Дәрігер-гинеколог және операция жасайтын хирург Ким Всеволод Анатольевичке өзінің жоғары кәсібилігі, сезімталдығы мен пациенттеріне берген сенімділігі үшін шын жүректен алғысымды білдіргім келеді. Гинеколог ретінде ол өзін Мұқият, нәзік және өте сауатты маман ретінде көрсетті: мұқият тексеруден өтті, бәрін егжей-тегжейлі түсіндірді, барлық сұрақтарға жауап берді, оңтайлы шешім ұсынды. Оның көзқарасы арқылы мен әр кезеңде — кеңес беруден операцияға дейін және одан кейін өзімді тыныш және сенімді сезіндім.
Операция сәтті және асқынусыз өтті, қалпына келтіру оңай болды-бұл оның тәжірибесінің, шеберлігінің және егжей-тегжейге Мұқият қарауының еңбегі. Оның пациенттерінің денсаулығына шын жүректен қамқорлық жасайтыны анық.
Сондай — ақ оның көмекшісі Қамар Нұрғалиқызына-сауатты, жанашыр және ұқыпты көмекшісіне алғыс айтқым келеді. Ол барлық қажетті құжаттарды толтырады, науқасты барлық кезеңдерде ертіп жүреді, операцияға дейін және одан кейін кеңес береді, әрдайым байланыста болады және көмектесуге дайын
Осы керемет командаға қамқорлық, қолдау және медициналық көмектің жоғары деңгейі үшін алғыс айтамын. Всеволод Анатольевич пен Камар Нұрғалиқызына гинекологияда кәсіби және рухани көзқарас іздейтіндерге кеңес беремін.
Мемлекеттік денсаулық сақтау мекемелерімен салыстырғанда жақсы клиника, жақсы қызмет көрсету, таза және ыңғайлы, бірақ пациенттердің көп болуына байланысты қызмет көрсету жүйесі пациентті Damumed-ке тағы бір рет тіркеу үшін кезек пен процедураларды келесі күнге кейінге қалдыру түрінде жиі сәтсіздікке ұшырайды. Басшылыққа жұмыс істеуге қарағанда еад бар
Мен гинекология бойынша операция жасадым, бәрі жақсы өтті, палаталар барлық қажеттіліктермен жабдықталған: палатадағы дәретхана , душ, киім шкафы, теледидар.олар жақсы тамақтанады, қызметкерлерге, санитарларға және медбикелерге ерекше рахмет . Менде ақылы қызмет болды, тек палата үшін қымбат .
Мені тексерген дәрігерлер өте жақсы болды, оларға ешқандай сұрақтар жоқ, мен кездестірген ең мейірімді және жанашыр дәрігерлер.
Ыңғайсыз логистика үшін бағалау төмендеді-гинекологқа бір ғимаратта, ультрадыбыстық зерттеуде екіншісінде, үшіншісінде талдау. Аяқ киімді үнемі шешіп, киіп, ғимараттар арасында осылай жүгіру өте ыңғайсыз.
Сондай-ақ, мен 2 (!!!) мен қызметтерді ақылы негізде алғаныма қарамастан, бір сағат. Мәселе дәрігерлердің кінәсінен емес, жазбалар жүйесі мен әкімшіліктің кінәсінен туындады. Менің гинекологым мені 14 сағат бойы ультрадыбыстық зерттеуге жазды, Мен сәл ертерек келдім, бірақ тіркеу бөліміндегі қыз ультрадыбыстық зерттеуге тек тірі кезек ретінде кіруге болатынын айтты. Бір сағаттан кейін менің гинекологым маған сұрақтар қойды Мен қайда жоғалып кеттім және ол мені кезекте отыруға жібергеніне қатты таң қалды. Тағы бір минуттан кейін 30-40 мені қабылдады. Гинеколог маған бірнеше рет кешірім сұрады, ол тіпті кешіктірілді арнайы ультрадыбыстық нәтижелерді күту үшін, бірақ оның жұмыс күні осы сәтте аяқталды, ол үшін оған ерекше алғыс айтылады.
