Globus

Ішіндегі ұйымдар

Бану Ыскак
7 қараша
Чисто кинотеатр үшін барамыз и теадот үшін. Іші тыныш жайлы
R
Ruslan Kenessarin
19 шілде
Намазханасы бары өте қатты қуантады. Әйтпесе Алматының көпшілік ТРЦ ларында намазхана тапшы. Басшылық тарапына алғыс!
Назгуль Камалова
20 шілде
Норм болады енді
Ден С
Жақсы 👍
АСЫЛ ДИЛДА
26 шілде
Маған "Глобус" сауда орталығы өте ұнады. Кең, таза, заманауи дизайн. Дүкендердің үлкен таңдауы — киімнен техникаға дейін, фудкорт, кинотеатр және балалар аймағы бар. Жетуге ыңғайлы, автотұрақ бар. Достарыңызбен немесе отбасыңызбен уақыт өткізуге тамаша орын. Акциялар мен ойын-сауық іс-шаралары жиі өткізіледі.
Абылайхан А.
21 шілде
Орналасқан жері өте жақсы, қала орталығында. Кез келген нәрсе бар. Магнум, фуд-корт бар, бірнеше киім бутиктері бар. Банкоматтар бар
Даулетжан Р.
13 қазан
Globus-Алматының сауда-ойын-сауық орталықтары арасында лайықты таңдау, әсіресе, егер сіз орналасудың ыңғайлылығын, қызметтердің алуан түрлілігін және күнді сатып алу және демалу мүмкіндігімен өткізуге деген ұмтылысты бағалайтын болсаңыз. Дегенмен, көптеген ұқсас орындар сияқты, кемшіліктері бар: тазалау мәселелері, тұрақ құны, кептеліс және жекелеген аймақтардағы техникалық қызмет көрсетудің жеткіліксіздігі.
Айгуль С.
26 тамыз
Тамаша орын, көптеген бутиктер, фуд-корт, жоғарғы қабаттағы кинотеатр. Салондар, шаштараздар, супермаркет, Сулпак, кофеханалар, мейрамханалар, Халық банкі, банкоматтар бар. Тұрақ ыңғайлы.
Эльвира Байкенова
1 қыркүйек 2024
Жақсы сауда орталығы маған Магнум ұнайды және негізінен сіз өзіңізге бірдеңе сатып ала аласыз. Банкоматтар әртүрлі ыңғайлы. Ал төлем терминалдары әртүрлі. Кофе өте дәмді болды. Кинотеатр сынып. Жалпы, сіз кинотеатрға бара аласыз, азық-түлік алып, тамақ ішетін жер бар. Ал жазда салқын және тұншықтырмайды. Ыңғайлы тұр. Аялдамалар алыс емес.
Анвар Сариев
7 қыркүйек
TD Globus орналасқан жері өте ыңғайлы, дүкендер өте көп және әртүрлі, тұрақ ыңғайлы, кинотеатр өте таза, жағымды қызметкерлер, көптеген дүкендер мен дүкендер
Aisulu B
26 қыркүйек
Вайкики бар, сіз мұнда отбасына немесе балаларға киім сатып ала аласыз. Фильмдерді көруге арналған экран сапасы жақсы Кинотеатр, үйдің жанында балалары бар
NoLimits
12 қараша 2024
Соңғы уақытта бұл жақсы болды. Көбірек бутиктер ашылды. Атмосфера жақсарды. Орталық кішкентай, бірақ негізінен қажет. Киноға бару, фаст-фуд жеу, азық-түлік сатып алу немесе тұрмыстық техника сатып алу. Сіз орташа баға санатындағы киіммен жүре аласыз. Автотұрақ тым қымбат.
Kanat Sadykov
30 маусым
Маған бұл сауда орталығы ұнайды. Барлығы ойластырылған Джо тривиа. Бірде мен ондағы кастрюльдегі гүл пакетін ұмытып кеттім. Әйелі бірнеше сағаттан кейін оралды. Ол әкімшілікке хабарласып, сатып алу пакетін оған қайтарып берді. Өте жақсы. Қызметтің сапасы дәл осындай ұсақ-түйектерде екенін түсінесіз. Мен міндетті түрде ұсынамын.
