Dunyo

Есбол Саяков
27 шілде 2025
жанұямен немесе достармен отырғанға керемет жер. Астындағы терезе алдындағы бұрыш өте ыңғайлы жер, таиақтардың түрі көп жетерлік. Бағалары қымбат емес. Халал
Макпал Наурызбаева
13 мамыр 2025
Тамақтары қымбат, мөлшері аз. Қызмет ақысы 15% қымбат.
Рахимжан Жорабаев
27 тамыз 2024
Стол бетіндегі стекло қолды кесіп кетуі мүмкін абайлаңыздар! Официанттар қызыметі нашар. Заказдарын ұмытып кетеді екен.
Жандос Орымбай
27 қараша 2024
Бір рет бардым өте керемет енді қалаға барған сайын барып тұрам✊✊
Muhammedali A.
26 мамыр 2025
Самсасы өте керемет
Илияс Ашимхан
24 қазан 2025
Бурын кушты еді қазір слабый нет уюта
Ансат Жумагалиев
29 наурыз 2024
Жақсы 👌🏼
Саят Сайлау
3 қаңтар 2023
Лагмандары керемет
Рафаэль Темиргалиев
18 желтоқсан 2024
Мен оларға 5-тен 10-Я қояр едім! Мен және менің отбасым үшін бұл ең жақсы отбасылық мейрамхана! Жауапты және мейірімді қызметкерлер, ал әкімшілер өз істерінде ең жақсы, жарайсыңдар! Ал, ас үй, қаладағы ең жақсы, Шығыс және Еуропалық! Қайнатма шорпа, қой еті, кавказдық кебабтар, бәрі керемет! Мен барлығына осы халал мейрамханасына кеңес беремін! Баршаңызға бейбітшілік пен жақсылық!!!
Ukiliai Kurmantai
26 тамыз 2025
Dunyo " - жүрегі бар отбасылық мейрамхана. Бұл ешқандай себеп талап етпейді-олар мұнда тек жылу, дәм, қонақжайлылық үшін келеді. Отбасылық кездесулерге, тыныш түскі асқа және достарымен кештерге қолайлы. Мен мұнда кем дегенде бір рет қарауды ұсынамын — мүмкін сіз тұрақты қонақ боласыз.
Салтанат Байырханова
1 қыркүйек 2024
Сүйікті мекеме. Мен мұнда 2 жыл бойы үнемі барамын барлық мерекелер мен туған күндерді бүкіл отбасымызбен осында өткіземіз. Барлық уақытта ас үй ешқашан сәтсіздікке ұшыраған емес әрқашан бәрі дәмді. Мен мұнда том ям мен Ассорти Дунионы жақсы көремін қалада кім дәмді пісіретінін еш жерде кездестірмедім. Қызметкерлер өте мұқият және сыпайы. Маған ұнамайды шулы мекеме сондықтан бұл фондық музыка тітіркендірмейтін жерде үнсіз отбасымен уақыт өткізудің тамаша нұсқасы. Балаларға арналған ойын алаңы да, балалар креслолары да жоқ. Егер кішкентай балалар ыңғайсыз болса. Бірақ қалғаны маған ұнайды. Мен бәріне кеңес беремін.
Lol Lol
20 қазан 2025
Мен үйге тамаққа тапсырыс бердім, бәрі дәмді және ыстық. Курьер уақытында келді, қаптамасы ұқыпты. Міндетті түрде қайтадан тапсырыс беремін!
Самат
3 қазан 2025
Қонақтарды қарсы алуға, отбасылық кешкі ас өткізуге, туған күндерді атап өтуге тамаша орын. Бірақ ақпарат үшін мен мейрамхана халал деп айтамын.
Алтынай Шаяхмет
6 қараша 2025
Мен Таразға барған кезде Мен әрқашан осы мейрамханаға барамын, олардың асханасын жақсы көремін, жағымды орта ,әдемі , жайлы, жағымды .
Ровшан Таласов
Отбасылық түскі ас үшін жақсы орын, ас үй және 4 бағасы, 5 параметрі мен қызметі
Dauren Turapbekov
11 қыркүйек 2023
Отбасымен бірге түскі немесе кешкі ас ішуге тамаша орын, тағам өте дәмді, мен мұнда Наполеон барбекюімен таныстым, ол жай ғана аузымда ериді. Қызметкерлер өте мейірімді, әрқашан таза. Сыртта VIP кабинасы бар әрқайсысында кондиционер бар. Тағы бір плюс-бұл жерде алкоголь жоқ. Тамақ тез әкелінеді, бірақ күтуге тура келетін тағамдар бар. Кемшіліктердің ішінде балалардың ойын алаңы жоқ және мейрамхананың ішінде телефонды ұстау қиын, бірақ кейде бұл да плюс.
