Бірнеше жыл бойы бірнеше автокөлікті сақтандырды. Осы уақытқа дейін-мен автокөлікті саттым, өйткені 2 полис (огпо және каско) 6 айлық "резервпен" болды, содан кейін "перес" тлф бойынша кеңескеннен кейін жаңа көлікке онлайн сақтандыру. Олар тек огпо-ны ауыстырды. Ал каско айтылмады және шыдамады. Мен тыныш жүрдім... ЖКО дейін. Каскоға жол берілмейтіні және ешкім жаңа касконы жаңа көлікке ашуға кеңес бермейтіні белгілі болды. Яғни, сіз сақтандыруға ақшаны "алып жүрсеңіз", онда сіз жақсы клиентсіз. Ал апат болған кезде сіз қажетсіз боласыз... . Келесі сақтандыру басқа компанияда табиғи болады.
Бірнеше машинаны сақтандырды. Бірақ мен басқасына ауысамын. Себебі: сақтандыруды сатылған көліктен жаңасына ауыстырды. Огпо онлайн - ыңғайлы ауыстырылды. Бірақ олар каскоға жол берілмейтінін және жаңа көлікке жаңа каско ұсынылмағанын ескертті... : (мен тыныш жүрдім және "сенімді" сақтандыруға сенімді болдым... апаттан кейін бәрі шықты. Және кеңседе қыздарды суық қабылдау және т.б. Яғни, сіз оларға ақша алып жүргенде ғана қажет, ал керісінше, олар күлкілі болған кезде...
Менің жеке пікірім - "Еуразия" СК сақтандыру нарығындағы ең үздік (кем дегенде соңғы 20 жылда өз көлігімізді сақтандырамыз). Сондықтан ұстаңыз! Әсіресе қызмет! Қосымша өте ыңғайлы (Еуразия36), Каспий немесе ұялы байланыс операторы арқылы төлем қызметін орнату ғана қалады, кейде қателіктер болады.
Жақын жерде тұрақ қою мүмкін емес. Жалпы, бәрі жақсы ұйымдастырылған, электронды кезек, кіре берістегі қызметкерлер нұсқаулар береді. Сапар 15 минуттан аспады.
Маған Еуразия сақтандыруды төлемейді деп айтқан кезде, мен сенбедім. Қызмет жоғары деңгейде. Мен апатқа ұшырадым, жігіттер бәрін анық түсіндірді, бағалаушы уақытында келді, тек 1.5 ай бойы ақша күтті, өйткені басқа қалада көлік иесі тұрады, бірақ бұл олардың кінәсі емес. Еуразия-ең үздік сақтандыру компаниясы. Терлікбаев Кенесгүл ауылында фото қалған жоқ
Автотұрақ жоқ. Үлкен минус,
Онлайн сақтандыру көбінесе жұмыс істемейді төлем тупизм қарапайым, уақытты жоғалтасыз отырасыз ,інжірде егер біз төлей алмасақ сақтандыруды онлайн алыңыз ол үшін сайт не істеді
Адамдар көп, турникеттің дәлізінде күту залы, толық қолайсыздық, балалары бар клиенттер күтеді, қыста есіктер үнемі ашылады, адамдар келіп-кетеді және мұның бәрі клиенттердің күту залы арқылы, сөз жоқ, олар ғимаратқа кіру тобын зал ретінде параллель пайдаланды клиенттерді күту, жай террор
Егер сізге кіріп, такси жүргізушісі ренжіткен болса: -)) сіздің көлігіңізді тез бағалайды, төлейді, әрине, бұл аз, бірақ кем дегенде бір-екі ай күтудің қажеті жоқ, олардың артынан жүгіру салыстырмалы түрде Орталықта, тұрақ табу оңай
Назар аударыңыз Еуразия компаниясында ешқашан сақтанбаңыз.Егер сіз т. с. С. бірнеше ай бойы пайдасыз жүгірумен қамтамасыз етілсеңіз және соңында әлі де сотқа жүгінуге тура келеді.Толығымен сынған алдыңғы жағында 25 сынған бөлік бар.Олар 4 арзан бағаны есептеп, 32 мың теңгеге бағалады.және бұл қайта шақырылған кезде .Фотограф жалпы сотқа барыңыз дейді.мен шошып кеттім.
Сақтандыру жағдайы бойынша төлем ең төменгі болып есептелді. Мен зардап шеккенмін. Сіз нарықтық бағаларға "кіре алмайсыз". Мен амбуцменге жүгінуге тура келді.
Сақтандыруды бұзуға онлайн өтінім қалдырды...3 апта өтті, олар ешқашан қоңырау шалмады немесе тоқтатылмады.
МЕН ҰСЫНБАЙМЫН!
