Gornák

Мурат Ельмуратов
Әдемі жер
Павел Топчий
30 маусым 2025
"Горняк" мәдени-ойын-сауық орталығына алғысымды білдіргім келеді! 🎉 Олар іс-шарада осында болды және қатты қуанды. Залдағы жайлы және жақсы күтімді атмосфераның — Жарық, дыбыс, декорация, бәрі керемет деңгейде екендігі таң қалдырды. Қызметкерлерге ерекше рахмет-өте сыпайы, әрқашан ұсынуға және көмектесуге дайын. Мұнда қонақтарды жақсы көретіні және мерекені есте сақтау үшін бәрін жасайтыны анық. Мен отбасылық демалыс, корпоративтік орын іздейтіндерге немесе жай ғана мәдени уақыт өткізгісі келетіндерге кеңес беремін. Жарқын эмоциялар мен жылы қабылдауларыңыз үшін "Шахтер" рахмет. Біз міндетті түрде қайта келеміз! 💛
Наталья Б.
24 қыркүйек 2024
Керемет қонақ үй, оның жұлдызына сәйкес келеді! Жыл сайын біз осы қонақүйде балалармен бірге боламыз Рудный қаласының күніне келу, жақсы таңғы ас, таза іш киім, бөлмелерде халаттар мен шай жиынтығы бар. Сіз тіпті киімді өзіңіз үтіктей аласыз, жеке бөлме жабдықталған. Қызмет көрсетушілерге еңбектері үшін рахмет! Сізге жақсы қонақтар!
Андрей Ф
16 желтоқсан 2025
Бұрын жақсы қонақ үй болған. Қазір онша емес... Таңғы ас швед үстелі, өте аз таңдау, бөлмелер салқын, бөлмедегі шай мен кофе салынбайды (тек бір рет кіргенде, ал егер сіз бөлмеде бірнеше күн тұрсаңыз, олар оны қалпына келтірмейді). Жалпы, таза, сіз екі күн тоқтай аласыз.
Максим Рудомёткин
26 ақпан 2025
Қонақ үйдің әлеуеті бар, бірақ күтім жеткіліксіз ... Бұл қонақ үйде иесі жоқ сияқты. Бөлме темекі шекпейтіндерге арналған, бірақ темекі шегетін: немесе бақыланбайды немесе желдету қорқынышты... Мәселелер егжей-тегжейлі! Душта сусабын, сабын қоятын жер жоқ, тек жеткізілім жоқ. Өте ыңғайсыз! Жуынатын бөлменің айнасы бүйірден ілулі! ИЯ, сіздің алдыңызда емес, бүйіріңізде! Дәретхананы жуу нашар жұмыс істейді, Дәретхана қағазы артқы жағында))) сіздің қонақ үйдегі өміріңізді ыңғайсыз ететін көптеген бөлшектер! Артықшылықтары-орналасқан жері, тазалау, кофе таңғы асқа арналған құрылғы
Артем Дерибас
8 қыркүйек 2025
Бөлмелер өте жақсы әдемі таза тамақ та өте дәмді адам өте жақсы мейірімді таңғы ас ақылсыз қызмет бұл жерде өте жақсы әрқашан кеңестер қалдырды
Андрей П.
26 тамыз 2025
Ескі өте шаршаған қонақ үй, бірақ сіз қаладағы ең жақсы қонақ үй екенін мойындауыңыз керек. Жазда бөлмелерде ыстық су жоқ, бірақ боллер орнатылған көрші бөлмеге жууға болады.
Владислав
18 ақпан 2024
Қонақ үй Рудный қаласының орталығында ыңғайлы орналасқан. Бөлме кең, тіпті киім бөлмесі де бар. Бөлмеде жылытқыш, кешке оны екі сағатқа қосқан. Төсек үлкен және ыңғайлы. Шәйнек, су бар. Тәпішке, дәретхана керек-жарақтары, оның ішінде бір рет қолданылатын ұстара бар. Кемшіліктердің ішінде: жарықтандыру және розеткалар. Екеуі де жеткіліксіз және дұрыс жерлерде емес, мысалы, жарықпен жұмыс істемейді және телефонды төсек үстелінде зарядтауға болмайды. Таңғы ас кезінде таңдау бай емес, бірақ жағымды ерекшеліктері бар: тары ботқасы, кондитерлік өнімдер және десерттер. Бизнес-түскі ас бар.
