Экомед

Елена Наб
22 желтоқсан 2025
Алматыдағы Экомед клиникасы туралы пікір қалдырып, гинеколог Диброва Алла Юрьевнаға үлкен алғысымды білдіргім келеді. Бұл өте мұқият, нәзік және кәсіби маман, сіз оған бірден сене бастайсыз. Мен одан қынаптың алдыңғы қабырғасының пролапсын лазерлік емдеуден Өтемін. Бірінші процедурадан кейін мен айтарлықтай жақсаруды сезіндім! Қазіргі заманғы жаңа құрылғы қолданылады, оны әзірге аз адамдар біледі және әсері шынымен де әсерлі. Ұсынамын!
Бибигуль Сагындыкова
Клиника әйгілі, олар баласыз отбасыларға көмектеседі,гинекологиялық науқастарды емдейді, операция жасайды.Клиника заманауи жабдықтармен жабдықталған, ғимарат жаңа.Пациенттер үшін барлық жағдай жасалған.Арт-ның барлық заманауи әдістері қолданылады, дәрігерлер оқытылған,жоғары білікті, жоғары деңгейдегі өнімділік.Барлық дәрігерлер халықаралық конференцияларға, симпозиумдарға қатысады, жұмыс тәжірибесімен алмасады.Сондай-ақ, "Экомеде" еліміздің түкпір-түкпірінен докторларды оқытады,халықаралық конференциялар, семинарлар өткізіледі.
Кристина Орлова
Жақсы клиника, білікті мамандар. Қарым-қатынас мейірімді . Мен терапевт , керемет дәрігер атап өткім келеді . Әйгерім Қайратқызы өте сыпайы және толқуды көргенде қолдайды . Сондай-ақ , себептерін шынымен түсінетін эндокринолог . Әрине, кіре берісте қыздар мен кассирлер әрқашан күлімсірейді , бәрі қалай өткеніне қызығушылық танытады . Өте жақсы ️ ️
Еркебулан К.
Барлығы жоғары деңгейде 👍 🙏 Ішінде және сыртында бәрі әдемі 💐 Дәрігерлер өз саласының мамандары 🥇 🥇 🥇 Барлығы түсіндірді, тексерілді ✅ Жалпы біз осы клиникаға келгенімізге қуаныштымыз Мен бәріне кеңес беремін ✅✅✅
K
Kz .
2 тамыз 2025
Сәлеметсіз бе Экомед әкімшілігі қосулы Гагарина. Менің атым Жұлдыз. Бүгін, 02.08.25 менің гинекологқа жазылуым 09 00-де,бірақ мен әлдеқайда ертерек келгендіктен, кездесуді ертерек сұрауды шештім. Мен қабылдау бөлмесіне барамын, Мен ешкімді көрмеймін.Мен жақынырақ қараймын, сол жерде Нәзік қыз ұйықтап жатыр ма, әлде үстелдің астына тығылып, әлеуметтік желілерде отырды ма, Мен оны біле алмаймын, бірақ мен оны қатты алаңдаттым, өйткені оның көзқарасы, әңгіме үні клиентпен диалогқа орналастырылмаған. Мен сұраймын, егер дәрігер осында болса, сіз одан ерте қабылдау мүмкін бе деп сұрай аласыз ба?Ол тіпті қоңырау шалып, бір нәрсені үйреніп, күрт жауап беріп жатқандай көрінуге тырыспады: уақытқа кіріңіз! Жарайды, мен мақтаншақ емеспін, күтемін. Дәл 09 00-де мен дәрігердің кеңсесінде тұрдым, ол орнында жоқ, маған оның операция жасағанын айтады және отыру сияқты ,операция қалай аяқталатынын күтіңіз, ол сізді қабылдайды. Балалар, сендер байсалдысыңдар!??? Таңертеңнен бастап, ресепшнге кіре берістен бастап, осы қыздың әңгімесінен бастап, содан кейін қабылдаумен баммер! Енді сұрақ: Егер дәрігер осы уақытта операция жасаса,Мені неге 09 00-ге тіркеді!Неліктен бұл қыз екінші қабатқа көтерілуге, дәрігерге қоңырау шалуға және менің өтінішім туралы ерте сұрауға рұқсат бермеді, мүмкін ол 09 00-ге дейін операция жасайтын дәрігер екенін біліп, мені 09 00-ге дейін қабылдайтын шығар! Әкімшіліктен мен сияқты жағдайлар туындамауы үшін шаралар қабылдауды сұраймын. Сіздің қызметкерлеріңіз клиентке сәйкес келмейді!Жалпы, мен операцияға жазылғым келді және операцияға дайындалуы керек талдаулардың тізімін алғым келді. Сізге барлық жақсылық.
