Compass Comfort

31 тамыз 2023
Жақсы
Азамат Кари
8 қазан 2025
Жақсы жанармай құю станциясы, бірақ көп жұмыс істеу керек. Мен мұнда бірінші рет жанармай құйып отырған жоқпын-отын сапалы, қызметкерлер сыпайы, аумағы жақсы ұсталған, кафе жағымды безендірілген. Дегенмен, жанармай құю станциясында жиі кезектер болады, әсіресе қарбалас уақытта — сіз 10-15 минут тұра аласыз. Егер онлайн төлем мүмкіндігі кеңейтілсе, ыңғайлы болар еді, өйткені QR төлемі бәріне бірдей қол жетімді емес, ал NFC қолдауы процесті едәуір жеңілдетеді. Сондай — ақ, электромобильдерге арналған жеделдетілген зарядтау станцияларының санын көбейтуді қалаймын-қазір олар жетіспейтіні анық. Әйтпесе, станция жағымды әсер қалдырады, сіз жай ғана ыңғайлылық пен қызметке заманауи көзқарасты қалайсыз.
Айым Еренгали
28 тамыз 2025
Круассандар ең жоғары деңгейге ие, Кэтрин ең жақсы және ең ақылды басқарушы. Әрқашан бәрін тез және кәсіби түрде шешеді, кез-келген тапсырманы нәтижеге айналдырады. Мен оны өте жақсы көремін және қамқорлығым үшін бағалаймын! 🫶🏻
Ilmira Sharafiyeva
11 қараша 2024
Тамаша бензин, дәмді кофе және хот-догтар, тамаша қызмет көрсету, сатылымда көптеген пайдалы заттар бар, әрқашан жанармай құю станцияларының ең жақсы желісі бар
Л
Лебедь Дмитрий
29 шілде 2025
Автотұрақ жақсы - бірақ орын аз, кешке бармайсыз. Дүкен бар асхана жанында душ жуынатын бөлме. Қызметкерлер мейірімді тұрақ мәселесін әрқашан шешуге болады.
Анастасия Цой
20 қаңтар 2024
Мен әрқашан осы жанармай құю станциясында жанармай құямын немесе кофе, тағамдар немесе сусындар алу үшін сол жерге барамын. Олардың бензині жаман емес, кем дегенде бір рет жолда 95-ті жіберген жоқ. Азық-түлік бағасы бойынша, барлық таңғыштар сияқты, сәл жоғары, бірақ бұл базар емес, сондықтан кімге қымбат болса, ол әдетте өтіп кетеді, әр жолы олардан капучино мен Круассанды ірімшік алып жүрді, тек оны қыздыру керек, сондықтан ірімшік ериді және МММ... содан кейін жолда тамақ ішіңіз кайфую - мен каппучино ішемін және дәмді круассаннан ләззат аламын. Айтпақшы, бұл маған ірімшік қосылған круассандарды ұнататын жалғыз орын, бірақ мен неге екенін білмеймін. Айтпақшы, олар өте мейірімді персонал бұл кассирлер күзетшілер, бірақ жанармай құюшылар қалыпты, бірақ аздап интрузивті, бірақ қазіргі уақытта әр тиынның пайдасы бар екені түсінікті, сондықтан Мен әрқашан жанармай құю бекеттеріне ақша беремін, кем дегенде олар жұмыс істейді 😊 👍
Миша Ионов
30 наурыз 2025
Табиғатқа барған сайын біз әрқашан көлігімізге жанармай құю және жеңіл тамақ ішу үшін осы жанармай құю станциясына тоқтаймыз. Бұл жер біздің дәстүрімізге айналды. Тамаша қызмет көрсету, ыңғайлы орналасу және әрқашан жаңа өнімдер-алматылықтардың нағыз сүйікті жанармай құю бекеті!
Ольга П.
11 қазан 2025
Керемет жанармай құю 👍 Қазақстанда болған кезде тек осы жанармай құю бекеттерінде жанармай құйылды! Бензин өте сапалы және толтырусыз. Мен ұсынамын 👍
Олег Виниченко
14 тамыз 2024
Ыңғайлы орналасуы, жанармай құю динамиктері көп-кезек, егер бар болса, Үлкен емес. Өте үлкен супермаркет және бағалар қолайлы, жақсы пісіру-сіз дәмді тағамдар ала аласыз.