Даниил Исаев
29 маусым 2025
Шағын қала үшін, қымбат. Маған таңғы ас сәті ұнамады. Маған және менің қызыма екі адам қоныстанған кезде бізге таңғы ас бағаға кіреді деп айтылды. Келесі күні, тамақтанғаннан кейін, бізден сұралады біз қалай төлейміз? Жақсы) таңғы ас тек бір адамға тегін болады, бірақ қонақтар 2 болды... Мен 5000 теңге төледім. Барлығы: 18K + 5K екі орынды төсек бөлмесі(таңғы ас) = 23k. қонақ үй мен ашық қызғылт ерні бар әйелге бір жұлдыз! Сақ болыңыз, бірден кімге тегін таңғы ас ішуге болатынын және кімге тегін емес екенін сұраңыз. Сіз білетініңізге сенімдімін бірге тамақтану әлдеқайда арзан.
Азамат Кизиров
25 мамыр 2025
4 жұлдызды қонақ үй, іс жүзінде ең көбі 3 жұлдыз. Біз 3 күн өмір сүріп жатырмыз, бөлмелерді тазалау әлі болған жоқ. Дәретханада есік тұтқасы сынған, жабылмайды. Ескі теледидар жұмыс істемейді. Тамақ қалыпты, сіз жеуге болады) қонақүйдің атмосферасы 90-2000x.
Сергей Антонов
3 қаңтар 2025
Тамаша, жайлы қонақ үй.Бөлмеде қажет нәрсенің бәрі.Қызметкерлер мейірімді және мейірімді.Мейрамхана қызметкерлеріне үлкен рахмет, олар өте дәмді және тағамдардың үлкен таңдауын дайындайды.
Кристина Хасанова
5 шілде 2025
Маған өте ұнайды КРЦ кеншісі. Түрлі қызықты іс-шаралар, кең әдемі залдар өтеді. Әрқашан таза және ұқыпты. Кинотеатрда билеттердің бағасы жақсы.
Sergei Egorov
28 қыркүйек 2024
Қонақ үй, әрине, талап етілгендердің 4 жұлдызы емес. Бірақ өте жақсы, қызметкерлер тырысады. Лифт, таңғы ас швед үстелі, all carte түскі ас (тек жұмыс күндері) бар. Бөлмеде телефон мен шаш кептіргіш жоқ.
Вера Никонец
14 қазан 2025
Олар 2024 жылдың қарашасында іссапарда болды. Маған өте ұнады 👍 👍 👍 Рецепт бойынша қыздар өте әдемі және жақсы. Қонақ үйдегі мейрамханада олар дәмді тамақтанады. Мейірімді қызметкерлер 👍 👍 👍
Нагметулла Кужахметов
14 тамыз 2024
Қонақ үй жайлы. Бөлме таза болды. Олар стандартты үшке алып тастады, олар өте жақсы қалды. Тек сандар, біз түсінгендей, бір адамға арналған. Өйткені мұнда адамдардың көпшілігі іссапар. Бағаға таңғы ас (швед үстелі) кірді. Бірақ ол тағы бір адамға есептелген, бір адамға 5 мың қосымша ақы төлеу керек болды. П. С. бір күн ұйықтады, сондықтан мен көп нәрсе айта алмаймын
Irina Cherkaykina
28 қараша 2024
Жақсы жайлы қонақ үй. Мұқият, мейірімді қызметкерлер. Өлшегіштердегі жылу. Таңғы ас швед үстелі, әр түрлі және дәмді!
Ирина Кудряшова
6 қараша 2025
Өте ұнады! Керемет қызметкерлер, Таза бөлме, дәмді таңғы ас! Рахмет!