Жандос А.
12 тамыз 2024
Бедеулікті емдеуге арналған өте жақсы клиника, озық технологиясы бар. Мамандар шетелде оқиды, ТМД-да жоқ әлемдегі ең соңғы технологияларды дамытуда, қабылдаудың өте сыпайы ұжымы әрқашан жауап береді және кез-келген мәселеге көмектесуге тырысады. Дәрігерлер өз саласының мамандары, әрқашан объективті түрде түсіндіреді және макетте ерлер мен әйелдер факторында қандай проблемалар туындауы мүмкін екенін көрсетеді. ЭКҰ саласымен алдын-ала танысқан жөн, содан кейін алғашқы қабылдау кезінде сіз өзіңізге қатысты сұрақтарды нақты сұрай аласыз. Барлық денсаулық 🙌 🏻
Лёлик С.
30 наурыз 2024
Бірінші рет қабылдау 35 минутқа кешіктірілді. Мен қабылдауды тоқтатуға тура келді, өйткені мен жұмысқа үлгермедім. Екінші рет уақытында қабылданды. Дәрігер ұнады, көптеген сұрақтар қойды, бүкіл ауру тарихын зерттеді, жақсы ұсыныстар берді.
Елена
30 желтоқсан 2025
Диброва А. ю. ең жақсы гинеколог 🙌 мен оған көп жылдар бойы барамын және ешнәрсені өзгертпеймін клин емхана сияқты, мұнда әрдайым жайлы және тіркеу мен кассада мейірімді қызметкерлер бар🙌
Жансая Сералиева
16 қазан 2024
Өте таза. Дәрігерлер мен бал қызметкерлер өте сыпайы. Баршаңызға дені сау балалармен бірге осы жерден шығуға тілектеспін. Биіктікте қызмет көрсету
Светлана Ермакова
12 қазан 2024
Кемшіліктері жоқ, бәрі жоғары деңгейде.Егер сіз қан тапсырсаңыз, кюар коды бойынша кезек . Өркендеу тілеймін!!! Баршаңызға денсаулық пен амандық!!!!
Наталья Молчанова
4 желтоқсан 2021
Бұл маған таныс ең жақсы клиника. Әр клиентке тамаша көзқарас, білікті мамандар. Тексеру және емдеуді тек ақиқат бойынша тағайындау, артық ештеңе жоқ және ең бастысы бұл жоқ, " - бірақ осы препаратты қолданып көрейік...". бұл ең бастысы, өйткені адамдар оған ештеңе істемейді, бірақ кейбіреулері үлкен проблемамен барады.
Маргарита Ф.
22 қазан 2022
Мен бұл орталық туралы дәрігерімнен білдім, өйткені ол жұмыс орнын қалай өзгертті және осы орталыққа көшті. Өте ыңғайлы, кезек жоқ, зертхана жоғары деңгейде (сенбіде де тест тапсыруға болатындығы өте ыңғайлы, нәтижелер тез және ватсапқа түседі, қан бір рет және барлық көгерусіз алынады) бағалар қолайлы. Мен ұсынамын
Серик Адилханулы
30 шілде 2023
Қызметкерлер өте мұқият, ақкөңіл әрқашан көмектесуге дайын. Қажетті сынақтардан өтті. Барлығы ыңғайлы және білікті мамандар. Мен баруға кеңес беремін. Қызмет жақсы.
