Damed clinic

Жанар Амирбаева
29 маусым 2025
Кт головного мозга жасаттым. Дәл белгіленген уақытында қабылдады, дәрігерлер. де биязы, жылы жүзді. Толық медициналық тексерілуден өтуге таптырмас жер, бағалары да көңілге қонымды. Ең бастысы- сапалы қабылдау.
Рабиға Өрлешова
15 қаңтар 2025
Гранишевская врач үшін келетін едім, жақсы клиника👍
Z
Zhansaya
28 шілде 2025
Жақсы мамандар
Салта
4 желтоқсан 2025
Бұл клиникада алғашқылар болды, ал Мария клиникаларында талондар болмағандықтан, сүт бездерінің ультрадыбыстық кабинетінде олар кезек-кезек шақырылады, тексеру жақсы жүргізілді, оның жанынан олар ісіп кетті, тіпті керемет мамандарды ұсынды
749345 Зюзюкина
19 қыркүйек 2025
Керемет дәрігерлер, заманауи жабдықтар болды. Бірақ кардиологқа соңғы рет бару өте көңілсіз болды (((дәрігер назар аудармайды, ол Оята алмайтын сияқты.
Татьяна Шакунова
23 қыркүйек 2025
Невропатолог Ильинов Андрей Александрович дәрігер жеткіліксіз екенін ескертемін . Дөрекі қарым-қатынас. Тексеру Үстірт, сұрақтарға тітіркенумен жауап берді. Ол туралы яндекстегі пікірлерді оқыңыз. Менің ойымша, сауатты дәрігер қарттарға да, балаларға да мұқият және құрметпен қарауы керек. Мен оның қабылдаудағы дөрекі сөзіне де куә болдым. Кәсіби мамандар бұлай әрекет етпейді!!!
Олег Иванов
5 тамыз 2024
Ультрадыбыстық дәрігерге, оның кәсібилігі мен адамгершілігі үшін үлкен алғысымды білдіремін. Осындай дәрігерлер бар екеніне көп рахмет. Бүгін сағат 16.00-де болды
Гузаль Курбанова
14 қаңтар 2025
Мен бұл клиникаға бірінші рет терапевт жолдамасымен барған жоқпын. Мен өте қуаныштымын, бүгін гастроэнтеролог Олжалгас Саламатқызы болды. Кәсібилік пен назар аударғаныңыз үшін рахмет.
111834 Кашина
8 шілде 2024
Біздің емхананың жолдамасы бойынша болды. Төменгі аяқтардың ультрадыбыстық зерттеуі жасалды. Маған өте ұнады, Мен дәл жазба бойынша кірдім, қабылдау қайырымдылықпен жүргізілді, мұқият тексерілді, ештеңе жоқ!!! Рахмет.
Людмила Алексеевна Ч.
13 наурыз 2023
Мен бүгін кездестірген барлық қызметкерлерге алғыс айтудан басқа ештеңе айта алмаймын! Тіркеу бөлімінде де, одан тыс жерлерде де мұқият, жанашыр мамандар... Барлық уақытта, кезек жоқ, тыныштық және барлық жағынан керемет көңіл-күй. Жарайсыңдар! Барлығына үлкен рахмет, хирургиялық медбике Арзықұлова Ботаға және Рентген зертханашысы Шәкәрім Әбдіқаниге ерекше алғыс айтамыз. Жұмыста сәттілік және клиникаға барған барлық адамдарға бірдей сезімтал және мұқият болыңыз!
Антонина Бадирханова
9 қараша 2024
Мейірбике қызметкерлеріне өте қуаныштымын! Мен мүгедектер арбасына мұндай көмек күткен жоқпын! Сондай сезімтал және мұқият!
Анар Токтарова
7 ақпан 2023
Кеуде қуысының КТ және қалқанша безінің ультрадыбыстық зерттеуі өтті. Сертификат бойынша шоколад. Маған қызмет көрсетудің жылдамдығы мен сапасы ұнады. Сауатты дәрігердің арқасында ультрадыбыстық диагноз қойылып, уақытында емделді. Үлкен рахмет! Клиника мен дәрігерлерге сәттілік тілеймін!
Елена Савостьянова
28 ақпан 2024
Жыл сайын үнемі жүректің ❤️ және қан тамырларының ультрадыбыстық зерттеуін жасаймын.Жақсы қызметкерлер.Күту уақыты дәл сіз кіресіз.
Arkadii Sinegub
27 қазан 2024
Жақсы клиника, кезек жоқ, терапевт пен оптометр өте ұнады.
Джейнуни ***
8 қазан 2025
Өте жақсы клиника, бағасы қолайлы, барлық қызметтер бар. Сауатты ультрадыбыстық маман.
Елена К.
27 шілде 2025
Олар емханадан жіберіледі, уақыт бойынша жазылады, бірақ олар екеуін бір уақытта жаза алады, дәрігерлер әдетте жиіркенішті жұмыс істейді - емдеу немесе диагноз қою үшін. Сіз ауырсыну туралы шағыммен келесіз,бірақ тексерусіз және бәрі жақсы сияқты. Мен ұсынбаймын
Аркадий Абраменко
29 тамыз 2025
Жақсы медициналық орталық, онда ультрадыбыстық, сауатты дәрігер, сыпайы қызметкерлер, үй-жайларды жақсы жөндеу, ішкі тазалық пен тәртіп өтті!!!
Максим Иванов
19 ақпан 2023
Барлығы ұнады, ультрадыбыстық жасады. Кәсіби дәрігерлер, сыпайы қызметкерлер. Белгіленген уақытта дәл қабылдау. Дәліздер кең, ыңғайлы сыртқы шкафтар.