Денис Бахмат
10 қараша 2025
Тамаша жанармай құю станциясы, сүйкімді қызметкерлер, тазалық, әрқашан жаңа піскен кондитерлік өнімдер, кофе, жайлы орын,біз балық аулауға барғанда жиі тоқтаймыз, бәрі жақсы
Dauren Abdrazakov
23 шілде 2025
Жұма түні көптеген адамдар, кезектер қорқынышты, тіпті кофе сатып алу мүмкін емес. Ол мұндай ағынды жеңе алмайды. Жалпы алғанда, керемет жанармай құю.
Анастасия Трофимова
14 шілде 2024
Жақсы, үлкен таңғы ас. Жанармай құю кезінде үлкен ассортименті бар дүкен. Сіз өзіңізбен бірге жолға тамақ ала аласыз. ҚҚЖ-да бірнеше рет болған жоқ. Жанармай құю бекетіне бармай-ақ QR арқылы бензин төлеуге ыңғайлы.
Dr. Sergey
25 қыркүйек 2024
Жақсы отын. Сыпайы кассирлер. Дәмді кофе. Кафеде жақсы тағамдар. Таза ванна бөлмесі.
Маргарита Алиева
23 маусым 2025
Мен үшін ең керемет жанармай құю станциясы, кең таза,тауарлардың үлкен таңдауы, қалада осындай жанармай құю станциялары көп болар еді .Өте керемет қызмет!!!
Vasilij Kalinnikov
17 сәуір 2025
Барлығы еуропалық стильге ұқсайды, бірақ ыңғайлылыққа қызмет көрсетуді қажет етеді, ал шлагбаум босатылып, төлем өтті, ал тұрақ сомасы өсуде.
KakosZ
13 мамыр 2023
Ішінде өте ыңғайсыз ұйым, демалыс күндері таңғы 7-де болды. Көптеген клиенттер, ұйым мен тәртіп жоқ. Кассалар бұрышта үшеу сияқты тұр, бірақ қалыпты жағдайға келу мүмкіндігі жоқ. Кассирлер касса бос деп айқайлауы керек. Ішінде нашар ассортименті жоқ дүкен бар, бірақ тағы да қатарлар өте тар емес, екі адам өте ыңғайсыз. Жалпы, Егер сіз тұрақта адамдар мен машиналар көп екенін көрсеңіз, мен кіруге кеңес бермеймін.
Василий Батыр
25 ақпан 2024
Кешеннің өте ыңғайлы орналасуы, автокөлікке жанармай құю, жолға су, тамақ сатып алу, сол жерде тамақтану , сондай-ақ автомобильге қажетті ұсақ-түйектер, май, тазалағыштар және т.б. дүкеннен сатып алуға болады. Тазалық пен тәртіп бар.
854989 Табынбаев
20 наурыз 2024
Бұрын мүлдем өлі жанармай құю станциясы болған. Қазір, басқа мәселе. Жақсы дайындалған, сыпайы қызметкерлер. Сапалы отын. Ақылға қонымды шектерде суару. Аумақтағы және үй-жайлардағы тазалық, тәртіп.
Андрей Ткаченков
26 қаңтар 2025
Жүк көліктеріне арналған тұрақ 1500 теңге Душ тегін, бірақ ол екінші күні жұмыс істемейді немесе оған кіргісі келмейді🙁 Жақын жерде үлкен азық-түлік супермаркеті бар.
Тимур Салин
23 қаңтар 2024
Біздің қаладағы жанармай құю станцияларының өте жақсы желісі. Сапалы мұнай өнімдері, ТНП-ның кең таңдауы, түрлі сусындар, шай, кофе, аспаздық және ең бастысы таза дәретханалар бар. Мен міндетті түрде ұсынамын!!!
Евгения Ильинкова
10 маусым 2024
Тамаша орын. Әр жолы саяхатқа ерте шыққанда-біз мұнда таңғы ас пен бір шыны кофе үшін кездесеміз . Қызметкерлер сыпайы, мұқият, кафедегі қыздарға ерекше рахмет.
