Еуразиялық банк

Гузялия
1 шілде 2024
Бір жұлдызды түсірді. Өкінішке орай, қызметкерлер банктің барлық өнімдері мен мүмкіндіктері туралы білмейді, бұл Мен үшін минус болды. Бармас бұрын жауаптарды өзіңіз іздеңіз және банктегі сұрақтарды тексеріңіз.
Ден Б.
15 қаңтар 2024
Барлық қызметкерлер тек жақсы әсер қалдырды сыпайы және түсіндіреді егер түсініксіз болса, мен жерлеу рәсіміне несие алдым, сенбіде де ешқандай проблемалар болған жоқ !
Artem Drygant
16 шілде
Егер оны пайдаланбау мүмкіндігі болса-келмеңіз. 90x күнін, сервисін және қызметтерін жоғалтасыз ба
Владимир Циков
9 ақпан 2024
Жақсы интерьер, жағымды және жауапты қызметкерлер. Қызметтердің жақсы спектрі. Ақшаны Иеміздің депозиттерінде сақтаңыз. 6 жылдан бері осы банктің клиенті болып келемін. Жарайсыңдар. Қолданба арқылы жұмыс істеу, әдетте, депозиттерде ақша сақтайтындар үшін өте қолайлы.
Маргарита
1 қараша 2024
Мен банкке келген сайын және әр жолы бірдей: кезек және ол қозғалмайды. Сіз касса жұмыс істеп жатыр ма деп сұрайсыз, иә дейді және барлық адамдар қызметкерлердің жоқ екенін және түскі ас ішетінін білмей күтеді
Sergei Egorov
24 қараша 2024
Қала орталығындағы ыңғайлы банк. Өте сыпайы және мұқият қызметкерлер.
Леночка Ш.
13 ақпан 2023
Сұмдық. Қызметкерлер сыпайы, бірақ кезектер ұзақ және терезелерді нөмірлеу түсініксіз. Алаяқтар осы банктің қызметкерлеріне қоңырау шалады, бұл банктегі біздің жеке деректеріміз мүлдем қорғалмаған сияқты
11 қаңтар 2020
Депозитті жабу керек болды, келді, талон алды, кезекті 45 минут күтті, 8 нөміріне қоңырау шалды, содан кейін бәрі басталды, Біз қазір депозитті жаба алмаймыз, өйткені касса 17: 00-ге дейін жұмыс істейді, кез келген күні 17:00-ге дейін келіңіз, біз сізге депозитті еш қиындықсыз жабамыз, деп сұрады жұмыстан, мен талон алдым, 40 минут күттім кезек, тағы да 8 нөмірі бар терезе, Сәлеметсіз бе, мен депозитті жабар едім, сол жағынан кідірту, содан кейін біз бүгін сіздерге депозитті жаба алмаймыз, өйткені Бүгін 29-шы айдың соңы.... Сіз мазақ етесіз бе??? Тек үшінші рет келіп, кезекті күтіп, тағы да 45 минут, мен депозитті қауіпсіз жаптым. Банк әкімшілігі сізге қызметкерлерді жақсы таңдауға кеңес береді және депозитті ашқан кезде барлық ақпаратты береді( қашан келуге болады немесе мүмкін емес) клиенттер уақыттарын жоғалтады.... Жалпы, бұл банкке менің қандай көзқарасым бар екенін өзіңіз шешіңіз.(Мен нашар баға қоямын, мен риза емеспін)
30 наурыз 2020
Еуразиялық банк, түнде карта бойынша кіру, кезекті күту уақыты аз, менеджерлер мейірімді және күлімсіреп, әрқашан көмектеседі және айтады, ультра заманауи дизайн.
Ирина Ольховая
1 қазан 2023
Өте жақсы, сенімді банк. Қызмет жылдам, кәсіби. Депозиттер бойынша жақсы пайыз.
-Андрей -
17 қыркүйек
Банк банк сияқты, қорқынышқа дейін баяу. Фойеде ұйықтау үшін дивандарды қою керек, уақытты жоғалтпау керек, тіпті жеткілікті ұйықтау керек
Вася Жопов
18 шілде 2022
Рудный қаласындағы филиалдың жиіркенішті жұмысы! Тұрақты кезектер, өте баяу қызмет көрсету, қабілетсіз қызметкерлер! Бас кеңседе үнемі банкомат мәселесі бар, содан кейін ақша жоқ, содан кейін банкомат жұмыс істемейді .қорқынышты банк !
Карим Битаров
13 сәуір 2023
Әлемдегі ең нашар банк, персонал барлық ақпаратқа ие емес, оларға тек несие беру керек және бәрі де көмектеседі, шоттарды өздері бұғаттайды, содан кейін оларды аша алмайды, Мен бұл банкті ешкімге және ешқашан ұсынбаймын
АЛЕКСЕЙ АЛАН
5 қараша 2024
Жол жүру болды, депозитке ақша салу керек болды, Кеңес Одағына барды, тек шокта, ғибадатхананың күзетшісі, кассир косой
ArtMon
25 наурыз 2023
Банк емес, кейбір түсініксіз кеңсе. Хам қызметкерлері. Қорқынышты қызмет. Қазақстанда банктің жағдайы нашар болған жоқ. Тіпті салыстыратын ештеңе жоқ. Жылдам қарыздар, бәлкім, өз қызметтерінің сапасына көбірек алаңдайтын шығар
Елена Констанденкова
5 маусым 2023
Тек бір терезе ақша аударымдарымен жұмыс істейді. 2 сағат отырды және ешқашан өз кезегін күтпеді. Халық банкінде 10 минут ішінде барлығы жасалды
Николай С.
