Cosmos Group

Екатерина Карулаане
27 шілде 2025
Қала бойынша ең төмен бағамен дүкен. Ассортимент толықтырылады, бұл, әрине, өте қуанышты. Косметикалық тұрғыдан олар дүкенді, жаңа тоңазытқыштарды, сөрелерді жасауға тырысады, бірақ меніңше, жаһандық жөндеу нақты емес. Кешіктіру байқалмады, бірақ көкөніс қандай да бір себептермен зардап шегеді. Бірақ бұл жазда шірік аз және шыбындар мүлдем байқалмайды. Біз мұнда ғана барамыз, өйткені жақын жерде және 4 адамнан тұратын отбасына арналған стандартты азық-түлік себетінде үнемдеу өте жақсы
Жанар Асанова
22 шілде 2025
Дүкенде кондиционер жоқ барлық шоколад ериді. Үнемі жағымсыз иіс. Кассаларда кір бар. Барлығы сөрелермен толтырылған, өткелдер тар. 3-тен 2 касса жұмыс істейді, осылайша қарбалас уақытта үлкен кезек пайда болады және дүкенде тұру мүмкін емес.
Елена Кузнецова
Шіріген өнімдері бар қорқынышты дүкен. Олардың тарақандары бар екенін бәрі біледі, сондықтан адамдар аз. Дүкен тек тірі, өйткені сіз қалыпты дүкенге ұзақ уақыт баруыңыз керек. Ондағы барлық көкөністер әрқашан шірік және сасық болады. Ет туралы үнсіз
Юрий Л.
20 қыркүйек 2025
Ұнамады. Дүкенде шіріген нәрсенің иісі бар. Өте тығыз. Кезектер үлкен. Олар а халқы көп екенін көреді, негізінен екі касса жұмыс істейді. Көптеген көкөністер жай ғана нақты лақтырыңыз және сатпаңыз. Мен үшін ең нашар дүкен.
Ольга Муршель
Мен бағаға 5 жұлдыз қоямын!!!! Барлығы әрқашан қалаға және шағын дүкендерге қарағанда арзанырақ, бірақ.... Хост !!!! Бүгін мен күзетшілерге кассада сатып алушылардан себеттерді алуға тыйым салынғанына тап болдым, олар ұрыларды өткізіп жібереді, күзетшілер бұл үшін ұшып кетті, кассирлер ата-әжелерге көмектеседі, яғни.сатып алушы тауарды шығарып, оны кассаға апарып, себетті қою үшін кезектен шығып, содан кейін қайтадан кезекке тұруы керек... Міне, адамдар барады, аккордеон,, алға-артқа
Кристина Гошадзе
21 шілде 2024
Сіз тек макарон мүйіздерін, тұрмыстық өнімдерді сатып ала аласыз. Қалғанын, әсіресе сүтті алу қорқынышты. Тоңазытқыштар әлсіз, сасық. Көкөніс секторы, бұл әдетте қалайы. Сіз тек түсірген нәрсені ғана ала аласыз. Сасық, миджалар. Қысқасы, сіз дүкенді аяқтауыңыз керек. Ол нарыққа жете алмайды.
adilkhan b.
Орын аз, лас, кассалар аз, жағымсыз иіс бар, артықшылықтардың ішінде қолайлы бағалар бар
Арлан Ахметжанов
Жұмыс режимі балабақшадағыдай сағат 20: 00-де адамдар жұмыстан шыққан кезде жабық! Бұл бағалар төмен бірақ үнемі жұмыс істейді тек екі касса сонымен қатар түскі үзілістермен.
Валерий Сидельников
29 қазан 2025
Жақсы үлкен дүкен. Тауарлардың үлкен ассортименті. Бағалар орташа. Қызметкерлер өте сыпайы емес. Жақын жерде сасық көбелектер сыртта балық пен көкөніс сататындар.
Татьяна Ч.
