Flower Avenue

Тауарлар мен қызметтер
Жаңалықтар

Ергеш Алибек
Менің заказымды, мен ойлағаннан да күшті қылып жеткізді, рахмет!
Нурболат Жасузак
8 маусым 2024
Өте керемет сіздерді таңдағаныма өкінбеймін😍😍
Асемгуль Б.
6 маусым 2024
Үлкен рақмет ❤
Ярослав .
18 тамыз
Мен мұнда 2 жылдан астам гүл сатып алдым.17.08.25 мен қызыма 2 букет тапсырыс бердім. Екі Тапсырыс дәл уақытында жеткізілді (жоспарланғандай 00-ден 00-30-ға дейін).Бірақ түскі асқа 18.08. гүл шоқтарының бірі күрт қурай бастады (бұта раушаны өте көңіл-күйге ие болып шығады).Техникалық қолдаумен 5 минуттық хат алмасудан кейін(олар тапсырысқа риза болдым ба деп сұрады, мен фотосуретті тастадым, өзім жаңа букет жіберуді ұсындым) кешке жаңа букет жеткізілді (және бұрынғыдан да көп және анық қымбат).Жалпы, мен Гүлдерді тек осы жерден сатып аламын! Адалдық пен кәсіпқойлық үшін рахмет!
Elena Kavirajan
25 қараша
Орхидеялардың сүйкімді букетін тез жеткізгеніңіз үшін рахмет! Мен сайтқа тапсырыс бердім, Үндістанда пальма ағашының астында отырдым, Алматыдағы әпкем үшін букет екі сағат ішінде жеткізілді. Жақындарыңызды қуанту мүмкіндігі болған кезде, олардан мыңдаған шақырым жерде болу өте жағымды. Және бұл шындық үміттерді ақтайды:). Сіздің командаңызға сәттілік пен өркендеу!!!
Натан Б.
27 шілде
Тапсырысты күніне жеткізу арқылы төлеу мүмкін болмағанына қарамастан, банктің бастамасы бойынша жеткізу мерзімі өзгерген жоқ. Ал жеткізу кестесі келесі күннен бастап жоспарланады. Бұл үшін рахмет, сәтсіздікке ұшырамаңыз. Мен уақытында жетемін деп ойладым, уақытында әкелдім
Назгуль Махимова
31 қазан
Жақсы қызмет көрсеткені үшін үлкен командаға рахмет. Букет уақытында жеткізілді, оны қашықтан жинады, флорист біздің барлық тілектерімізді ескергені жақсы болды. Ұмытып кеткен жалғыз нәрсе-туған күніңмен жазу, туған күн қызының аты-жөнін және ашықхатқа жіберушіні көрсету. Сондықтан 4 жұлдыз.
Вика
Әдемі букет үшін көп рахмет нарцисс. Гүлдер жаңа. Сондықтан балалар тез жұмыс істеді. Мен түнде, сағат 23:45 - те тапсырыс бердім, Кириллге таңдау мен есеп айырысуға көмектескені үшін көп рахмет. Таңертең қыз Лиана да менің барлық тілектеріме тез жауап берді. Таңертеңгі сағат 11-де туған күн қызында гүл шоғы болды. Анам өте риза. Көп рахмет. Мен дүкенді ұсынамын. Сізге өркендеу тілеймін)))
Bulakhov, Andrey K.
Ең жақсы қызмет, бәлкім, мен бұған әрқашан көз жеткіземін. Кеше ол туған күніне жұбайына таңертең ерте гүлдерге тапсырыс беруге кеш келді, гүлдер мен шарларды жеткізетін қызметті табуға тырысты және қызмет көрсету жылдамдығына таң қалды. Гүлдер әдемі және арзан болды және қымбатырақ болды. Кішкентай нәрсе сатып алмау үшін оны ұстап тұру қиын болды. Менеджер Айжанға зейіні мен қамқорлығы үшін рахмет. Таңертеңгі сағат 7:30-да бәрі жақсы болды, ал гүлдер арнайы термиялық қаптамада болды, бұл мені қатты қуантты, өйткені олар бәрі оянғанша және гүлдер берілгенге дейін біраз уақыт жатты.
Alien Humanoid
Мен букет сатып алуға жүгіндім және қызметтердің сапасына риза болдым. Ассортимент-бұл жаңа гүлдердің үлкен таңдауы, классикалық және түпнұсқа композициялар ұсынылған. Қызмет көрсету-Мұқият қызметкерлер, тілектерді ескере отырып, қолайлы нұсқаны таңдауға көмектесті. Жеткізу-тапсырыс белгіленген мерзімде жеткізілді, гүлдер балғындық пен тартымды көріністі сақтап қалды. Жалпы, дүкен жағымды әсер қалдырды. Сапа мен сенімді қызметті бағалайтындар үшін жақсы таңдау.
inna p.
