Fish Fried

Мәзір

Байнур Рахман
8 желтоқсан 2024
Өте дәмді керемет,келуге кеңес беремін 👌жоғары дәрежеде қарсы алады. әсіресе аты сапарғали мен нурғиса алғысым шексіз🙌🏻2рет барғанымда осы 2 даяшы жақсы қызмет атқарған болатын,респект тек алғысым шексіз
Ш
Шынар Шынар
Балықтар өте дәмді. Намазханасы бар. 3 түрлі кафесінде болдым. Жақсы.
Гулзат Абдикеримова
Тәтті балықтар
S
Shamshiya Ploskikh
4 қыркүйек
Жайлы, таза. Мәзірде барлығы қол жетімді болды, олар уәде етілген 20 минуттан кейін тапсырыс әкелді. Біз "кремді тұздық" комбинациясын алдық. Теңіз өнімдерінен басқа барлық нәрсе өте дәмді болды. Соте әсер етпеді. Тағы бір сәт, ол сәл шиеленісті болды, қызмет көрсету. Ешкім дөрекілік танытпады, елемеді, бірақ бізге өте сыпайы тыңдап, жоғалып кеткен жігіт қызмет етті. Кейін белгілі болғандай, ол жалғыз болды, кем дегенде біз сонда болған кезде, бір жарым сағат. Сұрақ, ең бастысы, қызмет көрсету персоналын үнемдеу немесе клиенттің адалдығын сақтау?
Александр Карпов
13 тамыз
Қызмет көрсету және қонақтарға жоғары деңгейде қарау. Минус Жұлдыз - мен балық табағынан көп нәрсе күттім, көптеген балықтар тұздалған, бұл дәмге онша әсер етпейді. Бөліктер орташа деп айтуға болмайды уау. Форель береді Тина немесе батпақ жеткізушіні ауыстырыңыз. Сонымен, жалпы жайлы кафе.
Kamila A.K
3 маусым
Керемет дәмді тағамдар мен теңіз өнімдері. Мен асшаяндарды және балықты осы жерден жақсы көремін. Мен тағы бір рет тамақтануға жиі келемін
Michael Petrunin
19 қазан
Біз мейрамханаға жексенбі күні таңертең сағат 11:10 шамасында кіріп, балық пен ірімшік таяқшаларына тапсырыс бердік. Өкінішке орай, көңілдері қалды. Жаңа дайындалған тағамның орнына біз балықты тоңазытқыштан қыздырдық-құйрығы суық болды. Ірімшік таяқшалары-бұл қытырлақ емес, қыздырылған оқиға. Сонымен бірге даяшы балықты грильде пісіретінін айтты, бірақ іс жүзінде ештеңе грильде пісірілмеді. Балық мейрамханасы үшін өте жағымсыз — олар басқа сапа мен адалдықты күтті.
Ирина Черноусова
10 тамыз
Пікірлер бойынша орын тапты. Оны аулада автокөлік жууға жақын жерде іздегенде, күмән пайда болды және мүлдем бекер! Мекеме өте ұнады! Олар тағамдардың ассортиментіне таң қалды, арзан және өте дәмді жеді, кондиционер астындағы ыстықтан құтылды. Мен міндетті түрде ұсынамын!
Рустембек
25 қыркүйек
Тамаша мекеме, жағымды бағалар, дәмді балық. Аспаздарға жеке алғыс. Параметр мен атмосфера стильге сәйкес келеді. Даяшылар тез қызмет етеді.
Наиль Миршанов
24 маусым
Тағам өте жақсы дайындалған, оған қарамастан балық немесе кез-келген салат. Интерьер жұмсақ, көзді қуантады. Кішкентай кемшілігі-мейрамханадан шыққан кезде сіз бірден көлік жуу ауласына кіресіз. Өте жағымды емес.
Иринка - картинка
Ұнады!!! 15 мың долларға жинақ төртеу болды, игерілмеді! Дәмді және көп! Мен сондай-ақ қонақтарға қызмет көрсету мен көзқарасты атап өткім келеді-Мен оны өте ұсынамын!!! Есіңізде болсын - алкоголь жоқ, қатты халал!!!
Дмитрий Чернов
Тамаша орын, жаңа піскен балық және теңіз өнімдері, қолайлы бағалар, баруды ұсынамын.
