Бюрократ

Irina S
5 қыркүйек
Қазақстандық сатып алушының ресейлік компания алдындағы борышының үлкен сомасын алу бойынша біздің үдерісіміз 2 жылға жуық уақытқа созылды және Біз Бюрократ компаниясы мен оның басшысы Анна Туловская мен сынып заңгері Рамазан жайлаудың көмегімен өз талаптарымызды 100% қанағаттандырдық. Біз қарыздың барлық сомасын % - бен және барлық сот шығындарын өтеумен алдық. Өз ісінің осындай мамандары бар екеніне қуаныштымын! Мен бұл компанияны барлығына ұсынамын!
Dinara S.
11 қазан 2022
Мен адвокат Туловская Анна Сергеевнаға пәтерге меншік құқығын орнатудағы жұмысы үшін үлкен алғысымды білдіргім келеді. Біздің жағдайымыз қарапайым емес, құрылыс салушы банкрот, басқарушы компания бұрыннан жоқ, бірақ Анна Сергеевна біздің ісімізге өте мұқият қарады және сот менің талаптарымды қанағаттандырды. Айта кетейін, кез келген уақытта Анна Сергеевнаға жүгініп, жедел кері байланыс алдым! Мен өте ризамын және сізге өркендеу , жұмыста сәттілік, көптеген қанағаттанған клиенттер және сәттілік әрқашан сіздің жағыңызда болуын тілеймін!!!
Елена Рощина
26 мамыр 2022
Мен заң орталығына ,әсіресе Туловская Аннаға үлкен алғысымды білдіргім келеді бұл маған қиын мүлікті бөлуге көмектесті .Сізге рахмет Анна жұмыстағы кәсібилігі мен адалдығы ,зейіні мен табандылығы үшін .Сіз өте сауатты адвокатсыз және жанашыр адамсыз . Сіз апелляциялық сотта осындай қиын және түсініксіз жағдайда шындықты дәлелдегеніңізге өте ризамын, сіз өз ісіңіздің маманысыз .Сізге денсаулық және өркендеу !!!
Ю
Юлия Прятко
23 желтоқсан 2021
Олар туловская Аннаға 5 меншік иесімен жылжымайтын мүлікті сату бойынша күрделі істі сүйемелдеу үшін жүгінді. Біз Қазақстанның резиденті емеспіз, сонымен қатар пандемияға байланысты барлық мәселелерді қашықтан шешуге тура келді. Талап арыз құжаттарын дайындағанына қарамастан, Анна дауды сотқа дейінгі тәртіппен шеше алды. Егер бастапқыда қашықтықтан өзара әрекеттесуге байланысты шамалы "шаблондық" алаңдаушылық болса, онда олар бетпе-бет кездескеннен кейін жойылды. Анна барлық мәселелерде құзыреттілікті, қарым-қатынасты, этиканы көрсетті, нәтижеге риза. Қажет болса, Туловская Аннаны достары мен таныстарына ұсынар еді.
I
Ivan Tulovskii