14 желтоқсан
Алматыда сүйікті досымды құттықтауға көмектескендердің барлығына үлкен рахмет айтқым келеді, Мәскеуден қазір мұны істеу оңай емес( бірақ мен хат жазысқан Дана маған бәрін жасауға көмектесті! Букет барлық мақтаулардан жоғары! Торт әдемі ғана емес, сонымен қатар дәмді (досым айтқандай)!
Иван А.
14 қараша
Жай ғана тамаша орын. Табу деп айтуға болады. Кез келген уақытта және тапсырыс туралы шешім қабылдауға көмектеседі. Кез-келген баға сегментіне арналған өнімдер мен гүл шоқтарының кең ассортименті. Өте жауапты және барабар қызмет. Қызметкерлер "керемет"деңгейге жету үшін қолдан келгеннің бәрін жасауға тырысады.
Анна Иванова
Керемет команда. Артықшылықтарды тыңдаңыз. Өте сыпайы. 2-ші жылы мен Ресейден қызметтерді қолданамын. Әпкем Алматыда тұрады, мен Ресейдемін. Ешқандай проблема жоқ. Барлығы уақытында, жаңа гүлдер, жақсы ассортимент.бағалар өте дәмді. Мен ұсынамын
Гулнар Гулнара
Қайырлы кеш! Менеджер Айжанға жедел, сауаттылық, сыпайылық үшін көп рахмет. Бар жақсылықты тілеймін. Астанада осы гүлге үнемі тапсырыс беремін. Күту әрқашан мен күткеннен де жоғары болды. Сонымен, бүгін мен Шымкентте тұратын әпкеге букет,құлпынай, Бенто тортына тапсырыс бердім. Тек ризашылығымды жеткізу үшін сөздерді таңдай алмаймын!🙏🙏🙏💘💘💘. Керемет букет жасалды, шыршадағы құлпынай керемет, және ең жағымды ашықхат менің мәтініммен керемет басып шығарылды. Бір сөзбен айтқанда, менеджер Айжан сіздің ойыңызды қалай оқиды😍😍😍❤️❤️❤️. Содан кейін кейбір сатушылар ескірген және т. б. Содан кейін олар тікелей шын жүректен жасайды. Сізге, менеджер Айжанға, флористке және мен ҰБТ-ға тапсырыс берген кезде қатысқандардың барлығына рахмет. 💘💘💘🫶🫶🫶💐💐💐🔥🔥🔥
Кирилл
30 маусым
Керемет гүлдер, қол жетімді бағалар, әкімшілік тез жауап береді, әрдайым кездеседі, курьерлермен байланыс өте жақсы, олар бірден жауап береді, дөрекі емес. Қызға гүлдер өте ұнады
Татьяна К
4 тамыз
Dourvey күні! Командаға алғыс айтқым келеді FLOWER.KZ керемет қызмет үшін, олар әдемі гүл шоқтарын жасайтын қамқорлық үшін! Жақындарымызға қуаныш сыйлағаныңыз үшін рахмет! Сәттілік және көптеген ризашылық білдіретін клиенттер!
З
Зере алтаева
3 шілде 2024
Өте әдемі букет. Анама қатты ұнады. Олар тез және тікелей есікке жеткізілді. Оператор Айжан гүл шоғын жеткізудің әрбір кезеңі туралы өте сыпайы баяндады. Маған қызмет өте ұнады
Aliya Almukambetova
16 тамыз
Жаңа, жақсы гүлдер. Үлкен таңдау. Ең жоғары баға емес, акциялар бар. Жанмен гүл шоқтарын безендіруге жақындаңыз. Олар 8.00-ден 24.00-ге дейін жұмыс істейді, бұл таңертең ерте букет қажет болғанда өте ыңғайлы. Мен ұсынамын,
Раиса Хамитова
10 қараша
Бүгін мен Flower Avenue-ге бірінші рет хабарласып, қызметке риза болдым, әдемі букет жинадым және тортпен бірге тапсырысты алушыға уақытында жеткіздім. Данаға рахмет, өте мұқият, сыпайы. Мен сізге әрқашан хабарласамын!
Анастасия К.
28 шілде 2024
Керемет қызмет! Мен тез онлайн төледім. Олар әрқашан Вацапада бірден жауап береді. Гүл шоқтарының үлкен таңдауы. Менің өтінішім бойынша тосын сый жасау үшін есік алдында қалды! Ұсынамын!
Светлана Середа
27 қараша
Басқа елде, бірнеше мың шақырым жерде туыстарына жағымды әсер ету мүмкіндігі үшін үлкен рахмет!!!! Туған күн қызы қуанады, гүлдер ең жаңа!!! Барлығы адал, олар келіскен, содан кейін олар қулықсыз жасады.