Маргарита
20 шілде 2024
Қонақ үйдегі мейрамхана қарапайым асханадан нашар. Біз түскі асқа келдік, Бос орындар көп болды, өзімізге ұнайтын үстелге отырғымыз келді, бізге бұл үстелге ешкім тапсырыс бермейтінін көргенімізбен, қайта отыруды бұйырды. Неліктен қайта отырғызу керек, неге? Барлық екінші тағамдар-бұл дәмсіз, кептірілген қорқыныш: 40 грамм ет, мантия үнемі құрғақ. Бір сәтте біз мұнда екінші тағамдармен шиеленісіп, тек салаттар мен сорпаларды ала бастағанымызды түсіндік, бірақ олармен біз әрқашан бақытты бола бермейміз: содан кейін бір күн қалыпты, ал екіншісінде аз, содан кейін сорпадағы фрикаделькалар сасық болады. Жалпы, мәзірге сұрақтар бар: монотонды, кейбір күндері олар тек атауларын өзгертеді, ал тағамдар бірдей болып қалады. Мәзірде кептірілген жемістерден компот жазылуы мүмкін, ал олар сұйылтылған Қарақат компотын әкеледі. Егер сіз дәмді пісіруді білмесеңіз, неге аспаз болып жұмыс істейсіз?
Валентина Смирнова
8 тамыз 2023
Қонақ үйдегі қызмет керемет. Қызметкерлер-әкімшілер, қызметшілер, мейрамханадағы қыздар-қонақтарға мейірімді. Мейрамханада таңғы ас швед үстелі, барлық тағамдар дәмді. Бөлмеде барлық ыңғайлылықтар - ыстық суы бар душ, кондиционер, теледидар, интернет, шайнек. Тағы не істеу керек? Қабылдау үшін рудничанкмге рахмет. Бағасы әр түрлі кірісі бар қонақтар үшін қолайлы.
Александр Рожков
26 қазан 2024
Жиіркенішті.. бүгін олар киноға барды билеттер 12.25-те болды, сессия 30 минутқа кешіктірілді, адамдар фильм басталған кезде залға кіре бастады, олар оны жіберіп алды.. таңертең біз 10.50 билеттеріне тоқтадық бірінші сессия рицепсенге қыз 10.50-де келіп, билеттерді сата бастады.. неліктен ұсталғанын түсіндіруді сұрағанда, олар нақты ештеңе түсіндіре алмайды, кешірім сұраудың орнына маған қайда барғыңыз келетініне шағымданыңыз деді... осының бәрінен басқа, гардероб жұмыс істемейді, олар залға сыртқы киіммен жіберілді... жалпы, олар көңіл-күйді және бүкіл демалыс күнін толығымен бұзды. Әкімшілікке қоңырау шалу мүмкін емес... жексұрын мекеме. Жақсы жағынан билеттер үшін ақшаны қайтару керек. 26.10.2024
Andrey
25 шілде 2023
Барлығы өте ұнады, бөлме таза, кең, тоңазытқыш пен теледидар бар. Күн сайын тазартылды. Буфет түріндегі таңғы ас өте дәмді, тағамның алуан түрлілігі үлкен. Бірақ әдеттегідей, сіз барлық жақсы нәрселер үшін төлеуіңіз керек, бөлме арзан емес, әсіресе төрт жұлдызды қонақ үй.
Сергей Терехов
8 қазан 2025
Қонақ үй өте жақсы. Таза және жағымды. Таңғы ас өте дәмді.
Екатерина Колосенок
11 сәуір 2024
Кемшіліктері. Таңғы ас жиіркенішті, алдыңғы күні түскі астан кейін қалғанның бәрі таңғы асқа ұсынылады. Сусындар (шай, кофе және судан басқа) таңғы астың басында аяқталады және компот немесе шырын сұрасаңыз да, енді толықтырылмайды. Бөлмелердегі ыдыс жуылмайды.
Лилия Кузнецова
5 қараша 2024
Менің сүйікті шағын қалам үшін лайықты қонақ үй. Барлығы ыңғайлы, таза. Таңғы ас дәмді.
Александр Шурилов
18 желтоқсан 2023
Қала орталығындағы қонақ үй, жақын жерде әкімшілік мекемелер, дүкендер, мейрамханалар, кафелер бар. Орташа оралған. Қалада ыстық су өшірілген кезде, ол қонақүйде бар, бірақ тек су жылытқыштары бар кейбір бөлмелерде. Ең бастысы-таңғы асқа арналған құймақ. Қызметкерлер қонақ үйдің осы деңгейі үшін қалыпты жағдай. Іссапар нұсқасы, ал рудада тағы не істеу керек?