Мен несие мақұлданған кезде өз өмірін сақтандыруды қалайтындарға немесе ұсынатындарға ескерту жасағым келеді. Алдымен ойланыңыз, қажет емес!!! Менің анам, зейнеткер, алаяқтардың әсерінен 2022 жылдың қаңтар айының соңында бірнеше банктен несие алды. Оның жүрегі алдау туралы мұндай хабардарлыққа төтеп бере алмады, ол қайтыс болды. Мен мұрагер ретінде несиелерді де мұра етемін! Мұндай қысқа мерзімде оның несиелерді қалай мақұлдағаны әлі белгісіз, бірақ бұл полициямен айналыссын. Барлық несиелердің төртеуі ғана сақтандырылған. Сақтандыру компаниялары қайтыс болу фактісі бойынша кредит бойынша берешекті өтеді, бірақ Еуразия СК емес. Тек өлу жеткіліксіз, жазатайым оқиғадан немесе ковидтен өлу керек! Ковид!!! 2021 жылдың желтоқсан айынан бастап эпидемияның төмендеуі байқалды, ал қаңтар айынан бастап адам ауырып қалса да, ПТР тестіне жіберілмеді. Сіз (Еуразия ск-ға жүгінемін) бастапқыда оны төлемей-ақ келісім жасадыңыз ба?! Мен тек осылай қараймын. Ал Еуразия СК несие бойынша алған сақтандыру сыйлықақысы 174 мыңды құрады және бұл сома жылдық 41,5% - бен несиеге кіреді. Сіз мазақ етесіз бе?
Жақсы сақтандыру, бірақ тұрақ үнемі қиындықтарға тап болады,інжір тұраққа қойылады, жалықтыратын күзетшілер жақын жерде тұрақ қоюға мүмкіндік бермейді.
Мен әрқашан өз көлігімді сақтандырамын және осы сақтандыру компаниясына шетелге барған кезде сақтандыруды жасаймын, нарық көшбасшысына сенемін, сондай-ақ достарым мен таныстарымды сақтандыруды алу жағдайлары туралы естідім, әрқашан нақты жұмыс істейді және төленген сақтандыру сыйлықақысының мөлшері әділ.
Ыңғайлы орналасуы. Рас, сіз тек ақылы автотұрақта тұра аласыз, өйткені бүкіл аумақты басқа көлік алып жатыр. Қызметкерлер сыпайы, талонмен босатылады. Б
Не айту керек, егер сіз апатқа ұшырасаңыз және сіз жәбірленуші болсаңыз, онда сіз өзіңіз жүгіруіңіз керек.Сақтандыру жағдайын бағалау көбінесе төмен бағаланады.Олар айтқандай, сіздің талғамыңыз сақтандырылады ма, жоқ па.
Мен сізге Еуразиялық сақтандырумен несие алуға кеңес бермеймін.👎Несиені мерзімінен бұрын төлеген болса да, сақтандыру сомасын қайтармайды.
5 баллдан 0,5.
Қызметкерлер дөрекі. Клиенттерден және зардап шеккендерден бағаны 2 есе қысқартуға үйретілген! Бұл менің өмірімдегі ең қорқынышты сақтандыру компаниясы!!! Өте өкінішті.
Мен сіздің жауапкершілігіңізді сол жерде сақтандыруға кеңес бермеймін. Өте көңілсіз, клиенттерге қызмет көрсету өте төмен, өте төмен бағаланады. Мен ол жерде сақтандырмаймын және ешкімге кеңес бермеймін.
Олар өте төмен деп санайды, жөндеуге жеткіліксіз сома.
Олар өте ұзақ уақыт төледі, шамамен бір ай бұрын көлік қағылды және төлемдер ешқашан болған емес. Олар соттан кейін айтады. Мен түсінбеймін және сот пен төлемдер поним
Әрқашан жылдам және сапалы қызмет. Мен үнемі көліктен, денсаулықтан қорқамын. Ең бастысы, сақтандыру әлі де қажет болғанын қалаймын, бірақ мұндай жағдайларда да төлемдер тез және толық көлемде жүзеге асырылады.
Igor
2 қыркүйек 2023
Бұл сақтандыру Тайландқа гастрольде болды, сақтандыру жағдайы басталған кезде операторлар ұзақ уақыт бойы жарты сағат бойы араласып жүрді, ештеңе болған жоқ, әдеттегі жедел жәрдем шақырылды, содан кейін ауруханада емделді. Нәтижесінде, сақтандыру жағдайы болса да, ештеңе өтелмеген. Өйткені олардың көлігі мен ауруханасы емес, бірақ сіз күткен кезде олар өлуі мүмкін.
Клиенттерге қызмет көрсету жақсы. Барлық 10 ұпай үшін. Бірақ сақтандыру компаниясы ретінде 2 балл. ЖКО-дан кейін автокөлікті бағалау ең төменгі тарифтер бойынша жүргізілді. Шағым хатқа реакция жоқ. Алматы қаласы бойынша ЖКО бойынша бағалау құжаттарын жеткізу 7 жұмыс күнін алды. Бұл қандай тиімділік?
Жақсы қызмет! Олар көлікке каско жасады. Жол апатына ұшырады. Көлік қатты зақымданды. Қызмет көрсетуде арнайы сто болды. БЖТ-ны ауыстыруға байланысты арнайы ТжКБ лайықты шот-фактура жасады.бөліктері. Еуразия бәрін тыныш төледі.
Қазақстандағы нөмірі бірінші сақтандыру компаниясы. Артық кідіріссіз толық көлемде төлемдер, жеке тексерілді. Автотұрақпен үлкен проблемалар бар, жалпы жағдайда 2 тоқсан ((