Владимир Балутин
12 маусым 2024
Өте жақсы мейрамхана, мен Таразға іссапармен екінші рет келемін. Мен асханаға, мерекелік палауға, фин құлағына таң қалдым... Өте жақсы қызмет, жылдам, Мұқият, тіпті бөлек, жеке. Жақсы. Бағалар, әрине, бірақ оған тұрарлық, егер сіз іссапарда болсаңыз да, осында барасыз)
Леонид Рошко
24 шілде 2025
Сезімтал және сыпайы қызметкерлері бар керемет қонақ үй. Ыңғайлы, таза бөлмелер және дәмді таңғы ас. Мен ұсынамын.
Светлана Бойкова
10 шілде 2025
Жақсы орта. Қызмет солай, бірақ көптеген жерлерге қарағанда жақсы. Біз болған кезде әкімші болды асықпай, сондықтан бәрі де солай болды. Бірақ ас үй жақсы
РУСЛАН Ахмеджанов
19 қазан 2024
Мен ол жерге ұзақ уақыт барғым келмеді,жазда мен жақсы ойлаймын, субұрқақтар, жарықтандыру бірақ қыста қарапайым зал, қызықты ештеңе жоқ, бәрі орташа, бағасы орташа, ас үй нормалар сияқты
Семен Ремыгин
25 мамыр 2025
Таразда іссапарға алғаш рет келген жоқпын, осы мейрамханаға келемін. Керемет отбасылық мейрамхана. Мұнда дәмді тамақ ішуге болады. Мен ұсынамын
Марсель Абдраманов
4 наурыз 2025
Қазақ тілінде мәзір бере алмаған кезде өте мейірімді қызметкерлер қымбат! Ал қазақтың ұлттық тағамы Нарын өзбек ұлттық тағамы ретінде ас мәзіріне айналды!
Азиза Б.
Дәмді тағамдар, сыпайы қызмет , жағымды атмосфера және тазалық.
MaxMotoMoto
15 қаңтар 2024
Бұл мекемеге жиі баратын немесе кеңсеге апаратын. Бірақ соңғы рет қатты наразы болды. Жаттығудан кейін ол өте аш болғандықтан, мен стейк Рибейге тапсырыс бердім, бірақ олар дайын тағамды әкелгенде, мен қатты таң қалдым. Фотосуретте өте жақсы көрінбейді, бірақ бүкіл тағамның кем дегенде 35% - ы қорқынышты Май болды, бүкіл сыртқы жиегінде небольшой кішкене аралы шырша майының қалың қабатымен қоршалған. Мен мұндай тағамды жей алмадым, әкімшіні шақырып, бас тартуды айттым. Бірақ жауап ретінде олар мені стейктердің осындай екендігіне сендіре бастады, олар майды кесіп тастай алады, мен тағамды адамгершілікке жатпаймын деп ойлаймын (бірақ мен жеймін деп ойладым және майдың жоғарғы жағы жақсы, бірақ мен қуырылған қабатты сәл алып тастап, майдың жалпы мөлшерін көргенде ал аз мөлшерде ет, содан кейін бас тартты. Мен сары майға емес, стейкке тапсырыс бергендіктен) қысқасы, мен сол жерде дауласуға тура келді, әкімші маған жақсылық жасағанша, ол Мен бұзған тағам үшін өзі төлейтінін айтты (содан кейін олар сол жерде деп ойладым, егер бұл стейк басқа біреуге тұсаукесер болса?!?), әрине, ешкім ант бермеді, бірақ жағымсыз сезім қалды. Аш және ашулы кетті. Лимонадтар дәмді болды, ханум Мүлдем ұнамады 👎 🏼 Менің ойымша, Марваридке барған дұрыс
Саги Асходжаев
26 наурыз 2025
Жайлы. Өте жақсы ас үй. Біз балалармен жиі жүреміз. Қызмет үшін 15% алады.
Галина Ш.
13 шілде 2024
Бұл жерде өте ұнады. Дәмді тағам, жылдам қызмет көрсету. Сыпайы күлімсіреген даяшылар
Дмитрий Чуканов
30 наурыз 2024
Жаман жер емес, тамақ дәмді, бірақ қызметкерлер төмен, даяшы тағамдардың құрамын білмейді, ал ас үйде ант беру бүкіл мекемеде тұрды
З
Замира Смагулова
1 шілде 2025
Тамаша ас үй, ең жақсы қызмет. Еуропадан қонақтар болды және риза болды.