Бір аптадан кейін мен гинекологқа қайта келдім және бүкіл клиникада бағдарламалық жасақтама істен шықты, бұл менің медициналық картамдағы деректерді жүктемеді, тіркеуде үлкен кезектер болды. Бұл орын алады, Мен түсінемін, бірақ бүкіл жүйе осы сәтсіздікке ұшырады.
Жалпы алғанда, қорытындылай келе: дәрігерлер (кем дегенде менде болған) мұнда жақсы, барлық процестердің құрылғысы өте жақсы ойластырылмаған.
Ыңғайлы орын, мейірімді қызметкерлер, дәрігерлер. Өз ісінің мамандары. Дұрыс және жедел диагноз қойылды. Ыңғайлылық-бұл анализдерді дәл сол жерде тапсыруға болады. Нәтижелер дереу дәрігерге түседі.
🏥 Керемет емхана! Ұсынамын! 🩺
Мұнда өз ісінің нағыз мамандары жұмыс істейді. Таңдаудан көңіліңіз қалмайтынына сенімдімін! 💯
# емхана # денсаулық #ұсыныс
Бал.орталық - қаладағы ең жақсылардың бірі. Жоғары деңгейдегі мамандар. Өте білікті, сауатты, өз ісін біледі. Травматолог-ортопед Қайрат Мадетұлы Оразалиевке ерекше алғыс және алғыс! Бал.қызметкерлер Мұқият, қамқор, өте жылы және клиенттерге мейірімді.
Маған бұл жерде ұнайды, бірақ мен мұнда үйімнен өте алыс жүремін. Қызметкерлер жауап береді, клиентке деген көзқарас жақсы, бірақ барлық тар мамандар жоқ. Жазғы демалыс кезінде ол кардиологқа да, гастроэнтерологқа да жете алмады, жалпы 9 учаскеде терапевт жоқ. Басқа учаскелік терапевттер пациенттерді қабылдап, бізді назардан тыс қалдырмаса да, мен олардың тұрақты болғанын қалаймын.
Сапасы емдеу жақсы, дәрігерлер өте мейірімді көптеген дәрігерлер, емхана өте жақсы, содан кейін бірнеше ғимараттар бар, бірақ 207-де әрқашан үлкен кезек және бұл минус
Мен офтальмолог Найля Бостановнаның қабылдауында болдым-қабылдау өте жағымды атмосферада өтті. Өте мұқият бәрін егжей-тегжейлі түсіндіріп, барлық сұрақтарға өте тәтті және жақсы жауап берді. Мейірімділігіңіз үшін және жылы қабылдауыңыз үшін рахмет. Сізге жақсылық тілеймін сау болыңыз.
Атырау қ.
Алдымен бәрі асыл және әдепті болды, содан кейін әдеттегідей, олар Достамермедке қосыла бастаған кезде... науқастарға деген көзқарас аз болды, бірақ нашарлайды... Сондықтан олар осы емханада не істеуі керек...
Емхана меңгерушісі Дана Кәрібекқызына үлкен алғысымды білдіргім келеді ! Бұл Алладан шыққан адам және дәрігер ! Оның шыдамдылығы мен адамдармен қарым-қатынас жасау , пациенттердің мәселелеріне жауап беру қабілетімен мен мұны керемет деп санаймын ! Көп рахмет! Барлық жердегі игіліктер , ең бастысы денсаулық ! Ұзақ өмір сүріңіз және бақытты болыңыз ! Амин ! Алла Тағала сіздің барлық армандарыңыз бен жоспарларыңызды орындасын ! Амин ! Құрметпен Исаев Амина.
Қызметкерлер барлық сыпайы. Олар бәріне көмектеседі. Әрқашан таза. Жалпы практика дәрігері Қасқарбаева Марианская Серікқажықызы өз ісіне өте жауапкершілікпен қарайтынын, ұқыпты және жауапты екенін атап өткім келеді.
