Extaz.kz

Тауарлар мен қызметтер
Жаңалықтар

Abzal Galymov
Әрине! Міне, оң пікірдің нұсқасы: Жақында Мен бұл дүкенге бардым және қатты қуандым! Үлкен ассортимент, сапалы тауарлар және жағымды бағалар. Қызметкерлер сыпайы, әдепті және әрқашан таңдауға көмектесуге дайын. Маған қаптаманың өте нәзік екендігі ұнады, ал жеткізу жылдам әрі құпия. Жеке өмірін әртараптандырғысы келетіндер үшін және тек жағымды эмоциялар алғысы келетіндер үшін тамаша орын! Міндетті түрде қайта оралыңыз!
Денис Коротков
Керемет дүкен! Үлкен таңдау, Жылдам жеткізу және сыпайы қызметкерлер. Тауарлар сапалы, барлығы сипаттамаға сәйкес келеді. Ұсынамын!
Сева Бухонов
Барлық жаңалықтарды білетін еңбекқор қызметкерлерге алғыс айтқым келеді. Біз өз қалауымыз бен бюджетімізге сәйкес тауарларды сәтті таңдадық. Көп рахмет!
Niyazka Kapash
Өте жақсы оқыған және мейірімді кеңесші Маргарита бәрін мұқият түсіндірді. Оған барынша ризамын, егер сізге бірдеңе сатып алу қажет болса, осы филиалға кіруді ұмытпаңыз!
Александра Новоселова
Керемет дүкен, бұл үлкен таңдау! Табу оңай, ыңғайлы орналасу ! Мен қажет нәрсенің бәрін таптым. Көмек үшін кеңесшілерге рахмет! Барлығы ұнады
Вишня Грустная
1 сәуір 2024
Салқын жер! Барлығының таңдауы өте үлкен. Мен мұнда кем дегенде айына бір рет барамын және жаңалықтарға таң қалуды тоқтатпаймын. Жақсы бағалар және тауарлардың жақсы сапасы. Мен қуаныштымын. Ал сатушылар бөлек әңгіме. Жігерлі және сыпайы. Олар әрқашан айтады және айтады. Үлкен рахмет. Сізбен ұзақ уақыт бірге болады деп үміттенемін.
Елена Шевченко
Керемет дүкен! Мен мұнда майлауды жақсы көремін! Барлығы ыңғайлы және жылдам, сонымен қатар кассадағы салқын кәмпиттер
Федор Зверев
Тауарлардың үлкен таңдауы, көптеген қызықты. Мен қызбен бірге бардым, салқын ойыншықтарды таңдадым. Қызметкерлер өте сыпайы және білімді, жақсы кеңес береді.
Куат Каратай
Жақсы ассортимент пен сатылым қажеттінің бәрін ұсынуға дайын Мен міндетті түрде көбірек келемін
Татьяна B
21 тамыз 2023
Салқын Дүкен, балалар! Сіздің филиалыңызға бейбітшілікке бару өте ыңғайлы емес еді. Мен онлайн сатып алуды ұнатпаймын. Енді олар менен онша алыс емес. Сізде әрқашан мұражай сияқты! Өте қызықты! Біреуіне келді, бәрін жинады!))) Супермаркетте кіреберісте себеттер қою уақыты келді))) әлі де ашылу құрметіне акцияға және жеңілдіктерге түсті! Супер! Сізге бизнесте Сәттілік тілеймін!
Сергей К
7 маусым 2024
Барлығы керемет, эмоцияларға шомылуға арналған керемет өнімдер
Магазин Sunny Days
19 тамыз 2023