айгуль мамина
17 маусым
Қызмет жоғары деңгейде. Ыдыс-аяқтар керемет дәмді, өнімдердің алуан түрлілігі керемет қытырлақ және нәзік ет, әр балықтың өзіндік дәмі бар.
Наргиз Турсынова
24 қыркүйек
Балық әрдайым жаңа, дәмді, ең бастысы майлы емес, майдың жиі өзгеретінін көруге болады, бұл үшін жеке рахмет, біз көбінесе жеткізуге тапсырыс береміз, өйткені мекемеде сіз иіс сезе аласыз, киім балықтың иісін сіңіреді, тек сол үшін -1 жұлдыз .
Наргиза Ю.
20 шілде
Біз бірінші рет тапсырыс бермейміз. Бұл өзгеріске байланысты, бірақ тұтастай алғанда бәрі әрқашан дәмді және балық жаңа. Мен оны толығымен ұсынамын. Тапсырысты жедел қабылдайды, дайындайды. Trlko курьеріне үшінші тарап қажет
Елена Ким
5 қыркүйек
Олар мұнда бірнеше рет қуырылған балықты жеді, кейде Мен оны қалаймын, дәмді, тез, жақсы қызмет, өте қымбат емес, сатып алғандай болды
Ч
Чингиз козайдар
9 желтоқсан 2024
Жаңа және өте дәмді балық. Fish fried 👍 - да отбасымен үнемі серуендеу қуырылған тауық ТОП!!! өте қымбат емес, біз әйелімізбен тойып аламыз және қазір есеп 15 мыңға жетеді деп ойлаймыз, бірақ 10 мыңға дейін шығады. Қуырылған балықты жақсы көретіндердің барлығына мен бұл мекемеге кеңес беремін
Анель Абдуалиева
19 шілде
Мекеме өте ұнады. Орналасқан жері, әрине, осындай, бірақ бәрі дәмді болды. Бағасы=сапасы. Рас, отбасылық мекеме сияқты пандустар жоқ, бірақ арбалар үшін жол қарастырылмаған
Sergey Kk
30 маусым
Бөліктер үлкен, балық әуесқойлары үшін бәрі дәмді болды. Өкінішке орай, ақ амур жоқ, олар оны сынап көргісі келді
Оксана Б.
12 қараша
Керемет орын! Әрқашан өте дәмді және жаңа балық! Ішінде өте әдемі және жайлы. Біз үнемі түскі асқа барамыз. Даяшылар әрқашан сыпайы!
Бибигуль Жетписбаева
8 қыркүйек
Мен бұл мекемеге жиі барамын,өте жайлы, балық жаңа, керемет қуырылған, салаттар теңдесі жоқ дайындалған, Аспаздарға құрмет
Валентина П.
30 тамыз
Өте дәмді балық, керемет жиынтықтар. Алматыға пойызбен баруды ұсынамын. Қалғанның бәрін өзіңізбен бірге ала аласыз. Дәмді лимонадтар.
Асем Масалимова
21 шілде
Дәмді. Кейде олар ақ тұздықпен портачат жасайды, бірақ тұтастай алғанда бәрі жақсы, дәмді, ұқыпты. Том ям мұнда қалай істеу керектігін білмейді. Ал балық жақсы қуырылады.
Сергей Д.
Өте дәмді балық, сыпайы қызметкерлер. Сіз балалармен келе аласыз. Үлкен плюс алкоголь жоқ және сәйкесінше мас күйінде разб
Ниязбек Оспанов
6 қараша 2024
Бір рет баруға болады. Балық әдетте дайындалады-өте дәмді ештеңе жоқ. Олар жиынтықты 13800-ге алды. Форель жиынтықта дәмді емес. Қызмет жауап береді, бірақ әлсіз. Бюджет. Біз тойдық, бірақ дәмдік әсерлер аз.
N
Nurik Bukharov
27 шілде
Fish Fried бұл орын өте ыңғайлы көлік жуумен автокөлікті айдап, кафе тіскебасар бұрын Виолетт, Qonaq тағамы дәмді жақсы қызметкерлер.
Airat S.
Балық ыстық ыстықта беріледі. Қытырлақ. Адамдар көп, сондықтан оған тұрарлық. Бағалар барабар. Даяшылар ар-ұждан үшін жұмыс істейді. Командаға сәттілік және өркендеу!
ZoDiaK A.