Басеке Найманец
19 желтоқсан 2024
Лаура, жақсы дәрігер, дұрыс тағайындаулар болды, мен үшінші күні құрылыста болдым!!!
Алексей
21 ақпан 2023
мен тіркеуші келгенше 30 минут күттім, бірақ ол ешқашан келмеді, жолды кесіп өтті, тез сынақтардан өтіп, бизнеске кетті. Егер сіз өз уақытыңызды бағаласаңыз - оны ескеріңіз
Arsen Alimzhanov
25 қыркүйек 2025
Мамандар қалыпты, ішіндегі тазалық, қызмет жақсы, сондықтан жалғастырыңыз
Аля Т.
26 мамыр 2023
Жақсы мамандар. Заманауи жабдықтар тазалық, көпшілік жоқ. Үйдің жанында.
Сауле Садыкова
26 маусым 2022
Клиника Жаңа, барлық білікті мамандармен қамтамасыз етілген. Медициналық жабдық жаңа. Емдеу және техникалық қызмет көрсету сапасы өте жақсы. Сызықтар жоқ.
Ульяна Рогутова
18 мамыр 2022
Мен осы орталықта ультрадыбыстық зерттеу жасадым және өте ризамын. Қыздар бәрін тек қорытындыда ғана емес, сонымен бірге қол жетімді тілде не екенін айтып берді. Олар сондай-ақ осы орталықта КТ жасады және көңілдері қалмады.
Виктория
4 ақпан 2022
Жақсы емхана, таза, кезексіз, керемет сыпайы қыздар қабылдау. Қалқанша безінің ультрадыбыстық зерттеуі тез қымбат емес.
Виктория Викуля
23 тамыз 2025
Тамаша клиника, қызметкерлер сыпайы мұқият.Мен атап өткім келді Лаура керемет дәрігер
Л
Любовь Пак
15 қазан 2024
Қабылдау қатаң жазу және уақыт, тез және сапалы
Айгуль К.
3 сәуір 2024
Келесі күні анамды КТ-ға арбамен апарды, маған клиникада өте ұнады, мейірбике қызметкерлері сыпайы, кең дәліз, жақсы қарсы алды, рахмет.
Ансаган Самаш
27 қазан 2025
Дәрігерлер жауапты. Ультрадыбыстық және Гепатолог болды
N
Nadirka Ibragimova
20 наурыз 2023
Мен ұлымды ультрадыбыстық зерттеуге апардым. Дәрігерлер мейірімді, ал тіркеу бөлімінде мейірімді қызметкерлер бар. Ал іші таза.
Didar Aslan
5 мамыр 2025
Олар жазба бойынша қабылдайды, бірақ өздері басқаларды жазбасыз жібереді. Күтуге тура келді
yura tatsiy
18 наурыз 2023
Мен сонда болдым және маған мамандардың біліктілігі жоқ деген сезім ұнамады жақын жерде орналасқан емханалар сияқты мен олардың барлық қыздарын тауып түзетеді деген үмітпен төмен емес 3 қойдым
Dina K
24 қараша 2022
Мен жүректің ультрадыбыстық зерттеуін жасадым-риза болдым, жазба бойынша қабылдандым, кезек болмады. Дәрігер ұнады.
G
Gulbarshyn Ilyasova
23 қараша 2024
Тамаша емхана, жақсы дәрігерлер, келуге кеңес беремін
Bota Myrzasheva
10 наурыз 2025
мұнда Мен Гранишевскаяның дәрігеріне барамын❤️Құдайдың супер дәрігері!
Нурлан Болатхан
23 тамыз 2024
Нефрологта білікті маман болған
Анна Дубок
29 қараша 2023
Керемет клиника...барлық қызметкерлер мұқият және сыпайы....узистер кәсіпқойлар
З
Зарина Масимова
3 маусым 2025
Онда өз ісін білетін мамандар жұмыс істейді
Нонна Кросс
24 қараша 2024
Жақсы, мұқият қызмет көрсету. Өте ұнады!👍
B
Bakytzhan Kuzembayev
10 қараша 2023
Мұнда өте сауатты невропатолог Нұралы Нұржанұлы жұмыс істейді. Мен бәріне кеңес беремін
Меруерт Касымова
21 қараша 2024
Жақсы бағалар мен қызмет!
J
july jay
4 желтоқсан 2022
Мен мұнда остеопатта болдым, маған ұнады. Анық сөйлейді және жасайды. Бірақ мен басқа қызметкерлер туралы білмеймін.
Куляш К.
18 сәуір 2022
Жаңа медициналық орталық ашылды бірақ жақсы дәрігер невропатолог Мәденов Нұралы өте мұқият
Z
Zarina Yusupova
20 қыркүйек 2025
Бұл ауруханада керемет Балалар офтальмологы бар
Наталья Попова
13 ақпан 2024
Керемет бал.маған барлық жағынан ұнайтын орталық
Мария Терещенко
7 шілде 2023
Жұма күні сағат 13-те кем дегенде бір көшеден бір есік ашық болса жақсы болар еді. Есікте қалған кем дегенде бір телефон жауап берді. Егер сіз 20 минут бұрын сағат 14.00-ге дейін жұмыс істеп жатырсыз деп айтсаңыз және 13-те сіз енді ашпасаңыз және жауап бермесеңіз, емхананың мәні неде Мен 18 рет қоңырау шалдым ️ ️ бірде бір жауап жоқ
Берик Мулдабеков
23 қазан 2024
Қалыпты
Венера Райхан
30 қазан 2024
Мейірімді қызметкерлер
429740 Naubetiyar
3 шілде 2024
Тар! Қараңғы! Жоспарланған коммуникативті емес!!!
Лидия Яковлева
15 қаңтар 2024
Жақсы қызмет, Құрметті мамандар!