26 маусым 2023
мен аударым жасауға кірдім Алтын тәж, 2 сағат күткеннен кейін мен басқа банкке бардым,онда мен 5 минут ішінде аударым жасадым.мұнда клиенттер қуанбайды
Ел Ал
25 қазан 2022
Мекеме түскі үзіліс кезінде жабылуы керек,сондықтан адамдар бұл уақытта ол жаққа бармайды. Осы уақытта тәртіпсіздік орын алады,сіз келесі менеджердің түскі асын күтесіз және күтесіз.Сұмдық.
Михаил Швырев
25 тамыз 2021
Жақсы қызмет көрсету және клиентке назар аудару бөгде адамдардан және тәуліктің кез келген уақытында жабық банкомат бар.
Баур Урдабаев
12 шілде 2024
Өте ұзақ күту уақыты, қызметкерлер барлығы телефондарда отырады
Дарина Касенова
29 қараша
Мен жеке тұлғалар бойынша көбірек дайындалған менеджерлерді, заңды тұлғалардың менеджерлерін 5 балл алғым келеді
B
bulat aletaev
12 шілде 2023
Шотқа ақша салу өте жаман, клиенттерге қызмет көрсету логикасы ойластырылмаған, шамамен 2 сағат күтуге тура келеді,
Людмила Равко
7 қазан 2023
Аяқталмайтын кезектер, сыпайы қызметкерлер. Ұзақ қызмет көрсету.
Павел Рязанов
23 мамыр 2022
ЖШС үшін шот аштым, кеңес бердім, тиімді ұсыныс жасадым, қателерді таптым және түзеттім. Мен физиктер ретінде білмеймін, ал заңды тұлға мұнда жақсы қызмет етеді
Владимир Южаков-Ютубович
10 қыркүйек 2019
Тұрақты кезек. Операторлар ауруханада немесе түскі ас кезінде жетіспейді. Сізде сағаттап жоғалып кету үшін басқа ештеңе жоқ. Бөлімше бастығы бұл бағытта жұмыс істемейтіні анық.
Волтер Корзетт
7 мамыр 2021
Өкінішке орай, сіз ұзақ уақыт кезек күтуіңіз керек, дегенмен мамандардың жұмысына арнайы шағымдар жоқ
D
26 шілде 2024
Күту ұнамайды.Бірде сағат 4 болды
Алёна Варчак
28 қаңтар 2020
Жақсы орналасу, үлкен сызықтар,бірақ күту үшін бәрі бар және су егер сіз ішкіңіз келсе және балалар үшін үлкен түрдегі алаңдаушылық шот.
Наталья
21 шілде 2022
Қорқынышты банк пен қызмет, адамдар отырмайды, осында барады. Олар неге отырғанын сұрауға келді, олар үйге келгендей дөрекі жауап берді (((((
Андрей Аврамов
ССКӨБ АҚ-ның бұрынғы қызметкері ретінде банкте шотым бар.Мен осы банктің қызметтері мен қосымшаларын үнемі қолданамын.Керемет банк!
Татьяна Х
8 наурыз 2024
Ең жақсы менеджерлер (юр.тұлғалар) Еуразиялық банкте жұмыс істейді
Мария .
24 сәуір 2024
Адамдарға жақсы қарым-қатынас, жақсы түсіндіріңіз
Сергей Пупко
8 қыркүйек
Ыңғайлы орналасуы
Жилкин Игорь Борисович
22 қазан 2019
Барлық банктер сияқты, супер кеңсе! Бірақ баяу техникалық қызмет көрсету... Қазір барлық банктерде солай...
Ольга Петровскова
12 наурыз 2020
Олар 2 миллионға дейін азғыруды қайта қаржыландыруы мүмкін деп өтірік айтады, мұның бәрі, маған 4банк бас тартты, ал менің екі қызым бар, мен жалғызбасты анамын
Анна Максимчукова
16 қараша 2019
Қабылдауда өз міндеттерін білмейтін қыз бар. Бір кеңесшіден екіншісіне қуылды
9 наурыз 2020
Бұл менің сүйікті банкім , қарапайым, тез және ыңғайлы
146945 Игорь Исаченко
13 шілде
Жақсы банк.
Елена Ш.
12 ақпан 2021
Сауатты мамандар, жылдам қызмет көрсету
Николай Шатило
11 шілде 2021
Ыңғайлы тұрақ сұрақтарды жылдам шешу
Сергей Кучеренко
29 қараша
Жақсы ескі Еуразиялық банк, Ра ССКӨБ АҚ отники бағалайды
Андрей Ниденс
20 сәуір 2021
Бейсенбіде осы банкте болды-олар жұмада, бүгін сейсенбіде қайта қоңырау шалуға уәде берді, олар әлі де қоңырау шалуда....
Нелли Славгородская
9 қаңтар 2023
Құзыретті мамандар қызмет көрсетпейді, бірақ проблемалар клиенттерге түседі!
Айя Болатовна
13 қаңтар 2024
Өте ұзақ күту
МК
2 наурыз 2024
Мәңгілік кезек және оның артында ешкім жоқ. Қарамайды
О
Олег Саблин
Қолайлы
Э
ЭкоСервис2020 ЭкоСервис2020
24 маусым 2022
Жеке тұлғаларға қорқынышты қызмет көрсету, ұзақ күту.
Даниил Ким
6 қаңтар 2020
Өте жақсы орналасу. Автотұрақ үшін аз орын. Банк тұрақты жұмыс істейді, табысты деп үміттенемін.