Медицина бұл орталықты айналып өтті. Үнемі мамандар жоқ,тіпті ұстамаңыз. Сызықтар қорқынышты. Сіз тар мамандарға бірнеше ай бойы жазуды күтесіз. Сіз кардиологқа немесе онкологқа бармас бұрын иілесіз.
Орта және кіші медицина қызметкерлеріне көбірек алғыс айтқым келеді. Олар клиниканың жалпы жұмысында көбірек ерекшеленеді. Гардеробтағы мейірімді апай. Рецепт бойынша жақсы қыздар. Рентгенолог-керемет дәрігер. Мен травматологтың жақсы екенін естідім. Хирург Пархоменко туралы көптеген жаман пікірлер естідім. Басқа тар мамандар туралы ештеңе айта алмаймын. Кірген кезде кофенің иісі дәмді, жұмсақ дивандар өте ыңғайлы. Айтпақшы, керемет зертхана. Терапевт арқылы тар мамандарға жазылу, олар үшін NP Жарлығы шығар. Халықта көптеген шағымдар бар, олардан дәлірек сұрау керек.
Емхана өз өмірін өткізеді, онда қандай данышпан онлайн немесе телефон арқылы кездесуге жазылуды ойлап тапты? Белгіленген уақытта дәрігер орнында жоқ, олар қабылдауда жол таба алмайтындай етіп жіберіледі
Достар бал әрқашан керемет болды бал мекеме, қазір не болды ?! Біз анализ тапсыруға келдік, жұбайымызда С гепатиті бар, біз сандық және сапалық жағынан тапсыруымыз керек еді , содан кейін олар бізге пробиркалар жоқ екенін айтады .келіңіз. Біз емдеу динамикасы үшін гепатологқа барамыз !!! Қандай көзқарас, оларда пробиркалар жоқ, ал проблемалар пациент пе ?! Қандай тәртіпсіздік?!?!?! Мен мұндай қызметке таң қалдым және қатты ренжідім!!!!!
Баланы қант диабетімен ауыратын диспансерлік есепке қою керек. Алдымен олар 15-ші күннен бастап эндокринологқа жазба ашылғанша күтті. Содан кейін мен 2 сағатқа қоңырау шалдым, өйткені жазбаның қашан ашылатынын ешкім білмейді. Нәтижесінде мен бір орын қалдым, тек қабылдауды тағы екі апта күтемін. Осы уақыт ішінде бала ем ала алмайды. Егер тегін емделу мүмкін болмаса, МӘМС төлеудің қажеті жоқ
Көз дәрігері болды-әдемі сыпайы ханым, ол бәрін , ұсыныстарды, дәрі-дәрмектерді нақты сипаттады. Мен фамилияны есіме түсіремін, міндетті түрде жазамын.
Жалпы, бәрі өте лайықты.
Жалпы алғанда, қалыпты клиника, 075 жұмысқа орналасу үшін 2 рет анықтама жасады, шамамен бір сағат кезекте тұру керек, флюорографияға ең ұзақ уақыт кетеді, қалған мөрлер "төбеден"қойылады.
Мен бір рет кірдім, кіре берісте жағымды қыз әкімші, бағдарлауға көмектесті, хирургтың тірі кезегі болды, бәрі тез және іс бойынша. Мен ақылы негізде жүрдім, барлық ұсыныстарды орындадым, таблеткаларды кесіп тастадым және ауырсыну өтті. Мен дәрігер емеспін, бірақ пациент ретінде-100% жақсы нәтиже
Клиника өз шекараларын кеңейтуде, дәрігерлер саны да артып келеді. Барлық мамандар іс жүзінде бар, бұл өте қуанышты. Соңғы 3 жылда кадрлардың ауысуы алдыңғы 7 жылмен салыстырғанда аз болды, бұл бізде байқалады.