Ольга Ангел
14 қыркүйек 2024
Сіздің жұмысыңыз үшін бүкіл командаға рахмет! Мен екінші рет жүгінемін және бәрі керемет орындалды! Бірінші Тапсырыс Өскемен қаласында, екіншісі Шемонаиха қаласында болды. Кеше әжемнің 90 жылдық мерейтойы болды. Барлығы гүлдерге риза! Бренд пен сапаны сақтаңыз, біз сізге қайта ораламыз))
Ольга Савельева
Жеткізгеніңіз үшін рахмет, курьер сыпайы болды, сапар туралы алдын ала ескертті, букет өте ұнады, сипаттамасы мен фотосуретіне сәйкес келді. Керемет жұмыс 👍 👍 👍
Валерия Валерия
31 шілде 2024
Букет дәмді. Букеттегі гүлдер бәрі керемет. 🔥 🔥 🔥 Қызметі. Көрсетілген уақытта жеткізілді. Рахмет. Енді гүл шоқтары үшін тек сізге
Natal
14 шілде 2024
Керемет қызмет! Алматыда достака букетке тапсырыс бердік, Айжан біздің тапсырысымызбен жұмыс, нағыз кәсіпқойлар! Ал букет керемет жиналды. Рахмет 🍀 Мен шын жүректен ұсынамын!
Elena E.
3 қазан
Мен оны бірінші рет қолданбаймын және маған гүл шоқтарының сапасы да ұнайды, ал тез шешілетін және фотосуреттер жіберілетін нәрсе бәріне ұнайды. Үлкен рахмет және сіз ресейлік картамен төлей аласыз , оны Алматыға жеткізе аласыз
F C
26 қыркүйек 2024
Кәсібилігіңіз, жеделдігіңіз үшін көп рахмет, СІЗ ӘРҚАШАН VIP деңгейінде болдыңыз! Достық қарым-қатынас, пайдалы ұсыныстар, жеткізу уақытында болды, керемет гүлдер! Мен әрқашан осы флористке кеңес беремін!! Осылай қал....!💐🙏😘🪻
Түпнұсқаны көрсету · English
Евгений
5 шілде 2024
Олар букетке тапсырыс берді, өте тез жиналды, өте әдемі безендірілді, сонымен қатар гүл шоқтарын ұзақ уақыт бойы ұстап, сұлулығымен қуанту үшін гүл шоқтарын қойды
Гаухар Садыкова
22 қараша 2024
Мен бірінші рет емес, әрдайым жаңа піскен гүлдерге, өте әдемі дизайнға тапсырыс беремін, жеткізілім бар, ашықхат бар такую осындай сұлулық үшін көп рахмет такую
Бота Бакирова
13 қаңтар 2024
Біз анамның туған күніне кеше алғаш рет осы дүкенде 2 букетке тапсырыс бердік, әдетте фотосуретке қарағанда кішкентай букет келеді, содан кейін олар жаңа гүлдердің 2 сәнді букетін жеткізді, мұндай көлемді, өте сыпайы ән таңдауда көмектесті және жеткізу уақытында болды, мен қызметке және баға мен сапаға сәйкестікке қатты қуандым, мен оны ұсынамын бұл гүл дүкені, гүлденуді тілеймін, өз жұмысын жақсы көргенде өте жақсы
Aiym Yerkebekova
кең таңдауы бар әдемі гүл әрқашан шырша сізге әрқашан тез және сыпайы түрде жауап береді, тек ең жақсы қызмет Мен көргенім 🫶 🏼 барлығы әрқашан уақытында жеткізіледі және әрқашан жаңа гүлдер 🥹 🫂
Ирина Нестеренко
13 желтоқсан 2024
Керемет қызмет пен букет керемет болды, талғаммен безендірілген, гүлдер әдемі және балғын. Енді Мен әрқашан тек осында тапсырыс беремін.
Ekaterina Shepel
21 желтоқсан 2024
Командаға алғыс айтамын Flower.kz керемет қызмет үшін! Оператор сыпайы, тез жауап берді, барлығы уақытында жеткізілді!
Rakhmet Nurmanov
17 қазан 2024
Барлығы уақытында, әдемі гүл шоқтары, мен қызметтерді бірінші жыл емес, ұсынамын
алма таг
1 маусым
Тапсырысты орындағаныңыз үшін көп рахмет! Анамды құттықтап, шоколадпен қапталған гүлдер мен құлпынайларды қала сыртына, "Орман ертегісіне"жеткізу керек болды. Балалар бәрін керемет, уақытында, әдемі етіп жасады! Көп рахмет!
