Тамаша жанармай құю станциясы. Бензин жақсы. Қ ызметкерлер сыпайы. Мен әрдайым демалыста болған кезде жанармай құямын. Жолда қажетті тауарларды сатып алуға болатын дүкен бар.
10 литрге 500 грамм қоспай, иә, олар рейтингті қалай көтерді?2025 жылдың 16 ақпанында 2.7 261 рейтинг болды
Айгиз Хайбуллин
Жақында жанармай құю бекетіне барып, көңілі қалды. Жанармай құюдан кейін ол резервуардағы бензин күткеннен әлдеқайда аз екенін байқады. Бұл бірінші рет емес және бұл мінез-құлық наразылық тудырады. Жанармайдың жоғары бағасы мұндай қателіктерге жол бермейді. Мен бұл таңғышты ұсынбаймын.
Мұнда әрдайым жанармай құймаңыз, жанармай құюға кеңес бермеңіз
Максим Панин
Жанармай құю жеткіліксіз, атап айтқанда, отынның басқа түрлеріне келетін болсақ, мен оны бере алмаймын. Олар өлшеуіш беруден бас тартты.
Осы жанармай құю станциясында жанармай құю кезінде сақ болыңыз.
Жақсы желі. Тек ауысымдарды беру мәселелерін ойлап табу керек. Егер Мен таңертең жанармай құюды жоспарлап, қайта өңдеуге "кірсем", онда күту керек, бірақ уақыт жоқ
Жанармай құю бекеті нашарлады, содан кейін оларда жанармай құю бекеттері жоқ (сіз кассаға баруыңыз керек, онда жанармай құю бекеттері жоқ екенін білесі з, бұрылып, мылтық қойып, кассадан кезекке тұрыңыз). Кассада ұзақ қызмет, тұрақты кезектер бар. Жанармай құю станциясының аумағында мен автотұраққа 15 минут қойған кезде де қауіпсіздік өзгерді, мені тек жұмысшыларға арналған автотұрақ айғайлай бастады, ал жанармай құю станциясының клиенттері мұнда ештеңе істей алмады (автотұрақ толығымен бос). Сіз өзіңіздің көңіл-күйіңізді және бензинмен шашыраған киімді бүлдіргіңіз келеді, сонымен қатар жанармай құюға көп уақыт жоғалтқыңыз келеді.
Бұл жанармай құю станциясындағы Газпромнефтьтің ресми акциялары жұмыс істемейді (бірақ бонустық карталар қабылданады), бұл олардың ресми Газпром емес, тек Франчайзинг негізінде әрекет ететіндігін білдіреді. Тиісінше жанармай құюшы, оларда жоқ. Омбы немесе Павлодар бензині, қысқа.