7 шілде 2024
Біз мұнда жиі сөйлесеміз. Ассортимент әртүрлі және бағасы жағымды, бірақ тоңазытқыштарда проблема бар, сондықтан шұжық сатып алу қаупі жоқ. Жазда өте ыстық, кондиционерлер жоқ
Jogann Melleng
Өте агрессивті күзетшілер мәңгілікке бірдеңені иіскейді, бірақ күзетшілер мені Қорқытпайды, бірақ иіс қайтарады
Арина Хмарина
28 маусым 2025
Іші өте ыстық негізінен бағасы қалыпты бірақ минус ол ыстық және кезек көп сондықтан қалыпты
Азамат Тойшыбеков
27 қыркүйек 2024
Өте емес, келесі күні мен азық-түлік алдым..сөреде бір баға,чекте басқа Баға бар! Таңдау жоқ, сіз дүкенге жағымды иіс кірмейсіз, бір сөзбен айтқанда ештеңе жоқ (((
493385 Корнилова
26 қазан 2025
Біз баратын жерге барамыз, бірақ санитарлық тазалық демалады... Тарақандар жаяу жүреді,ал көкөністегі шыбындар ұшақ сияқты ұшады. Кассирлер қолғап сияқты өзгереді.. Тұрақтылық жоқ
Алан Муха
25 маусым 2024
Мен күн сайын барамын, дүкен өте жақсы бәрі жаңа және ет де көп өнім
Татьяна.
18 шілде 2024
СЭС қанша уақыт болды? Жалпы сатып алушылар тарақандар бар екенін біледі ме? Қалай болғанда да,мен көкөніс бөліміне пияз сатып алуға бардым,бірақ мен тарақанды көргенде кетіп қалдым, Мен бұдан былай өнімдерді алмаймын,мен жууға арналған гель, сусабын,сабын ала аламын және бұл туралы бәрін аламын. Онда шұғыл түрде сан керек.эпед.станция. Кір, сасық, тауарлық көршілікті бұзу.
Anna Kozhushkina
12 қыркүйек 2022
Жақсы дүкен, ассортимент қуантады, бағалар да. Бірнеше тілектер бар) QR төлемі сәл көбірек орын болар еді, бірақ мен соңғысын түсінемін, оны жүзеге асыру қиын. Сонымен, барлық супер, сатушылар сыпайы, ішінде таза 👍
Александр Трапловский
5 қыркүйек 2025
Арзан бағалар, қорқынышты санитарлық жағдай. Қызметкерлердің ауысуы.
Амина Танатова
7 қараша 2022
Дүкен жақсы ыңғайлы орналасуымен, қол жетімді бағамен , әрқашан қажет нәрсенің бәрі бар, бірақ өте тығыз және ыңғайсыз,сіз QR кодымен, тек наломмен немесе картамен есептей алмайсыз.
Игорь Печенежский
10 қазан 2025
жексұрын жер тарақандарға толы толық антисанитария ол жабылмағандай
Ирина С.
25 тамыз 2019
Бұл дүкеннің баға саясаты өте жақсы, бірақ..... Қыста суық, жазда ыстық. Бұл өте лас болуы мүмкін және "сасық"сөзі үшін кешіріңіз. Баға белгілері әрқашан нақты бағаға сәйкес келе бермейді. Сауда залында күндіз отпен сатушылар табылмайды. Мен сатушының ірімшікті қолғапсыз қолымен кесіп, пленкаға салғанын көрдім. Мен ескерту жасаған кезде, маған Сіздің бизнесіңіз емес, өтіп кетіңіз деді. Және көптеген үлкен кемшіліктер. Бірақ жақында дүкенде жаңа менеджер пайда болды. Жағдай айтарлықтай жақсы жаққа өзгере бастады. Жаңа адамға жеткілікті күш болса ғой! Оған сәттілік тілеймін! О, оған оңай болмайды.
Nastya Кимлач
4 тамыз 2025
Онда мен тарақанды көрдім білмеймін егер олар қазір кейде жеңілдіктерге мерзімі өткен тауарларды салса онша емес бірақ қабылдау бағасы және әрқашан кезек
Ю
Юлия Станкевич
15 мамыр 2024
Керемет супермаркет, барлық қажетті заттар бар әрқашан жаңа және арзан бағамен
Татьяна Алёшкина
24 наурыз 2025
Жақсы Бюджеттік дүкен, сіз өнімді басқа дүкендерге қарағанда арзанға сатып ала аласыз. Мен жиі барамын.
Ботагоз Галимова
29 мамыр 2024
Жақсы супермаркет, қымбат емес. Бірақ, өте лас, тар және көкөністер қорқынышты күйде. Адамдардың жалақысын көтеріңіз, басыңыз қосымша қызметкерлер.
Екатерина Дружинина
24 қараша 2021
23.11.2021 ж.азық-түлік жеткізіліміне тапсырыс берілді. Төлем сәтті өтті. Бірақ өнімдер жеткізілмеді. Қолдау жауап бермейді. Мен сізге осы дүкенге хабарласуға кеңес бермеймін.
