Дина

Алена
17 маусым
Супермаркеттің жақсы орналасуы, Бұл аймақта Дина әрдайым жетіспейтін. Бұл Динада ең дәмді құймақ дайындалады. Дүкен кішкентай, бірақ сізге қажет нәрсенің бәрін сатып алуға болады - Нан өнімдері, сүт, азық-түлік, сусындар, көкөністер мен жемістер
Мадина Бакытхаир
Өте керемет дүкен. Бұл Дина нүктелерінің бірі. Диана супермаркеті бар екеніне қуаныштымын. Мен кез келген уақытта барып, кез келген нәрсені сатып ала аламын.
Магазова Наталья
Керемет дүкен, қызметкерлер мейірімді,менің үйімнің жанында, кешке өз өнімдеріне жеңілдіктер бар
Велишаев Ленур
9 ақпан 2023
"Дина" супермаркеті, әйгілі супермаркеттер желісінің тікелей бәсекелесі, оның атауын мен айтпаймын-логотиптегі түйе. Есет батырдағы" Дина " филиалы өте кең және заманауи. Жалға алынған бөлменің ерекшеліктеріне байланысты қызметкерлер аймақтарды сауатты бөлумен айналысуға мәжбүр болды. Кіру кезінде сіз бірден қайда бару керектігін жоғалтасыз, өйткені маршруттың айқын көрсеткіші жоқ. Бір айқын минус-кассаға жету үшін барлық дерлік аймақтарды жүргізу керек. "Дина" брендінің түсі бойынша түс стилизациясы жасыл навигацияға ықпал етпейді. Өтуге болатын бөлімдер бар, өйткені тақырыптық тауарлары бар оредный зал айқын емес өткелдің артында жасырылған. Приключения мен квест әуесқойлары бағалайды. Бағалар туралы айту қиын, бірақ нарықтық және түйе желісімен бәсекеге қабілетті. Мен бес ұпай алдын-ала қойдым, олар сынды ескереді деп үміттенемін.
АбдуЛлаһ Ибн Масрук
Жас сатушылар тобы жүгіреді жасөспірімдер күледі айтпау керек! Деңгей бірден көрінеді) Колхоз және тек)
Anna Nikolaevna
25 қараша 2024
Мен әрқашан сол жерден сатып аламын.Өнімдер әрқашан жаңа қажет нәрсенің бәрі бар бағалар салыстырмалы түрде жоғары емес
Нуржамал
3 қараша 2024
Барлығы керемет, әрқашан сыпайы кассирлер, тағамның балғындығы және толтыру да керемет
Алик Нуржанов
15 қараша 2023
Жақсы супермаркет бәрі қажет бәрі бар бәрі қол жетімді бағалар қолайлы емес қымбат жеке дүкендерде бірақ Анвардан сәл қымбат. бірақ емес барлық тауарлардың бағасы әртүрлі
Круто мама
28 маусым 2023
Үй форматындағы жақсы супермаркет. Өз өндірісі бар, бұл құймақ, айтпақшы, ыстық болған кезде өте дәмді. Дүкен бірдей өнімдер мен тұрмыстық химия жиынтығы бар барлық дүкендер сияқты. Тиісті мерзімге арналған акциялар бар, мен кешіктіруді байқамадым. Таза, ұқыпты, баға белгілері өнімге сәйкес келеді, бұл өте қуанышты.
Ёлка Колючая
21 шілде 2023
Кішкентай ұқыпты дүкен, өнімнің жақсы таңдауы жемістер мен көкөністердің ассортиментін, дүкен ішінде жақсы тамақ дайындауды қуантты. Мен жиі барамын, дүкен ұнайды.
Дана Курманова
Норма супермаркеті. Бірақ ассортимент аз
Түпнұсқаны көрсету
Олег Химчук
19 ақпан 2024
Шағын дүкен. Азайту көшірмесі Гиппердиндер. Көлемі мен ассортименті бойынша. Таза. Тауарлардың жиналмалы және логистикалық тәртібі.
Ая🤍 Аязбаева
20 қаңтар 2024
1-Өнімнің сапасы нөл 2-қауіпсіздік қызметкерлеріне деген көзқарас ұрып-соғу ант беру жасайды қалағанының бәрі мүмкін себепсіз жұмыстан шығарыңыз 3 акцияны мерзімі өткен тауарларға арнайы қояды
Наталья Т.
3 тамыз 2023
Қызықты ассортименті бар жақсы дүкен. Біз жиі барамыз. Бірақ планшеттегі қырыққабаттың бағасы өлшенген кездегі чекке қарағанда әлдеқайда төмен болған жағдай болды. Ал заң бойынша олар дүкен тақтайшасында бағамен сатуы керек еді, жалпы біз өнімді қайтардық.
Л
Лариса Брендель
6 тамыз 2023
Бәрі жақсы. Әсіресе үйге қарай орналасу. Қол жетімді бағалар. Мен көбірек кассалардың жұмыс істеуін қалайтын жалғыз нәрсе болды. Кезектер үлкен. Рахмет ❤️
Маржангуль Бердимуратова
1 қазан 2024
Супер дүкен! Үлкен дүкен. Барлығы жаңа. Мен оны жақсы көремін
S
Saya
18 мамыр 2024
Маған ұнайды, Мен үшін ыңғайлы орын, бағасы да жақсы.