Vladimir Gorshenin
27 наурыз 2024
Үлкен жанармай құю кешені, көптеген жанармай құю динамиктері тез қызмет етуге тырысады, бірақ келушілердің үлкен ағынына байланысты әрдайым жұмыс істемейді.шағын дүкен мен асхана бар, ал KFC (ассортимент әрдайым қолдау көрсете бермейді)
Таисия Альбицкая
3 наурыз 2025
Маған бұл жанармай құю станциясының желісі ұнайды Қыздар жақсы жұмыс істейді, дөрекі емес! Дүкенде таңдау және дәмді кофе бар!
Виктор Федюков 😎
1 желтоқсан 2024
Егер сізге тамақ ішу керек болса және дәретханаға баруды ұсынсам, көптеген өнімдері бар дүкен бар, сонымен қатар KFS және басқа кафелер бар, үлкен ойын алаңы жоқ👍👍👍👍👍❤️❤️❤️
Николай Ронжин
2 мамыр 2023
Жақсы кешен, біз жолға барамыз, көлікті тек сол жерде толтырамыз!Тіпті KFC бар!Үлкен дүкен, өз тағамдары және Фаст-фуд желісі!Кассирлер тез жұмыс істейді, жалпы қызметкерлер өз жұмыстарын 5 + орындауға тырысады!Әрқашан күлімсіреп, жылы шырайлы!Мен жеке ұсынамын!
О
Ольга
7 тамыз 2024
Тағам дәмді, кофе дәмді, қызмет солай. Келушілер ағынын жеңе алмайды.
R
Ramil
10 шілде 2023
Жақсы жанармай құю. Сіз әрқашан не жеуге болады. Кейде 95-ші бензин болмайды, егер мұндай жағдайларда уақытты жоғалтпау үшін 95-ші бағаны алып тастаса жақсы болар еді. Сыпайы қызметкерлер.
Айдос Галиулин
28 қараша 2023
Жақсы жанармай құю. Сыпайы қызметкерлер, тамаша қызмет. Жақсы бензин, бір жыл қатаң түрде сол жерде жанармай құйылды, әзірге ол қазақта кездейсоқ жанармай құйылды. Енді мен сол жерде жанармай құямын 🤗
Сымбат Маденов
1 мамыр 2024
Тамаша дүкені мен қызметі бар жақсы жанармай құю. Бензин негізінен қарапайым, Қазақстанда бензин плюс немесе минус бірдей.
Елена Деньгина
19 мамыр 2025
Салқын жанармай құю. Қажет нәрсенің бәрін қамтиды. Ол жанармай құю станциясы ретінде де, дүкен ретінде де (жеткілікті үлкен) және кафе ретінде жұмыс істейді.
Ахат Майлыбаев
2 маусым 2022
Қызметкерлер жақсы клиенттер үшін wc, ақылы душ бөлмесі, дұға бөлмелері және ана мен бала бар. Үлкен автотұрақ-бұл дүкеннің жақсы ассортименті, сіз сол жерде қалыпты тамақ жей аласыз. KFC бар!!! пісіру уақыты қалаға қарағанда жылдамырақ
Асем Шаймаханова
9 тамыз 2022
Мүмкін, Қапшағай тас жолындағы Компас-ең жақсы нүктелердің бірі. Нарықта қажет нәрсенің бәрі бар: тәттілер, сусындар, автомобиль аксессуарлары, темекі (кімге керек), төзімді ас үй, лосось қосылған өте дәмді круассандар (айта кету керек), ал кофе әлі де сорылды, құрылғы жақсы, дәндер нашар. Қызмет жақсы, олар сақтауға тырысатын сапа стандарты бар, қызметкерлер тырысады , дөрекі емес.
Jenn
22 мамыр 2022
Қала сыртына шықпас бұрын компасқа кіру - сүйікті дәстүр. Салқын буфет. Тауарлардың үлкен таңдауы, кейбір позициялар қалаға қарағанда арзанырақ. Жылдам қызмет көрсету. Жақсы бензин.
B
baks.123.bs@gmail.com
30 қаңтар 2023
Үлкен тұрақ. Кофе, самса, тәттілер, тағамдар. Жылдам қызмет көрсету. Қажет болған жағдайда автомобиль тауарлары.Майлар, сұйықтықтар, бұрағыштар, подномерники. Тауарлардың үлкен маркеті.
