Асхана мәзірі Жақсы,
Айтылған бассейнжоқ
Кешкілік қызықты өткізетін ештеме қарастырылмаған, дискотека бар
Баня, сауна болса жақсы болар.
Комноталары жақсы, төсек ыңғайсыздау.
Емдом керектері ақылы.
Ауласы жақсы,маңайда дүкенжоқ.
Іш пысады, үлкен кісілерге дұрыс болар
Техперсонал кісілері шынайы ақкөңіл қарапайым.
Медбикелер бәрі аңқылдап тұрғанжоқ, әр түрлі, п образый корпус бір жағы ескі бір жағы жаңа, ремонт жақсы таза.
Дирокторға айтарым асханда халық отырғанда бір өтіп пікір, уәждері болса бір сұрап отырса .
Былай бапуға болады, тек сол кешкілік іш пысады ал ата анаға болады тыныш.
Керемет санаторий! Мен әрқашан оларға Рендаулетке барамын! Қызметкерлер сыпайы! Үй иесінің өзі мейірімді, қонақтарын қуантуға тырысады! Таза және жақсы тамақтандырыңыз! Барлығы диеталық!❤ ️ 🔥 🔥 🔥 🌹 🌹 🌹 Тур сапарлар өте арзан және ыңғайлы!Жарайсыңдар Рендаулет! Сізге рахмет!!!❤️🔥🔥🔥🌹
Шипажай әдетте жақсы. Бірақ ұйымшылдықпен жұмыс істеу керек. Біз қыс мезгілінде 2 орындық бөлмеге барғымыз келетінін келістік портал арқылы жүреміз ал анам ақылы негізде. Одан 2 орындық төлем алынды. Біз келдік: "біз 3 адамға қоныстанамыз үшінші науқас таңертең кетеді."Ол кетіп қалды ақыры тағы бір науқасты қоныстандырды бізге "2 адамға қоныс аударуға" уәде берді, нәтижесінде біз бір аптаға шыдадық жарайды. Көршісі сол күні кетіп қалды, олар ешкімді қоныстандырмауға "уәде берді" және бір аптадағы айырмашылықты қайтарды, сол күні кешке олар бір әйелді қоныстандырды. Ол басқа бөлмеде кондермен ұйықтай алмағаны үшін бізге қоныс аударды. 40*С көшеде түсіну үшін🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️
Біз бірге өмір сүргіміз келді мен тыныштықты жақсы көретіндіктен және тек 100% тыныштықта ұйықтайтындықтан, анам екеуміз кондиционерді жақсы көреміз. Нәтижесінде, осы әйелдің қорылдауы мен ауыр жағдайына байланысты мен басымның ауырып, ауырып ояндым. Сізге қажет немесе қажет емес, сіз тыңдайсыз ба, жоқ па, ол өзінің жағдайы туралы айтады, сондықтан күндізгі ұйқы нашарлады. Барлық оң реакциялар осы тәртіпсіздікті "жуып тастады". Олар бос уәде бере алады. Барлық демалыс тітіркенуге айналады. Сөз жоқ
Өте жақсы санаторий...Мен бәріне кеңес беремін, сонда болыңыз. Басшылықтан балға дейін осындай жылы көзқарас .мен техникалық қызметкерлерді еш жерде кездестірмедім...Демалғаныңыз үшін рахмет..