Толик
25 тамыз 2024
Керемет қонақ үй, біз бірінші рет тоқтамаймыз, таза бөлмелер, осы құны үшін пәтерлерді аламыз.
Сергей Поздняков
30 қыркүйек 2025
Қызметкерлер сыпайы, бөлмелердегі интерьерді өзгертуге болады, шаршаған
Александр Копылов
25 қыркүйек 2025
Өлшенген өмірі бар тыныш қала. Барлық қажетті ифрақұрылым бар. Бұл жастар үшін скучно болуы мүмкін, бірақ әркім өз қалауы бойынша "көңілді" таңдайды. Таза. Ұқыпты. Әрине, орталық көшелерге көбірек көңіл бөлінеді. Аулалар тіпті асфальтсыз болуы мүмкін.
Виталий Сергеевич
20 қыркүйек 2023
Жарты дюйм. Артықшылықтары: таза, мейірімді қызметкерлер, қала орталығы. Жаман тұстары: ас үй көп нәрсені қалайды, теледидар антитопиялық сурет нашар, төсек жай ғана қорқыныш алты күн бойы серіппелерде ұйықтады.Үш жұлдызды тек мейірімді персоналдың арқасында қойды, ал іс жүзінде 2-ден аспайды.
Виктор Мальцев
28 қазан 2022
Жалпы, қонақ үй жаман емес. Таза, жайлы, қымбат емес. Тыныш бөлмелер(бұл Мен үшін өте маңызды)! Рецептпен бірге сәттер болды-мәселені шешу қажет болған кезде қызметкерлер жетіспеді (Мүмкін мен аздап мақтан тұтамын). Ол 4-қабатта, кең және ыңғайлы бөлмеде, халат, тәпішке, күнделікті ауыстырылатын Сүлгілер жиынтығында тұрды....бірақ, аяқ киімнің қасықтары жоқ(еске саламын, 4 жұлдызды қонақ үй), 32 диагоналы бар теледидар өте кішкентай (менеджерлер туралы ойланыңыз). Қашықтан басқару пульті өте "шаршады" және өзінің функционалдығын толық пысықтамады (арналар тек бір жаққа ауыстырылды))). Швед үстелінде қалыпты таңдауы бар дәмді тағамдар. Кішкене нақтылау кезінде 5 жұлдызға лайық))
Оксана Минина
31 қаңтар 2025
Қонақ үй болған жоқ, бірақ ғимаратта бөріқарақат бар. Олеся керемет шебер. Заманауи және жайлы студия. Барлығы дәмді және лайықты
Дмитрий Панкратов
6 қыркүйек 2023
Қала орталығындағы қонақ үй, қала әкімшілігі мен тау-кен комбинатының жанында. Ұзақ уақыт бойы олар бөлмелерде жөндеу жұмыстарын жүргізбеді. Темекі иісі бар бөлмелер кездеседі. Бірақ қызметкерлер мұндай нюанстарды тегістеуге тырысады. Қалада таңдау қонақүйлермен Үлкен емес. Сондықтан сіз осы қонақ үйге қанағаттанасыз.
Владислав валеев
4 қараша 2023
Барлығы керемет. Нөмірді еске салусыз тазалау. Барлық жерде таза.таңғы ас көптеген тағамдарға толы. Қыздардың әкімшілеріне рахмет, бәрі күлімсіреп қарсы алады.
наталья беглова
19 қараша 2023
Маған бөлменің таза,жайлы болғаны қатты ұнады. Қажет нәрсенің бәрі бар. Төсек таза. Матрас жұмсақ, ыңғайлы. Бірақ жастықтар онша емес.
larisa kleynbok
1 маусым 2024
Жақсы қонақ үй, қызметкерлер керемет. Рецепт бойынша қыздар Мұқият. Мен жартылай люкс алдым. Кең. Таңғы ас лайықты
dkemerovskiy07
12 маусым 2024
- Бөлмеде желдету жоқ, тек кондиционер. Ыстық су жоқ, өйткені қазандық жоқ. Жууға мүмкіндік жоқ. +Таза, ұқыпты.