Ксения Харюшина
1 қазан
Керемет қызмет үшін көп рахмет , сіз басқа елде кез-келген валютамен оңай төлей аласыз , менің жағдайда рубльмен!)) букет әдемі, алушы өте риза , мен де!))
Ms D Bugi
26 шілде
Жеткізгеніңіз үшін көп рахмет! Барлығы, әдеттегідей, жоғары деңгейде. Мен сенемін — сіз сене аласыз.
Светлана ХАРЛАМОВА
Тіркеу кезінде мен тапсырыс бердім, мен бір нәрсені бұрап алдым...менеджерге қоңырау шалды....Маған жеткізуді тез және жедел рәсімдеуге көмектесті. Букет жібермес бұрын, олар растау үшін хабарласып, тапсырысымның суретін жіберді. Мен міндетті түрде ұсынамын. Алушы букетке риза.
293602 Иванов
24 тамыз
Мен қызметтерді пайдаландым 2025 жылдың 24 тамызында букет минутына жеткізілді әдемі Балғын мен осы компанияның қызметтерін пайдалануды ұсынамын
Александр Иванов
Өте әдемі букет үшін көп рахмет. Менеджер Айжанға түстерді таңдағаны және жедел жеткізгені үшін ерекше рахмет. Барлығы ұнады, мен бәріне кеңес беремін.
Валерия Сасыкова
Көп рахмет 🌸 өте әдемі және жаңа букет, жеке рахмет, жылдамдық пен ашықхат үшін менедж менеджер Лиана бізді талқылады, өте сыпайы, өз жұмысын сапалы орындады 🫶 🏻
юлия х.
19 қазан 2023
Сіз кереметсіз!!! Алматыға жеткізумен Мәскеуден тапсырысты жедел ресімдеу қажет болды. Мен ватсап арқылы есептен шығардым, бірден байланысқа шықтым, туындаған барлық мәселелерді шешемін (күн мен түннің кез келген уақытында, уақыт айырмашылығын ескермедім, түнгі 12-де сөйлескенмін, бұл үшін ерекше рахмет). Таңертең мен әдемі букет пен торттың суретін алдым, оның дизайнын таңдау ұсынылады, жағымды). Уақытында жеткізу, алушы бақытты және Мен де. Гүлдер жаңа, торт дәмді!!! Айтпақшы, бағалар бәсекелестердің фонында, әсіресе жарнамалық ұсыныстар үшін қол жетімді. Мамандардың жұмысы 10 баллға, жеткізу 10 баллға, сапасы 10 баллға. Барлығы үшін рахмет, көңіл-күй қалыптастырдыңыз!!! Сәттілік пен өркендеу!!! Айтпақшы, Ресейден welcom төлемі. Бұл өте үлкен плюс!!!
Anastassiya Beloved
Мен бүгін сирень букетіне тапсырыс бердім. Барлығы қуанышты-алушы да, мен де басқа қаланың донорымын. Барлығы тез, анық, пысықталды. Менеджер Кириллге рахмет. Тағы да көп рахмет! Сіз супер!
Айнур А
13 қыркүйек
Балғын және әдемі букет үшін рахмет. Ашықхат үшін жеке алғыс. Жылдам жеткізу.
Евгений Грашман
1 тамыз 2024
Букет керемет балғын әдемі және ең бастысы уақытында әкелінді . Керемет қызмет үшін рахмет Сізге өркендеу тілеймін және сапада болыңыз 🙏
E
El L
Қаладағы ең жақсы гүлдер! Әрқашан балғын және әдемі! Менеджерлер мейірімді, сыпайы, өте мұқият! Мен мұнда бірінші рет емеспін! Мен бәріне кеңес беремін!
Ю
Юлия С.
21 қараша 2024
Мен гүл шоқтарына тапсырыс беремін flower.kz бірінші рет емес. Жеткізу уақытында жүзеге асырылады. Гүлдер жаңа. Сапа мен тиімділік үшін барлық қызметкерлерге рахмет.
Сабина Исламова
21 желтоқсан 2023
Мен сұлулыққа бірнеше рет тапсырыс беремін, әрқашан бәрі жоғары деңгейде! Гүл шоқтары-керемет, жиналған және сүйіспеншілікпен безендірілген! Қызмет көрсету және жеткізу! Менеджер-Анастасияға, клиентке бағдарланғаны және жеке көзқарасы үшін ерекше рахмет! Сіз тек сұлулықты ғана емес, сиқырды да бересіз!
Малика
29 тамыз
Тез ресімделді, барлығы кеңес берді, букет алушыға жеткізілгенше хабардар болды ❤️ рахмет)
VaDick is a cutie 💘
20 қыркүйек
Тамаша талқылау және клиенттермен жұмыс, уақытында жеткізілді, букет керемет