Айя Жарасова
7 шілде 2023
Кішкентай, жақсы ауданда орналасқан, Мен әрқашан супермаркеттерде санитарлық күн мен келушілерге, атап айтқанда балаларға арналған дәретхана жоқ деп ойлаймын.
Артём Николаев
Өнімдер ассортиментте.
Natalya S.
14 мамыр 2021
Мүмкін бұл желінің ең жақсы дүкені. Тазалық пен тәртіп. Сыпайы, ескерту және жауап беретін қызметкерлер. Тауарлардың керемет ассортименті мен сапасы. Өте ыңғайлы орналасу, 3 жағынан кіру мүмкіндігі, қалта тұрағы, күтуге арналған кіреберіс алдындағы орындықтар. Кемшіліктердің ішінде тек қысқа кассалық үстелдер. Қалғанының бәрі-қатты плюс.
Андрей Гулиев
Жақсы базар 👍 👍 👍
Ерм
Нашар ассортимент
Диана Диана
17 шілде 2023
Жақында "Дина" дүкендер желісі олардың бағасы туралы ойлануға мәжбүр етті. Кейде үйдегі дүкен супермаркетке қарағанда арзанырақ. Бұл қашан болды?!
Светлана Решетникова
6 желтоқсан 2024
Кішкентай ұқыпты бірақ бәрі бар
Анара У.
17 қыркүйек 2023
Кассалар өте көп, ал қарбалас уақытта тек біреуі жұмыс істейді. Келушілер ашулана бастағанға дейін екінші касса ашылмайды. Нәтижесінде көптеген адамдар өнімді тастап кетеді
Марина Сагиндыкова
22 қараша 2023
Бәрі жақсы. Ассортимент ұнайды. Қызмет жақсы.
Сергей Коркин
14 желтоқсан 2024
Кассалар баяу және үнемі жалғыз жұмыс істейді.
Ч
Чингиз Таскинбаев
Жақсы дүкен
Гульмира Кузем
23 наурыз 2024
Жақсы супермаркет! The барлығы дерлік бар!
Мадина
7 шілде 2022
Шағын, жайлы, таза супермаркет, қалыпты қызмет, бірақ ассортименті стандартты. Барлық жерде сияқты қызықты жаңа тауарлар жоқ
Владимир Барабаш
28 сәуір 2024
Керемет дүкен бірақ қызметпен жұмыс істеу керек
Андрей Крамаренко
14 қазан 2024
Жақсы және ыңғайлы дүкен.
Лидия Русанова
30 тамыз 2021
Әр апта сайын қолайлы бағалар мен кемпірқосақ акциялары мен жеңілдіктері бар тауарлардың кең ассортименті бар жаңа форматтағы тамаша базар
Мурат Ж.
Барлығы анық
Рафаэль Габитов
16 қазан 2023
Жақсы орналасу және мейірімді қызметкерлер.
Милена Овчаренко
7 тамыз 2024
Барлығы бар. Бағалар жақсы.
Жанна Ауесханова
1 сәуір 2024
Ұнайды, үйдің жанында ыңғайлы.
G
GULM Kuzem
28 сәуір 2023
Жақсы базар, таза, ұқыпты, жағымды қызмет.
Ринат ..
29 қараша 2023
Халық карталары оларда терминал жақсы жұмыс істемейді бірақ халық картасы жұмыс істейді
Алдияр Даумов
3 сәуір 2024
Құймақ дәмді . Ыстық . Ыстықтан, ыстықтан .
Ereke Ereke
От
Артём Чернов
15 тамыз 2024
Кассадағы қызмет өте қорқынышты болды.
САРА САГЫНТАЕВНА
10 маусым 2022
Ашқаныңызға рахмет. Қатар ыңғайлы. Бірақ ассортимент Электрон ауданына қарағанда аз. Көбірек ассортимент
Сабина Даулетова
30 наурыз 2023
Сондай-ақ, әрқашан жоғары жүріңіз (дадабабабабабабабабабабабабабабабладкдк)
Данияр Темирбаев
17 қараша 2023
Дүкен азық-түлік пен алкогольден көп нәрсе алуға болады.
Дана Жарылкасынова
6 мамыр 2022
Маған ұнады, кішкентай сияқты, бірақ бәрі бар, бәрі ұқыпты орналастырылған
Ада Бузова
29 қыркүйек 2023
Жақсы супермаркет, бәрін жеу керек❤
Андрей Коворотный
17 маусым 2024
Ассортимент әсіресе үлкен емес, бірақ не қажет немесе балама табуға болады
Михаил Чепелев
23 қазан 2024
Күн жақсы
Бакытжан Нурманов
23 желтоқсан 2021
Кішкентай, бірақ компам. Барлығы бар. Адамдар гипердегідей толық емес. Читата және өнімдерді таңдау өте жақсы. Сіз жүре аласыз