Asemai Teginbai
21 қараша
Глобус-бұл ең жақсы сауда орталығы, әрдайым глобусты ұнататын, көп нәрсе бар. Жақсы дүкендер мен ыңғайлы фуд-корт. Тек өте жағымды атмосфера
Beksanat
27 шілде
Сауда орталығының өзі жақсы. Мұндағы ең маңызды плюс-CFS өте дәмді және Баханди топ. Бірақ өткен жылы ол дәретханаға кіріп, кіре берісте су бөтелкесін қалдырды. Бір минуттан кейін шығыңыз су жоқ Карл.(
R
Roberto Uno
20 қараша
Меганың үнемді нұсқасы, ыңғайлы орналасуы, менің ойымша, әртүрлі брендтердің көптеген бутиктері, барлық танымал банктердің банкоматы ұсынылған,
Черный Соломон
5 сәуір 2024
Globus сауда орталығы-бұл жай ғана сауда орны емес, бұл ойын-сауық, мүмкіндіктер мен жайлылықтың нағыз әлемі! Мен сәнді киімдерден бастап соңғы буын техникасына дейін елестетуге болатын барлық нәрсені ұсынатын көптеген дүкендерге таң қалдым. Сауда орталығындағы Атмосфера жай ғана таң қалдырады: Жарық кеңістік, стильді дизайн және жайлы демалыс аймақтары жағымды уақыт өткізуге тамаша жағдай жасайды. Сонымен қатар, Globus барлық жастағы ойын-сауықтардың кең таңдауын ұсынады, соның ішінде кинотеатр, ойын алаңдары және әртүрлі тағамдары бар мейрамханалар. Жоғары деңгейдегі қызмет: қызметкерлер әр келушінің қажеттіліктерін ескереді және әрқашан көмек ұсынуға дайын. Globus сауда орталығының арқасында менің сауда сапарларым тәжірибе мен мүмкіндіктерге толы қызықты саяхатқа айналады!
Рауан Султанов
28 қазан
Ыңғайлы орналасуы, кинотеатрға бір рет бармаған, дүкендерді таңдау тым кішкентай, автотұрақ ыңғайлы, бірақ Абайдың бойында көптеген адамдар тоқтап, автобустарға жолды жауып тастайды, олар кейіннен орта сызықты тоқтатып, көліктерді айналып өтуге мәжбүр болады
Relax music Sleep
20 тамыз
Өте ыңғайлы емес сауда орталығына келушілерге арналған ғимараттар өйткені отбасылармен және балалармен бірге отыруға және демалуға арналған креслолар, диван жоқ. Ана жерде орындық тас сияқты ағаш отыруға болмайды. Ал киім өте қымбат, ал сапасы онша емес 👎
Сати Юнусова
24 тамыз
Керемет сауда орталығы, тіпті бабл ти де бар. Көптеген киім дүкендері. Кейбір дүкендерде шындық қымбат. Gloria Jeans Жоқ. Сонымен тіркемеде керемет!
Татьяна Ли
31 наурыз 2024
Ыңғайлы көлік айырбасы, метро станциясынан бір блокта. Көптеген әртүрлі дүкендер, сіз өзіңіз үшін азық-түлік сатып ала аласыз, жертөледе магнум мен Үй жануарлары дүкені, Үй жануарларына арналған азық-түлік бар, дәріхана мен асхана, киім мен аяқ киіммен бірнеше бутиктер, косметика мен зергерлік бұйымдар бар бутиктер, әртүрлі пайдалы заттар (Miniso), сонымен қатар сіз ателье мен сұлулық салонының қызметтерін пайдалана аласыз. жертөле қабаты ең кішкентай клиенттерге шаш қиюды ұсынады, Халық банкінің филиалы, бірнеше банктердің банкоматтары бар.
Александр Ядрихинский
1 шілде
Барлық негізгі мекемелері бар жақсы сауда орталығы. Төмендегі супермаркет те, үй тауарлары да, ұялы байланыс операторы және шағын, бірақ функционалды азық-түлік корты. Мұның бәрі үйдің жанында.
Екатерина Радостева
10 қазан
Сыртынан да, ішінен де әдемі. Шарлау оңай, күзетші сыпайы, егер бұл көмектесе алса. Дәретханалар таза, дүкендер де,фудкорттар да, кофеханалар да бар.
