкерлер сыпайы, бөлмелер жайлы, таңғы ас жақсы. Бірақ бөлмелерде терезелер "толығымен" сөзінен ашылмайды және бүкіл қонақүйде бірыңғай желдету жүйесі бар. Өте тұншықтырғыш және ауа жетіспейді. Біз сөзбе-сөз тұншығып, сағат сайын дем алу үшін далаға шықтық. Мұндай жағдайда болу мүмкіндігінше ыңғайсыз. Келесі күні көшіп келдік
Медет Шидербаев
3 қазан 2024
Жақсы орналасу, бөлмелер шаршаған, жөндеуді қажет етеді. Таңғы ас әр түрлі болуы мүмкін. Терезелердің көрінісі керемет, көршілес ғимараттар бар. Мен қоныстануға кеңес беремін.
Яна Ларина
9 қыркүйек 2025
Қала орталығындағы жақсы қонақ үй. Тыныш, тыныш. Жалғыз нәрсе-таңғы асқа арналған позициялар әрдайым айқын бола бермейді. Мысалы, бұқтырылған балық)
Егор Пермяков
25 наурыз 2025
Қонақ үй жақсы. Бөлмелер кішкентай, бірақ ыңғайлы. Таңғы ас жақсы, бірақ таңдау аз. Бірақ мен бір қызметке Үш жұлдыз қоямын. Қызметкерлердің көзқарасы бізді қатты ренжітті. Кешке біз қонақ үй мейрамханасынан 5 адамға арналған тағамға тапсырыс бердік, сонымен қатар Додо балалары үшін пиццаға тікелей қонақүйге тапсырыс бердік, өйткені қонақ үй мейрамханасында әсіресе балалар үшін таңдау болмады. Біз жеп қойдық, бармен тазалай бастады кейін біз тамақтандық және бармен жеке үстелде отырған балаларымнан пицца қораптарын алып тастауды сұрады. Балам маған қораптар әкелді, мен үстелге қой дедім, бармен қоқысқа тастайды, мен қоқыс жәшіктерінің айналасына қарадым, бармен мені естіп, үстелге қалдыруға болмайды дейді. Мен қораптарды алып жүрдім қабылдау урна қайда деп сұрау үшін қабылдау барменге беріңізші деді ол лақтырады, ал бармен жауап ретінде сыртқа шығып, қоқыс жәшігіне тастауды сұрайды, көшеде қатты жаңбыр жауды, мен шорт пен футболка киіп, жаңбыр мен желдің астында пицца қораптарын лақтыру үшін сыртқа шықтым. Мен қайтып келемін, бармен типо қабылдауына келеді, олар мені неге оған жіберді. Біз екі күн ішінде 395 долларға екі нөмірді алып тастадық және мұндай қызмет мені ашуландырды, бұл қолайлы емес.
Мария К.
1 маусым 2025
Орналасқан жері жақсы - жаяу жүргіншілерге арналған аттракциондар, тамақтану швед үстелі-жаңа, дәмді. Бөлмелер өте кішкентай, бірақ биік қабаттардағы таулардың көрінісі қамтамасыз етілген.
Danara
1 мамыр 2025
Бірнеше түнді өткізуге арналған қарапайым қонақ үй жаман емес, бағасы басқа қонақүйлерге қарағанда жақсы. жақсы қызметкерлер, жақсы орналасу, таза бөлмелер
Түпнұсқаны көрсету · English
Григорий Б.
7 мамыр 2025
Мұқият қызмет көрсету, жақсы кереуеттер, таза іш киім. Төсектерге ерекше назар аударылады, өйткені сіз жақсы ұйықтайтын төсекті жиі кездестірмейсіз. Мен үшін бір минус тек кондиционер жылытуға қосылмады, ол жаңа болды)
Олег Медведков
28 қыркүйек 2025
Шаршаған қонақ үй, әдетте Holiday Inn Express ішінде жақсы. Жақсы Үш жұлдыз (4 емес, олар өздерін қалай орналастырады). Қызметкерлерге сұрақтар жоқ, қабылдау жақсы жұмыс істейді. Бір жағынан тауларға қарау. Таңғы ас орташа. Іссапарлар үшін жақсы нұсқа.
Арчи Што
31 қазан 2024
Ыңғайлы орналасу, саябақтың жанында. Бөлмелер таза, төсек дымқыл емес және жағымды иіс шығарады. Таңғы ас еуропалықтарға жақын. Ішінде кездесуге және демалуға арналған үлкен орын бар.
Сергей Бельгесов
22 маусым 2025
Қалыпты қонақ үй, оның ақшасы үшін. Мейірімді қызметкерлер, бірақ бөлме кішкентай және сәл тозған ( жиһаз, қабырғалар). Бұл жағдайда кір мен сүлгілер таза. Талап жоқ, бұл ақша үшін нормалар.
Гульнара Жаксыбаевп
6 желтоқсан 2025
Маған бұл қонақ үй ұнайды, орналасқан жері ыңғайлы, бөлмелері таза, таңғы астары керемет. Мен әрқашан осы қонақүйге тапсырыс беруге тырысамын