Bereke Bank

10 маусым
Жылдам қызмғт көрсетеді
Артем Исмиев
15 тамыз
Тамаша бөлім. Барлығы таза және көп орын , қора емес. Күзетшілер келушілерге көмектеседі, әсіресе Амирді атап өткім келеді. Керемет адам және қызметкер. Әрқашан позитивті. Мен менеджер Азизамен жұмыс істеймін және оны тек мақтай аламын. Адам 255% жақсы жұмыс істейді. Өз орнындағы адам - супер. Қобалжығандар үшін балық бар аквариум бар. Құмырада шағын кофе бар-өте дәмді кондитерлік өнімдер әсіресе ет пен асқабақ қосылған тоқаш. [мен асқабақты ұнатпасам да ] өз орнындағы адам. Дәретханалар бар-бұл ыңғайлы. Кемшіліктерден - қоқыс жәшіктері неге сөмкесіз екенін білуге болады ? Неліктен банк тазалау қызметкерлерінің жұмысын құрметтемейді ? Банк басшылығы, қоқыстарды пакеттерсіз шелектерден өздері алып тастай ала ма? Клининг қызметкерлерінің еңбегін құрметтейік.
Elena S.
27 қыркүйек 2024
Мен премиум картаны рәсімдеуді шештім-бөлімшенің жұмысын жиіркенішті ұйымдастырғаннан кейін ойымды өзгерттім. Картаның бұл түріне кезек ешкіммен басқарылмайды, күту уақыты мүлдем түсініксіз, кіре берістегі қызметкер қайда бару керектігін / орташа есеппен 1 клиентке қанша уақыт кететінін және күту уақытын анықтай алмады). Нәтижесінде мен 20 минут уақыт жұмсадым, сіздің клиентіңіз бола алмады. Премиум қызмет, ештеңе айтпаңыз:)
Али Калмурзин
Бұрын Желтоқсан көшесінде филиал болған, бірақ ол жабылды. Мен мұнда баруға тура келді, кеңесшілер барабар, кәсіби қызмет көрсетеді, кассада да проблема жоқ, бірақ мұнда адамдар көп, кезекте күтуге уақыт жоғалтады.
Жулдуз Даир
8 қыркүйек
мобильді қосымшаның құлпын ашу бойынша қауіпсіздік қызметі жұмыс істемейді. Олармен қосылуды 20 минут күтті. олар ешқашан жауап бермеді. ол роумингте қоңырау шалды. бұл банкке қатты ренжіді
Mariam
26 шілде
Береке Банкінің күзетіне үлкен рахмет. Маған Әмір аға, Айдар аға, Марат аға көмектесті. Кәсіби мамандар және валюта бойынша кеңес берді. Ең жақсы қызметкерлер. Сізге көбірек ақша тілеймін:)))
Галия Оразбаева
14 қараша 2024
Қызметкерлер өте мейірімді, барлығы өте жақсы түсіндіреді, өте тез қызмет етті .Қорғау ақкөңіл адамдар.Маған бәрі ұнады
Игорь Мальцев, КГ "МАЛЬЦЕВ&ПАРТНЁРЫ"
Өнім желісін Мұқият білмейтін және оларды клиенттерге тиісті дәрежеде түсіндіре алмайтын жеткілікті дайындалған желілік персонал. Бірақ бұл ресейлік және еуропалық банктерде де кездеседі. Жалпы мәселе
Игорь А
30 қаңтар 2024
Мен бұл банкті қалай есіме түсіремін. Жадында қалған жағдайлар: мен БЖТ төледім және кезінде мемлекеттен көмек сұрадым ковид бірақ банктен төлем өтпеді және бір айдан кейін БЖТ қайтарылды, нәтижесінде мен 42500 алмадым. Тағы бір жағдай, мен басқа банкке 50 мың ақша аудардым, бірақ шоттан ақша ешқашан есептен шығарылған жоқ. Нәтижесінде карта бойынша үлкен қарыз болды және ол маған ешқашан қайдан келді деп айтылмады. Сот процесі мен уақытты өткізгеннен кейін Мен не болғанын өзім білдім. Барлық басқа банктер маған бұл сияқты қолайсыздық тудырмады.