Антон К.
12 шілде 2022
Клиенттерге деген қорқынышты көзқарас! Олар алдын-ала белгілі бір уақытқа жазылды, клиникаға келді және бұрын талонға келген және алған талондар бойынша қабылдау алдын-ала жазылудың мағынасы жоқ болып шықты. Кезекте 4 сағат күттік! Олар бес минут ішінде өте тез қабылданады, бірақ олар дәрігерге риза болды!
7 мамыр 2019
Қазақстандағы үздік ЭКО орталығы! Экомедтің арқасында менде ең тәтті 2 бала бар! Біреуі 9 жаста, екіншісі бір жылға жуық! Репродуктологтарға, медбикелерге, ерекше Салтанат Берденқызына осындай орталықты ашқаны және Қазақстан халқының болашағы туралы ойлағаны үшін өте ризамын!
Юлия Б.
30 қаңтар 2025
Өте мұқият дәрігерлер. Қолайлы атмосфера. Барлығы түсіндіреді, әрқашан байланыста, мінсіз !!!
7 қазан 2019
Ата-ана болуға көмектескені үшін Экомед клиникасының барлық қызметкерлеріне рахмет. 3 әрекет, 2 сәтсіз және 3 әрекет-егіздер! Байқошкарова Салатанат Берденқызына Қазақстандағы ең заманауи ЭКО орталығын ашқаны үшін рахмет!
Татьяна 😉
23 қаңтар 2025
Үздік клиника, жақсы дәрігерлер және бал.қызметкерлер.Әсіресе Оксана кассасындағы қыз
S
Sholpan Bukayeva
25 қаңтар 2022
Доктор Диброва, өз ісінің маманы, пациентке деген жақсы қарым-қатынас өте ұнайды, Мен бәріне кеңес беремін.
Татьяна Смагло
23 қаңтар 2022
Өте жақсы бал. Білікті мамандар жұмыс істейтін Орталық. Қызметкерлер өте мұқият.
D
Diana Sitdikova
23 желтоқсан 2025
Үздік мамандары бар жақсы клиника
Анна Ганенко
4 наурыз 2023
Керемет медициналық орталық! Онда сіз өзіңізді жайлы және жайлы сезінесіз, барлығы күледі, барлық сұрақтарға нақты жауаптар береді !
Bekbolat Baktybekov
Айгерим А.
Барлығы супер ❤️ мен бұл клиниканы өте жақсы көремін ❤️❤️❤️
Гуль
18 сәуір 2021
Ең жақсы клиника, өз ісінің ең жақсы дәрігерлері.
Раушан Москаленко
5 қаңтар 2020
Өте жақсы емхана!!!! Дәрігерлер өз ісін білетін жақсы мамандар!!!!!
Кабыл Амангосов
24 шілде 2023
Экомедада чл медбике жақсы сыпайы көпшіл
Арай Байболова
6 маусым 2024
Әйгерім Бахытқызы үздік дәрігер
K
KZE О.
21 қараша 2024
Қазақстандағы ең үздік ЭКО клиникалардың бірі
Куаныш К.
6 сәуір 2021
Тазалық, дәрігерлер сыпайы, мұқият түсіндіреді
Creative Studio
5 сәуір 2020
Дәрігерлер супер кәсіпқойлар, бірақ әрқашан жасайды сен оларға үнемі келіп, ақша қалдырасың
Станислав Петров
К м
1 ақпан 2022
Барлығы сыпайы, бірақ қымбат
25 маусым 2020
Рахмет, ең жақсы дәрігерлер мен қызмет.
Алия К.
15 қыркүйек 2024