Family dental clinic

Руслан Асташкин
28 сәуір 2023
Даналық тісті дәлізде күтумен бірге алып тастауға 7 минут кетті. Дәрігер-өз ісінің шебері. Мені бір айға жуық азаптаған азаптан тез және ұқыпты құтқарды. Бұл сауығып кеткен кезде мен екінші сегізді алып тастауға келемін.
indira___hanym
10 сәуір 2020
Тамаша мамандар, сыпайы қызметкерлер, дәрігерлер өз ісінің мамандары. Мен Қостанайдан осы клиникаға өзіме имплантация жасау үшін досымның ұсынысы бойынша бардым. Бәрі жақсы өтті. Көптеген адамдарға осы стоматологияның пайдасына таңдау жасауға мүмкіндік беретін маңызды фактор - бұл қарапайым адамға қол жетімді бағалар. Елордада да, қалада да басқа клиникалармен арнайы байланыста болды, бір фирманың импланттары және басқа да қызметтер құны бойынша әлдеқайда төмен. Айырмашылық 10 мыңнан 40 мың теңгеге дейін. Мен бұл стоматологияны міндетті түрде ұсынамын 👍 👍 👍
Саша Ларина
19 сәуір 2023
Мен тістерімді тазалауға 15 мыңға бардым. аппаратура таусылды, маған су тамшылап, ұнтақ барлық бағытта ұшып кетті. Содан кейін менің көзім ауырды. Олар тістерін қорқынышты түрде тазартты. Дәрігер мүлдем жалқау және бәріне құмар болған сияқты. Мен тазартуды қажет ететін айқын жерлерді көрсетуім керек еді. Мен де жылтыратпадым. Үйде болған кезде мен егжей-тегжейлі қарап шықтым, үйінділер мен тастар қалды. Мен вокапқа жаздым, олар маған қосымша тазалық тағайындады (табиғи түрде тегін, өйткені жұмыс өте нашар орындалды) Екінші рет келді, дәрігер қатты буға айналды, қатты жұмыс істеді (ол бірдеңе істеу керек деп ренжіді). Бірақ соңында ол бәрібір желкек жасады, жабдық бәрібір шашырап, қоқысқа айналды. Тағы да, олар маған жылтыратпады. Ауырып, қан көп болды. Соңында мен айнаға қарадым, иә жақсы. Бірақ үйлер қол жетімді жерлердің тазаланбағанын тағы да көрді. Мен бұл кеңсеге оралмаймын, екінші рет болса да, олар маған ештеңе істемеді. Уақыт пен нервтерді ысырап ету енді күш болмайды. Сонымен қатар, Мен бірдеңе дұрыс емес шығар деп ойладым. Және бәрі дұрыс. Сіз мұны жақсы жасай алмайсыз. Бірақ жоқ! Басқа клиникада мен бұл ұятсыздықты түзетіп, ештеңе жасамадым, барлық қиын жерлерді еш қиындықсыз тазарттым. Ал тістер жылтыратуды ұмытпады!
Елена И.
5 сәуір 2021
Мен бұл керемет клиниканы, сыпайы персоналды және сауатты мамандарды ұсынамын! Тістерді имплантациялау және жұлу, Александр Владимирович Тернавскийге ерекше рахмет
O
Olga Lozinskaya
30 мамыр 2023
Бұл стоматологияны жақсы көріңіз! Александр Владимирович Тернавский, барлық жағынан жоғары санатты дәрігер! Бас әріппен жазылған кәсіпқой!!! ИМПЛАНТТАР ҮШІН РАХМЕТ!
Талгат Манаев
23 қараша 2022
Керемет стоматология! Жоғары дәрежелі дәрігерлер! Мен бұрылдым, маған өте ұнады, бәрін жасадым, ар - ұжданға және ауыртпалықсыз! Бұрын ол басқа стаматалогияда қызмет еткен, енді тек осында. Ұсынамын!
T
Talgat K.
12 ақпан 2020
Барлығына осы клиникаға кеңес береміз. Мұнда жанашыр қызметкерлер мен мұқият көзқарас бар. Барлық мәселелерді бас дәрігер Александр Владимирович Тернавский шешеді. Айтпақшы, таза қазақ тілінде сөйлейді.
Айнур Х.
15 сәуір 2024
Ең жақсы стоматологтар, мен 10 жылдан астам уақыт бойы білемін, жақсы стоматология жоқ.
N
Nagima R.
22 қазан 2024
Өте жақсы білікті дәрігерлер!!!
Раушан Альжапарова
9 қаңтар 2021
Тамаша мамандар, өз ісінің мамандары, сыпайы қызметкерлер .
Татьяна Крючкова
21 желтоқсан 2022
Мадина Аленовна-дәрігер Топ!
Алтынай 111
2 желтоқсан 2021
Керемет стоматология ! Дәрігер Динара Еранқызы 👍
Дмитрий
14 қараша 2020
Сұмдық. Барлық даналық тістерді бір уақытта жұлып алды... Балалар тамағына бір ай кетті...
Батыржан М.
20 ақпан 2020
Олар үшін ауырсынуды басатын дәрілер жұмыс істемейді, жорықтың жарамдылық мерзімі аяқталды
985677 к.
19 наурыз 2020
Әркім өз тіс дәрігерін таңдайды