BTcom

Александр По
5 қараша 2024
Тамаша компания. Қазақстан нарығындағы сапалы қызметтер мен сервис . Мен Алматыда да, елордада да қолданамын. Мен қосқаныма қуаныштымын
Александра Р.
4 қаңтар 2024
Қорқынышты провайдер, басқа интернетті орнатудың баламалары жоқ. Олар Интернет үшін аспандағы ақшаны талап етеді, ол көбінесе мүлдем жұмыс істемейді және уәде етілген жылдамдық жұмыс істемегенде
Мейрам Соков
13 қыркүйек 2024
Қорқынышты интернет. Мен сізге осы интернетке байланысты базисте пәтер алуға кеңес бермеймін
Батыр Овов
6 желтоқсан 2023
Өте қорқынышты интернет, Мен оны ешкімге ұсынбаймын . Вайфайдың кейбір күндері мүлдем жұмыс істемейді, тіпті жылдамдық өте қорқынышты
I
Igor I.
28 мамыр 2024
Қорқынышты интернет және жылдамдық. Өкінішке орай, СКД-да басқалар іске қосылмайды. Сонымен, егер басқа провайдерді таңдау мүмкіндігі болса - оған тіпті қарамаңыз
Раушан Симина
29 маусым 2023
Жыл сайын оптикалық талшықты Интернетке қызмет көрсетудің нашарлауы және ұнамсыз жұмысы ғана байқалады, ал төлем жоғары, көптеген адамдар BTcom қызметтерінен бас тартады, мұндай шешімді нұрлытауда, жеті құлыптың артында орналасқан тәкаппар және достық емес бастықтармен сөйлескеннен кейін қабылдайтындар аз емес
Бекзат Жумаш
3 сәуір 2023
Ең қорқынышты интернет, қосылмаңыз
Василий С.
19 желтоқсан 2023
СКД Акварель. Мен интернетті нашар кездестірмедім, жылдамдық үнемі төмендейді, әсіресе кешке. Басқа провайдерлер іске қосылмайды
G
german xxx
19 наурыз 2022
Ең қорқынышты интернет Мен айына 8300 тг төлеймін 200 Мб / сек, іс жүзінде 16-ға дейін сорады
Габдулхак Галиев
12 тамыз 2025
Интернет провайдері. А базисі салынған ТК - ге қызмет көрсетеді.
Геннадий Ш.
21 тамыз 2024
әлемдегі ең нашар интернет. СКД да балама жоқ
Igor Mercator
20 наурыз 2023
LC Legend. Жылдамдықтың нөлге дейін тұрақты шөгуі. Интернет жүктелген, балама провайдерлер кірмейді. Сыбайлас жемқорлық барлық даңқында.
aka_DjuH
21 желтоқсан 2021
Олар бүкіл қалада жұмыс істей алмайды және олардың мүмкіндігі жоқ