Дмитрий Белянин
25 тамыз
Жақсы сауда орталығы. Magnum, foodcort, LC Waikiki, ішіндегі косметикалық дүкендер қуантады. Барлығы жақын, жайлы, таза.
D
Diana Aman
12 қараша
Ыңғайлы орналасу, ыңғайлы тұрақ, ыңғайлы тұрақ ақысы. Бірақ жазда кондиционерлерге сәл көмекші, хош иісті қажет. Демек, ұзақ уақыт ішінде болу жұмыс істемейді. Ішіндегі керемет фитнес орталығы.
Vmitriy V.
4 тамыз
Қайғылы түтіккен супер. Дүкендердің аз жиынтығы. Әдеттегі фаст-фуд жиынтығы. Орналасқан жері "тығын". Жеткілікті тұрақ бар. Достық емес қауіпсіздік. Мұндай "ауылдық супер" мәні бойынша.
ААА
11 қараша 2024
Сауда орталығы шағын ,актам, сондықтан да жайлы. Танымал брендтердің бутиктері бар!! Кез-келген талғамға арналған демалыс орындары мен фудкор бар. Жақында әйгілі брендтің қытай тағамдары бар кафе ашылды, оған келушілер көп.
S
Saule Or
13 қазан
Менің WIB, маған Глобус өте ұнайды. Қалай болғанда да, бутиктер тіпті дұрысын алды. Мен қарадым, қажет нәрсені сатып алдым, қосымша уақытты ысырап етпейсіз.
Андрей Мандаров
22 қазан
жақсы орын, кинотеатр, ассортимент, дүкендер, тазалық және орналасу өте жақсы.
Нурситхан Жусупов
8 қыркүйек
Кино жақсы, бірақ тығыз залдар, нормалар қызметі, орналасқан жері, бірақ маған фудкорт ұнамады, сондықтан сіз отбасыңызбен бара аласыз .
Alua B.
2 маусым
Өкінішке орай, Пекатория сол жерде жабылды. Енді ірімшіктер ya-да жаттығудан кейін қайда жеуге болмайды және кофе өте дәмді, ал круасандар және басқалар. Екінші қабатта керемет әйелдер фитнес студиясы бар. Кинотеатр. Азық-түлік корты. Біріншісінде олар Jolly - ді ашты, сіз ол жаққа баруыңыз керек, бірақ бәрі бірдей ас үйде емес, бірақ даяшылар жоғары деңгейде қызмет етуге тырысады.
О
Оксана Моя
4 шілде 2024
Сәлеметсіз бе, бүгін мен CFS бөлімінде екінші қабатта болдым, жиіркенішті қызмет көрсетемін, олар ешқандай өзгеріс бермейді, комбодан басқа мыңға жуық адамға соустар сатып алуға тура келді, сонымен қатар тауық стриптері мен қанаттары қорқынышты болды, олар қуырған май ұзақ уақыт бойы өзгерген жоқ, тек 8800-ге жексұрын, ақша да, нервтер де өкінішті, балалар CFS - ті өте жақсы көреді бірақ бұл жерде мен өмірімде ештеңе сатып алмаймын барлық көңіл-күй бұзылды, тек фри мен пепси ішілді, қалғаны қоқыс балалар алдында өте ұят
Дима Коп
17 қазан 2024
Ұзақ күту, қабілетсіз қызметкерлер, көптеген тағамдардың болмауы. Сіз бос даяшыны күтіп,жиналмаған ыдыс-аяқтың тауымен 10 минут отырғыңыз келе ме-сіз осындасыз ба
Madina
3 қазан
Шағын сауда орталығы, бірнеше бутиктер. Негізгі бәрі бар: кино, тамақ, банкоматтар. Бірақ мұндай ауданда - орталықта Сіз жаһандық нәрсе күтесіз, әсіресе осындай атаумен.
Дильнара Уртембаева
11 желтоқсан 2024
Маған бұл сауда орталығы ұнайды, өйткені олактам:сіз қалай кіресіз, сіз бірден дұрыс дүкендерге, кафелерге барасыз және лифтпен фуд-корт пен кинотеатрға тез жетесіз☺️☺️️️.
Александр Губарев
Сауда орталығы жақсы жерде орналасқан. Онда адамға қажет барлық қажетті заттар бар. Өте таза және қауіпсіз
Nursultan T.
