Best gımnazııasy

Таисия Лахтина
31 қазан 2024
Мен мұнда оқып жатырмын,бәрі керемет.Мұғалімдер мейірімді және жақсы, асханада бәрі дәмді.Сыныптар жақсы жабдықталған, ең бастысы басқа мектептерде жоқ қосымша пәндер бар.Менің ойымша, мұнда бәрі үйрене алмайды, бірақ егер сіз бәрін алуға тырыссаңыз.Тһебағдарламалар көп, менің ойымша, бұл мектеп ең жақсылардың бірі)
Марк Бирюков
10 сәуір 2024
Мектеп өте жақсы маған оқу өте ұнайды.Мұғалімдердің барлығы дерлік мейірімді және жанашыр.Асханада олар өте дәмді тамақтанбайды.Сабақтар қызықты, Мен көптеген жаңа және пайдалы ақпарат аламын.
B
Bad Temper
16 қазан 2020
Мен баст гимназиясында оқимын және ауысқым келеді. Үнемі бағалауды төмендететін және сіз ештеңе істей алмайтыныңызды айтатын қорқынышты мұғалімдер, ауыр жаттығулар, спортзалдағы төбедегі көгеру, қабырғалардағы түсініксіз бөтелкелер, асханада үш рет уланған. Жалпы, балаларыңызға өкініңіз.
17 сәуір 2020
Егер сіз баланың ағылшын тілін үйренуін қаласаңыз оны осында апарыңыз. Жақсы мұғалімдер (көпшілігі) Бірақ асханада тамақтану өте ыңғайлы емес
Айлана Умурзакова
сіз соншалықты жаман , өте жақсы мектеп деп айтқаныңызды білмеймін, ешкім ешкімді ренжітпейді, тек егер бұл тақырып мектепке қатысты болмаса, өте жақсы, маған бәрі ұнайды
K
Kenan Muradov
28 қараша 2023
Екі жұлдыз. Мен не үшін екенін түсіндіремін. Біріншісі-біздің бұрынғы жұмысшы Теміртас үшін, екіншісі-Таня апайдың асханасының сыпайы қызметкері
Динара Сейпиева
25 қаңтар 2022
Бұл мектеп...Бұл жай ғана қорқынышты түс. Қандай қатыгез мұғалімдер мен қатыгез Әкімшілік бар. Балаларды қорлайды, олардан ештеңе шықпайды дейді. Бағалар төмен. Мектеп бағдарламасы бірнеше сыныпта алға беріледі, осылайша оқушылар жоғалады және көпшілігі үлгермейді. Тақырыптар тяп-бляппен түсіндіріледі. Балалар дәретханаға жіберілмейді, олар айтады-сабақтың соңына дейін шыдаңыз немесе ұстамау туралы анықтама әкеліңіз! Бұл нағыз сұмдық! Оқушылардың үстінен тұрақты подколдар. Ал егер оқушы көк емес, қара шалбармен келсе, онда мұндай бүлік ұйымдастырылады, Құдай осы мектепте оқитын балалар сияқты кімге аман қалсын! Сонымен, олар балаларды киімдерін ауыстыруға жібереді, тіпті мектептен өте алыс тұратындар да! Егер біреу аяқ киімсіз келсе, олар кірмейді! Кім кешігіп келеді - олар мұндай сөгісті ұйымдастырады, ол балаларға өмір бойы есте қалады. Жалпы, бұл мектеп білім беруге және оқушыларды сауатты ғана емес, сонымен бірге сау психикамен де босатуға бағытталған (!!!), және олар өмірдің ең қатал жағдайларына, тіпті соғысқа дайын болуы үшін. Ата-аналар, балаларыңызды аяңыздар! Бұл мектеп Сіздің және балаларыңыздың жүйкелерін жұмсаудың қажеті жоқ! Балалардың эмоционалды сау және сауатты болғанын қалайсыз ба? Содан кейін бұл мектепке бармаңыз!
30 тамыз 2020
Жақсы және құрметті мектеп. Шкоданың директоры-ақылды адам .
Марат С.
7 қараша 2019
Тамаша мектеп және директор сауатты.
сергей капитан
3 қаңтар 2020
Күшті педагогикалық құрам.
марти мьюрки
6 ақпан 2022
менің досым осы лава боулингінен зардап шекті қорқынышты мектеп психиатрдың ұзақ оңалту жолына есік ашады Мен ешкімге кеңес бермеймін
Демьян Жучков
3 желтоқсан 2019
Ағылшын тілі мектебі көп бірақ бұл жақсы
даркан
12 наурыз 2020
Керемет оқытушылар.
15 қараша 2019
Маған ұнайтын жалғыз нәрсе-көкнәр тұқымы мен қамырдағы шұжықтар!
11 наурыз 2019
Мұнда біздің ұлымыз оқиды. Бізге ұнайды.
28 қараша 2019
Оқу үшін тамаша орын
16 наурыз 2019
Мен бұл мектепте оқимын бірақ мен қуанбаймын
Бархатова Марина Бархатова
14 наурыз 2020
Менің немерем сонда оқиды, ол бұл мектепті жақсы көреді.
Алиса Не курит не пьёт
11 қыркүйек 2021
намана барады
1 наурыз 2020
Менің айтарым көп, бірақ барлық күштер осы гимназияға кетті.