Ергазы Еркинулы
19 қаңтар 2024
Санкциялардан кейін банк сенімді түрде қалпына келеді, сіз барлық жерде карталарды пайдалана аласыз, тек қосымша мен банкоматтар өте ыңғайлы емес, несиені төлеу мүлдем ыңғайлы емес
Z
Zaitov Almat
19 желтоқсан 2024
Қайырлы күн! Ыңғайлы орналасу егер жаяу болса және тұрақта үлкен проблемалар болмаса. Банктің өзі-маған жеке ұнайды. Биіктікте қызмет көрсету.
Alexandr Ryabtsovskiy
Сбербанктен шыққан Банк алғашқы қазақстандық банктің брендін өз мойнына алып, ақыры Катарға кетті, қазір депозиттер бойынша ең жоғары ставкаларды(17%) белгілей отырып, жеделдетілген қарқынмен клиенттерді жинауда. Греф мектебі әсер етеді…
Антон Егоров
20 сәуір 2024
Сыпайы қызмет көрсету,барлығы сауатты,жылдам және кәсіби.Мен ұсынамын.
Роман
4 мамыр 2024
Жақсы қызмет көрсету, жағымды қызметкерлер, барлық мәселелер тез шешіледі мен оны ұсынамын 👍
Бектур Рахимбеков
Банк мамандары адамдарды алдап, дұрыс емес ақпарат береді.
Анжелла Мукашева
Сізді соттау керек. Сізде қандай ставкалар бар? Бұл туралы хабарламай, 40% мөлшерлемемен рәсімделді. Адамдарды рәсімдеп, алдау үшін. Осы банктен несие алмас бұрын ойланыңыз.
Тимур Крымский
7 маусым
Ғимарат әдемі, техникалық қызмет көрсету жылдам. Қолданба қорқынышты, картаның жұмысы қорқынышты, Ресейде онымен ауыр, виза жұмыс істемейді сурет шебері, банкте жаһандық проблемалар бар сияқты. Мен кеңес бермеймін.
Y
Yesset U.
3 желтоқсан
5 - тен 3
Mau
28 қараша
Өте жауапты қызметкерлер, ешқандай проблема жоқ.
Дмитрий Анисимов
25 маусым 2024
Керемет нотариус! Кеңсе тікелей банк бөлімшесінде. Өте сауатты әйел.
Александр Милютин
5 шілде
Ең ақымақ банк. Клиентке бағдарланбаған. Мен ешкімге кеңес бермеймін
Ruslana Andreevna
8 желтоқсан 2024
Әдемі ғимарат. Қазақстанда ресми жұмыссыз бейрезидент карточканы ашпайды
Сакен Лешов Лешов
19 тамыз 2024
Сыпайы қызметкерлер
Наталья Кильдюшова
Сауатты кеңесшілер
Кристина
22 тамыз 2023
Қоңырау шалған Банк несие алуға шақырады, ал сіз қалай келесіз 🤣
Нурбол
14 желтоқсан 2023
Өте баяу техникалық қызмет көрсету
Елена Черницына
2 сәуір 2024
Өте мейірімді қызметкерлер
Дастон Усманов
17 шілде 2024
Бұл ғимарат готикалық стильде ұнайды, сіз бірден құлыпта рыцарь сияқты сезінесіз. Ол қоршаған ортаға өте жақсы сәйкес келеді және басқа ғимараттардан айтарлықтай ерекшеленеді
Арман Джамалбаев
23 наурыз 2024
Банк банк ретінде, сонымен қатар ғимараттың архитектурасы !
Константин
31 наурыз 2023
Қорқынышты банк. Қызметкерлер дөрекі. Басшылық кабинеттерге отырды және байланысқа шықпайды. Жоқ мағыналы сылтаулар.
Марина Овчарова
13 тамыз 2023
Барлығы сыпайы, кәсіби
Андрей Рязановский
21 мамыр 2023
Банктің өте жақсы бөлімшесі.
Ернур Булегенов
19 наурыз 2024
Керемет банк!
Вася Пружинкин
26 қазан 2023
Керемет банк. Әлем карталарымен жұмыс істейді.