5 қазан
Бірінші қабатта керемет Kimex дүкені бар. Акция бойынша мұндай кроссовкаларды 10 к - 10000 теңгеге сатып алуға болады
Станислав Ханков
27 маусым 2024
әр түрлі ассортимент, автотұрақ жиі толы, бірақ бұл соншалықты маңызды емес, өйткені сіз көрші аулаларға орналаса аласыз. дәретханалар таза, бәрі жақсы.
Даян У.
19 қазан
СОО ерекше салынды Тұрақ мәселесі-орын аз Бірақ көптеген қажетті дүкендер бар және қажетті банкоматтар бар Фудкорт аз
Айгуль ермекбаева
23 ақпан 2024
Шағын орталығы бар магнум, сулпак, шағын бутиктер киім және аяқ киім косметика оптика, кинотеатр с фуд-корт ыңғайлы, егер сіз жақын жерде тұрсаңыз ше!
Aleksey
12 қазан 2024
Мен лагманды бірнеше рет сатып алдым. Негізінде, лагманға ешқандай шағым жоқ, тек бірнеше рет ет жетіспеді. Бірақ дәм татуға сірке суы жоқ деп айтқан кезде ең көп.
Василий Слепокуров
3 желтоқсан 2024
Шағын ауданда көптеген опциялар бар бірнеше сауда орталығының бірі, мысалы: Магнум, кинотеатр, бутиктер және т. б.
Aigul Alimzhanova
22 қазан 2024
Жақсы ТД, жұмыстың жанында, жақсы бутиктері бар, онда магнум және сулпак және т. б
Гульмира А
6 қыркүйек
"Глобус" сауда орталығы әрқашан көмектеседі, өйткені оның ішінде бәрі бар, бірақ мұндай үлкен орталық емес. Жертөледе барлық банктердің терминалдары, дәріхана, магнум, сулпак бар.
Kazbek Mukhamedzhanov
22 тамыз
Кейде пайдалы нәрсе сатып алуға болатын көптеген дүкендер бар. Рамстор якорь ретінде өте жақсы. Қайда тамақтану керек! Ең бастысы, кез-келген мекемеге байланбаған намазхана бар!!!
Елена У
30 маусым 2023
Салқын сауда орталығы. Ыңғайлы тұрақ. Көптеген түрлі тауарлар, сапасыз емес. Магнум Бар. Жақсы кафелер. Және керемет кинотеатр. Менің немерем оған қатты қуанады.
Дима Фоменко
26 маусым 2024
Біз әрқашан фильмдерді көруге барамыз. Көптеген керемет дүкендер. Жақын жерде гамбургер бар. Тек сонда барамыз. Осындай ғимаратты ойлап тапқан адамдарға көп рахмет!
Владимир Балутин
8 наурыз 2024
Мен өнімдерге тоқталамын, таңқаларлық әлсіз ассортимент. Бос орынды толтыру үшін бәрін көрсету керек сияқты. Өнім онша емес және орналасуы түсініксіз. Мұндай үйде, менің ойымша , маркетинг бес қабаттан жоғары болуы керек. Орналасу, өнімді таңдау майсыз, ұшқынсыз, Бөлім Жемістер мен көкөністер кейде бүлінген тағамдарды есептегіште ұстайды Жалпы, мұндай адаммен, ішінде бос орын бар Бір таңқаларлығы, олар тамақ дайындауда екі салат алды, бұл оливье "ет", бірақ шұжық емес, етпен және "каперри ұясымен"айтылды Адамдар!!! Мен мұндай ұятты көрген жоқпын: біреуі сәбіз және бұршақ қосылған картоп, күмәнді майонезге бағытталған, екіншісі, каперикадан тек картоп пен атау. Ұят! Бағасы кг үшін 4000 және 4600! Мұндай сату қаншалықты ұят емес!
Л
Ляйля Сабитова
14 қараша
Сіз тамақтануға, киноға баруға, магнумдағы өнімдерді сатып алуға болады. Ішінде Вайкики, Кимекс, басқа дүкендер бар. Ең бастысы үйдің жанында
Бекзат Каренеев
22 қыркүйек 2024
Бірнеше рет бұрылып, кетуге тура келді, өйткені әрқашан "әлі ештеңе дайын емес, 20 минуттан артық күтіңіз", бұл Express атауын ақтамайды.