Игорь Азеев
13 қыркүйек 2025
Ниет люкс. Таза ниет, Маған өте ұнады. Мен кеңес беремін.
Aqniet Almakhanova
18 шілде 2025
әдемі жер! Сіз кинотеатрға бара аласыз! Корцерттерге де! Фотосессия үшін де қолайлы! Қызметкерлер өте сыпайы, ұқыпты! Маған ұнайды!
Андрей
26 ақпан 2024
Қала орталығында лайықты орын. Сыпайы қызметкерлер. Лифт бар. Мен тек тазалаушыны түсінбедім, Нөмірді ашып, есікті ашып, кетіп қалдым, Мен ұйықтап жатырмын. Қандай әзіл?
Дмитрий Борисович
28 шілде 2023
Керемет қонақ үй! Жайлы, жақсы қызмет. Жауапты қызметкерлер. Керемет таңғы ас. Түскі ас бизнес түскі ас. Қала орталығында бәрі жақын!
Евгений Каськов
27 шілде 2024
Қонақ үйдің өзі жаман емес. Бірақ мен ол кезде қыста болдым және бұрыштық Нөмірді алдым. Бұл өте суық болды, сұрады жылытқыш ол бірден берілді. Басқа бөлмелердегі әріптестерде мұндай проблема болған жоқ.
Кирилл Копылов
19 шілде 2024
Қалыпты бөлмелер, люкс емес, бірақ өте жақсы. Қолайлы таңғы ас. Бизнес-түскі ас нормалары, кешкі ас жоқ, басқа жерге бару керек
M
MarMirRom Борисова
30 қаңтар 2024
Мүмкін қонақ үй сияқты олар жақсы! Бірақ іскерлік түскі ас бар кафе асхана ретінде жиіркенішті. Дәмді тамақтандырыңыз! Бірақ қызмет көрсету сапасы 0. Сондықтан егер сіз аш қалғыңыз келсе оларға бизнес түскі асқа барыңыз.
Анна
17 сәуір 2024
Қонақ үй 4, мен жөндеуді сәл жаңартқым келеді. Ас үй керемет. Барлық мақтаулардан жоғары
Тимур Садан
18 шілде 2024
Қалыпты қонақ үй. Таза жайлы. Кондиционер ТВ душ вайфай бәрі бар.
Андрей К
10 қазан 2021
Шағын қалаға арналған қалыпты қонақ үй. Қалыпты бөлме, қалыпты төсек. Тіпті люкс бөлмесінде ванна емес, душ бар. Шәйнек пен тоңазытқыш бар. Таңғы ас жаман емес. Қонақ үйде кафеден басқа ештеңе жоқ. Қабылдау көрші мейрамханада жеңілдік талондарын береді.
Mikhail Demchenko
8 желтоқсан 2021
Жалпы жақсы қонақ үй. Супер емес, бірақ өмір сүруге болады. Артықшылықтары: таза, Күнделікті тазалау бөлмелер, монша керек-жарақтары. Кемшіліктерден: (менің өсуіммен бұл минус) дәретхана қабырғаға өте жақын 😁
Akbota A.
28 наурыз 2025
Содан кейін әкімші ауысымда дөрекі болды, бөлмеде сүлгі жоқ, Тоңазытқыш әлі жұмыс істемеді. Оның ақшасы мүлдем сөзден тұрмайды.
Татьяна
4 тамыз 2024
Қонақ үй асханасында өте кішкентай бөліктер. Мәзірде көрсетілген норма мен граммның 1/2 бөлігі. Блюдаg басқарушы компаниясының мамандары залда түскі ас ішкен кезде ғана тағамның бір бөлігі қалыпты болатынын байқаған болатынбыз.
alex Veb
25 маусым 2024
Мен бұл жерде көп сөйлемеймін, барлығы іссапарда осындай қонақүйлерде болды, қымбат, ұзақ уақытқа созылды, Marriott сияқты баға белгісі. Жалпы, мен ұсынбаймын, егер жұмыс сапарларын ұйымдастыру қызметі алдын-ала төлемеген болса. Тамақ жаман емес.