Константин Касл
12 шілде 2023
- Тамаша жанармай құю станциясы, онда сіз ұзақ сапарға шықпас бұрын көлігіңізді толтырғыңыз келеді - бензин сапасыз деген қорқыныш жоқ - көптеген кассалар - жақсы шағын базар
Адий Кенжегарин
9 маусым 2023
Мен әрқашан жанармай құюға тырысамын тек осы жанармай құю станциясында тамақ демалғанда немесе осы жолда жұмыс істегенде. Азық-түлік ұсыныстары өте көп, сонымен бірге үлкен кезектер: -). Бұл жолда ең жақсы жанармай құю. Мен ұсынамын
Игорь Бондаренко
29 тамыз 2025
Жақсы жанармай құю, бәрі бар! Тамаша сапалы Бензин
Азамат Саркеев
29 желтоқсан 2021
Бұл менің сүйікті киімім . Мен әрқашан қаладан екінші жаққа шыққан кезде тоқтаймын . Бензин жақсы ,жеткілікті. Тауарлардың үлкен ассортименті және өте жағымды қызмет . Ас үй де өте жақсы . Сіз өзіңізді шетелдегідей сезінесіз !
K
Kuanysh
8 қыркүйек 2024
Ең жақсы жанармай құю станцияларының бірі, кең ассортименті бар дүкен. Жылдам тамақ
Roman
12 шілде 2022
Сапалы отынмен жақсы жанармай құю, дизельге жанармай құю, автомобиль темекі шекпейді-тұтыну қалыпты. Дүкенге келетін болсақ, бәрі де жаман емес. Автокөлікпен саяхаттау үшін қажет нәрсенің бәрі бар.
Ильдар Габитов
1 тамыз 2025
Барлығы жоғары деңгейде деңгейлер, және жанармай құю және тамақтандыру және дәретхана таза
Руслан Кисиков
24 қыркүйек 2023
Мұнда да жақсы қызметкерлер болды Душ Тегін дәретхана Тегін және кір жуатын орын өте жақсы орын тыныштық таза барлық аумақтар өте ұқыпты. Мен барлық долнобойшиктерге сол жерде болуға кеңес беремін. Ал жанармай құю станциясы дт
Ринат Гильмудинов
23 тамыз 2024
Азық-түлік қызметі бар ең жақсы жанармай құю станцияларының бірі. Өкінішке орай, біздің қалааралық трассаларда ұқсас жанармай құю бекеттері жоқ. Осы қызметке дейін жанармай құю станциясының қалған бөлігі, Қытайға дейін )
Bakhtiyar Utelbayev
25 сәуір 2022
Жайлылық бекер жазылмаған! Бензин жоғары сапалы, дүкендердегі тауарлар жоғары сапалы және сіз бәрін таба аласыз. 5 және кассирлер мен жанармай құюшыларға қызмет көрсету
Дмитрий Динякин
4 мамыр 2022
Маған бұл жанармай құю станцияларының желісі, қызмет және қосымша дүкен өте ыңғайлы!!! Қазір осы жанармай құю станциясының аумағында KFC фаст-фуд ашылды және көптеген адамдар тоқтайды, әрдайым адамдар көп, бірақ әдетте өте тез қызмет етеді.
M
Max T.
25 наурыз 2023
Бірдей үлкен тұрағы бар тамаша үлкен жанармай құю станциясы. Сондай - ақ, Tesla үшін ақысыз(әлі) зарядтау бар, бірақ екеуінің біреуі(ол gen3 wall connector), екіншісі Gen2 (қосқыш, айтпақшы, type2) жұмыс істейді. Ең жиі кездесетін мәселелердің бірі - электромобильдерді зарядтауға арналған тұрақ орындары үнемі ICE көліктерімен айналысады.
Александр Эм
17 шілде 2024
Маған ұнайды. Фудкорт бар, өте жаман ванна бөлмесі жоқ, электромобильдерді зарядтау да бар
Вадим Селянин
2 қыркүйек 2022
Егер біз өтіп бара жатсақ, онда біз міндетті түрде тоқтаймыз, қызмет өте жақсы, бензин де бар шығар, бірақ мен дизельмен жүрмін, сондықтан мен дизель отыны туралы жақсы айтпаймын, сол жылы мен бірінші және соңғы рет жанармай құйып, нөлдік градуспен қатып қалдым. Бірақ қайталап айтамын, Қазақстан бойынша баламасы жоқ жол бойындағы сервис. Супер, Диз болса да жанармай нашар, бәрібір 5 жұлдыз.