11 қазанда СДЭк-тің осы тармағынан сәлемдеме жіберді. Жеткізудің максималды мерзімі-12 күн. Бірақ 23 күн өтті, пакет жоқ! Операторлар пакет осы сәтте жоғалғанын айтты ! Олар оны 10 күннен артық ұстады! Содан кейін олар бір жерге жіберді! Осы уақытқа дейін пакет жоқ!
Логистиканың керемет орналасуы, Арбатта, клиенттер әрдайым көп, кезек бойынша біз де сол жерге барамыз, сәлемдемелер уақытында беріледі, сонымен қатар күн сайын оларда сәлемдемелер бар.
Олар әрдайым жақсы және тез қызмет етеді, бірақ көбінесе қажетті мөлшердегі қораптар болмайды, сондықтан сіз пакеттердің жартысына жуығын артық төлеуіңіз керек
Қорқынышты бөлім. Менің пакетім 10 Қарашада келді. Бүгін 1 желтоқсан, ал сәлемдеме әлі де "таба алмайды". Телефон, пошта, чат арқылы сұраныстар қалдырды, ал қызметкерлер бәрін "іздейді". Суретте олардың бүгін (23 қараша, Бүгін 1 желтоқсан) қойманы қалай тексеретіні көрсетілген. Пакетті жұмысшылар ұрлап кеткен болуы мүмкін , әйтпесе олар маған әлдеқашан берген болар еді
Баян қызметкері - мен СДЕК-те кездестірген ең жақсы қызметкер. Мұнда бірінші ай жұмыс істемейді, мен бірнеше ай бұрын Баянның қамқорлығы мен жауапкершілігіне таң қалдым. Мұндай қызметкерлер көп беру пункттерінде үздік сервисті арттыру және қамтамасыз ету үшін байқалуы тиіс. Рахмет!
Сыпайы қызметкерлер, орауға көмектеседі. Олар үйлесімді және жылдам жұмыс істейді. Әр түрлі күндерде екі сәлемдеме жіберді және екі рет те қиындық тудырмады. Сізге көп рахмет.