26 қыркүйек
Блогерлердің жарнамаларын көріп, осы мекемеге бардық, нәтижесінде күту мен шындық. Бөліктер әлдеқайда аз біз жарнамада көргеннен гөрі. Жалпы, сіз жарнама мен блогерлерге сене алмайсыз)))
_
_
8 қыркүйек
Қаладағы ең жақсы балық, әсіресе теңіз басы. Ал қанаттар CFS-ке қарағанда жақсы, қытырлақ және орташа өткір. Мен міндетті түрде ұсынамын!
Kazbek Mukhamedzhanov
12 қыркүйек
Әр түрлі балықтар көп, бірақ олардың дәмі бірдей. Монотонды пісірілген. Ешқандай ерекшелік жоқ. Асшаяндар тек қайнатылған. Жалпы, ас үй әлсіз, әртүрлілік жоқ. Артықшылықтары-намазхана мен даретхананың болуы!
Арман Д
23 тамыз
Бұл жер керемет, дәмді, майлы тағам болса да, үлкен минус-бүкіл мекемеге қуырылған балық пен майдың иісі
Оксана К.
13 желтоқсан 2024
Өте дәмді қуырылған балық өте жақсы бағамен жеді. Біз көбінесе балық, қанаттар және картоппен 3 комбинациясына тапсырыс береміз 👍
Marat Andakhov
Маған ас үй өте ұнады. Компанияға тапсырыс берілді. Балық керемет пісірілген. Асшаяндар ұнады.
П
Павел Ломановский
3 желтоқсан 2024
Өте дәмді балық. Ыңғайлы, сіз тапсырыс бере аласыз және тапсырысты алу үшін белгілі бір уақытқа жете аласыз.
Shadow
Шынымды айтсам....маған онша ұнамады. Балықтың өзі,мен Алматының жатын ауданындағы қарапайым кафеде дәмді жедім. Жағдайдың өзі, мен өзіме өте ыңғайлы емес едім. Ал қызметкерлер Мұқият! Бағалар....барлық жерде сияқты
G
gaini lukbanov
2 шілде
Тамаша мекемелер, ас үй керемет, қызмет көрсету деңгейінде, айтпақшы, табақтарды бірнеше рет ауыстырды
Жанна Борантаева
Балық өте дәмді! Даяшы Дамир, өз ісінің маманы обслуживание қызмет көрсету🔥. Әкімші Костаға ерекше рахмет!
Nik.V
11 тамыз
Дәмді балық! Мен жиынтықтарға бір рет тапсырыс берген жоқпын. Тез және дәмді.
Акмарал Жусупова
Олар желіге тапсырыс берді Корольдік, бұл қорқынышты болды, әдетте суық, дәмді емес, мөлшері мен саны бойынша балық аз болды, мен ұсынбаймын, тапсырыс беріңіз, содан кейін өзіңіз өкінесіз.
Рафаэль Хамитов
Сыпайы қызметкерлер. Дәмді балық сэндвичі тек оның арқасында мен сонда келемін. Көктемгі ас үй
Светлана Михайлова
Дәмді дайындаңыз!!! Бірақ қызмет көрсету... әрине...үстел тазаланбады ...даяшы мұқият болған жоқ ..төлем чегі дәл болған жоқ.. тұншығып қалды..
Темирлан Джаиков
13 қазан
Жалпы, бәрі ұнады, баға белгісі тістемейді, ас үй жақсы, бірақ кіру өте ыңғайлы емес, бірақ бұл қайталама. Кейде балықтар күлгенде, неге болмасқа
Ринат Б.
9 шілде
Бұрын жақсы болды. Қазір балық әрең жылы болды, құлағы Сулы, ал балық қандай да бір себептермен қуырылған....шамасы, сатылмаған лосось қуырылған стейк сорпаға кетті ...
Борис Н.
23 тамыз
Әуесқой үшін. Балық құрғақ. Асшаяндар Балықтан кейін майға қуырылды
Данара Шайхина
5 тамыз
Дәмді, қол жетімді және керемет атмосфера Қаладағы ең дәмді балық
Сергей Ким
3 тамыз
Састо жеткізуге тапсырыс беру Кейде өте дәмді, кейде онша емес, бәрі әрине балыққа байланысты
Альфия Нариманова
Барлығы өте жақсы, тез және дәмді, мен балықты өте жақсы көремін және мұнда ол барлық талғамға сай келеді.
Асем Кидильбекова
28 қыркүйек 2024
Олар өте дәмді балық дайындайды, маған баға қолайлы. Мен кеңес беремін