Freedom Finance

Хамза Казбеков
1 шілде
Мен Freedom брокерлік компаниясымен ынтымақтастық туралы өз тәжірибем туралы айтқым келеді. Мені қызықтырған басты артықшылықтардың бірі-Батыс биржаларына шығу мүмкіндігі. Жалпы, компания қазақстандық заңнаманы сақтаудың арқасында жақсы әсер қалдырады. Техникалық ақау болған кезде (қаражат жинаудың кешігуі), қолдау қызметі тез әрекет етіп, мәселені шешті, сондықтан бәрі жақсы
Түпнұсқаны көрсету
ильвина шаниязова
Орналасқан жері ыңғайлы, қолайлы комиссиялар және әртүрлі өнімдер ассортименті (соның ішінде бастапқы орналастыру, бұл Мен үшін басымдық болды) – Фридом Финанс брокерлік компаниясының негізгі артықшылықтары. Кемшіліктерге келетін болсақ, транзакцияларды өңдеудің ұзақ уақытын атап өткен жөн. Менің мәмілелерім қолданбада көрсетілмеген кездер болды, Мен ұзақ күттім, бірақ содан кейін олар әлі де пайда болды. Бұл кейде тітіркенуді тудырады
Румянцев Андрей Владимирович
30 маусым
Брокер инвестициялаудың керемет нұсқаларын ұсынады. Мен егжей-тегжейге терең үңілмегенді жөн көремін, өйткені менде оған уақыт жоқ. Менің ақшамның жұмыс істеуі және табыс әкелуі маңызды. Сондықтан мен консультациялық қызмет форматын таңдадым. Менің жеке менеджерім бар, ол қызықты инвестициялық мүмкіндіктерді ұсынады және олардың неліктен тиімді болатынын түсіндіреді. Ол сондай-ақ бағалы қағаздарды сатуға көмектеседі және бұл үшін оңтайлы сәттерді ұсынады.
Александр
24 маусым
Қалыпты брокер, табиғаттан тыс ештеңе жоқ. Менің ойымша, бұл күшті орта адам, ол ештеңеге ілесе алмайды, бірақ мұнда қарапайым инвесторға қажет нәрсенің бәрі қалыпты сапада. Мәселелерден мен кейде қосымшаның ілулі тұрғанын ажырата аламын. Функционалдылықтың өзі өте заманауи, ыңғайлы және түсінікті интерфейс болғанымен, көптеген қажетті функциялар мен қосымша мүмкіндіктер (нарықтар мен эмитенттер үшін бірдей аналитика)
Эдуард Базикян
17 маусым 2024
Мен Қазақстандағы ресейлік брокермен ынтымақтастыққа өте қуаныштымын. Жұмыстың жоғары кәсібилігі мен жеделдігі таң қалдырды. Брокер инвестициялық құралдардың кең таңдауын және қолайлы шарттарды ұсынады. Клиенттерге жоғары деңгейде қолдау көрсету-әрқашан көмектесуге және кез келген сұрақтарға жауап беруге дайын. Ұсынамын!
вика ершова
Қызметтер мен өнімдердің тамаша ассортименті, ыңғайлы модубил қосымшасы, жеке менеджердің кәсіби жұмысы. Кемшіліктері: жоғары тарифтер. Алайда, бұл кемшілікті салыстырмалы деп санауға болады, өйткені бұл брокермен тұрақты пассивті табыс табуға және алуға болады.
Anton Makarov
Инвестор картасындағы баланста түсінбеушіліктер болды, Мен оны өзім анықтай алмадым. Бірақ Фридомның қолдауында бәрі түсіндірілді, түзетулер енгізілді және басқа проблемалар болған жоқ. Мен картаны сатып алу үшін Енді пайдаланбаймын, тек жинақ үшін.
Алексей Прядко
Жақында Фридоммен сауда жасай бастадым, менде инвестициялау тәжірибесі жоқ. Бірақ мен оны көптен бері сынап көргім келді және маған кәсіби мамандардан көмек алу маңызды болды – олардан көп нәрсені үйренуге болады. Қазақстанда Мен Фридом Глобалдан басқа лайықты нұсқаларды көрмеймін
артём
29 маусым
Фрид картаны пайдалану тәжірибесімен бөліскім келеді. Мен осы картадан жалақы ала бастағанда, мен бірден осы банкте қызмет көрсетемін деп шештім және ешқашан көңілім қалмады! Шоттар мен карталардың шарттары шынымен тартымды. Жалғыз нәрсе-оны алудың қаншалықты тиімді екенін түсіну үшін кэшбэкті орнату үшін біраз уақыт қажет болды. Бірақ бұл маңызды емес! Жалпы, мен бұл картаны сынап көруді ұсынамын-өкінбейсіз!
Виктория Буймистр
Комиссиялар нарықтағы орташа деңгейден жоғары. Бұл ұсынылған кеңес беру қызметтерімен ішінара өтелгенімен, белсенді трейдерлер үшін бұл айтарлықтай кемшілік болуы мүмкін. Менің ойымша, қолданбалы мәселелердің пайда болуы биржалық сауда үшін өте маңызды, өйткені бұл салада әр секунд маңызды. Ақаулар, әсіресе нарықтың жоғары құбылмалылығы жағдайында үлкен шығындарға әкелуі мүмкін.