Бір плюс-менің сайтымда жақсы терапевт, мен мұнда МӘМС бойынша қызмет көрсетемін, ал енді кемшіліктері-сіз бір айға жуық уақыт ішінде мамандарға алдын-ала жазылуыңыз керек, гинекологқа ультрадыбыстық зерттеу жүргізу мүмкін емес, бір рет кіргеннен кейін олар киста, қатерлі ісік тапты, салыстыру үшін мен басқа медициналық орталықтарға ақылы бардым, мен тұрғым келгенде ештеңе жоқ жүктілікке байланысты акушер-медбике менің формамды кері лақтырды өтініш, мен басқа ауданнан екенімді және мекен-жай бойынша есепке тұруым керек екенін айтып, Мен бәрін түсінемін, иә, бірақ неге соншалықты дөрекі, өкінішті, мен оның есімін есімде сақтамағаным үшін, ол 210 кабинеттің жанында отырды, менің ойымша 209, менікі гинеколог демалыста болды, сондықтан олар мені 210-да қабылдады, содан кейін олар оны маманға жіберді, дөрекі, нақты түсіндіре алмады, осы оқиғадан кейін Мен енді осы ауруханада емделгім келмейді және осы жерден кетуді ойлаймын, өйткені компания мен үшін айына 20 мың төлейді, мен тек жарты жылда бір рет шешім қабылдадым тексеріп, есепке тұрыңыз, мені жай ғана шығарып салды. Осыдан кейін мен рахатқа барып, ақылы түрде есепке тұрдым, ал достармедте олар маған мұндай опцияны ұсынбады, бірақ мұндай қорлау қарым-қатынастан кейін менің барлық тілегім жоғалып кетті
Олар қоңырауға 5-10 минут жауап береді, ол үшін 1, 2 пернесін басыңыз, кіммен қосылуға болады, егер олар жауап берсе, мен қайта қоңырау шалған кезде басқа нөмірге қоңырау шалыңыз, тағы да 5 минут күтіңіз, Ұялы телефоннан өз есебінен, жауап - иә, мұндай қызмет бар, бағаны басқа нөмірге қоңырау шалу арқылы біліңіз🤯, және шағым мен ақылы бөлімге қайта қоңырау шалдым, олар сыпайы болыңдар дейді Және олар телефонды лақтырады, қандай Смольный?!! Нөлдік 👎 🏻 кулцентрі, қай клиника екенін де білгім келмейді.
Тамшылатқыштар өте жақсы орналастырылған. Дәрігерлер әдетте жақсы. Олар негізінен сақтандыру арқылы жүгінген, бұл жағдайда өзара әрекеттесу олардың терапевті арқылы жүзеге асырылады. Онда сәттілік бар. Бір жылда үш маман өзгерді. Мамандар көп, сондықтан әр түрлі уақытта көптеген жазбалар бар, бұл өте ыңғайлы
Емдеуді білетін және қалайтын білікті дәрігерлер. Негізгі ғимаратта, жертөле қабатында жақсы Жеке "Лазерлік Сұлулық" клиникасы бар. Дәрігерлер-өз ісінің кәсіби мамандары. Алексей, Артем, Данил, Эскандер Хамидович, Эльза және басқалар. Ал қабылдауда мейірімді Ванда отыр. Сіз барлық 100-ге ұқсағыңыз келеді, содан кейін келіңіз және өкінбеңіз!
Үздік дәрігер-гинеколог-Валентина Георгиевна! Көптеген жылдар бойы әрқашан дұрыс диагноз және дұрыс емдеу! Бал орталығында кіре берісте сіз дәмді кофе ішіп, жылыта аласыз!
Мен жақын жерде тұрамын. Бұрын олардың қызметтерін жеке клиника ретінде пайдаланған және риза болған. Содан кейін ол аудандық емхана ретінде қолданыла бастады. Қызмет деңгейі өзгеріссіз қалғаны қуантады!
Балалар невропатологы +++
Персонал+++ - (келушілер қабылдауында қатынастарды анықтау)
Қарым-қатынас мейірімді.
Күту уақыты барлығы уақыт бойынша, жазба бойынша.
Әдемі, таза, жайлы.
Қорғау +++