Наталья Тимошенко
13 шілде 2024
Керемет ас үй, қызмет көрсету керемет, Алматыдан келген қонақтардан рахмет! Ойын алаңын қосуға болады.
Джейк Камерун
2 желтоқсан 2024
Тараз қаласының ең жоғары отбасылық мейрамханаларының бірі, интерьері + тағамдары + талғампаздығы.
У
Улпан Абдирбаева
17 қараша 2024
Жақсы дәмді орын. Атмосфера тыныш. Кейде даяшылар кешке үлгермейді.
Л
Ляззат Мустафакамаловна
20 мамыр 2024
Өте әдемі жер, бәрі талғаммен жасалған, маған интерьер ұнады, тамақ туралы ештеңе айта алмаймын, өйткені мен кештің соңында, шайға ғана бара алдым
Дильноза Курбанова
30 қаңтар 2024
Жақында болды, бәрі ұнады, интерьер, ас үй, әсіресе барбекю. Қызметкерлер Мұқият, дәмді және тез дайындалады!!! Көп рахмет!
Marchello
25 шілде 2023
Әдемі, жайлы, алкогольсіз және мас адамдарсыз. Таза, ұқыпты. Отбасылық демалыс үшін тамаша. Жағымды атмосфера. Қызмет жақсы.
Нуржан Жумалбеков
7 мамыр 2024
Өте дәмді тағамдар 👍 Бағалар қолайлы. Палау, лагман, пицца үшін мен адал сөзбен жауап беремін !!!
О
Офелия Якубова
Керемет отбасылық мейрамхана өте дәмді
B
Bolat Izbasarov
5 наурыз 2024
Жақсы мейрамхана, тағам дәмді, қызметкерлер өте сыпайы, жақсы кездесулерге отыруға қуанышты, барлығына жаңа сусындар тілеймін, Мен әрқашан мүмкіндігінше барамын
Shahlo D. A
20 сәуір 2025
Дәмді, бірақ бөліктер тым кішкентай, бірақ табақтар үлкен
Lord088
26 тамыз 2023
Иә олар анық дәмді болды ҚЫЗМЕТ КӨРСЕТУ сыпайы кабинаның даяшылары мен жалпы кеңес беремін бәрі жоғары деңгейде емес және қымбат емес
Шухрат Орипов
21 ақпан 2024
Өте жақсы отбасылық мейрамхана, 5 + ас үй және ең бастысы жақсы мерекелік атмосфера, сыпайы даяшылар тобы. Браво!!!
мансур хасанбаев
9 мамыр 2025
Салқын атмосфера, дәмді тағам, керемет қызметкерлер
Виктор Л.
13 қыркүйек 2024
Олар нашарлады, бұрын жақсы болды, олар отбасымен бірге тамақтануға келді, қуырылмаған кебаб әкелді, ал бөліктер аз болды
Наталья Валеева
9 қыркүйек 2024
Керемет мейрамхана, жоғары деңгейдегі қызмет,таңғажайып тағамдар!
Amina Kalimova
18 тамыз 2021
Бір кездері супер супер болған, қазір ас үй онша емес, менің ойымша, мұндай мәзір үшін қымбат, өте тар және бұл өте шулы. Ақылды әкімші және ынтасыз даяшылар.
Анонимді пікір
9 тамыз 2020
Ал, шарап тізімі мұнда және еске алу кезінде болған жоқ - - - халал кафе...ал қалғаны жоғары деңгейде! Дәмді, шырынды кебабтар мен сыпайы қызмет көрсетушілер мен тағамдардың бай ассортименті!!!
K
Kumar Berdali
13 қаңтар 2024
Жақсы баға, керемет қызметкерлер, дәмді қанағаттанарлық тағам, мен бәріне кеңес беремін, әсіресе маған Дунионың қолтаңбасы ұнайды, тапсырыс беріңіз, өкінбеңіз,
евгений
30 наурыз 2023
Керемет дәмді тағамдары бар дәмді мейрамхана, ескерту және қонақжай қызметкерлері, жайлы және жанды атмосферасы бар. Мейрамхана әкімшісі Алтынбекке ерекше алғыс айтамыз, ол Өзінің мейірімділігімен және зейінімен таң қалдырды.
Alimzhan Akbalayev
21 ақпан 2024
Таразда стейк , кебаб жеуге келгенде, бәрі өте дәмді. Рахмет
Arman Bekberdiyev
14 мамыр 2023
Әдемі және жайлы. Ас үй сәл әлсіз. Техникалық қызмет көрсету қалыпты
Дилором
26 мамыр 2024
Өте дәмді және жақсы бөліктерде дайындалады, маған жеке ұнады.