Лиса Ким
Мен жақында Фридоммен сауда жасай бастадым және инвестициялау тәжірибем жоқ. Дегенмен, мен оны ұзақ уақыт бойы сынап көргім келді және мен үшін кәсіпқойларға жүгіну маңызды болды — олардан көп нәрсені үйренуге болады. Қазақстанда Мен Фридом Глобалдан басқа қолайлы нұсқаларды көрмеймін.
Ева
Мен жақында Фридоммен сауда жасай бастадым және менде инвестициялау тәжірибесі мүлдем жоқ. Дегенмен, мен бұл істі көптен бері сынап көргім келді және мен үшін кәсіпқойларға бару маңызды болды – олар көп нәрсені зерттей алады. Қазақстанда Мен Фридом Глобалдан басқа баламаларды көрмеймін.
Евгений Тусингаев
Жақында фридоммен сауда жасай бастадым, менде инвестициялау тәжірибесі мүлдем жоқ. Бірақ мен оны көптен бері сынап көргім келді және маған кәсіпқойларға жүгіну маңызды болды-олардан көп нәрсені үйренуге болады. Қазақстанда Фридом Глобалдан басқа нұсқаларды көрмеймін. 10/10
top2
25 маусым
Мен Фрид картасын қалай қолданатынымды айтқым келеді. Мен оған жалақы ала бастағанда, мен тек осы банкте қызмет етемін деп шештім. Және ешқашан өкінбедім! Шоттар мен карталардың барлық шарттары өте жақсы. Жалғыз нәрсе, мен оны қалай тиімді алатынымды түсіну үшін Кэшбэк параметрлерін аздап айналдыруға тура келді. Бірақ бұл кішкентай нәрселер! Жалпы, Мен сізге осы картаны сынап көруге кеңес беремін-өкінбейсіз!
Александр Махмудов
13 қыркүйек 2024
Бөлу үшін Мен ештеңе айта алмаймын. Бірақ банктің өзі солай. Онда картаны ашты, менеджер бұл картаны ашудың белгілі бір құны болатынын да хабарлаған жоқ. Сол қолдауды шақырған кезде, бұл нені білдіреді? Олар келісімшартта бәрі жазылған деп айтты, тіпті әңгімеде олар маған бұл шығынның қанша екенін айтуға алаңдамады.
Дмитрий Седых
27 маусым 2023
Өте керемет брокер. Мен Ресей Федерациясының брокерлерімен салыстыра аламын. Әркімнің оң және теріс жақтары бар, бірақ менің ойымша, Фридом ең жақсысы. Ербол қызметкерлермен 20 жылдық қарым-қатынас тарихындағы ең жақсы менеджерлердің бірі брокерлік компаниялар
Павел С
хоруоошая компания болды! ұзақ ақшаға арналған қысқа тізбектер)) компанияның дәл сол жерден "жылы" орын тапқаны қайғылы да, қуанышты да бірақ.. тарифтер осы брокерді пайдаланудың орындылығынан асып түсті (әзірге) Сәттілік!
Александр Иванов
17 желтоқсан 2023
Қызметкерлер қызмет көрсетуге мүдделі емес. Олар жақсылық жасағандай қарым-қатынас жасайды. Мен кеңес бермеймін
Павел Чирцов
30 мамыр 2022
Банктік туризмнің жоғары маусымында электронды кезек жүйесі жетіспеді. Онсыз 10 жыл бұрын емханада кімнің артында кім тұрғаны болды. Әйтпесе, бәрі жақсы. Банк карталарының функционалдығы өте заманауи (Мен сізге банк карталарын шығару саласын білетін адам ретінде айтамын).
E
Erbol Bitenov
12 шілде
Астанадағы Уолл стрит
Ирина Зырянова
7 желтоқсан 2022
Банк бөлімшесінде де, банктің қолдауында да құзыретті қызметкерлер аз.
Васыль
9 қараша 2022
олар қоңырау шалып, қызметтерді жүктейді ..өте интрузивті адамдар сізге күн сайын жағымсыз адамдарды атай алады
Алексей Шатрунов
18 желтоқсан 2022
Бәрі жақсы өтті. Ресей Федерациясының азаматы картаны рәсімдеді
Бакытжан А.
8 қараша 2023
Бос қаражатыңызды қосуға жақсы мүмкіндік. Инвесторды зерттеңіз. нарық.
siberian
22 шілде 2022
Сыпайы қызметкерлер, шотты жылдам ашу және әдемі көрініс. Комбо:)
S
26 ақпан 2023
Түсінікті емес консультант.
Станислав Новоселов
15 мамыр 2022
Ешқандай жерде белгілер жоқ, сіз олардың Фридом Қаржы екенін білесіз, бірақ банк емес) тек брокер... Өкінішті
Ил81
20 қазан 2022
Жарайсыңдар балалар. Рамазан керемет.
D E
5 маусым 2020
Бәлкім, әзірге брокерлік қызметпен айналысатын ең танымал ҚТ ұйымы кеңсені қуантады. Қызмет тұрғысынан ол қайда ұмтылады, екінші жағынан, әрине, олардың тарапынан обсессия жоқ. Жаңадан бастаған трейдер ретінде біз мұнда бір қарағанда қызмет көрсетеміз бұл ең жақсы емес бірақ Астанадағы жалғыз сенімді брокерлік кеңсе
F
fanyjunior
6 ақпан 2023
Good
ДыМ Ван И
4 шілде 2020
Бұл ұйымды жасаушының жеке басы таң қалдырады. Өте жас жігіт, ол өзінің жасына үлкен капиталы бар өте лайықты мөлшерде құбыжық жасады
Сергей Лебедев
22 маусым 2021