Керемет Тұрмыстық техника дүкені. Бағалар басқа дүкендерден төмен. Мен жеке техниканы бірнеше рет алдым. Сыпайы қызметкерлер біздің талғамымызға сай таңдауға көмектесті. Жеткізу тегін.
Жақсы жабдықтар дүкені. Көптеген әртүрлі тауарлар. Жертөледе арзандатылған тауарлар бар, бұл өте керемет, сіз техниканы арзанырақ сатып ала аласыз, кішкене сызаттармен, чиптермен немесе мыжылған қаптамамен, бұл жалпы сапаға әсер етпейді
Дүкен қаладағы басқалардан кем емес, акциялар мен жеңілдіктер бар. Тауарды бөліп-бөліп рәсімдеу мүмкіндігі бар. Қызметкерлер мұқият және өте мейірімді. Көп рахмет.
Өте жақсы дүкен, мен оларға кеңес беремін жертөле сатылатын жерде, төмендетілген өнім! Мен әрқашан олардан сатып аламын, өкінбеймін! Кепілдік барлық жүзге жұмыс істейді!
Керемет дүкен! Мұнда сіз сапалы өнімді сатып ала аласыз. Жақында мен шағын тоңазытқыш пен үтіктеу тақтасын Супер сатып алдым. Ал ұжым оларды жылы шыраймен қарсы алады, сондықтан мен сатып алушыларға деген сезімтал қарым-қатынасы үшін ақша қалдырғым келеді! Жақсы. Рахмет. Өркендеу.
Біз аралас тақтаны таңдадық. Жігіт аты-жөнін сұрамады, бірден бізге келіп, бізді не қызықтыратынын сұрады. Өте сыпайы, бәрін дұрыс түсіндіріп ,иә немесе басқа модельдің қалай ерекшеленетінін көрсетті. Қызмет өте риза. Олардың жеткізілімі бар, бұл өте қуанышты
Жақсы ассортименті бар тамаша дүкен және қолайлы бағалар. Қызмет көрсету орталығы дүкеннің төменгі жағында, үлкен жабдықтың бұзылуына өте тез жауап береді. Мен бәріне кеңес беремін. Бір минус тұрақ орындары аз.
Бюджеттік сегменттегі техниканың үлкен таңдауы. Атлант тоңазытқыштарының үлкен ассортименті. Қызмет көрсету орталығы да бар. Ақылды кеңесшілер. Банктен бөліп төлеу бар.
Мен кір жуғыш машинаны сатып алдым, ол тек Павлодар көшесіндегі қоймада болды. Мен алып кетуді таңдадым, өйткені мен тауларда тұрамын, саяжайға көлік сатып алдым. Мен қоймаға екі сағаттай бардым, 12-24-те келдім. Түскі асын жеп қойған әйел маған үзіліспен түсіндіріп, қақпадан бұрылыс берді. Мен, әрине, шашқан жоқпын, бірақ өнімді шығару үшін 5 минут жеткілікті. Екіншіден, оның әдістерімен" совок " 30 жыл бұрын аяқталды және біз, менің білуімше, нарықтық экономика құрып жатырмыз. Осыдан сұрақ туындайды: сіздің клиентке бағдарлануыңыз қайда???
Мен енді ешқашан дүкеннен сатып алмаймын!!!
Ас үй мен тұрмысқа арналған ресейлік және беларуссиялық электроқұрылғылардың Жақсы дүкені.Таңдау және сапа орташа, бұл, әрине, бағамен.Қызметкерлер жақсы.Мен газ плитасына сорғышты сатып алдым, бәрі керемет!Ұсынамын!!!
Салқын дүкен. Тұрмыстық техника қызықты брендтер, бағалар нарықтан әлдеқайда төмен. Олар сол жерде үлкен тоңазытқышты, зұлым пешті алды. Қызметкерлер үнемі сыпайы және сақтық танытады. Рахмет
Олар бош пешін алды, гриль жұмыс істемеді, шеберлер шақырылды, олар бөлшектер жоқ деп жауап берді және тапсырыс берді , нәтижесінде олар жоғалып кетті, бұл өте қажет емес, бірақ егер сіз жаңа плитаны сатып алсаңыз, бәрі жұмыс істейтіні қисынды ма ?!!!
1 техникамен соттау мүмкін емес, бірақ мені таң қалдырды. Мен микротолқынды пешті сатып алдым, витринаның бағасы 27 мың теңге, төлеген кезде маған 7 мың теңге жеңілдік жасалды.Мен өнімге ризамын, біз оны қуана қолданамыз.
Тұрмыстық Электротехниканың үлкен ассортименті. Бағаланған тауарлар бар, көп. Жертөледе бүкіл бөлім бар. Бөшкедегі сызаттарға байланысты электр тартқышты немесе микротолқынды пешті жақсы жеңілдікпен алуға болады.
Мен мұндай жерде техниканы сатып алуды ұсынбаймын!!! Үйге жеткізетін тоңазытқыш сатып алдым. Кепілдік талонымен және пайдалану кітапшасымен әкелінді. 1 жылдан кейін, Тоңазытқыш жұмысын тоқтатқан кезде, олар қызметке жүгінді. Нәтижесінде олар бізге кепілдік картасы берілмегенін білді. Техника сатып алынған дүкенге келгеннен кейін-бізге бұл сіздің проблемаларыңыз екенін айтты-техникамен бірге қандай құжаттар ұсынылатынын өзіңіз білуіңіз керек. Нәтижесінде кепілдік осы дүкен қызметкерлерінің немқұрайлылығына байланысты пайдаланыла алмады-ал Сатып алушының өзі кінәлі болып қала берді, өйткені ол кепілдік талоны мен кепілдік картасы әртүрлі заттар екендігі туралы ақпаратқа ие болмады.
Осы дүкеннен кір жуғыш машинаны сатып алдық. Қызмет тез, толық кеңес және сатушы тарапынан кеңестер. Басқа тұрмыстық техника дүкендерімен салыстырғанда тауарлардың құны сәл төмен. Дүкен өте ұнады
Жақсы дүкен. Керемет бағалар. Технодомға қарағанда демократиялық, сулпак және т.б. Сатып алушылардың орташа санатын таңдау. Мұнда қымбат нәрсе жоқ. Яғни қол жетімді тауарлар мен бағалар дүкені
Жақсы дүкен. Әр клиентке тауар қалтаға түседі. Және қымбат емес. Қолма-қол ақшамен төлеу кезінде жеңілдік. Ешкім таңдауға асықпайды , олар айтқандай, жанға тұрарлық емес. Жеткізу бар. Маған ұнайды!