Anna Akopyan
23 тамыз 2022
Жалпы, дүкен емес, қорқыныш, тарақандар, бәрі шіріген немесе шіріген, сасық және балшық, онда ses директордың неге алаңдамайтыны белгісіз. кондиционерлер жоқ екені белгісіз, қорқынышты дүкен
Лариса Тинчурина
22 маусым 2020
Тауарларға жақсы жеңілдіктер бар. Бірақ дүкен өте ұқыпсыз, үнемі жағымсыз иіс шығарады. Қызмет жиіркенішті, әкімші ештеңені шешпейді!
Вадим Вадимов
26 қыркүйек 2024
Арзан, бірақ өнім әрдайым жаңа бола бермейді және дүкенде өте тығыз
О
Оксана Кульбачко
15 қаңтар 2019
Өте лас,сатушылар жоқ. Бағалар түсініксіз. Және ақылы кішкентай сөмкелер. Тоңазытқыштар бірнеше жыл бойы жуылмаған шығар. Тек қорқынышты дүкен.
О
Оксана Игоревна
13 шілде 2025
Таза бағалар қалыпты сондықтан өкінішке орай жағымды дүкен емес
Tursyn Abikenov
Супер дүкен
Карина
6 қыркүйек 2021
Ескі, лас, тазалау жоқ, Кеңес заманынан бері дүкенді жаңарту және косметикалық жөндеу жоқ.
Мадина Жаппарова
Көкөністер мен жемістерде тәртіпсіздік сасық тұншығып кебеді немесе супермаркетке көтерілді мысықтар кассада мәңгі сасық кезек
Оксана Ла
30 маусым 2025
Біз бұл дүкенде үнемі сөйлесеміз, мен әлдеқайда таза болдым, жарайсыңдар
Наталья Алексеевна
Жақсы дүкен
Mehmet G
2 қазан 2025
Үлкен клиенттік әлеуеті бар журнал. Орын тар, қарашаның екі қорабы жеткіліксіз. Үлкенірек және кеңірек дүкен және жақсырақ қызмет көрсету...!!! Бұл көбірек тұтынушыларды тартады.👏👏👏
Түпнұсқаны көрсету · Türkçe
Ромка Крут
4 маусым 2025
Адамдар Ол жаққа қоймаға бармаңыз бөшкелерде тарақан шыбындары қоймада жүгіреді тарақандар қызметкерлерге ақымақ сияқты қарайды Қызметкерлердің өзі ішінара ақымақ Мен ешкімге кеңес бермеймін Жалпы СЭС шақыратын кез келді Бұл тарақандарда инфекциялар аз ба
Виктор Ц.
17 наурыз 2019
Бағалар аз. Қызмет биіктікте емес. Пакеттер ақылы, кезек жақсы, ал ассортимент көп нәрсені қалайды.
Екатирина Гиниятуллина
22 тамыз 2025
Бұл дүкен ғарыш қол жетімді бағалар.жақсы дүкен
Алексей
18 наурыз 2025
Керемет дүкен бәрі бар.
Лариса Сергеева
29 желтоқсан 2021
Қызметкерлер жақсы, арзан бағалар, бәрі жаңа, таңдау бар.
Иришка А.
28 қазан 2019
Қорқынышты дүкен . Дүкенде де, кассирлерде де таза емес . Ешқандай лайықты қызмет жоқ .
Андрей Павленко
3 қараша 2024
Арзан тағамдар, бірақ көкөніс бөлімі жақсырақ болуы керек.
379925 Бойко
27 наурыз 2020
Қорқынышты дүкен!!! Лас! Тар! Сасық! Қызметкерлердің формасы барлық тасымалдаушылардың қалай болатынын көрсетеді. Мұндай Дүкенге баға 1.
Виктория
19 шілде 2024
Тарақандар қарғыс атқыр қолдарымен жорғалайды...үнемі жағымсыз иіс
Татьяна Алешкина
26 маусым 2023
Үнемдеу дүкені мен жиі барамын, көптеген өнімдерді нарыққа қарағанда арзанырақ сатып алуға болады.
марина к.
19 қазан 2024
Балшық, тарақандар, жағымсыз иіс, салмағы аз өнімдер. Тұншықтырғыш.
Николай Валов
10 наурыз 2020
Жақсы супермаркет бірақ оның кемшіліктері бар, кейбір кассирлердің сыпайылығы жоқ және бәрі жақсы
Z M.
Қорқынышты дүкен