Мен негізінен бизнес түскі асқа тоқтадым, өйткені ас үй жаман емес. Бір ай бұрын мен Еуропадан қонақтарды осы мекемеге шақырдым, негізінен шошқа еті, салаттар, стейктер, жалпы галоштар, 16 к.ұсынбаймын.
Бұл Алматыдағы ең жақсы неміс мейрамханасы шығар!
Тамаша ас үй, мен үстелге руль мен өз сыраларын ұсынамын! Атмосфера, қызмет жоғары деңгейде, міндетті түрде тағы бір рет қараймын.
Өте дәмді және жақсы лагерь құйылады, ет те жақсы.
Қырыққабат аздап ренжіді: мен неміс бұқтырылған қырыққабатын күттім, мен жай ғана бұқтырдым.
Ал брезельдер тұзды болып шықты, олармен мұқият болу керек.
Ал, не айту керек. Frau фирмасы Тамаша кафе. Қызметкерлер өте сыпайы, олар барлық сұрақтарға жауап береді, әрқашан көмектеседі. Тағам жай ғана керемет, бөліктері шынымен неміс, ет өте жақсы дайындалған. Атмосфера таң қалдырады, ал олардың түскі асында бір нәрсе бар. Тіпті даяшы неміс! 5 жұлдыз лайықты, келіңіз!!!
Орташа есеппен лайықты мекеме. Азық-түлік, әдетте, көп талғамсыз, түсінікті, бірақ бұл жерде мекеменің тұжырымдамасы бар. Маған жағымды қышқылдық жидек соусы, қытырлақ шөптер қосылған салат қосылған тауық еті ұнады. Қабырғаларды жеген достар өте дәмді дейді."Жедел, кедергісіз қызмет көрсетемін. Кешке риза болдық
Тағам дәмді, қызметкерлер де солай. Күзетші ол амандаспайды және жай ғана сенің көзіңе қарайды, сен оған қарыздарсың, даяшылар олар сәлем де, көрмеген де. Қарапайым түрде рахмет айтты, үнсіз бұрылып кетті.
Ооо, керемет мекеме! Бірақ тек күндіз және тәтті даяшыға қызмет көрсету кезінде мен қыздың есімін ұмытып кеттім, біз қараша айының соңында, дәлірек айтсақ, 23-ші күні 2019-да болдық. Оның көмегімен біз керемет неміс тағамдары мен керемет сусындарды бағаладық! Бірақ даяшы, 25 қарашада сағат 21.00-ден кейін жұмыс істеген жас жігіт кейбір келушілерге тым спыласпен қарайды, бірақ оны жасыруға тырысады, бірақ ол нашар жұмыс істейді. Оның қызметінен кейін Мен енді осы мекемеге кіргім келмеді, бірақ біз оны жасадық. ИЯ, даяшылар-бұл мекеменің бет-бейнесі, өкінішке орай кейде! Бірақ әділдік үшін мен аспаздардың даңққа ұмтылатынын атап өтемін!
Біз 2022 жылы осы мекемеге бардық, мен бұл мекеме керемет деген пікірде қалғанымды атап өткім келеді: олар қанағаттанарлық және дәмді тамақтанады, сыра көбік пен шын жүректен құйылады!
Керемет мейрамхана. Біз достарымызбен жиі барамыз. Шницельдер керемет. Қызмет көрсету-шағымдар жоқ.
Сіз достарыңызбен де, отбасыңызбен де келе аласыз. Атмосфера, музыка және ас үй бар.
Мен мұнда бір рет бизнес-ланчта болдым, дәмді және орташа бағалар, қызметкерлер мейірімді, интерьер керемет, музыка жақсы, мен келесі жолы Негізгі мәзірді көруге келемін.
Өте дәмді және бөліктері кішкентай емес.
Жеміс сусындары бар. Бұл барлық мекемелер химиялық лимонадтарды құйған кезде плюс.
Жаздағы жалғыз сәт өте ыңғайлы отыру емес. Ересектер үшін де, балалар үшін де. Сіз бір нәрсені ойлап таба аласыз және ол керемет болады 👍 🏼
Жақсы неміс тағамдары. Аспаз керемет тамақ дайындайды. Мен шницельге арнайы барамын. Ол дұрыс дайындалған жерде аз. Сиыр еті немесе тауық еті жұқа тортиллаға ұрып, содан кейін ғана қуырылуы керек.
Неміс мейрамханасы өте жаман емес. Сыра өте жақсы. Бағалар орташа. Ас үй дәмді. Жалпы, қатты төрт. Бесеудің бесеуі сәл баяу қызмет көрсеткендіктен ғана қойған жоқ.